Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar kbakamyın bugun cok yogundum inş bırkac saat sonra rahatlıcam ozaman gorusuruz nasılsınız bakalım bu arada bi gecmiş bakayım ıkı dk

dualarınız için teşşekür ederim işim gercekten cok zorama elimden gelenın fazlasını yapacagım
hani bi hadise varya karınca mekkeye yola cıkmısta dalga gecmişler sen bu halde bu yawaslıkla nasıl gıtceksın dıyee...
karınca demiş ya olsun gidemem belki ama yolundada olemezmiyimmm
bende karınca mısali belki kazanama ama enazından elmiden gelenı yaparımmm
takdir rabbimin

tadı bana kötü gelmedi canım tembellikten yapmıyorum ama :)

normalde öksürünce zencefili balla karıştırıp yerim ordan alışığım sanırım tadına
Aliskanliktandir cnm.Bana cok kötü geliyor hala:26:
Afiyet olsun cnm.Bence güzel
Cnm toz zerdecal varmi ya bunu yeni ogrendim
Var cnm.Noranin da dedigi gibi aktarlarda alabilirsin...
İyi akşamlar kızlar. Kendinize iyi bakın yarın görüşürüz.
iyi aksamlar cnm..
Huu huuu nerdesiniz bakımmm
Burdayim cnm,sadece bakiyorum.Canim cok sikildi,konusmak bile istemiyorum..Karnim agriyor,bogazim dügümleniyor....
kızlar kbakamyın bugun cok yogundum inş bırkac saat sonra rahatlıcam ozaman gorusuruz nasılsınız bakalım bu arada bi gecmiş bakayım ıkı dk
ne kusuru cnm benim,rahatlarsan gelirsin...
Iyi diyelim iyiolalim cnm,sen nasilsin...
Insallah kazanirsin cnm.Seninde herkes kadar sansin var,kime cikacagini kimse bilemez...

Kizlar yediklerimide yazayim hemen..oglum rahatsiz oldugundan sonra uyumaz belki gelemeyebiirim...

Sabah yok,uykusuzdum uyumaya calistim..

Ögle
2 yumurtali yumurta salatasi,yarim cay bardagi findik,1 kepce mercimek corbasi,2 kayisi

Ara
2 hurma
Aksam
1 tabagin yarisina bulgur pilavi,yarisina ciger kavurma,bolca salata,7-8 adet süs biberi

su
2 lt
spor yok maalesef...

Banucugum bu sabah tartildim 700 gr fazla ciktim.Vücut alismaya calisiyor diye düsündüm..Normalmi sencede...

İyi akşamlar canlar vize işi bitti şükür üzerimden büyük bir yük kalktı istasyon teyzeme yakın olduğu için ona uğradım anneannem teyzemde kalıyor ikisinide görmüş gelmiş oldum teyzem çok ısrar etti ama 2 tane sarma bile yemedim aferim bana eve geldim yemek olayını hallettim yürüyüşümü de yaptım yemeğimizi yedik sizlere bakim dedim ama kimsecikler kalmamış hepiniz yemektesiniz sanırım

İtiraf etmen de güzel canım sıcak helva dokunur ama gerçekten şekerin düşmüş demekki bekleyememişsin ge.çmiş olsun biraz kekik suyu içersen faydası olur cnm

İnş bitanem yeterki sen istediğin kiloya kavuş minik bi uyarıydı benimki sadece bluebottle çok güzel açıklamış o yüzden ben extra birşey yazmayayım tatlım

Çok güzel bir menü canım tbrkler

İyi akşamlar kızlar. Kendinize iyi bakın yarın görüşürüz.

İyi akşamlar bitanem sen de kendine çok çoook iyi bak görüşmek üzere inş yarına dekk şişkinliğin geçer cnm

İyi akşamlar canımmm

İşte budur 2. gününde olumlu etkilerini görmeye başlamışsın canım zamanla menülerini oturtacaksın kaçamakları canın istemeyeceği için yapma şansın çok zor

Harikasın canım en az 5 saat acıkmaman lazım bu kahvaltıyla 5 km koşmuş kadar kalori yaktı vücudun canım.
Öğünlerden 4 saat sonra leptin hormonu salgılanmaya ve vucudumuzdaki yağlar yakılmaya başlıyor canım öğün aralarını ne kadar uzun tutabilirsen o kadar çok yağ yakılır yalnız acıkdtığını hissettiğin an önce 1 bardak su iç açlık duygun geçerse aslında acıkmamışsın demektir eğer geçmiyorsa bazen vücudumuzn suya ihtiyacı varken biz hemen gıdaya yöneliyoruz malesef acıkırsan 2.5 öğün veya 3 öğün çantandan kuruyemiş ve kayısı eksik olmasın cnm bunlar senin kurtarıcıların hatta zeytin de taşıyabilirsin

akşam öğününü 8 den önce bitrmeye çalış fakat çok erken yersen acıkırsın bunlara dikkat et canım

yatana ayran ve sıvılar serbest

Selamlar..
nasilsiniz görüsmeyeli.Bu günlerde burayi biraz ihmal ettim sanki.Hafta sonu girdimi böyle oluyor,idare edersiniz artik

