Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 yerli muz 1 lop yumurta
8 zeytin
1 domates 1 yeşil biber
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
3 kuru erik

ÖĞLE :
yoğurt kürü denedim ama yok bana göre değil
tarçınlı elma

AKŞAM:
ızgara balık
pancar salatası
1 parça helva

SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş

SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

Iyi aksamlar kizlar..
Cocuklari uyuttum,kücügü kaldi..Yediklerimi yazayim gecmise bakicam...

sabah
1 cay bardagi findik,badem
1 tabak menemen
2 kayisi
2 bagdat hurmasi
biraz peynir

Aksam
1 cipura
bolca salat yesillik
1 kase mercimek corbasi

su
2 olmak üzere
spor
yok

Banucugum karataya uymusmu..ben cok tokum yanliz,böyle nasil kilo vercem anlamadim.Insallah almam:18:

Amanın kaptancım gelmiş hoşgelmişş olmazmı bacım süper bir menü

Zaten inan en az 5-6 saat acıkmıyor çok doğru beslenmişsin kaptancım acıkmaman bunun göstergesi

öyle güzel kilo vereceksin ki sen bile şaşıracaksın güven bana eğer memnun kalmazsan ki öyle bir ihtimal yok bence bırakırsın kaptancım hem kayısı hem hurma ikisini bir arada yeme kaptancım veya bi tanesini bire düşür

gezmek spordan sayılmıyomu

geçmiş yaparken sana kolay gelsin

Koptum bunu okuyunca,allahta seni güldürsün cnm...

Masallah cnm.Basimiz ne yönde sikissa yetecek birileri var

Adam bana bakiyor ne gülüyorsun diye..
Cnm simdi baktim kutunun üstüne,friche bio eier benim aldigim...

Freilandhaltung bakayim bi dahakine
Cok sanslisin cnm.
iyi aksamlar
nerde yasiyorsun cnm sen:44:
Gunaydin arkadaslar...Oncelikle beni boyle karsilayan kk uyesi arkadaslarima cokk tesekkur ederimm.. ben bugun baslamam sebebiyle o zaman yarin sabah paylasmam gerekiyor menumu anladigim kadariyla..
cnm ister aksam,ister yarin sabah liste halinde spor ve suyunuda ekleyerek yazabilirsin
menum:
sahur :yok
iftar:
bol yesıl salata
balık

su 1 lt ancak olmuştur
spor yok mısafrım vardı

gec oldu sahura sahura kalkamam dıye 3-4 adet küçük lahana dolması
Cok az

Kızlar sabah yoğurt kürünü yaptım yemeye çalıştım ama yokk midem almadı az kalsın istifra ediyordum haftada 3 kilo verdirse bile imkanı yok ben o kürü yiyemem
Bencede cok kötü:120::120:
Burnumu kapatip,1 defada yutup,üzerine hemen su iciyorum

Umarim en kisa sürede iyiesirsin cnm

Sen iyiles sporu yaparsin o zaman
tatlım bende normalde yıyemem dıyordum gayet gusel tadı kotu degıl ddene bence :)
güzelmi
tatlım gece uyanınca ac hıssetmıyorum bısey yıyesım mgelmıyo gun boyuncada acıkmıyorum .ya benım oyle bı dururmum var aslında yemege baslayınca yıyorum yemessem problem yok:=))
Cnm metabolizmani yavslatiyorsun,kendini zorla yemek icin,yoksa misliyle alirsin verdiklerini:26:

Isaretlediklerimi birisi hayrina bana gönderirse bende yaparim

kek göze batiyor sadece.Artik bir süre veda et kek,börek islerine cnm:26:
cnm dedigin gibi karatay olmamis,kisa sürede alisirsin bence karataya.Bende taze karatayciyim ya simdi,bütün karatay menülerini 2 defa okuyorum yanlislarimi göreyim diye
helvami gördüm orda
Cnm helva yaskli yiyecek degilmiydi
Hos buldum cnm benim

Insallah veririm cnm,karnim sis hala:26:

Cnm bu gün hic gezmedim.Tursu yaptim 1 koca bidon,ütü,yemek,cocuklarin dusu anca totom yer gördü yani

Slm hanmlar bn geldim
Nasılsınız bakalım
Nasıl gecti haftasonu bnm kini anlatimmm
Sabah 7:30 kalkış ütü ew toplama kahvaltı hazılıgı derken saat 10 da kahvaltımızı yaptık
Haslanmış patates 1 dene
Peynir zeytin 4 adet
Bçk reçel kendim yapmıştım sekersizdut reçeli
Cay
Bir dilim kep ekm
Sonra kv gıttık
Annem keskek yapmıştı yaglamadn hön altım bir tabak yedim bi kase yogurt
Aksam
Bool salata yedim teşillik ten baskada bişi yok
Su:1.5 lt
Spor:izn gunm
Yeşilçay içtim bi kupa

