Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sorma mervecim.nişanlıydım basvurdugumda 3 aylık hamile ve eşim olmadan bri daha fırsat bulamam diye gittim walla.karnımda kızımla hergün 8 saat hasta bak aralarda kabe ravza.45 gün kaldık yanlış hatırlamıyorsam.arafata da ambulansla gittik sayılrısa hacıyız

Kaptan aklıma getirmişken hedefimi 55 olarak degiştirmek istiyorum
Yok be kaptan ne bıkması allahsen iyiki varsınız hepiniz
Ben lahana sewerim ama hani işe yarıyomu diye merak ettim buarada yaramadıını ögrendimm

bugün leslie 2 mil yapmaktı niyetim ama birikmiş dersleri görünce tabiri caizse şaftım kaydı o ne demekse
işimin şu alakasız yüklerinden kurtulacagım günün hayalini kuruyorum.

Hmmm anladım sen görev için gitmişsinn
Doktor oldugun için mi baswurdyn yoksa isteyen basvurabılıyomu görevli olmak için nasıl oluyo nereye basvurdun
Buarada inş hacı olmussundur dini vecibeni yerine getirdiysen ve dewamınıda getirdiysen ne mutlu sana

Arafata nasıl ambulansla gıttınız arafat cıktın mı

ben avusturyada okudum mezun olunca direk ordan basvurup gittim.oralardan gitmek kolay.helede drsan.imam dr ve hemşire olmak gerekiyor görev alabilmek iiçin sanırım.bize mezun olunca direk teklif gelmişti.ama burdada hac döneminden evvel sağlık bakanlığı kagıt yolluyor gitmek isteyen varmı diye.ben bir daha gidersm görevli istemiyorum.çok büyük sorumluluk.

Allahım bir haftadır 182 yi arıyorum hep randevu doldu diyorlar kafayı kırmamak elde değil 12 de aradım 12 yi 1 gece 1 kala yine alamadım yine alamdım

Oraları gören zaten sürekli gitmek istiyormuş 3 kez hacca giden tanıdıklar var ama sorsan yine gitmek istiyorlar ama ne bilim bana ters geliyor etrafında yardıma muhtaç olan hiç mi insan yok arapları zengin edeceğime bu tür bir hayır yapmayı tercih ederim ben
İnş hacca da gidersin Mervecim

Bnm bi arkadasım gıtmişti görevli olarak bahsettıgın mesleklerden hiç biri degıldı ama ıkı defa gıttı
Onada ulasamıyorum sorcam ama
Ewet görevli olmk cok buyuk bı sorumluluk bu heryerde bole degılmıdır zatdn canım
Allh gonlümüze gore versın canm

banucum bence netten dene 182 yi arama.mhrs gov tr.hastaların dediğine göre telde dolu deince nette bazen yer oluyormus.bi dene istersen.

dersten beynim sulandı mervecim saatde gec oldu ya.hatırladıgım kadarıyla müzdelifeden arafata yürünür.biz ambulansla gittik.onun farz olmadıgını biliyorum.yol boyunca hacılar yürüyordu ama bizim vaktimiz ve durumumuz müsait değildi.zaten benim acayip bulantım vardı.hiç unutmam ufak bi kaza gecirmiştik beni dogruca mekkede ultrasona aldılar.ilk defa bebişimi görmüştüm net bir şekilde.parmagını emiyordu.ne güzel anılarım var oralarda.

Son düzenleme:
Kızlar telefondan buraya resim ekleyebiliyomuyuz bir bilginiz varmı :yardım:

Amin canımm meal okuma yarışmaları oluyor onlara katılabilirsin canım tekrar gitmek istersen

Sweetım 1 defa hacı olsamm ne isterim üstüste gıdenlere yorum yapamam ama o parayla gıtmk isteyenleri umreye gönderırım yada dedıgın gıbı ıhtıyac sahıplerıne yardım ederımm
Aslında muhım olan ne bılıyomusun oraya gıtmek degıl ordan geldıgın gıbı yasamak ve bu gunumuzde cok zor inşş layık olmusumdurr

banucum bence netten dene 182 yi arama.mhrs gov tr.hastaların dediğine göre telde dolu deince nette bazen yer oluyormus.bi dene istersen.

ordanda deniyorum bacım ama annemin doktoru hep full çok iyi bir doktor kendisi dolayısı ile talep çok

cepten resim eklemeyi bilmiyorum canım foruma bakmak lazım bulursak hakikaten kolaylık olur

Amin canımm meal okuma yarışmaları oluyor onlara katılabilirsin canım tekrar gitmek istersen

Ya canm bnm gecen 2 takıma girdim rastgele bi bakim dedim bnde okudum onu hedef52 dıye bı arkadas paylşmış ama nasıl katılabılırım onu bılmıyopeum ne tür bi yarısma sanal mı yada nasıl inan ki bılgın varsa bana yardım et

Anladim cnm
Tamam cnm.püsküüte söylerim.Sende iiyki varsin
182 ne:26:

aynen katiliyorum cnm sana.

Kesinlikle buna katılıyorum hakkıyla oranın yükümlülüklerini yaşamında yansıtmak gerçekten zor inş cnm

herkese güzel bir gece diliyorum.uyurken bol bol yağ yakın.huzur içinde güzel rüyalara dalın

İçime birsey oldu hemn bavul hazırlıgı hayalı kurdum :)
Ayy bu yarışmaya katılırsam varya gece gunduz calışırım allhım bakamıyorumda sıteye cepten sayfa tam anlasılmıyo reklamlı falann sweet bı bılgın warmı meal yarışmalarıyla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…