Günaydin
Cok iykusuzum kizlar.dün muhabbet ortasinda 3 numara kalkti.persembe gecesinden beri oglum uyumuyor geceleri.2 gündür emzigide emmek istemiyor,cumartesi gecesi agzina baktim emzigi istemedigi icin agzinda biseymi var dedim,üst damaginda ufak 2 baloncuk gördüm,sabah oldu baktim gitmis..Bende emzik istemedigi icin sakladim emzikleri,biraksin diye..Dün gece yine uyandi baktim bisey yok.Agri kesici fitil yaptim,uyumadi.saat 3 te uyudu,5 te kalktik.Sarhos gibiyim anlicaniz..Yediklerimi yazayim biraz uyuyayim..Sonra doktora götürürüm nesi var diye...
Yediklerimi yazmistim demi ben gece..:44:bakin iste ne hale gelmisim
bilmiyorum:26:Kızlar telefondan buraya resim ekleyebiliyomuyuz bir bilginiz varmı :yardım:
Cnm hedef e özel mesajla sor istersen,yada 2. takima yaz yarismayla ilgili sorularini,o sana anlatacaktir...Ya canm bnm gecen 2 takıma girdim rastgele bi bakim dedim bnde okudum onu hedef52 dıye bı arkadas paylşmış ama nasıl katılabılırım onu bılmıyopeum ne tür bi yarısma sanal mı yada nasıl inan ki bılgın varsa bana yardım et
gec oldu cnm ama senin icinde güzel bir gün olsunherkese güzel bir gece diliyorum.uyurken bol bol yağ yakın.huzur içinde güzel rüyalara dalın
Anladim cnm...Hiç bilgim yok tatlım bende tbr etmek için takıma gitmiştim o esnada okudum o arkadaş yardımcı olabilir sanırım
Türkiye de 182 yi arayarak seçtiğimiz hastahane ve doktordan randevu alabiliyoruz kaptancım veya netten alabiliyoruz fakat istediğimiz doktora talep çoksa çok uğraşılıyor:2:
Günaydin cnmGünaydın kızlar yeni bir gün daha ohhh cok sükür saglam cıktık
Sımdi kahvaltımı yapıcam haydi sizde buyrunnn
insallahgunaydın tatlım cok sukur her yenı gun yenı bır umut yenı gusellıkler getırsın :)
takim olarak karatayci olup cikcazvuv super olmus tatlım keısnlıkle verıceksın hemıde acıkmadan bak gor:) bende bır an once menulerımı ayarlayıp karataya baslamam gerekıyor
Günaydın herkese.
Siz ne yaptınız cumadan veri kaynat kaynata bir hal olmuşsunuz. Bende katılmak isterdim
Cok gecmisolsun cnmCanım benim bildiğim nescafe vücuttaki ödemi attırıyor. Ben de yalancı tümör denilen bir rahatsızlık var. Beyin ve omurilik sıvı artışından dolayı beynimde göz arkasında ödem var. Doktorlarım günde 2,3 bardak nescafe tüketmemi istiyor ödemi azaltmya yardımcı olması için...
Diyetten dolayı tüketmiyorum şuan o ayrı
afiyet olsun cnm.suyuda yeteri kadar icip,sporda yaptiysan cok güzelCumatesi menüm
Kahvaltı yok.
Öğle:
Tavuk şiş 150 gr kadar
1 dilim kepek ekmek
ara: 1 dilim ananas+activia
Akşam:
5 tane Mantar haşlama
1 dilim kepek ekmek
Pazar menüm:
1 tatlı kaşığı pekmez+ maydanoz suyu
1,5 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
3 zeytin
1 çk vişne reçeli
Ara:
1 dilim ananas
Öğle: 6 yk sebze yemeği
salata
Ara:
1 dilim ananas
Akşam:
5 tane mantar
Salata
Ara: 1 portakal
Tesekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun. İnş birşey çıkmaz toparlanır hemen. Sanada iyi uykular kaptan
Cok gecmisolsun cnm
Şeytan dürtüyo canımcım nefsimze yeniliyoruz sanmaki benim canım istemiyor elbette istiyor arada ama ben o zamanlarda hemen ayran içiyorum içim serinliyo aferim diyorum kilo verme aşamasında kaçamak yapmak istemiyorum senin vereceğin kilo az tatlım aslında mezun olup gideceksin diye tırsmıyor değilim:2: çok alıştım sizlere ama yinede istediğin kiloya ulaşmanı istiyorum snein durumun farklı özlem içindesin telafi olduktan sonra sorun yok bitanem tr de Ankaradaydın demek benim çocukluğum orda geçti Cebeci de oturuyorduk Kurtuluş parkına sık sık giderdim
bluecum benimde ablam ve ailesi abhadalar.ablam biyoloji eşi fizik öğretmeni.türk okulunda eşi.ablam yeni dogum yaptı sayılır.bende 2007de görevli olarak hacdaydım.
