- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Iyi aksamlar kizlar..Cocuklari uyuttum,kücügü kaldi..Yediklerimi yazayim gecmise bakicam...
sabah
1 cay bardagi findik,badem
1 tabak menemen
2 kayisi
2 bagdat hurmasi
biraz peynir
Aksam
1 cipura
bolca salat yesillik
1 kase mercimek corbasi
su
2 olmak üzere
spor
yok
Banucugum karataya uymusmu..ben cok tokum yanliz,böyle nasil kilo vercem anlamadim.Insallah almam:18:
Hoşgeldin cnm bnm biz senin yardımcın olcaz bak bende 60 cm ufak tefek bişiydim kızzz kılo verdıkce uzadım sanki
Ayy arkadasım bu arada ben biraz safım galibasen kendınden bahsederken 55 cm ufak tefek bişiyim diyince bi an şok oldum 1.55 demk istedın dımı kızz dedim bnm kız 90 cm demkki bu arkadas bnm kuzdan küçük uykudan kalkıp okuyunca beynime hukmedıp mantık kuramadım cnm
Tekrar hosgeldın canmmm
Masallah cnm.Basimiz ne yönde sikissa yetecek birileri varAllahım biri doktor biri ögretmen biri avukat biri alamanyada yarabbim ne güzel walla en zengını bnm ama bn ew hanımıyım arkasım olur mu
Nora kardes muhasebe sahgulum var sewılayım var ohh ohh edacım senı unutmadım gulum ne güzel arkadaslarım var
Arada komsuları kıskandırım ayy bnm doktor arkadasım var avukat tsnıdıgım var falan dıyımm
Gece gece ya rab
Suan kendime aynada bakıyom ama karanlık yani dısarının ışıgı var
Sankı 55 kıloyum
Arkadas karar verdım bu geceden sonra yanımda kaynak gozlugu tasıcam bana kılolusun derlerse cıkartıp gözlüğümü bide bu gözlükle bak dıcem
Öyle şahane bi' üşengeçim ki yalandan evin telefonunu çaldırıyorum, telefona biri bakınca "hazır ayaktasın su versene ya" diyorum.
Bence çoraplar üç parça satılmalı. biri kayboluyor zaten
Mutlu olsam bile üzüntülü şarkılar dinleyerek kendimi zorla depresyona sokuyorum. Bünye alışık değil çünkü mutlu olmaya.
Profesyonel makineyle çekilmiş fotoğrafları olan birinin popüler sanıldığı bir ülkeyiz.. Vay canona
Anneme yeni koltukların üzerini niye örtüyle kapatıyosun dedim, hayvan gibi oturup kirletiyorsunuz dedi. Çok samimi kadın , helal olsun.
Dostça ayrıldık nedir abi ya?!
- Aşkım ben ayrılmak istiyorum.
+ A tamam kardeşim istemen yeter.
- Sağol kanka.
+ Ne demek bacım.
Cnm simdi baktim kutunun üstüne,friche bio eier benim aldigim...benden pes.sabah 6da kalkıyor cocuklar.dersde gitmiyor zaten..hayırlı geceler..
merveee dikkat et ya iç çamaşırı düşürseydin.bende hep mandal düşürürüm.hiç sevmem çamaşır asmayı.annem olsa hangi ev işini seviyorsun ki derdi.şükretki okuyup meslek sahibi olmussun yoksa sen dizini kırıp evde oturup ev hanımı olamazdın diyor.o bence burcumdan kaynaklanıyor.rutin işler bana göre değil.
kaptanım,freilandhanltung olan yumurtalar çiftlik yumurtası,bodenhaltung olanda kapalı mekanda olan yem yiyen tavuklarınki.bio olmasından cok freiland olması iyi gibi ama ikisi bir arada olunca tadından yenmez
Cok sanslisin cnm.Kızlar bugun cok laf etmktrn ıbadet edemedım su saat oldu tesbihlerimi çektim rahat tahar uyucam
Yarın kv lere gıtcez pek gıremm sızde gıremssınız belki ama
Kv 5 gundur gıtmıyorum walla ozledım kadını
Biliyomusunz bn kv kp cok sewıyorm onlar simdi samsuna ew yaptırıyolar gitcekler
Hep aglıyorum aklıma geldikce ole alıştım ki allah basımdan eksık etmesin onları ;((
Onlar gidince koye ben napıcam ;(( daha 2 sene daha burdalar galıba ama bana korku özlem erken vurdu
Bu kadar iyi insanlar tanımadın görmedim kendi ewladından üstün tutarlar bni rabbim sizlerin ewlatlarınada bekar olan arkadaslarada bnmki gibi kv kp versin inş(amin)
Bnm kızımada inşş
Kısacası yarın cok sewdıgım insanlarla birlikteyim bu yüzden burayı ıhmal edersem sasmayın valla
Herkese hayırlı haftasonları ...........