Zaman bulmusken bir gecmis yapayim,sonra yemekti,temizlikti artik ne zaman gelebilirsem

Slm kaptancım iyiyiz çok şükür ihmal ettin diye düşünmüyoruz ama özledik ne yalan diyim

selam kızlar nasılsınız

yaaa canım hiç geçmişi okumak istemiyorrr bu seferlik affedin benii :26:

Slm canım iyiyiz şükür sen de iyiysen sorun yok bu seferlik okuma bacım

tesekkür ederim cnm,dün zorlanmistim biraz,ekmek kokusu geliyordu burnuma
Bu gün daha iyiyim

Görüsürüz cnm.Kacamakmi,ben hic yapmadim valla

1 hafta dayandınmı ekmek te neymiş diyeceksin kaptancım sık dişini:13:

Kaçamak kokusu geldi burnuma neden acaba

Hayırdır kaptancım noldu böyle :2:seni hep cıvıl cıvıl görmeye alışmışım hayır olsun inş sağlıkla ilgili bir problem değilse hepsi geçer ne olur yıpratma kendini

Canım sen kendini daha iyi tanırsın. Hangi uygunsa senin için elbette öyle yap:) Benim küçücük bir tavsiyem var. Eğer karatay yapacaksan kitabını yavaş yavaş dahi olsa okumalısın.

Çok doğru Edacım aynen katılıyorum bir kez değil birkaç kez dikkatlice okuman yararlı olur Yasemincim aklında hiç şüphe kalmadan gönül rahatlığıyla devam edersin böylece

tadı bana kötü gelmedi canım tembellikten yapmıyorum ama :)

normalde öksürünce zencefili balla karıştırıp yerim ordan alışığım sanırım tadına

Taze zencefili sürekli kullanırım ama bu kürün tadı çok garip geldi bana nedense

Aynen bitanem sen elinden geleni yap sonra tevekkül et gerisi Rabbimin işi hakkında hayırlısı olsun

Geçmiş olsun cnm doktora götürecektin ne dedi ki neymiş rahatsızlığı:26:

İnsülin direncin henüz kırılmadı kaptancım öğlen yemişsin

aradaki 2 hurma ya gerek yoktu bence kaptancım leptinin salgılanmasını durdurmuş olmuşsun şöyle izah edeyim şekersiz sakız çiğnesek bile leptin hormonu çalışmayı kesiyor sil baştan 4 saat sonra başlıyor o yüzden öğün aralarında sıvı hariç

ağzımızı kilitleyeceğiz 2. günün henüz vücudun elbet alışacak korkma sakın canın sağolsun sporu sonra telafi edersin

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
Menemen
5 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yasemin çayı
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 tarçınlı ayva
AKŞAM:
Bol soğanlı böbrek
Renkli mevsim salatası

SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş

SIVI:
2.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan yasemin
takviye olarak omega 3​

Tebrik ederim cnm.Israrlara dddayanabilmek zor gercekten...

Bende özledim cnm sizi.Firsat buldukca geliyorum,esimde evde bu siralar o yüzden pek firsatta bulamiyorum acikcasi...

Yok cnm saglik degil.sabir diyorum sadece,sabir.....
Gitmedik cnm doktora.Sabah daha iyiceydi,havada soguktu cikmadm..
Bu gecede bekleyeyim diyorum,düzelmezse gideriz...
Anladim cnm.Bundan sonra ara ögün yemem..
Afiyet olsun cnm,Her zamanki gibi harika...

Cumartesi türk bakkalina gittim,beyaz cay ordada yoktu..besibirserdeyle idare ediyorum bende...

