- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Ya canm bnm gecen 2 takıma girdim rastgele bi bakim dedim bnde okudum onu hedef52 dıye bı arkadas paylşmış ama nasıl katılabılırım onu bılmıyopeum ne tür bi yarısma sanal mı yada nasıl inan ki bılgın varsa bana yardım et
Kesinlikle buna katılıyorum hakkıyla oranın yükümlülüklerini yaşamında yansıtmak gerçekten zor inş cnm
herkese güzel bir gece diliyorum.uyurken bol bol yağ yakın.huzur içinde güzel rüyalara dalın
ben katılmıyorum.bu düşünce insanı uzaklaştırır.bende öyle düşünsem gencken gitmekten korkardım.gidende gitmeyende bir.gidenin tek artısı farz olan bir ibadeti yerine getirmek.o yine insan hata yapabilir samimiyse düzeltir.birde defalarca gitmek konusundada nasıl ki insanlar tatile gitme isteği ve gereği duyuyorsa oda bir istek.nasılki tatil beldelerini zengin etmek değil niyetimiz bir az olsun nefes almaksa hacda öyle özlem duyan ihtiyac hisseden her sene gitsin.walla bu dolu kafayla bu geldi ilk aklıma yoksa uzun uzun kafa yormus değilim.
ben katılmıyorum.bu düşünce insanı uzaklaştırır.bende öyle düşünsem gencken gitmekten korkardım.gidende gitmeyende bir.gidenin tek artısı farz olan bir ibadeti yerine getirmek.o yine insan hata yapabilir samimiyse düzeltir.birde defalarca gitmek konusundada nasıl ki insanlar tatile gitme isteği ve gereği duyuyorsa oda bir istek.nasılki tatil beldelerini zengin etmek değil niyetimiz bir az olsun nefes almaksa hacda öyle özlem duyan ihtiyac hisseden her sene gitsin.walla bu dolu kafayla bu geldi ilk aklıma yoksa uzun uzun kafa yormus değilim.
İyi geceler Mervecim
Hacca gitmek farz elbette fakat 1 keresi de aynı 10 keresi de aynı ben gitmediğim için bilemem tabiki
Gitmek isteyen özlem duyan elbette gitsin istediği kadar. çok ince detaylı bir mevzu o yüzden herkes hür iradesini kullanıp ona göre davransın ne diyim
Herkesın düşüncesi farklıdır saygı duyarım
İnsanların düşüncesi farklıdır o yüzden bnm için bu konularda önmli olan kuranı kerimin peygamber efendimizin ve allh dostlarının yani öncülerin fikirleri bastacımdır.ewet farzı yerıne getırmiş oluyosun ama kabul olup olmadıgı sonraki yasamına baglı
Nasıl ki nama kılıyoruz ama kabulunu rabbe bırakıyoruz buda onun gıbı bişidir ...bnmde aklıma uykuluyken bunlar geldi canm :))
Bnm gıbı düşünen insanlar bnce sogumaz daha cok allha yönelir kendilerini kurtarır buda bnm fıkrım
Herkes fıkrını soledi kızmaca yok :)))))))
Aynen bu konular bizi aşar canmmm
Sweetim şekerim kız dua ette hacı olayım sana arafatta dua ederım kardesım
Canm kbakma haklısın ben hızlı okudum bian karıstırmışım ayrıca telefondan gırdıgım için kılo cızelgeni goremiyorum karıstırmamda telefondan gırdıgım için heralde
Bana kızdıgının farkına vardım yorumdan ama bnm yorumum üstteki sekerkızn menüsüneydi yorumlara gore hareket edıp senın menun sandım dedım bu kız hem elçilikte calışıyo hrm oruclu sahırda bışi yemiyo aksamda bir salata balık yıyıp nası duruyo dedım bnm yorumumdan yanlış anladıgımı anlamalıydın bna kızmadan önce
Buarda ewet tebrıkler birinci olmustun takımda bılıyorum gayet guzel kılo vermiştin ama menunde gayet gusel ve doyurucu senın menulerıne olumlu yorumlar yaptım bu zamna kadat cok iyî beslnıyosun saglıklı cnm
Tekrar k. Bakmassın hemiii))
Günaydın kızlar yeni bir gün daha ohhh cok sükür saglam cıktık
Sımdi kahvaltımı yapıcam haydi sizde buyrunnn
sabah kahvaltim; peynir domates salatalik 1 tane haslanmis yumurta yesilcay
ara; sekersiz nescafe - 1 dlm cayli kek
yaklasik 1 saat yuruyus yaptimm..