iyi aksamlarGunaydin kizlar
nerde yasiyorsun cnm sen:44:Arkadaslar moralim cok bozuk egitimm yuvalarinin kapanmasi meselesi.nolur hepinizden dua istiyorum. Guneydoguda ogretmenlik yapiyorum suan gectigimiz yil
4. Sinif okutuyodum ve benim cocuklarimin yarisi haftada bir gerilla malum toplantilara kafayi sarmislardi. İste bu egitim. Yuvalari olmazsa belkide. Hepsi kayacak korkuyorum.rabbim milletimizin hayra cikarsin
cnm ister aksam,ister yarin sabah liste halinde spor ve suyunuda ekleyerek yazabilirsinGunaydin arkadaslar...Oncelikle beni boyle karsilayan kk uyesi arkadaslarima cokk tesekkur ederimm.. ben bugun baslamam sebebiyle o zaman yarin sabah paylasmam gerekiyor menumu anladigim kadariyla..
Cok azmenum:
sahur :yok
iftar:
bol yesıl salata
balık
su 1 lt ancak olmuştur
spor yok mısafrım vardı
gec oldu sahura sahura kalkamam dıye 3-4 adet küçük lahana dolması
Bencede cok kötü:120::120:Kızlar sabah yoğurt kürünü yaptım yemeye çalıştım ama yokk midem almadı az kalsın istifra ediyordum haftada 3 kilo verdirse bile imkanı yok ben o kürü yiyemem
Burnumu kapatip,1 defada yutup,üzerine hemen su iciyorumCanım yapanlar nasıl yapıyor bilmiyorum ama yok ben yiyemedimm nasıl anlatayım çok kötü tadıda kokusuda sade tarçın olsa neyse zencefil ile zerdeçal tadını çok kötü yaptı ben de sade yoğurt tüketeceğim zaten her öğünde yoğurt yemek göbek yağlarını yakıyormuş öyle okumuştum.
Umarim en kisa sürede iyiesirsin cnmhanımlar pazar pazar sizleri burda görmek çok güzel:)
ben hala hastalıktan kurtulamadım, ciddi baş ağrısı çektim cuma cumartesi.. boğazımda da ağrı var, sanırım üşüttüm ciddi şekilde.
dünki menümü yazayım:
kahvaltı:
yağda yumurta (köy yumurtası)
4 zeytin
1,5 dilim ananas
1 çay bardağı badem ceviz fındık fıstık karışımı
domates salatalık
arada:
bir avuç taze üzüm
1 bardak kefir
1 2 saat sonra çok halsiz hissettim kendimi, evde cornflakes vardı ondan azcık yedim sütle,
akşam:
1 kase yeşil mercimek
bol salata
2 dilim fırında yapılmış unsuz ve peynirli kabak mücver.. kızlartadı börek gibi olmuştu, tavsiye ederim canı böyle şeyler çeken varsa..
sonra oğlumla kek yaptık, kendisi buara mutfakta tencere yemek şu bu karıştırmaya çok hevesli:) hadi dedim sen karıştır ben malzeme ekleyeyim:)
sonra ondan 1 dilim yedim :26: ama pişman değilim, hasta olduğum için kendime bi kıyak geçtim:) kusura bakmayın cezam da 50 mekik olsa olur mu?
yürüyüşe başlayamadım hala, burda hava bir anda bozdu, yılda 1-2 kere yağmur yağıyormuş, dün 1i yağdı, fırtına falan çıktı, okullar tatil oldu.. zaten hala çok halsiz hissediyorum sizden biraz tolerans bekliyorum o nedenle
güzelmitatlım bende normalde yıyemem dıyordum gayet gusel tadı kotu degıl ddene bence :)
Cnm metabolizmani yavslatiyorsun,kendini zorla yemek icin,yoksa misliyle alirsin verdiklerini:26:tatlım gece uyanınca ac hıssetmıyorum bısey yıyesım mgelmıyo gun boyuncada acıkmıyorum .ya benım oyle bı dururmum var aslında yemege baslayınca yıyorum yemessem problem yok:=))
5 kuru kayısı, 5 kuru erik, 1 avuç at kuyruğu otu, 2 kabuk taçın, 2 parça zencefil, avokado yaprağı... Bunları 2 buçuk litre suda kaynatıyorum. Kaynayınca 2 litreye iniyor zaten. Onu da gün içinde tüketiyorum. Önemli davetlerden bir gün önce bunu için. Ancak normal su içmeyin. Karnınız dümdüz olacak
özge ulusoyun tavsiyesi kızlar, normal su içmeyin kısmına katılmıyorum ama diyet yaprken metabolizmayı hızlandırmak için kullanılabilir..