Iyi aksamlar kizlar..Cocuklari uyuttum,kücügü kaldi..Yediklerimi yazayim gecmise bakicam...
sabah
1 cay bardagi findik,badem
1 tabak menemen
2 kayisi
2 bagdat hurmasi
biraz peynir
Aksam
1 cipura
bolca salat yesillik
1 kase mercimek corbasi
su
2 olmak üzere
spor
yok
Banucugum karataya uymusmu..ben cok tokum yanliz,böyle nasil kilo vercem anlamadim.Insallah almam:18:
Şeker kaptancım balıktan sonra evet helva yedim minancık tabiii ama bunun bilimsel bir nedeni var Canan Hoca da yenilmesini öneriyor şöyel anlatayım aklımda kaldığınca balıkta bulunan yoğun fosfor miktarı mide de asitlerin dengesini bozup şekerimizi düşürüyormuş sonucunda mide bulantısı oluşurmuş bulantıyı dengelemenin tek yolu balığın hemen sonrasında tatlı yemekmiş. tatlı yediğimizde asitler düzenlenir ve şekerimiz normale dönermiş
Sevgili doktorcum daha güzel açıklayabilir belki bu yüzden gönül rahatlığıyla yedim tatlım sen de yiyebilirsin
benim boyum da 160 canım, aynıyız:) benim 55i hiç aşmamam gerek, aşınca hemen kilolu görünüyorum ve hiç hoşuma gitmiyor toto ayrı göbek ayrı büyüyor azcık boylu olsaydık bu kadar göze batmazdıSüpersin canm ama gördüğüm kadarıyla dengeli ve saglıklı beslenıyosun boyun kac canm
Bn 160 mışım ideal kılom 52 ama 60 olsam amenna yeni hedefim aslında 55
ay ben aynen bu haldeyim
haftasonu daha yogun ve daha yorucu benim için.keşke kadın çağırsaydım temizliğe.büyük kzım beni çok yoruyor.babası gidince en cok o etkileniyor benden daha fazla ilgi bekliyor benimde aklım sürekli derste yapamadım yetişmeyecek.üstüne bide annemlerin ablamın yanına gitme meselesi çıktı pasaport vize nasıl yaralayacam bunları..
bide üstüne akşam bir mail aldım,asmde aşı sorumlusuyum aşı dolabına alarm belli derece arasından saparsa cebe msj çağrı mail felan geliyor bir baktım cumartesi mail gelmiş ama msj çağrı yok 1 gün gecmiş aşılar eğer bozulduysa yedim cezayı.onu ara bunu ara Allahtan sıkıntıyı ucuz atlattım.elektriğe bağlanmıs gibiyiz.başkazaman olsa bu stresle dolabı boşaltmıştımevde fıstıklı çikolar biskuviler..çocuklardanda kendimdende uzak tutuyorum.
inş bir gün yeriz keşkeği hep beraber neden olmasın
bu arada size yağ yakıcı bir salata tarifi yazayım
Yağ Yakıcı Salata Tarifi
Kuzu ıspanak
Kırmızı lahana
1 su bardağı haşlanmış nohut ben 1 çay bardağı ekliyorum
Kırmızı biber yerine pul biberde eklenebilir kışın
2 yem kaş lor peniri
2-3 ceviz
zeytinyağı yerine 1 veya 1/2
avokado el mikseri ile çırpılır limon- elma sirkesi eklenir
bugün leslie 2 mil yapmaktı niyetim ama birikmiş dersleri görünce tabiri caizse şaftım kaydı o ne demekse
işimin şu alakasız yüklerinden kurtulacagım günün hayalini kuruyorum.
Cumatesi menüm
Kahvaltı yok.
Öğle:
Tavuk şiş 150 gr kadar
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
5 tane Mantar haşlama
1 dilim kepek ekmek
Pazar menüm:
1,5 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
3 zeytin
1 çk vişne reçeli
Ara:
1 dilim ananas
salata
Ara:
1 dilim ananas
Akşam:
5 tane mantar
Salata
oo süper, helvaya da bayılırım ufacık bir parça ekmeksiz çok severim:) ben de bu akşam balık yapayım madem
benim boyum da 160 canım, aynıyız:) benim 55i hiç aşmamam gerek, aşınca hemen kilolu görünüyorum ve hiç hoşuma gitmiyor toto ayrı göbek ayrı büyüyor azcık boylu olsaydık bu kadar göze batmazdıminyon adam hep zayıf olcak mecburen.. bence sen de 60a yeter deme, mümkün olduğu kadar ver canım.. geçen sene 52ye düştüm her istediğimi öyle rahat giyiyordum ki xs beden kıyafetler giyiyordum ya..inşallah geri döneceğim o kilolara..
