Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydin

Cok iykusuzum kizlar.dün muhabbet ortasinda 3 numara kalkti.persembe gecesinden beri oglum uyumuyor geceleri.2 gündür emzigide emmek istemiyor,cumartesi gecesi agzina baktim emzigi istemedigi icin agzinda biseymi var dedim,üst damaginda ufak 2 baloncuk gördüm,sabah oldu baktim gitmis..Bende emzik istemedigi icin sakladim emzikleri,biraksin diye..Dün gece yine uyandi baktim bisey yok.Agri kesici fitil yaptim,uyumadi.saat 3 te uyudu,5 te kalktik.Sarhos gibiyim anlicaniz..Yediklerimi yazayim biraz uyuyayim..Sonra doktora götürürüm nesi var diye...

Yediklerimi yazmistim demi ben gece..:44:bakin iste ne hale gelmisim

Cumatesi menüm
Kahvaltı yok.

Öğle:
Tavuk şiş 150 gr kadar
1 dilim kepek ekmek

ara: 1 dilim ananas+activia

ara: 1 dilim ananas+activia

Akşam:
5 tane Mantar haşlama
1 dilim kepek ekmek

Pazar menüm:

1 tatlı kaşığı pekmez+ maydanoz suyu

1,5 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
3 zeytin
1 çk vişne reçeli

Ara:

1 dilim ananas

Öğle: 6 yk sebze yemeği
salata

Ara:

1 dilim ananas

Akşam:

5 tane mantar
Salata

Ara: 1 portakal

Çok geçmiş olsun. İnş birşey çıkmaz toparlanır hemen. Sanada iyi uykular kaptan

Kızlar telefondan buraya resim ekleyebiliyomuyuz bir bilginiz varmı :yardım:
bilmiyorum:26:
Cnm hedef e özel mesajla sor istersen,yada 2. takima yaz yarismayla ilgili sorularini,o sana anlatacaktir...
herkese güzel bir gece diliyorum.uyurken bol bol yağ yakın.huzur içinde güzel rüyalara dalın
gec oldu cnm ama senin icinde güzel bir gün olsun

Anladim cnm...

Günaydın kızlar yeni bir gün daha ohhh cok sükür saglam cıktık
Sımdi kahvaltımı yapıcam haydi sizde buyrunnn
Günaydin cnm
gunaydın tatlım cok sukur her yenı gun yenı bır umut yenı gusellıkler getırsın :)
insallah
vuv super olmus tatlım keısnlıkle verıceksın hemıde acıkmadan bak gor:) bende bır an once menulerımı ayarlayıp karataya baslamam gerekıyor
takim olarak karatayci olup cikcaz
Günaydın herkese.

Siz ne yaptınız cumadan veri kaynat kaynata bir hal olmuşsunuz. Bende katılmak isterdim

Cok gecmisolsun cnm
afiyet olsun cnm.suyuda yeteri kadar icip,sporda yaptiysan cok güzel
Çok geçmiş olsun. İnş birşey çıkmaz toparlanır hemen. Sanada iyi uykular kaptan
Tesekkür ederim cnm

ben de canım çekince eksiklik var heralde diyordum, tabi neticede nefis sahibiyiz:) kilo verdikten sonra arada yememizde sorun olmaz bencede.. yani spora da devam edersek hiç sorun olmaz.. ama şimdi daha dikkat etmek gerek..

bluecum benimde ablam ve ailesi abhadalar.ablam biyoloji eşi fizik öğretmeni.türk okulunda eşi.ablam yeni dogum yaptı sayılır.bende 2007de görevli olarak hacdaydım.

aa öyle mi.. abhayı duydum:) burda 8 tane türk okulu var, 300den fazla da öğretmenimiz var, nasıl memnunlar mı?
bakalım biz de bir gidebilsek, işlerden hiç imkan bulamadık, haftasonu bile izin alamadık baya zamandır..

kaptan süpersin süper bir karatay menüsü:)

oo süper, helvaya da bayılırım ufacık bir parça ekmeksiz çok severim:) ben de bu akşam balık yapayım madem

Süpersin canm ama gördüğüm kadarıyla dengeli ve saglıklı beslenıyosun boyun kac canm
Bn 160 mışım ideal kılom 52 ama 60 olsam amenna yeni hedefim aslında 55
benim boyum da 160 canım, aynıyız:) benim 55i hiç aşmamam gerek, aşınca hemen kilolu görünüyorum ve hiç hoşuma gitmiyor toto ayrı göbek ayrı büyüyor azcık boylu olsaydık bu kadar göze batmazdı minyon adam hep zayıf olcak mecburen.. bence sen de 60a yeter deme, mümkün olduğu kadar ver canım.. geçen sene 52ye düştüm her istediğimi öyle rahat giyiyordum ki xs beden kıyafetler giyiyordum ya..inşallah geri döneceğim o kilolara..

canım valla Allah yardım etsin işin çok zor, bence sen eşin gelene kadar uygun birini bulursan yatılı bakıcı bile düşünebilirsin..evini toplar, yemek bulaşık yardım eder, sen de çocuklarla biraz ilgilenir ders çalışırsın sonra.. tus çok çok zor bir sınav, bekarlar bile zor hallediyor..

canım tüm malzemeleri mi mikserden geçiriyoruz?
bir de keşkek nedir? nasıl yapılır?

bugün leslie 2 mil yapmaktı niyetim ama birikmiş dersleri görünce tabiri caizse şaftım kaydı o ne demekse
işimin şu alakasız yüklerinden kurtulacagım günün hayalini kuruyorum.

