- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Şekerler benim arabayı vizeye götürmem lazım akşama görüşürüz kaçamak yok
canım mantarla beraber köfte vs de yesen, 5 tane mantarla nasıl doydun bacım
Günaydınnn Edacımmm bir gün sen de olursun inşallah bitanem
Geçmiş olsun Edacım sağlığın diyetten daha önemli bitanem dr nescafeyi önerdiyse içmelisin bence
Tatlım ctsi günü kahvaltını atlamışsın :26:
pazar günkü akşamında çok zayıf geldi bana tavuk veya köfte ekleseydin bir de akşamları meyve yememeye çalış cnm direk yağ olarak depolanıyor
Kızlar benim bir problemim var.
Geçen hafta kabız olduğumu söylemiştim.
Kabızlık geçti ama karnımın şişi inmedi. Midem kramp giriyor ve ayıptır söylemesi gaz sıkışması var.
Napsam bilemedim. Geçmedi bir türlü. Fikriniz var mı?
Salgın mıdır nedirbenim de aynı şikayetler var :) karnım davul gibi şu an soda içeyim diyorum ama faydası olur mu ki?
tünaydınnn.
Kızlar üzülerek söylemeliyim ki, ben dün kaçamak yaptımmdün kan şekerim mi düştü bilmiyorum canım bir tatlı istediki aşureden bile 1 kaşık yememiştim gayet güzel idare ediyordum ama dün çok fena oldum, 1 dido ve 2-3 kaşık irmik helvası yedim ama yemez olaydımm helvayı sıcak sıcak yiyince mideme dokundu zaten zehirlenme olayından sonra herşey dokunuyor sürekli midem bulanıyor evli olsam hamilemiyim diye düşünücem
Valla geçen hafta kilo veremediğim için sevgili diyetisyenim bu hafta 3/4 gün diyeti verdi.
ilk 3 gün protein yok sonraki 4 gün protein var.
Bu nedenle sebze yemeği verdi doktorcum mantarları doğradığımda 5-6 yemek kaşığı yapıyor. Yani almam gereken ölçü. Tabi ben uyanıklık yapmış oluyorum. Mantar protein gibi sindirimi zor sebzelerden bu yüzden tok tutuyor. Malum ben etobur bi insanım
Ve benim diyetimde ne zaman istersen salata yiyebilirsin yani kocaman bir salata tabağını hüpletebiliyorum yani doyana kadar yedim. :))
Teşekkür ederim öncelikle. Doktor nescafeyi önerdi ama diyetisyenide önerdi diyetisyende böyle diyor garip bir ikilem bende kilo vermekten yana kullandım hakkımı :26:
Cumartesi geç kalktığımdan kahvaltıyı atladım sonra koştur koştur diyetisyene gittim. Sonrada dışarda arkadaşlarla öğle yemeği yedim böyle garip bir gün oldu.
Pazarda diyetisyen menüsünü uyguladığımdan mecbur uyuyorum ama aç kalmıyorum merak etme:)
Meyve konusundabir şey diyemeyeceğim. Haftalık çok güzel kilo veriyorum meyve benim tatlı krizlerimi önlüyor. Ananas ödem atıcı detoks etkisi yapıyor elmada beni çok güzel doyuruyor. Menülerim en güzel yanı meyveler. İnş. kiloma yansıyınca meyvenin o kadar öcü olmadığına şahit olursun :)
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinizin ideal kilolarına inmesini, sütun gibi bacaklar incecik bir bel zarif kollar fıstık gibi olmanızı canı gönülden diliyorum. Bende aranıza katılmak istiyorum.. Ama geç mi kaldım bilemiyorum...Yoksa yeni başlayan bir gruba mı katılmam gerekiyor?
Öyle şahane bi' üşengeçim ki yalandan evin telefonunu çaldırıyorum, telefona biri bakınca "hazır ayaktasın su versene ya" diyorum.
Bence çoraplar üç parça satılmalı. biri kayboluyor zaten
Mutlu olsam bile üzüntülü şarkılar dinleyerek kendimi zorla depresyona sokuyorum. Bünye alışık değil çünkü mutlu olmaya.
Profesyonel makineyle çekilmiş fotoğrafları olan birinin popüler sanıldığı bir ülkeyiz.. Vay canona
Anneme yeni koltukların üzerini niye örtüyle kapatıyosun dedim, hayvan gibi oturup kirletiyorsunuz dedi. Çok samimi kadın , helal olsun.
Dostça ayrıldık nedir abi ya?!
- Aşkım ben ayrılmak istiyorum.
+ A tamam kardeşim istemen yeter.
- Sağol kanka.
+ Ne demek bacım.