kek göze batiyor sadece.Artik bir süre veda et kek,börek islerine cnm:26:sabah kahvaltim; peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta yesilcay
ara; sekersiz nescafe - 1 dlm cayli kek
yaklasik 1 saat yuruyus yaptimm..
Simdi turk kahvesi icecegim.
Aksamada 1 kase tarhana corbasi
1 tabak portakalli kereviz yemegi
1 dlm tam bugday ekmegi
1 kase yogurt
suana kadar 1,5 lt su ictim gunluk 2 lt suya tamamlarim.
cnm dedigin gibi karatay olmamis,kisa sürede alisirsin bence karataya.Bende taze karatayciyim ya simdi,bütün karatay menülerini 2 defa okuyorum yanlislarimi göreyim diyebluecum benimde ablam ve ailesi abhadalar.ablam biyoloji eşi fizik öğretmeni.türk okulunda eşi.ablam yeni dogum yaptı sayılır.bende 2007de görevli olarak hacdaydım.
bugün benim menü pek karatay olmadı sanırım,ama karatay yattı aklıma.yarın eksiklerimi tamamlayacagım.
sabah:3 kurukayısı
3ceviz
3-4 kaşık menemen
1yeşil biber
2 yeşil zeytin
peynir
öğle:kefir
ikindi vakti çocuklara kek yaptım.cevizli esmer şekerli tam bugday unlu yagsız cok güzel oldu.bende yedim 1dilim
birde pohaca yaptım yine tam bugday unundan 1küçük pohacada ondan yedim.yarım ceviz
akşamsaat4 gibi)
frında beşemel soslu brokoli(borkolileri piştikten sonra sosunda ayıklayıp yedim)
turp
peynir
çaykurun tenekede bergamotlu yeşil çayını aldım.içine bir kaç dilim greyfurt kesip demledim çok güzel oldu.zaten greyfurta bayılırım.
helvami gördüm ordaMENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yerli muz 1 lop yumurta
8 zeytin
1 domates 1 yeşil biber
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
3 kuru erik
ÖĞLE :
yoğurt kürü denedim ama yok bana göre değil
tarçınlı elma
AKŞAM:
ızgara balık
pancar salatası
1 parça helva
SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
Hos buldum cnm benimAmanın kaptancım gelmiş hoşgelmişşolmazmı bacım süper bir menü
Zaten inan en az 5-6 saat acıkmıyor çok doğru beslenmişsin kaptancım acıkmaman bunun göstergesi
öyle güzel kilo vereceksin ki sen bile şaşıracaksın güven bana eğer memnun kalmazsan ki öyle bir ihtimal yok bence bırakırsın kaptancım hem kayısı hem hurma ikisini bir arada yeme kaptancım veya bi tanesini bire düşür
gezmek spordan sayılmıyomu
geçmiş yaparken sana kolay gelsin
Slm hanmlar bn geldim
Nasılsınız bakalım
Nasıl gecti haftasonu bnm kini anlatimmm
Sabah 7:30 kalkış ütü ew toplama kahvaltı hazılıgı derken saat 10 da kahvaltımızı yaptık
Haslanmış patates 1 dene
Peynir zeytin 4 adet
Bçk reçel kendim yapmıştım sekersizdut reçeli
Cay
Bir dilim kep ekm
Sonra kv gıttık
Annem keskek yapmıştı yaglamadn hön altım bir tabak yedim bi kase yogurt
Aksam
Bool salata yedim teşillik ten baskada bişi yok
Su:1.5 lt
Spor:izn gunm
Yeşilçay içtim bi kupa
Süpersin canm ama gördüğüm kadarıyla dengeli ve saglıklı beslenıyosun boyun kac canmçizelgeleri görmediğini bilmiyordum sen de kusura bakma tekrar,
ben 60.3 ile başladım 2 haftada 2 kilo gitti çok şükür, sanki hesaplanmış gibi 58.3 çıktım bu hafta:) tam 2 kilo gitti yani:)
hedefim 52 canım.. ama yapabilirsem 50ye ineceğim 2 kilo da esneme payı olsun, zırt pırt diyet yapmayayım sonra:)
Baslangıca göre güzelsabah kahvaltim; peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta yesilcay
ara; sekersiz nescafe - 1 dlm cayli kek
yaklasik 1 saat yuruyus yaptimm..
