Aliskanliktandir cnm.Bana cok kötü geliyor hala:26:tadı bana kötü gelmedi canım tembellikten yapmıyorum ama :)
normalde öksürünce zencefili balla karıştırıp yerim ordan alışığım sanırım tadına
Afiyet olsun cnm.Bence güzelbugünkü menüm
sabah
1 bardak maydanoz suyu
1 tatlı kaşığı pekmez
1çk vişne reçeli
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Ara:
3 adet kuru siyah erik
Öğle:
1 kase sebze çorbası
1 kase salata
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 yeşil elma
Ara: 1 mandalina
Akşam:
6 tane mantar
Salata
1 dilim kepek ekmek
21:00 eğer açıkırsam 5 tane kuru siyah üzüm yiyeceğim.
Su: 1,5 litreyi geçti 2,5 ltye tamamlayacağım. + sade soda
2 kupa yeşilçay + ısırgan otu çayı
Spor: Öğle 20 dk yürüyüş + Akşam 30 dk yürüyüş
Var cnm.Noranin da dedigi gibi aktarlarda alabilirsin...Cnm toz zerdecal varmi ya bunu yeni ogrendim
iyi aksamlar cnm..İyi akşamlar kızlar. Kendinize iyi bakın yarın görüşürüz.
Burdayim cnm,sadece bakiyorum.Canim cok sikildi,konusmak bile istemiyorum..Karnim agriyor,bogazim dügümleniyor....Huu huuu nerdesiniz bakımmm
ne kusuru cnm benim,rahatlarsan gelirsin...kızlar kbakamyın bugun cok yogundum inş bırkac saat sonra rahatlıcam ozaman gorusuruz nasılsınız bakalım bu arada bi gecmiş bakayım ıkı dk
Insallah kazanirsin cnm.Seninde herkes kadar sansin var,kime cikacagini kimse bilemez...dualarınız için teşşekür ederim işim gercekten cok zorama elimden gelenın fazlasını yapacagım
hani bi hadise varya karınca mekkeye yola cıkmısta dalga gecmişler sen bu halde bu yawaslıkla nasıl gıtceksın dıyee...
karınca demiş ya olsun gidemem belki ama yolundada olemezmiyimmm
bende karınca mısali belki kazanama ama enazından elmiden gelenı yaparımmm
takdir rabbimin
Kızlar üzülerek söylemeliyim ki, ben dün kaçamak yaptımmdün kan şekerim mi düştü bilmiyorum canım bir tatlı istediki aşureden bile 1 kaşık yememiştim gayet güzel idare ediyordum ama dün çok fena oldum, 1 dido ve 2-3 kaşık irmik helvası yedim ama yemez olaydımm helvayı sıcak sıcak yiyince mideme dokundu zaten zehirlenme olayından sonra herşey dokunuyor sürekli midem bulanıyor evli olsam hamilemiyim diye düşünücem
Valla geçen hafta kilo veremediğim için sevgili diyetisyenim bu hafta 3/4 gün diyeti verdi.
ilk 3 gün protein yok sonraki 4 gün protein var.
Bu nedenle sebze yemeği verdi doktorcum mantarları doğradığımda 5-6 yemek kaşığı yapıyor. Yani almam gereken ölçü. Tabi ben uyanıklık yapmış oluyorum. Mantar protein gibi sindirimi zor sebzelerden bu yüzden tok tutuyor. Malum ben etobur bi insanım
Ve benim diyetimde ne zaman istersen salata yiyebilirsin yani kocaman bir salata tabağını hüpletebiliyorum yani doyana kadar yedim. :))
Teşekkür ederim öncelikle. Doktor nescafeyi önerdi ama diyetisyenide önerdi diyetisyende böyle diyor garip bir ikilem bende kilo vermekten yana kullandım hakkımı :26:
Cumartesi geç kalktığımdan kahvaltıyı atladım sonra koştur koştur diyetisyene gittim. Sonrada dışarda arkadaşlarla öğle yemeği yedim böyle garip bir gün oldu.
