Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

banucum bluecum
sabah 10 gibi:1 çb badem
2 lop yumurta
biraz kaşar
3 gün kurusu
3 zeytin

ayak üstü yedim çok yogundu bugün.

busaate kadar bişey yemedim canımda istemiyor ama yemem gerekirmi.akşamı en erken 5de yeriz.

Son düzenleme:

Metabolizmanın yavaşlamaması için bence yemelisin:26:

Lahana diyetimi allahim nasil bi corba tadi o aman yarabbim sen gunah yazma ama igrencti.bi arkadasim denedi kisa surede verdigi gibi kisa surede aldi

Metabolizmanın yavaşlamaması için bence yemelisin:26:

edacım ben karatayı denemeye karar verdim.ama henüz tam pratiğe geciremedim.sanki karatay bana uyugun gibi.dün ilk günüm sabah tam yapamadım galibaki kaçamklarım oldu.bugün kahvaltıda ne gerkiyorsa yemeye çalıtım.aç değilim.elimle cocuklara kek yedirdim bir ısırık bile almadım üstelik cevizli zencefilli havuclu kek enerji konusuna gelince baktım olmuyo saldım çayıra walla.

Canım sen kendini daha iyi tanırsın. Hangi uygunsa senin için elbette öyle yap:) Benim küçücük bir tavsiyem var. Eğer karatay yapacaksan kitabını yavaş yavaş dahi olsa okumalısın.

Ne guzel yazmissin rabbim hepimizi kendine layik etsin

Kızlar kaç gündür ara ara midem bulanıyor.
(hemen hamile demeyin bekar bir hatunum )

Yasemin acaba bu kabızlık gaz sıkışması vs mide bulantısı yapar mı ?

Aksi halde tekrar atak geçirdiğimi düşünmek için sağlam sebeplerim var.

canım gayet güzel bir menü olmuş, acıkmaman da doğru bir menün olduğunu gösteriyor.
en ideali 2 öğün, eğer dayanamazsan ara öğün veya alışana kadar 3 öğün sabah öğle akşam yemek şeklinde öneriyor

bilinenin aksine kahvaltıyı sağlam yapmak metabolizmayı %30 hızlandırıyor ve bu hızlanma 5 kmye denk geliyor..
ayrıca insana kendini iyi hissettiriyor ve enerjik olmasını sağlıyor
uzun süreli açlık da leptin hormonunun salgılanmasını teşvik ediyor..

akşam yemeğini de en geç 7-8 aralığında yersen muhteşem bir karatay günü olacak canım! maşallah sana:)

,
Canım,

Yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın

ben tadından yiyemedim ama sen yine de bir dene istersen :)

tadı bana kötü gelmedi canım tembellikten yapmıyorum ama :)

normalde öksürünce zencefili balla karıştırıp yerim ordan alışığım sanırım tadına

Hep aynı şeyleri yaşıyoruz canımm ben de demin öyle yazmıştım evli olsam hamile miyim diye düşünücem :) çay içsem midem bulanıyor, birşey yesem midem bulanıyor, açkende midem bulanıyor yeşil çay içmeye korkar oldum sebebi nedir hiç bilmiyorumm

Gerçekten ALLAH insana sağlık, sıhhat versin her türlü zayıflanır ama sağlık olmadım mı hiçbir şey yapılmıyor

Sende de mi aynı :26: Gerçekten salgın olduğunu düşünmeye başladım.
İnş geçer hemencik. Az önce yeşilçay içtim mide bulantımı bastırdı biraz

edacım yazacam benim ufaklık durmuyo evdede yanlızım.ama mide bulantısına zencefil çok iyi geliyor.şikayetler illla hamilelikte değil hormon dengemizi etkileyen herseyde olabilir.stres adet düzensizliği.kabızlık konusunada bi rahata ereyim uyutayım cadıyı dönecem,konsantre olamıyorum.

bugünkü menüm
sabah
1 bardak maydanoz suyu
1 tatlı kaşığı pekmez
1çk vişne reçeli
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin

Ara:
3 adet kuru siyah erik

Öğle:
1 kase sebze çorbası
1 kase salata
1 dilim kepek ekmek

Ara: 1 yeşil elma

Ara: 1 mandalina

Akşam:
6 tane mantar
Salata
1 dilim kepek ekmek

21:00 eğer açıkırsam 5 tane kuru siyah üzüm yiyeceğim.

Su: 1,5 litreyi geçti 2,5 ltye tamamlayacağım. + sade soda

2 kupa yeşilçay + ısırgan otu çayı

Spor: Öğle 20 dk yürüyüş + Akşam 30 dk yürüyüş

Teşekkürler ilgin için zaten aciliyeti yok zaten. Nasılsa hemen geçmeyecek birşey:)
Allah kolaylık versin:)

Son düzenleyen: Moderatör:

Cnm toz zerdecal varmi ya bunu yeni ogrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…