Selamun aleykum kızlar
Nasılsınız bakalım kızmı uyutuyorum o arada bi bakıyım dedm masaşlh pazar gunu bile hoşsohbetiz
Nora profıl resminden cok tatlu bır hnm oldygun belli kızlar cok merak ettim sizi walla
Bide esmer bi hnm gordum banuydu galiba masallhınız var canlarım
menün güzel canım nescafe de çok tercih etmesen daha iyi olur hem su tutuyor hem selülit yapıyor
türk kahvesi günde 1 tavsiye ediliyor
kerevize bayılırım:) afiyet olsun..
Noraa, ibrahim saraçoğlu bir kür verdi geçen bir programda, kansızlık sorunu olanlar için, ıspanak ve kerevizi kaynatıyorsun sabah ve akşam 1 bardak içiyorsun 15 gün yapıp sonra 10 gün ara verip 15 gün daha yapıyorsun, kansızlığa çok iyiymiş.. bir araştır istersen hafızamda bukadarı kaldı..
Günaydın kızlar yeni bir gün daha ohhh cok sükür saglam cıktık
Sımdi kahvaltımı yapıcam haydi sizde buyrunnn
tatlım tam karataycı oldun sen kız:) supersın
kızlar dun gece sız burda bende esımle aynı seyı konusuyormusuz:) bizde cok ıstıyoruz hacca gıtmeyı rabbım nasıp ederse inşallah.
Günaydın herkese.
Siz ne yaptınız cumadan veri kaynat kaynata bir hal olmuşsunuz. Bende katılmak isterdim
Cumatesi menüm
Kahvaltı yok.
Öğle:
Tavuk şiş 150 gr kadar
1 dilim kepek ekmek
Akşam:
5 tane Mantar haşlama
1 dilim kepek ekmek
Pazar menüm:
1,5 dilim kepek ekmek
domates-salatalık
3 zeytin
1 çk vişne reçeli
Ara:
1 dilim ananas
salata
Ara:
1 dilim ananas
Akşam:
5 tane mantar
Salata
Günaydin
Cok iykusuzum kizlar.dün muhabbet ortasinda 3 numara kalkti.persembe gecesinden beri oglum uyumuyor geceleri.2 gündür emzigide emmek istemiyor,cumartesi gecesi agzina baktim emzigi istemedigi icin agzinda biseymi var dedim,üst damaginda ufak 2 baloncuk gördüm,sabah oldu baktim gitmis..Bende emzik istemedigi icin sakladim emzikleri,biraksin diye..Dün gece yine uyandi baktim bisey yok.Agri kesici fitil yaptim,uyumadi.saat 3 te uyudu,5 te kalktik.Sarhos gibiyim anlicaniz..Yediklerimi yazayim biraz uyuyayim..Sonra doktora götürürüm nesi var diye...
Yediklerimi yazmistim demi ben gece..:44:bakin iste ne hale gelmisim
ben de canım çekince eksiklik var heralde diyordum, tabi neticede nefis sahibiyiz:) kilo verdikten sonra arada yememizde sorun olmaz bencede.. yani spora da devam edersek hiç sorun olmaz.. ama şimdi daha dikkat etmek gerek..
canım tüm malzemeleri mi mikserden geçiriyoruz?
bir de keşkek nedir? nasıl yapılır?
Canım bir araştırayım bu kürü çok tşk ederimmbugün sabahtan belediye ve ticaret odasına gittim yine baş dönmesi başladı, ellerim titredi yine çok kötü oldum ofise zor attım kendimi, sağlık ocağındaki doktorda kansızlık için küçük şişelerdeki ilaçlardan yazdı hergün içiyorum ama şişeler mini minnacık nasıl faydası olacak bilmiyorum.
Kızlar yarşmays kayıt oldum ve bugunden baslıyacagım calışmaya dualarınızı eksik etmeyinn
Güzel bi tarife benziyo sanki ben bu tarıfı dr ayca kayadada duydum
Bu arada kızlar lahana corbası diyetı denedınız mi
Yani bn yapamıyorum ama yapan varmı merak ediyorum kk dan zayıflama kürlerine bakıyorum badlayan cok ama sonuc yazan yokilginç yani
Bide ben kara kahana yapragıyla maydanozu kaynayan duya stıp 2 dk sonra ocagı kapatıp 5 dk demlendirip içilen bi kür daha duymuştum i saracoglumu hangısı bılmıyorum tam olarak ama acaba o nasıl aklımda kaldı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?