Simdi turk kahvesi icecegim.
Aksamada 1 kase tarhana corbasi
1 tabak portakalli kereviz yemegi
1 dlm tam bugday ekmegi
1 kase yogurt
suana kadar 1,5 lt su ictim gunluk 2 lt suya tamamlarim.
Waaayyy arkadas kızz kek bogaca ne kızz bn coj sewıyorum bunları nası yedınbluecum benimde ablam ve ailesi abhadalar.ablam biyoloji eşi fizik öğretmeni.türk okulunda eşi.ablam yeni dogum yaptı sayılır.bende 2007de görevli olarak hacdaydım.
bugün benim menü pek karatay olmadı sanırım,ama karatay yattı aklıma.yarın eksiklerimi tamamlayacagım.
sabah:3 kurukayısı
3ceviz
3-4 kaşık menemen
1yeşil biber
2 yeşil zeytin
peynir
öğle:kefir
ikindi vakti çocuklara kek yaptım.cevizli esmer şekerli tam bugday unlu yagsız cok güzel oldu.bende yedim 1dilim
birde pohaca yaptım yine tam bugday unundan 1küçük pohacada ondan yedim.yarım ceviz
akşamsaat4 gibi)
frında beşemel soslu brokoli(borkolileri piştikten sonra sosunda ayıklayıp yedim)
turp
peynir
çaykurun tenekede bergamotlu yeşil çayını aldım.içine bir kaç dilim greyfurt kesip demledim çok güzel oldu.zaten greyfurta bayılırım.
Bebegim bn bi kac kez pcden girdim aman allahım karman corman geldiHmmm ben cepten girmeye üşeniyorum Mervecim yazılar bit gibi iyi beceriyosun bacım
Iyi aksamlar kizlar..Cocuklari uyuttum,kücügü kaldi..Yediklerimi yazayim gecmise bakicam...
sabah
1 cay bardagi findik,badem
1 tabak menemen
2 kayisi
2 bagdat hurmasi
biraz peynir
Aksam
1 cipura
bolca salat yesillik
1 kase mercimek corbasi
su
2 olmak üzere
spor
yok
Banucugum karataya uymusmu..ben cok tokum yanliz,böyle nasil kilo vercem anlamadim.Insallah almam:18:
Hoşgeldin Mervecim keşkek bizde serbest tatlım anneciğinin ellerine sağlık afiyetolsun
ay ben aynen bu haldeyim
haftasonu daha yogun ve daha yorucu benim için.keşke kadın çağırsaydım temizliğe.büyük kzım beni çok yoruyor.babası gidince en cok o etkileniyor benden daha fazla ilgi bekliyor benimde aklım sürekli derste yapamadım yetişmeyecek.üstüne bide annemlerin ablamın yanına gitme meselesi çıktı pasaport vize nasıl yaralayacam bunları..
bide üstüne akşam bir mail aldım,asmde aşı sorumlusuyum aşı dolabına alarm belli derece arasından saparsa cebe msj çağrı mail felan geliyor bir baktım cumartesi mail gelmiş ama msj çağrı yok 1 gün gecmiş aşılar eğer bozulduysa yedim cezayı.onu ara bunu ara Allahtan sıkıntıyı ucuz atlattım.elektriğe bağlanmıs gibiyiz.başkazaman olsa bu stresle dolabı boşaltmıştımevde fıstıklı çikolar biskuviler..çocuklardanda kendimdende uzak tutuyorum.
ay ben aynen bu haldeyim
haftasonu daha yogun ve daha yorucu benim için.keşke kadın çağırsaydım temizliğe.büyük kzım beni çok yoruyor.babası gidince en cok o etkileniyor benden daha fazla ilgi bekliyor benimde aklım sürekli derste yapamadım yetişmeyecek.üstüne bide annemlerin ablamın yanına gitme meselesi çıktı pasaport vize nasıl yaralayacam bunları..
bide üstüne akşam bir mail aldım,asmde aşı sorumlusuyum aşı dolabına alarm belli derece arasından saparsa cebe msj çağrı mail felan geliyor bir baktım cumartesi mail gelmiş ama msj çağrı yok 1 gün gecmiş aşılar eğer bozulduysa yedim cezayı.onu ara bunu ara Allahtan sıkıntıyı ucuz atlattım.elektriğe bağlanmıs gibiyiz.başkazaman olsa bu stresle dolabı boşaltmıştımevde fıstıklı çikolar biskuviler..çocuklardanda kendimdende uzak tutuyorum.