Pazarda diyetisyen menüsünü uyguladığımdan mecbur uyuyorum ama aç kalmıyorum merak etme:)
Meyve konusundabir şey diyemeyeceğim. Haftalık çok güzel kilo veriyorum meyve benim tatlı krizlerimi önlüyor. Ananas ödem atıcı detoks etkisi yapıyor elmada beni çok güzel doyuruyor. Menülerim en güzel yanı meyveler. İnş. kiloma yansıyınca meyvenin o kadar öcü olmadığına şahit olursun :)
Her ne kadar sevilmesede kalori saymak gerçekten çok etkili. Bu yüzden tekrar kilo alacağıma inanmıyorum.
bugünkü menüm
sabah
1 bardak maydanoz suyu
1 tatlı kaşığı pekmez
1çk vişne reçeli
1 dilim kepek ekmek
3 zeytin
Ara:
3 adet kuru siyah erik
Öğle:
1 kase sebze çorbası
1 kase salata
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 yeşil elma
Ara: 1 mandalina
Akşam:
6 tane mantar
Salata
1 dilim kepek ekmek
21:00 eğer açıkırsam 5 tane kuru siyah üzüm yiyeceğim.
Su: 1,5 litreyi geçti 2,5 ltye tamamlayacağım. + sade soda
2 kupa yeşilçay + ısırgan otu çayı
Spor: Öğle 20 dk yürüyüş + Akşam 30 dk yürüyüş
İyi akşamlar kızlar. Kendinize iyi bakın yarın görüşürüz.
tünaydınnn.
edacım ben karatayı denemeye karar verdim.ama henüz tam pratiğe geciremedim.sanki karatay bana uyugun gibi.dün ilk günüm sabah tam yapamadım galibaki kaçamklarım oldu.bugün kahvaltıda ne gerkiyorsa yemeye çalıtım.aç değilim.elimle cocuklara kek yedirdim bir ısırık bile almadım üstelik cevizli zencefilli havuclu kekenerji konusuna gelince baktım olmuyo saldım çayıra walla.
banucum bluecum
sabah 10 gibi:1 çb badem
2 lop yumurta
biraz kaşar
3 gün kurusu
3 zeytin
ayak üstü yedim çok yogundu bugün.
busaate kadar bişey yemedim canımda istemiyor ama yemem gerekirmi.akşamı en erken 5de yeriz.
Selamlar..
nasilsiniz görüsmeyeli.Bu günlerde burayi biraz ihmal ettim sanki.Hafta sonu girdimi böyle oluyor,idare edersiniz artik
Zaman bulmusken bir gecmis yapayim,sonra yemekti,temizlikti artik ne zaman gelebilirsem
selam kızlar nasılsınız
yaaa canım hiç geçmişi okumak istemiyorrr bu seferlik affedin benii :26:
tesekkür ederim cnm,dün zorlanmistim biraz,ekmek kokusu geliyordu burnuma
Bu gün daha iyiyim
Görüsürüz cnm.Kacamakmi,ben hic yapmadim valla
Canım sen kendini daha iyi tanırsın. Hangi uygunsa senin için elbette öyle yap:) Benim küçücük bir tavsiyem var. Eğer karatay yapacaksan kitabını yavaş yavaş dahi olsa okumalısın.
tadı bana kötü gelmedi canım tembellikten yapmıyorum ama :)
normalde öksürünce zencefili balla karıştırıp yerim ordan alışığım sanırım tadına
dualarınız için teşşekür ederim işim gercekten cok zorama elimden gelenın fazlasını yapacagım
hani bi hadise varya karınca mekkeye yola cıkmısta dalga gecmişler sen bu halde bu yawaslıkla nasıl gıtceksın dıyee...
karınca demiş ya olsun gidemem belki ama yolundada olemezmiyimmm
bende karınca mısali belki kazanama ama enazından elmiden gelenı yaparımmm
takdir rabbimin
Kizlar yediklerimide yazayim hemen..oglum rahatsiz oldugundan sonra uyumaz belki gelemeyebiirim...