Son düzenleme:
Oh çok şükür sağlık sorunu değilmiş herşey bizim içim kaptancım sınavdan geçiyoruz sabredebilirsek ne ala oğluşun da inş düzelir doktora gerek kalmaz ne olur sıkma canını herşey sonuçta olacağı yere varıyor

Insallah cnm,doktorlara gitmeyi hic sevmiyorum,o yüzden cok acil olmadikca da gitmiyorum..Yarinda düzelmezse götürürüm mecbur:26:

Öyle cnm,olacagina variyor her sey

kızlar bende menümü yazayım

sabah: 1 bardak 1 çyk ballı süt

öğlen:menemen,2 dilim ekmek

akşam:1 tabak pırasa,salata,2 kaşık yoğurt,1 dl ekmek

çay,3 tane ceviz azcık pestil, komşum aşure getirdi sadece 2 tatlı kaşığı tadına baktım eşim yedi

1 litre su yatana kadar içerim 2 olur inşş
bugun temizlik market alışverişi baya koşturdum spor yok

Bugunku menum
Sabah ac karnina 1 cay kasigi corek otu 3 gunkurusu sirkeli ilik su 1 su brd besi biyerde csyi

Kahvalti 3 zeytin 1 tane kucuk tost ekmegi ile peynirli tost( cissss oldugunu biliyom ama cok canim cekti ya) domates salatalik 1 haslanmis yumurta. Bi cisss daha 3 tane parmak boyutlu haslanmis sosis
Ara 1 brd form cay
Ogle yemegi ( yemegi yetistiremedim )2 ceviz 8-9 antep fistigi tuzsuz

İkindi 2 form cay 1 yesil cay

Aksam 3 mini firinda pismis kiyma kofte kucuk bi porsiyon hamsi salata ekmek yokkkk
20.30 . Yarim elma ceyrek muz

2 lt su
20 dk spor

mervecim inşallah başarırsın
kaptancım geçmiş olsun oğluşuna
teşekkürler banucum.walla bugün kendimi tebrik ettim.nefsim iyi sınandı.akşam çikolatalı biskuviler,baklava,üzüm ne kadar cıs varsa gecti ellerimden ve ben bir kırıntı almadım.eğer bu karatayıda yarı yolda bırakırsam kendime olan güvenim sarsılacak.
son2-3 aydır canımıs ıkacak beni yoracak bir çok şey oldu,halada devam ediyor buna rağmen kendimi salmadım.bunları yazıyorum ki moral olsun gaz versin bana.
edacım barsaklar vucudun en hassas organları,stresten diyetten,kullandıgın ilaçlardan hepsinden etkilenebilir.sen ihtiyacın olmasada günümn belli bir zamanını belirle ve wcye git.diyetisyeninede mutlaka bildir.şişkinlikte varsa kulanabileceğin bazı ilaçlar var gecici olarak.ama recetesiz satılmaz.

sabah:saat10da
yazmıstım
öğle yok

saat 4 gibi 1 bardak süt

akşam:1,5 porsiyon kıymalı patlıcan
salata
yogurt

tek hatam nescafe içtim sabah
şimdi yeşil çay içecem suyuda hesaplayamadım.

Afiyet olsun cnm.Sabah harici fena degil...Sabah niye sadece sütle gecistirdin,yetistiremedinmi yemegi:44:
Afiyet olsun cnm.Peynirli tost niye cis olsun cnm,ekmek ve peynir.bence sabah kahvaltisi icin güzel bir secenek...Sosis icin ayni seyleri söyleyemeyecegim cnm maalesef.öglen ac gezmissin,aksami cok begendim
Spormu gördüm sanki orda...baslamissin cnm,süpersin

sabah:saat10da
yazmıstım
öğle yok

saat 4 gibi 1 bardak süt

akşam:1,5 porsiyon kıymalı patlıcan
salata
yogurt

tek hatam nescafe içtim sabah
şimdi yeşil çay içecem suyuda hesaplayamadım.
Afiyet olsun cnm.Güzel bir karatay günü gecirmissin

tesekkür ederim

yok canım geçiştirmek değilde 10 da kalktım temizlik yapıcaktım dedim 1 bardak süt içeyim temizlikten sonra yerim 12:30 gibi bitti temizlik duşumu aldım menemen yaptım kendime maydanozlu 2 öğün gibi düşün

kahvaltımı geç yapınca 2 öğün yetiyor bana, açıkmadanda sırf ara öğün falan olsun diyede bişeyler yemek saçma geliyor açıkcası

Kizlar az önce haber aldim,eltimin babasi kalp krizi gecirmis,yogun bakimdaymis.cok üzüldü,.simdi eltimlede konustum..Insallah bisey olmazDualarinizi eksik etmeyin ne olur...

Anladim cnm,haklisin acikmadikca yemeye gerekte yok aralari...
Kızlar bugün size dogum hıkayemi anlatcaktım
Cnm ben sizin tanisma hikayenizide okuyamadim,gecmise baktim kac defa göremedim:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…