Çocuklar baba hasretini seninle gidermeye çalışıyor sanırım canım hakikaten her işe yetişmeye kendini yıpratmaya çalışmasan çağır bir yardımcı sen de zamanını çocuklarınla derslerinle değerlendir inş aşılar bozulmamıştır cısss onlar canım kapa gözünü en iyisi götür sen onları sağlık ocağına hayrına dağıt en azından hemen erişme imkanın kalmaz
Mervecim kaptanımız öğlen yememiş çünkü güçlü bir kahvaltı yaptığı için hele ki geç yapıldıysa acıkmak mümkün olmuyor 2 veya 2.5 öğün yetiyor
inş bir gün yeriz keşkeği hep beraber neden olmasın
bu arada size yağ yakıcı bir salata tarifi yazayım
Yağ Yakıcı Salata Tarifi
Kuzu ıspanak
Kırmızı lahana
1 su bardağı haşlanmış nohut ben 1 çay bardağı ekliyorum
Kırmızı biber yerine pul biberde eklenebilir kışın
2 yem kaş lor peniri
2-3 ceviz
zeytinyağı yerine 1 veya 1/2
avokado el mikseri ile çırpılır limon- elma sirkesi eklenir
Slm hanmlar bn geldim
Nasılsınız bakalım
Nasıl gecti haftasonu bnm kini anlatimmm
Sabah 7:30 kalkış ütü ew toplama kahvaltı hazılıgı derken saat 10 da kahvaltımızı yaptık
Haslanmış patates 1 dene
Peynir zeytin 4 adet
Bçk reçel kendim yapmıştım sekersizdut reçeli
Cay
Bir dilim kep ekm
Sonra kv gıttık
Annem keskek yapmıştı yaglamadn hön altım bir tabak yedim bi kase yogurt
Aksam
Bool salata yedim teşillik ten baskada bişi yok
Su:1.5 lt
Spor:izn gunm
Yeşilçay içtim bi kupa
Bunu ögrendigim iyi oldu.helva yerine kuru meyvede yiyebilirmiyiz:44:Şeker kaptancım balıktan sonra evet helva yedim minancık tabiii ama bunun bilimsel bir nedeni var Canan Hoca da yenilmesini öneriyor şöyel anlatayım aklımda kaldığınca balıkta bulunan yoğun fosfor miktarı mide de asitlerin dengesini bozup şekerimizi düşürüyormuş sonucunda mide bulantısı oluşurmuş bulantıyı dengelemenin tek yolu balığın hemen sonrasında tatlı yemekmiş. tatlı yediğimizde asitler düzenlenir ve şekerimiz normale dönermiş
Sevgili doktorcum daha güzel açıklayabilir belki bu yüzden gönül rahatlığıyla yedim tatlım sen de yiyebilirsin
Serbestmi,Hoşgeldin Mervecim keşkek bizde serbest tatlım anneciğinin ellerine sağlık afiyetolsun
Cnm sabah dedigim 12 ye geliyordu ve cok yedigim icin acikmadim o yüzden yok.Birde canan teyzem 2 ögün yetee diyor,onun sözünün üstüne söz varmiSüpersin canm ama gördüğüm kadarıyla dengeli ve saglıklı beslenıyosun boyun kac canm
Bn 160 mışım ideal kılom 52 ama 60 olsam amenna yeni hedefim aslında 55
Baslangıca göre güzel
Nescafeyı kımsenin önermediğini görüyorum ve bnde aynı şeleri diyip canını sıkmım canım
Waaayyy arkadas kızz kek bogaca ne kızz bn coj sewıyorum bunları nası yedınbensiizzzzzzz;((( dayanamammmm
Ama yookkk yemicem yemicem yoksa kılo veremm sende artıkın yeme
Bebegim bn bi kac kez pcden girdim aman allahım karman corman geldi
Ayyyyşş bnm telefon andoroitli puhaasaasbebegim telefonum dan gayet iyi giriyorum ohh valla bi tek çizelgede falan sorun yasıyoeum bide resim eklemeyi beceremiyorum bilen varmı buarada(biraz görgüsüzmüyüm)
Kızzz öglen nerde öglenin yollugu diışnda menücükün güzel diyor ve kaptan saygılar diyerek kacıyorum
Isin cok zor cnm ya.Keske yardimci alsaymissin...:26:ay ben aynen bu haldeyim
