,Noracim su yogurt kurunun icinde neler var
banucum bluecum
sabah 10 gibi:1 çb badem
2 lop yumurta
biraz kaşar
3 gün kurusu
3 zeytin
ayak üstü yedim çok yogundu bugün.
busaate kadar bişey yemedim canımda istemiyor ama yemem gerekirmi.akşamı en erken 5de yeriz.
Güzel bi tarife benziyo sanki ben bu tarıfı dr ayca kayadada duydum
Bu arada kızlar lahana corbası diyetı denedınız mi
Yani bn yapamıyorum ama yapan varmı merak ediyorum kk dan zayıflama kürlerine bakıyorum badlayan cok ama sonuc yazan yokilginç yani
Bide ben kara kahana yapragıyla maydanozu kaynayan duya stıp 2 dk sonra ocagı kapatıp 5 dk demlendirip içilen bi kür daha duymuştum i saracoglumu hangısı bılmıyorum tam olarak ama acaba o nasıl aklımda kaldı yanı
Metabolizmanın yavaşlamaması için bence yemelisin:26:
Lahana diyetimi allahim nasil bi corba tadi o aman yarabbim sen gunah yazma ama igrencti.bi arkadasim denedi kisa surede verdigi gibi kisa surede aldi
edacım ben karatayı denemeye karar verdim.ama henüz tam pratiğe geciremedim.sanki karatay bana uyugun gibi.dün ilk günüm sabah tam yapamadım galibaki kaçamklarım oldu.bugün kahvaltıda ne gerkiyorsa yemeye çalıtım.aç değilim.elimle cocuklara kek yedirdim bir ısırık bile almadım üstelik cevizli zencefilli havuclu kekenerji konusuna gelince baktım olmuyo saldım çayıra walla.
Sweetım 1 defa hacı olsamm ne isterim üstüste gıdenlere yorum yapamam ama o parayla gıtmk isteyenleri umreye gönderırım yada dedıgın gıbı ıhtıyac sahıplerıne yardım ederımm
Aslında muhım olan ne bılıyomusun oraya gıtmek degıl ordan geldıgın gıbı yasamak ve bu gunumuzde cok zor inşş layık olmusumdurr
banucum bluecum
sabah 10 gibi:1 çb badem
2 lop yumurta
biraz kaşar
3 gün kurusu
3 zeytin
ayak üstü yedim çok yogundu bugün.
busaate kadar bişey yemedim canımda istemiyor ama yemem gerekirmi.akşamı en erken 5de yeriz.
,
Canım,
Yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
ben tadından yiyemedim ama sen yine de bir dene istersen :)
Kızlar kaç gündür ara ara midem bulanıyor.
(hemen hamile demeyinbekar bir hatunum )
Yasemin acaba bu kabızlık gaz sıkışması vs mide bulantısı yapar mı ?
Aksi halde tekrar atak geçirdiğimi düşünmek için sağlam sebeplerim var.
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz canımmben de demin öyle yazmıştım evli olsam hamile miyim diye düşünücem :) çay içsem midem bulanıyor, birşey yesem midem bulanıyor, açkende midem bulanıyor yeşil çay içmeye korkar oldum sebebi nedir hiç bilmiyorumm
Gerçekten ALLAH insana sağlık, sıhhat versin her türlü zayıflanır ama sağlık olmadım mı hiçbir şey yapılmıyor
Kızlar yarşmays kayıt oldum ve bugunden baslıyacagım calışmaya dualarınızı eksik etmeyinn
edacım yazacam benim ufaklık durmuyo evdede yanlızım.ama mide bulantısına zencefil çok iyi geliyor.şikayetler illla hamilelikte değil hormon dengemizi etkileyen herseyde olabilir.stres adet düzensizliği.kabızlık konusunada bi rahata ereyim uyutayım cadıyı dönecem,konsantre olamıyorum.
tesekkür ederim cnm,dün zorlanmistim biraz,ekmek kokusu geliyordu burnuma
Bu gün daha iyiyim
Bunu ögrendigim iyi oldu,bazen bende söylerim,saft ne bilmeden..Acaba ayip biseymi diye düsünmüslügümde olmustur
Gönül rahatligiyla kullanabilirim artik
Cnm mantar cok tok tutuyor,yaninda salatada yemisse bende doymustur,yani ben olsam doyarim:26:
Cnm benim ya.Kendine dikkat et cnm
Tesekkür ederim canim
Dualarim seninle cnm...Insallah kazanirsin..Allah kalbine göre versin
Görüsürüz cnm.Kacamakmi,ben hic yapmadim valla
Cnm kendimizi sartladigimiz zaman yememeye birden patlama oluyor ve kendimize hakim olamiyoruz sonra.Sana tavsiye,hafta sonu ye ciko yiyceksen,abartmadan tabi.Böylece her gördügünde yasak olarak algilamazsin
Midenede dikkat et cnm
Cnm bitki cayi iciyorsan icine 1 cay kasigi kekik koy,gaz sikismasina iyi geliyor.
Birde yemeklerine kimyon koy,o da iyi geliyor
Cok tatlisin ya
Slm cnm,iyiyiz.Sen nasilsin..
Tamam cnm,okuma bu defa.Bende bazen okuyorum,cevaplayamiyorum ama okuyorum yani hepsinden haberdarim
Cnm 2 kasik yogurdun icine,1 cak kasigi tarcin,1 cay kasigi zencefil ve 1 cay kasigi zerdecal koyup yemeklerden 30 dk önce yiyorsun.Günde 3 defa..Icine cörek otu katanlarda oluyor istege bagli olarak...
Uyarayim,tadi cok kötü,yutarken en az 100 kalori harciyorsun o derece
Cnm toz zerdecal varmi ya bunu yeni ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?