Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hiç bilgim yok tatlım bende tbr etmek için takıma gitmiştim o esnada okudum o arkadaş yardımcı olabilir sanırım

Türkiye de 182 yi arayarak seçtiğimiz hastahane ve doktordan randevu alabiliyoruz kaptancım veya netten alabiliyoruz fakat istediğimiz doktora talep çoksa çok uğraşılıyor:2:

Kesinlikle buna katılıyorum hakkıyla oranın yükümlülüklerini yaşamında yansıtmak gerçekten zor inş cnm

ben katılmıyorum.bu düşünce insanı uzaklaştırır.bende öyle düşünsem gencken gitmekten korkardım.gidende gitmeyende bir.gidenin tek artısı farz olan bir ibadeti yerine getirmek.o yine insan hata yapabilir samimiyse düzeltir.birde defalarca gitmek konusundada nasıl ki insanlar tatile gitme isteği ve gereği duyuyorsa oda bir istek.nasılki tatil beldelerini zengin etmek değil niyetimiz bir az olsun nefes almaksa hacda öyle özlem duyan ihtiyac hisseden her sene gitsin.walla bu dolu kafayla bu geldi ilk aklıma yoksa uzun uzun kafa yormus değilim.

Canım ben müsadeni istıyorum yarın erken kalkmm gerek malumm iş bası bn calışmasamda eşime kahvaltı faln uzun bu işlerr

İyi geceler Mervecim

Hacca gitmek farz elbette fakat 1 keresi de aynı 10 keresi de aynı ben gitmediğim için bilemem tabiki

Gitmek isteyen özlem duyan elbette gitsin istediği kadar. çok ince detaylı bir mevzu o yüzden herkes hür iradesini kullanıp ona göre davransın ne diyim

Herkesın düşüncesi farklıdır saygı duyarım
İnsanların düşüncesi farklıdır o yüzden bnm için bu konularda önmli olan kuranı kerimin peygamber efendimizin ve allh dostlarının yani öncülerin fikirleri bastacımdır.ewet farzı yerıne getırmiş oluyosun ama kabul olup olmadıgı sonraki yasamına baglı
Nasıl ki nama kılıyoruz ama kabulunu rabbe bırakıyoruz buda onun gıbı bişidir ...bnmde aklıma uykuluyken bunlar geldi canm :))
Bnm gıbı düşünen insanlar bnce sogumaz daha cok allha yönelir kendilerini kurtarır buda bnm fıkrım
Herkes fıkrını soledi kızmaca yok :)))))))

Aynen bu konular bizi aşar canmmm

Sweetim şekerim kız dua ette hacı olayım sana arafatta dua ederım kardesım

Hadi yatalım bacılar hepimize rehavet çöktü neden kızalım ki birbirimize biz farklılıklarımızla bir bütünüz

Yarın görüşmek üzere kendinize cici bakın tatlı rüyalar

Anlatacagım konuyu muhakkak herkes duymuştur ama kımse ince düşünemiştir ince ele sık doku:))))
Rıvayetler kişiyi degıstırsede konu aynıdır bn konuyu anlatmk istıyorum
Bir müslüman kardeşimiz diyim namazdan sonra bir bidona pirinc tanesi biriktirmektedir
Ev hanesinden biri bunu neden yaptıgını sorar
Biriktiren kardeşimiz derki kıldıgım namazlardan sonra her vakiti içinpirinç atıyorum sizede vasiyetimdir ben öldükten sonra bu pirincleri pilavıma katarsınız
Ew halkına ilginç gelsede bir ilahı olay wardır işin sonunda KIMSE FARKINDA DEGLDIR SADECE bidon nerdeyse yarıya gelmiştir kardeşimiz vefat etmiştir
Ew halkından birisi vasiyet üzerine bidonun içindeki pirinçleri almaya gider
Ve bidonu acıp baktıgında sadece bir tane pirinç tanesi vardır herkes şokta tabiki
Zaman sonra ew halkından birinin rüyasına vefat eden kardeşimiz girmiştir ve neden bir pirinç oldugunu sölemiştir kısaca anlatıyorum bu arada
Sebebide sudur yani ev halkından eüyasına girdigi kişiye sunlar denilmiştir Bnm kabul olan bir vakitnamazım varmış
BNM KABUL OLAN BİR VAKİT NAMAZIM VARMIŞ
Aklıma geldi anlattım kızlar
Sıktıysam affola
Herkese huzurlu geceler
Bu gece güzel dilekler benden
Rabbim hepimize saglık sıhhat versin
Agzımızın tadı huzurumuz bozulmasın
Hayırlı uzun ömürler versin
Ek olarak kılo verip istedgimiz kıloda olmamızı kolaylastırsın
İYİ GECELERRRR

Günaydın kızlar yeni bir gün daha ohhh cok sükür saglam cıktık
Sımdi kahvaltımı yapıcam haydi sizde buyrunnn

haklısın tatlım cok az oldu ama gercekten acıkmıyorum karataydan sonra booyle oldum ben:)

tatlık kek hiç olmamış:) ama sonrasında yuruyus yapmıssın .Neskafe de fazla ıcme tatlım vucutta su tutormuş

tatlım tam karataycı oldun sen kız:) supersın

vuv super olmus tatlım keısnlıkle verıceksın hemıde acıkmadan bak gor:) bende bır an once menulerımı ayarlayıp karataya baslamam gerekıyor

kızlar dun gece sız burda bende esımle aynı seyı konusuyormusuz:) bizde cok ıstıyoruz hacca gıtmeyı rabbım nasıp ederse inşallah.

cnm ya tuglerım dıken dıken oldu rabbım eksık veya yanlış yaptıgımız ıbadetlerı kabul etsın ınsallah ne kadar dıkkat etsekte namazda ıllakı aklına baska seyler gelıyor

Günaydın herkese.

Siz ne yaptınız cumadan veri kaynat kaynata bir hal olmuşsunuz. Bende katılmak isterdim

tatlık kek hiç olmamış:) ama sonrasında yuruyus yapmıssın .Neskafe de fazla ıcme tatlım vucutta su tutormuş

Canım benim bildiğim nescafe vücuttaki ödemi attırıyor. Ben de yalancı tümör denilen bir rahatsızlık var. Beyin ve omurilik sıvı artışından dolayı beynimde göz arkasında ödem var. Doktorlarım günde 2,3 bardak nescafe tüketmemi istiyor ödemi azaltmya yardımcı olması için...
Diyetten dolayı tüketmiyorum şuan o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…