- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
sorma mervecim.nişanlıydım basvurdugumda 3 aylık hamile ve eşim olmadan bri daha fırsat bulamam diye gittim walla.karnımda kızımla hergün 8 saat hasta bak aralarda kabe ravza.45 gün kaldık yanlış hatırlamıyorsam.arafata da ambulansla gittik sayılrısa hacıyızAyyyyyhh okuyunca kalp spazmı geçirecektimm
Allhım yardımcın olsunn
Yasemin sen hacımısın yanı hacda görevliydin ama sende vazıfe yapmışındır
Allahım bizede yarabbimmmm
Kızzz bn bole arabistan kabe hacı medıne yani hurma ismini bile duysam görsem aglıyorum inanmıcaksınızz
Bole neseli oldugum kadar manewıyatta cok duygusalım
Ben denemistim cnm.Hic bulasma derim.1 haftada 3 kg vermistim,biraktigim anda geri aldim fazlasiyla ve lahanayi midem bulana bulana yiyordum,kendime eziyet etmistim...
en iyisi saglikli vermek,senin zaten pek kilon kalmadi.Bizden biktinda hemen gitmekmi istiyorsun yoksa
sorma mervecim.nişanlıydım basvurdugumda 3 aylık hamile ve eşim olmadan bri daha fırsat bulamam diye gittim walla.karnımda kızımla hergün 8 saat hasta bak aralarda kabe ravza.45 gün kaldık yanlış hatırlamıyorsam.arafata da ambulansla gittik sayılrısa hacıyız
ben avusturyada okudum mezun olunca direk ordan basvurup gittim.oralardan gitmek kolay.helede drsan.imam dr ve hemşire olmak gerekiyor görev alabilmek iiçin sanırım.bize mezun olunca direk teklif gelmişti.ama burdada hac döneminden evvel sağlık bakanlığı kagıt yolluyor gitmek isteyen varmı diye.ben bir daha gidersm görevli istemiyorum.çok büyük sorumluluk.Hmmm anladım sen görev için gitmişsinn
Doktor oldugun için mi baswurdyn yoksa isteyen basvurabılıyomu görevli olmak için nasıl oluyo nereye basvurdun
Buarada inş hacı olmussundur dini vecibeni yerine getirdiysen ve dewamınıda getirdiysen ne mutlu sana
Bnm bi arkadasım gıtmişti görevli olarak bahsettıgın mesleklerden hiç biri degıldı ama ıkı defa gıttı
Onada ulasamıyorum sorcam ama
Ewet görevli olmk cok buyuk bı sorumluluk bu heryerde bole degılmıdır zatdn canım
Allh gonlümüze gore versın canm
banucum bence netten dene 182 yi arama.mhrs gov tr.hastaların dediğine göre telde dolu deince nette bazen yer oluyormus.bi dene istersen.
Amin canımm meal okuma yarışmaları oluyor onlara katılabilirsin canım tekrar gitmek istersen
Anladim cnmbalıktan sonra tatlı yenebilir dendiğine göre elbette yiyebilirsin kaptancım evet keşkeğin içinde buğday ve et var ve tereyağı hepsi serbest canım zararlı bir şey yok içinde
Küçük ıspanak canım sirke yerine limon veya nar ekşisi de ekleyebilirsin hakiki nar ekşisi tabii marketlerdekinden değil canım
Tamam cnm.püsküüte söylerim.Sende iiyki varsinKaptan aklıma getirmişken hedefimi 55 olarak degiştirmek istiyorum
Yok be kaptan ne bıkması allahsen iyiki varsınız hepiniz
Ben lahana sewerim ama hani işe yarıyomu diye merak ettim buarada yaramadıını ögrendimm
182 ne:26:Allahım bir haftadır 182 yi arıyorum hep randevu doldu diyorlar kafayı kırmamak elde değil 12 de aradım 12 yi 1 gece 1 kala yine alamadım yine alamdım
Oraları gören zaten sürekli gitmek istiyormuş 3 kez hacca giden tanıdıklar var ama sorsan yine gitmek istiyorlar ama ne bilim bana ters geliyor etrafında yardıma muhtaç olan hiç mi insan yok arapları zengin edeceğimebu tür bir hayır yapmayı tercih ederim ben
İnş hacca da gidersin Mervecim
Sweetım 1 defa hacı olsamm ne isterim üstüste gıdenlere yorum yapamam ama o parayla gıtmk isteyenleri umreye gönderırım yada dedıgın gıbı ıhtıyac sahıplerıne yardım ederımm
Aslında muhım olan ne bılıyomusun oraya gıtmek degıl ordan geldıgın gıbı yasamak ve bu gunumuzde cok zor inşş layık olmusumdurr
Kesinlikle buna katılıyorum hakkıyla oranın yükümlülüklerini yaşamında yansıtmak gerçekten zor inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?