evet cnm,yetti fazla bile geldiMervecim kahvaltı çok güçlü olduğu için öğle yemeği olmuyor hele ki kahvaltı geç yapıldıysa 2 veya 2.5 öğün yetiyor
kaçma allahın izniyle git
Kuzuu ispanak kücük yaprakli olanmiÇocuklar baba hasretini seninle gidermeye çalışıyor sanırım canım hakikaten her işe yetişmeye kendini yıpratmaya çalışmasan çağır bir yardımcı sen de zamanını çocuklarınla derslerinle değerlendir inş aşılar bozulmamıştır cısss onlar canım kapa gözünü en iyisi götür sen onları sağlık ocağına hayrına dağıt en azından hemen erişme imkanın kalmaz
Mervecim kaptanımız öğlen yememiş çünkü güçlü bir kahvaltı yaptığı için hele ki geç yapıldıysa acıkmak mümkün olmuyor 2 veya 2.5 öğün yetiyor
inş bir gün yeriz keşkeği hep beraber neden olmasın
bu arada size yağ yakıcı bir salata tarifi yazayım
Yağ Yakıcı Salata Tarifi
Kuzu ıspanak
Kırmızı lahana
1 su bardağı haşlanmış nohut ben 1 çay bardağı ekliyorum
Kırmızı biber yerine pul biberde eklenebilir kışın
2 yem kaş lor peniri
2-3 ceviz
zeytinyağı yerine 1 veya 1/2
avokado el mikseri ile çırpılır limon- elma sirkesi eklenir
Ayyyyyhh okuyunca kalp spazmı geçirecektimm
Allhım yardımcın olsunn
Yasemin sen hacımısın yanı hacda görevliydin ama sende vazıfe yapmışındır
Allahım bizede yarabbimmmm
Kızzz bn bole arabistan kabe hacı medıne yani hurma ismini bile duysam görsem aglıyorum inanmıcaksınızz
Bole neseli oldugum kadar manewıyatta cok duygusalım
Ben denemistim cnm.Hic bulasma derim.1 haftada 3 kg vermistim,biraktigim anda geri aldim fazlasiyla ve lahanayi midem bulana bulana yiyordum,kendime eziyet etmistim...Güzel bi tarife benziyo sanki ben bu tarıfı dr ayca kayadada duydum
Bu arada kızlar lahana corbası diyetı denedınız mi
Yani bn yapamıyorum ama yapan varmı merak ediyorum kk dan zayıflama kürlerine bakıyorum badlayan cok ama sonuc yazan yokilginç yani
Bide ben kara kahana yapragıyla maydanozu kaynayan duya stıp 2 dk sonra ocagı kapatıp 5 dk demlendirip içilen bi kür daha duymuştum i saracoglumu hangısı bılmıyorum tam olarak ama acaba o nasıl aklımda kaldı yanı
Güzel bi tarife benziyo sanki ben bu tarıfı dr ayca kayadada duydum
Bu arada kızlar lahana corbası diyetı denedınız mi
Yani bn yapamıyorum ama yapan varmı merak ediyorum kk dan zayıflama kürlerine bakıyorum badlayan cok ama sonuc yazan yokilginç yani
Bide ben kara kahana yapragıyla maydanozu kaynayan duya stıp 2 dk sonra ocagı kapatıp 5 dk demlendirip içilen bi kür daha duymuştum i saracoglumu hangısı bılmıyorum tam olarak ama acaba o nasıl aklımda kaldı yanı
hos geldin cnm.Afiyet olsun...ben begendim
Bunu ögrendigim iyi oldu.helva yerine kuru meyvede yiyebilirmiyiz:44:
Serbestmi,
daha ögrenecegim cok sey var
Cnm sabah dedigim 12 ye geliyordu ve cok yedigim icin acikmadim o yüzden yok.Birde canan teyzem 2 ögün yetee diyor,onun sözünün üstüne söz varmi
Isin cok zor cnm ya.Keske yardimci alsaymissin...:26:
evet cnm,yetti fazla bile geldi
Kuzuu ispanak kücük yaprakli olanmi
elma sirkesini sevmiyorum,limon olsa tek olurmu:26:
Kişi gerçekten isterse Allah bir vesile ile oraları görmeyi nasip edermiş Mervecim inş sen de bir gün gidersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?