Kızlar bugun cok laf etmktrn ıbadet edemedım su saat oldu tesbihlerimi çektim rahat tahar uyucam
Yarın kv lere gıtcez pek gıremm sızde gıremssınız belki ama
Kv 5 gundur gıtmıyorum walla ozledım kadını
Biliyomusunz bn kv kp cok sewıyorm onlar simdi samsuna ew yaptırıyolar gitcekler
Hep aglıyorum aklıma geldikce ole alıştım ki allah basımdan eksık etmesin onları ;((
Onlar gidince koye ben napıcam ;(( daha 2 sene daha burdalar galıba ama bana korku özlem erken vurdu
Bu kadar iyi insanlar tanımadın görmedim kendi ewladından üstün tutarlar bni rabbim sizlerin ewlatlarınada bekar olan arkadaslarada bnmki gibi kv kp versin inş(amin)
Bnm kızımada inşş
Kısacası yarın cok sewdıgım insanlarla birlikteyim bu yüzden burayı ıhmal edersem sasmayın valla
Herkese hayırlı haftasonları ...........
Kızlar sabah yoğurt kürünü yaptım yemeye çalıştım ama yokk midem almadı az kalsın istifra ediyordum haftada 3 kilo verdirse bile imkanı yok ben o kürü yiyemem
Teşekkür ederim ama geçmiyor maalesef.Şükürler olsun sadece ilerlemiyor.
tesekkür ederim cnm,dün zorlanmistim biraz,ekmek kokusu geliyordu burnumaaa öyle mi.. abhayı duydum:) burda 8 tane türk okulu var, 300den fazla da öğretmenimiz var, nasıl memnunlar mı?
bakalım biz de bir gidebilsek, işlerden hiç imkan bulamadık, haftasonu bile izin alamadık baya zamandır..
kaptan süpersin süper bir karatay menüsü:)
Bunu ögrendigim iyi oldu,bazen bende söylerim,saft ne bilmeden..Acaba ayip biseymi diye düsünmüslügümde olmusturşaft arabaların tekerini tek bir merkezde toplayan demir bir çubuk, tekeri bir yere vurduğumuzda veya başka bir sebepe o demir çubuk kayarsa, arabanın tekeri istediğimiz yöne dönemiyor, arabanın dengesi bozuluyor, ondan bu tabir kullanılıyor ben de çok severim çok kullanırım
Cnm mantar cok tok tutuyor,yaninda salatada yemisse bende doymustur,yani ben olsam doyarim:26:canım mantarla beraber köfte vs de yesen, 5 tane mantarla nasıl doydun bacım
Cnm benim ya.Kendine dikkat et cnmCanım bir araştırayım bu kürü çok tşk ederimmbugün sabahtan belediye ve ticaret odasına gittim yine baş dönmesi başladı, ellerim titredi yine çok kötü oldum ofise zor attım kendimi, sağlık ocağındaki doktorda kansızlık için küçük şişelerdeki ilaçlardan yazdı hergün içiyorum ama şişeler mini minnacık nasıl faydası olacak bilmiyorum.
Tesekkür ederim canimGünaydınnn Şekerlerr hepinzie güzel bir hafta diliyorum
Hikayen gerçekten ibret verici içim bi tuhaf oldu Mervecim paylaştığın için tşkler tatlım
Tşkler şekercimmm
Hadi sen de katıl bize başla tekrar
Amin canımmm inşşş sen de bir gün gidersen hepimize dua etmeyi unutma
Günaydınnn Edacımmm bir gün sen de olursun inşallah bitanem
Geçmiş olsun Edacım sağlığın diyetten daha önemli bitanem dr nescafeyi önerdiyse içmelisin bence
Tatlım ctsi günü kahvaltını atlamışsın :26:
pazar günkü akşamında çok zayıf geldi bana tavuk veya köfte ekleseydin bir de akşamları meyve yememeye çalış cnm direk yağ olarak depolanıyor
Günaydın kaptancım geçmiş olsun iyi uykular
kesinlikle canım önce bi hedefimize ulaşalım sonra kaçamak yaparız spor yapmak kaydıyla
hayır tatlım avokado ve limon ve sirkeyi
Keşkek şöyle yapılır cnm
Aşurelik buğdayı akşamdan suya ıslatırsın
sabah etle birlikte düdüklüde güzelce pişirisin biz boyun etiyle yaparız genelde.