şaft arabaların tekerini tek bir merkezde toplayan demir bir çubuk, tekeri bir yere vurduğumuzda veya başka bir sebepe o demir çubuk kayarsa, arabanın tekeri istediğimiz yöne dönemiyor, arabanın dengesi bozuluyor, ondan bu tabir kullanılıyor ben de çok severim çok kullanırım

canım mantarla beraber köfte vs de yesen, 5 tane mantarla nasıl doydun bacım

Ewet canm gercekten 52 kıloylwn cuval giysem yakısıyodu her istwdiğimi giyiyordum dediğin gbi hedefim 55 olarak degiştirdim zaten canm :))
Ne kadar zayıf okadar iyi yani

Teşekkür ederim şekerim o senin güzel bakmanla alakalıdır

Canım bir araştırayım bu kürü çok tşk ederimm bugün sabahtan belediye ve ticaret odasına gittim yine baş dönmesi başladı, ellerim titredi yine çok kötü oldum ofise zor attım kendimi, sağlık ocağındaki doktorda kansızlık için küçük şişelerdeki ilaçlardan yazdı hergün içiyorum ama şişeler mini minnacık nasıl faydası olacak bilmiyorum.

Günaydınnn Şekerlerr hepinzie güzel bir hafta diliyorum

Günaydın kızlar yeni bir gün daha ohhh cok sükür saglam cıktık
Sımdi kahvaltımı yapıcam haydi sizde buyrunnn

Hikayen gerçekten ibret verici içim bi tuhaf oldu Mervecim paylaştığın için tşkler tatlım

tatlım tam karataycı oldun sen kız:) supersın

Tşkler şekercimmm

Hadi sen de katıl bize başla tekrar

kızlar dun gece sız burda bende esımle aynı seyı konusuyormusuz:) bizde cok ıstıyoruz hacca gıtmeyı rabbım nasıp ederse inşallah.

Amin canımmm inşşş sen de bir gün gidersen hepimize dua etmeyi unutma

Günaydın herkese.

Siz ne yaptınız cumadan veri kaynat kaynata bir hal olmuşsunuz. Bende katılmak isterdim

Günaydınnn Edacımmm bir gün sen de olursun inşallah bitanem

Geçmiş olsun Edacım sağlığın diyetten daha önemli bitanem dr nescafeyi önerdiyse içmelisin bence

Tatlım ctsi günü kahvaltını atlamışsın :26:

pazar günkü akşamında çok zayıf geldi bana tavuk veya köfte ekleseydin bir de akşamları meyve yememeye çalış cnm direk yağ olarak depolanıyor

Günaydın kaptancım geçmiş olsun iyi uykular

ben de canım çekince eksiklik var heralde diyordum, tabi neticede nefis sahibiyiz:) kilo verdikten sonra arada yememizde sorun olmaz bencede.. yani spora da devam edersek hiç sorun olmaz.. ama şimdi daha dikkat etmek gerek..

kesinlikle canım önce bi hedefimize ulaşalım sonra kaçamak yaparız spor yapmak kaydıyla

canım tüm malzemeleri mi mikserden geçiriyoruz?
bir de keşkek nedir? nasıl yapılır?

hayır tatlım avokado ve limon ve sirkeyi

Keşkek şöyle yapılır cnm

Aşurelik buğdayı akşamdan suya ıslatırsın

sabah etle birlikte düdüklüde güzelce pişirisin biz boyun etiyle yaparız genelde.

klasik usulde piştikten sonra tahta kaşıkla ezilir krem gibi olup etler lif lif olana dek

fakat ben mikserle çırpıyorum daha rahat oluyor

üzerine tereyağı ve pulbiber bu kadar canım

helvanı veya başka bir tatlıyı yiyebilirsin tabiki ama çok ağır tatlı tercih etme yine de

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Gamzecimmm dikkat et kendine şişelerini iç fakat dalak ciğer de yemeye çalış ne olur

Kızlar yarşmays kayıt oldum ve bugunden baslıyacagım calışmaya dualarınızı eksik etmeyinn

Canım benim denemediğim diyet kalmamıştır elma, lahana vs. ben denemiştim ama her öğünde çorba içilecek diyordu sanırım kahvaltıyı normal yapıyorsun, biraz zor açıkcası ben yapamamıştım şok diyet olduğu için verdiğini de olduğu gibi geri alıyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…