Şeker kaptancım balıktan sonra evet helva yedim minancık tabiii ama bunun bilimsel bir nedeni var Canan Hoca da yenilmesini öneriyor şöyel anlatayım aklımda kaldığınca balıkta bulunan yoğun fosfor miktarı mide de asitlerin dengesini bozup şekerimizi düşürüyormuş sonucunda mide bulantısı oluşurmuş bulantıyı dengelemenin tek yolu balığın hemen sonrasında tatlı yemekmiş. tatlı yediğimizde asitler düzenlenir ve şekerimiz normale dönermiş

Sevgili doktorcum daha güzel açıklayabilir belki bu yüzden gönül rahatlığıyla yedim tatlım sen de yiyebilirsin

Hoşgeldin Mervecim keşkek bizde serbest tatlım anneciğinin ellerine sağlık afiyetolsun

Süpersin canm ama gördüğüm kadarıyla dengeli ve saglıklı beslenıyosun boyun kac canm
Bn 160 mışım ideal kılom 52 ama 60 olsam amenna yeni hedefim aslında 55
Baslangıca göre güzel
Nescafeyı kımsenin önermediğini görüyorum ve bnde aynı şeleri diyip canını sıkmım canım
Waaayyy arkadas kızz kek bogaca ne kızz bn coj sewıyorum bunları nası yedın bensiizzzzzzz;((( dayanamammmm
Ama yookkk yemicem yemicem yoksa kılo veremm sende artıkın yeme

Hmmm ben cepten girmeye üşeniyorum Mervecim yazılar bit gibi iyi beceriyosun bacım
Bebegim bn bi kac kez pcden girdim aman allahım karman corman geldi
Ayyyyşş bnm telefon andoroitli puhaasaas bebegim telefonum dan gayet iyi giriyorum ohh valla bi tek çizelgede falan sorun yasıyoeum bide resim eklemeyi beceremiyorum bilen varmı buarada(biraz görgüsüzmüyüm)

Kızzz öglen nerde öglenin yollugu diışnda menücükün güzel diyor ve kaptan saygılar diyerek kacıyorum

ay ben aynen bu haldeyim
haftasonu daha yogun ve daha yorucu benim için.keşke kadın çağırsaydım temizliğe.büyük kzım beni çok yoruyor.babası gidince en cok o etkileniyor benden daha fazla ilgi bekliyor benimde aklım sürekli derste yapamadım yetişmeyecek.üstüne bide annemlerin ablamın yanına gitme meselesi çıktı pasaport vize nasıl yaralayacam bunları..
bide üstüne akşam bir mail aldım,asmde aşı sorumlusuyum aşı dolabına alarm belli derece arasından saparsa cebe msj çağrı mail felan geliyor bir baktım cumartesi mail gelmiş ama msj çağrı yok 1 gün gecmiş aşılar eğer bozulduysa yedim cezayı.onu ara bunu ara Allahtan sıkıntıyı ucuz atlattım.elektriğe bağlanmıs gibiyiz.başkazaman olsa bu stresle dolabı boşaltmıştımevde fıstıklı çikolar biskuviler..çocuklardanda kendimdende uzak tutuyorum.

Mervecim kahvaltı çok güçlü olduğu için öğle yemeği olmuyor hele ki kahvaltı geç yapıldıysa 2 veya 2.5 öğün yetiyor

kaçma allahın izniyle git

Çocuklar baba hasretini seninle gidermeye çalışıyor sanırım canım hakikaten her işe yetişmeye kendini yıpratmaya çalışmasan çağır bir yardımcı sen de zamanını çocuklarınla derslerinle değerlendir inş aşılar bozulmamıştır cısss onlar canım kapa gözünü en iyisi götür sen onları sağlık ocağına hayrına dağıt en azından hemen erişme imkanın kalmaz

Mervecim kaptanımız öğlen yememiş çünkü güçlü bir kahvaltı yaptığı için hele ki geç yapıldıysa acıkmak mümkün olmuyor 2 veya 2.5 öğün yetiyor

inş bir gün yeriz keşkeği hep beraber neden olmasın

bu arada size yağ yakıcı bir salata tarifi yazayım

Yağ Yakıcı Salata Tarifi
Kuzu ıspanak
Kırmızı lahana
1 su bardağı haşlanmış nohut ben 1 çay bardağı ekliyorum
Kırmızı biber yerine pul biberde eklenebilir kışın
2 yem kaş lor peniri
2-3 ceviz
zeytinyağı yerine 1 veya 1/2
avokado el mikseri ile çırpılır limon- elma sirkesi eklenir