klasik usulde piştikten sonra tahta kaşıkla ezilir krem gibi olup etler lif lif olana dek
fakat ben mikserle çırpıyorum daha rahat oluyor
üzerine tereyağı ve pulbiber bu kadar canım
helvanı veya başka bir tatlıyı yiyebilirsin tabiki ama çok ağır tatlı tercih etme yine de
Dualarim seninle cnm...Insallah kazanirsin..Allah kalbine göre versinKızlar yarşmays kayıt oldum ve bugunden baslıyacagım calışmaya dualarınızı eksik etmeyinn
Görüsürüz cnm.Kacamakmi,ben hic yapmadim vallaŞekerler benim arabayı vizeye götürmem lazım akşama görüşürüz kaçamak yok
Cnm kendimizi sartladigimiz zaman yememeye birden patlama oluyor ve kendimize hakim olamiyoruz sonra.Sana tavsiye,hafta sonu ye ciko yiyceksen,abartmadan tabi.Böylece her gördügünde yasak olarak algilamazsinKızlar üzülerek söylemeliyim ki, ben dün kaçamak yaptımmdün kan şekerim mi düştü bilmiyorum canım bir tatlı istediki aşureden bile 1 kaşık yememiştim gayet güzel idare ediyordum ama dün çok fena oldum, 1 dido ve 2-3 kaşık irmik helvası yedim ama yemez olaydımm helvayı sıcak sıcak yiyince mideme dokundu zaten zehirlenme olayından sonra herşey dokunuyor sürekli midem bulanıyor evli olsam hamilemiyim diye düşünücem
Cnm bitki cayi iciyorsan icine 1 cay kasigi kekik koy,gaz sikismasina iyi geliyor.Kızlar benim bir problemim var.
Geçen hafta kabız olduğumu söylemiştim.
Kabızlık geçti ama karnımın şişi inmedi. Midem kramp giriyor ve ayıptır söylemesi gaz sıkışması var.
Napsam bilemedim. Geçmedi bir türlü. Fikriniz var mı?
Cok tatlisin yaValla bilmiyorum belkide öyledir.Ben içtim bir sade soda ama bir şey yok. Hani çok yedim sindiremedim diyeceğim ama öyle bir şey değil ki . Annem cuma günü eda karnın başka bir dünyaya ait dedi. bildiğin 7,8 aylık hamile gibi görünüyorum Neyse şükür en azından 7-8 aylık hamile olduğumda nasıl bir karnım olacağını görmüş oldum
Slm cnm,iyiyiz.Sen nasilsin..selam kızlar nasılsınız
yaaa canım hiç geçmişi okumak istemiyorrr bu seferlik affedin benii :26:
Cnm 2 kasik yogurdun icine,1 cak kasigi tarcin,1 cay kasigi zencefil ve 1 cay kasigi zerdecal koyup yemeklerden 30 dk önce yiyorsun.Günde 3 defa..Icine cörek otu katanlarda oluyor istege bagli olarak...Noracim su yogurt kurunun icinde neler var
tatlılar bile seni cezalandırmış zaten yeme biziii diyerekcanım o herkeste oluyor kendini çok üzme, inşallah telafi edersin.. helva çekti canım bak senin yüzünden
mantar sebze miymiş hımm:26: ben hep protein gibi düşünürdüm..
canım sweetdimple canan karatayın önerisinden dolayı diyor meyve konusunu.. evet öcü değil, ama akşamları yendiğinde kilo yapıyor malesef.. ben de böyle düşünmüyordum, diyetisyenle 11 kilo verdim dediğin gibi aralıksız.. ama noldu, bırakınca hepsi geri geldi.. kimse ömür boyu 5-6 mantar ve salatayla hayat geçiremiyor.. eninde sonunda canı bişeyler çekiyor ve yemeye başlıyor.. malesef diyetler bu konuda çaresiz kalıyor, koruma kısmında diyetisyenler hep başarısız.. 3 ayrı diyetisyene gitmiş biri olarak bunu söylüyorum.. artık kalıcı bi şekilde vermek için porsiyonlarımı azaltmıştım ama baktım yok, üstelik geri gelen kilolar gittikleri yerde değil göbeğimde toplandı, kabızlık yaşamaya başladım ve bi tuhaflık olduğunu farkettim.. canan karatayın kitabını okudum bana çok mantıklı geldi, bahsettiği tüm sorunları ben de ara öğünlü beslenen biri olarak yaşadım yani..
en güzeli de, hayatın gayet içinden beslenerek zayıflamak... akşam yemeğin de diğer diyetlere göre daha sağlam olunca akşam bahsettiğin şeker krizi olmuyor mesela.. ben 2 haftadır 1 dilim ekmek yedim sadece, o da sahur yapmıştım o zaman..
senin motiveni bozmak istemem, inşallah kilolarını kalıcı olarak verirsin, sadece meyvenin yanında 1 yudum da olsa süt yoğurt hatta peynir veya kefir içersen şeker olayı daha zararsız oluyormuş..
,Noracim su yogurt kurunun icinde neler var
Cnm bitki cayi iciyorsan icine 1 cay kasigi kekik koy,gaz sikismasina iyi geliyor.
Birde yemeklerine kimyon koy,o da iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?