Simdi turk kahvesi icecegim.
Aksamada 1 kase tarhana corbasi
1 tabak portakalli kereviz yemegi
1 dlm tam bugday ekmegi
1 kase yogurt
suana kadar 1,5 lt su ictim gunluk 2 lt suya tamamlarim.
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yerli muz 1 lop yumurta
8 zeytin
1 domates 1 yeşil biber
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
3 kuru erik
ÖĞLE :
yoğurt kürü denedim ama yok bana göre değil
tarçınlı elma
AKŞAM:
ızgara balık
pancar salatası
1 parça helva
SPOR:
90 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
1.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
Iyi aksamlar kizlar..Cocuklari uyuttum,kücügü kaldi..Yediklerimi yazayim gecmise bakicam...
sabah
1 cay bardagi findik,badem
1 tabak menemen
2 kayisi
2 bagdat hurmasi
biraz peynir
Aksam
1 cipura
bolca salat yesillik
1 kase mercimek corbasi
su
2 olmak üzere
spor
yok
Banucugum karataya uymusmu..ben cok tokum yanliz,böyle nasil kilo vercem anlamadim.Insallah almam:18:
Anlatacagım konuyu muhakkak herkes duymuştur ama kımse ince düşünemiştir ince ele sık doku:))))
Rıvayetler kişiyi degıstırsede konu aynıdır bn konuyu anlatmk istıyorum
Bir müslüman kardeşimiz diyim namazdan sonra bir bidona pirinc tanesi biriktirmektedir
Ev hanesinden biri bunu neden yaptıgını sorar
Biriktiren kardeşimiz derki kıldıgım namazlardan sonra her vakiti içinpirinç atıyorum sizede vasiyetimdir ben öldükten sonra bu pirincleri pilavıma katarsınız
Ew halkına ilginç gelsede bir ilahı olay wardır işin sonunda KIMSE FARKINDA DEGLDIR SADECE bidon nerdeyse yarıya gelmiştir kardeşimiz vefat etmiştir
Ew halkından birisi vasiyet üzerine bidonun içindeki pirinçleri almaya gider
Ve bidonu acıp baktıgında sadece bir tane pirinç tanesi vardır herkes şokta tabiki
Zaman sonra ew halkından birinin rüyasına vefat eden kardeşimiz girmiştir ve neden bir pirinç oldugunu sölemiştir kısaca anlatıyorum bu arada
Sebebide sudur yani ev halkından eüyasına girdigi kişiye sunlar denilmiştir Bnm kabul olan bir vakitnamazım varmış
BNM KABUL OLAN BİR VAKİT NAMAZIM VARMIŞ
Aklıma geldi anlattım kızlar
Sıktıysam affola
Herkese huzurlu geceler
Bu gece güzel dilekler benden
Rabbim hepimize saglık sıhhat versin
Agzımızın tadı huzurumuz bozulmasın
Hayırlı uzun ömürler versin
Ek olarak kılo verip istedgimiz kıloda olmamızı kolaylastırsın
İYİ GECELERRRR
tatlık kekhiç olmamış:) ama sonrasında yuruyus yapmıssın .Neskafe de fazla ıcme tatlım vucutta su tutormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?