Ayyyyyhh okuyunca kalp spazmı geçirecektimm
Allhım yardımcın olsunn
Yasemin sen hacımısın yanı hacda görevliydin ama sende vazıfe yapmışındır
Allahım bizede yarabbimmmm
Kızzz bn bole arabistan kabe hacı medıne yani hurma ismini bile duysam görsem aglıyorum inanmıcaksınızz
Bole neseli oldugum kadar manewıyatta cok duygusalım

Güzel bi tarife benziyo sanki ben bu tarıfı dr ayca kayadada duydum
Bu arada kızlar lahana corbası diyetı denedınız mi
Yani bn yapamıyorum ama yapan varmı merak ediyorum kk dan zayıflama kürlerine bakıyorum badlayan cok ama sonuc yazan yok ilginç yani
Bide ben kara kahana yapragıyla maydanozu kaynayan duya stıp 2 dk sonra ocagı kapatıp 5 dk demlendirip içilen bi kür daha duymuştum i saracoglumu hangısı bılmıyorum tam olarak ama acaba o nasıl aklımda kaldı yanı

hos geldin cnm.Afiyet olsun...ben begendim

Bunu ögrendigim iyi oldu.helva yerine kuru meyvede yiyebilirmiyiz:44:
Hoşgeldin Mervecim keşkek bizde serbest tatlım anneciğinin ellerine sağlık afiyetolsun
Serbestmi,
daha ögrenecegim cok sey var
Cnm sabah dedigim 12 ye geliyordu ve cok yedigim icin acikmadim o yüzden yok.Birde canan teyzem 2 ögün yetee diyor,onun sözünün üstüne söz varmi
Isin cok zor cnm ya.Keske yardimci alsaymissin...:26:
Mervecim kahvaltı çok güçlü olduğu için öğle yemeği olmuyor hele ki kahvaltı geç yapıldıysa 2 veya 2.5 öğün yetiyor

kaçma allahın izniyle git
evet cnm,yetti fazla bile geldi
Kuzuu ispanak kücük yaprakli olanmi
elma sirkesini sevmiyorum,limon olsa tek olurmu:26:

Kişi gerçekten isterse Allah bir vesile ile oraları görmeyi nasip edermiş Mervecim inş sen de bir gün gidersin canım

Ben denemistim cnm.Hic bulasma derim.1 haftada 3 kg vermistim,biraktigim anda geri aldim fazlasiyla ve lahanayi midem bulana bulana yiyordum,kendime eziyet etmistim...

en iyisi saglikli vermek,senin zaten pek kilon kalmadi.Bizden biktinda hemen gitmekmi istiyorsun yoksa

doğrudur canım tarifini tv den almıştım ama dr un ismini hatırlamıyorum inan ıspanak salatası yazdığım zaman bu salatayı kastediyorum çok doyurucu gerçekten lahananın suyundan çorbasından tiksindim çok yaptım onları evet istikrarlı yapınca mutlaka faydası oluyor fakat koku çekilmez bacım

balıktan sonra tatlı yenebilir dendiğine göre elbette yiyebilirsin kaptancım evet keşkeğin içinde buğday ve et var ve tereyağı hepsi serbest canım zararlı bir şey yok içinde

Küçük ıspanak canım sirke yerine limon veya nar ekşisi de ekleyebilirsin hakiki nar ekşisi tabii marketlerdekinden değil canım

Kişi gerçekten isterse Allah bir vesile ile oraları görmeyi nasip edermiş Mervecim inş sen de bir gün gidersin canım

Canım ben gıttım ama umre için hAcılık nasip etsin rabbbim
O yüzden tutusuyorum canm kalbım aklım fikrim herseyim orda kaldı
Eşimdwn allh razı olsun evliliğimizin birinci senesi için bana oyle bi iyilik yaptıkı kendimi bildim bileli gitmek iştemişimsir yarab bir gün bile görsem dıye hep dua ettim eşimde bu hacetimi biliyıdu ılk önce rabbimin izniyle sonra eşim sayesinde gördüm 6 aylık hamileydim hemde
İçim yanıyo ahh arkadasım içim sızlıyo kime anlatım hasretimi kime annlatıyom özlemimi rabbimdwn baska ;((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…