Sabah yok,uykusuzdum uyumaya calistim..
Ögle
2 yumurtali yumurta salatasi,yarim cay bardagi findik,1 kepce mercimek corbasi,2 kayisi
Ara
2 hurma
Aksam
1 tabagin yarisina bulgur pilavi,yarisina ciger kavurma,bolca salata,7-8 adet süs biberi
su
2 lt
spor yok maalesef...
Banucugum bu sabah tartildim 700 gr fazla ciktim.Vücut alismaya calisiyor diye düsündüm..Normalmi sencede...
Tebrik ederim cnm.Israrlara dddayanabilmek zor gercekten...İyi akşamlar canlar vize işi bitti şükür üzerimden büyük bir yük kalktı istasyon teyzeme yakın olduğu için ona uğradım anneannem teyzemde kalıyor ikisinide görmüş gelmiş oldum teyzem çok ısrar etti ama 2 tane sarma bile yemedim aferim banaeve geldim yemek olayını hallettim yürüyüşümü de yaptım yemeğimizi yedik sizlere bakim dedim ama kimsecikler kalmamış hepiniz yemektesiniz sanırım
İtiraf etmen de güzel canım sıcak helva dokunur ama gerçekten şekerin düşmüş demekki bekleyememişsin ge.çmiş olsun biraz kekik suyu içersen faydası olur cnm
İnş bitanem yeterki sen istediğin kiloya kavuş minik bi uyarıydı benimki sadecebluebottle çok güzel açıklamış o yüzden ben extra birşey yazmayayım tatlım
Çok güzel bir menü canım tbrkler
İyi akşamlar bitanem sen de kendine çok çoook iyi bak görüşmek üzere inş yarına dekk şişkinliğin geçer cnm
İyi akşamlar canımmm
İşte budur2. gününde olumlu etkilerini görmeye başlamışsın canım zamanla menülerini oturtacaksın kaçamakları canın istemeyeceği için yapma şansın çok zor
Harikasın canım en az 5 saat acıkmaman lazım bu kahvaltıyla 5 km koşmuş kadar kalori yaktı vücudun canım.
Öğünlerden 4 saat sonra leptin hormonu salgılanmaya ve vucudumuzdaki yağlar yakılmaya başlıyor canım öğün aralarını ne kadar uzun tutabilirsen o kadar çok yağ yakılır yalnız acıkdtığını hissettiğin an önce 1 bardak su iç açlık duygun geçerse aslında acıkmamışsın demektir eğer geçmiyorsa bazen vücudumuzn suya ihtiyacı varken biz hemen gıdaya yöneliyoruz malesef acıkırsan 2.5 öğün veya 3 öğün çantandan kuruyemiş ve kayısı eksik olmasın cnm bunlar senin kurtarıcıların hatta zeytin de taşıyabilirsin
akşam öğününü 8 den önce bitrmeye çalış fakat çok erken yersen acıkırsın bunlara dikkat et canım
yatana ayran ve sıvılar serbest
Slm kaptancım iyiyiz çok şükür ihmal ettin diye düşünmüyoruz ama özledik ne yalan diyim
Slm canım iyiyiz şükür sen de iyiysen sorun yok bu seferlik okuma bacım
1 hafta dayandınmı ekmek te neymiş diyeceksin kaptancım sık dişini:13:
Kaçamak kokusu geldi burnuma neden acaba
Hayırdır kaptancım noldu böyle :2:seni hep cıvıl cıvıl görmeye alışmışım hayır olsun inş sağlıkla ilgili bir problem değilse hepsi geçer ne olur yıpratma kendini
Çok doğru Edacım aynen katılıyorum bir kez değil birkaç kez dikkatlice okuman yararlı olur Yasemincim aklında hiç şüphe kalmadan gönül rahatlığıyla devam edersin böylece
Taze zencefili sürekli kullanırım ama bu kürün tadı çok garip geldi bana nedense
Aynen bitanem sen elinden geleni yap sonra tevekkül et gerisi Rabbimin işi hakkında hayırlısı olsun
Gitmedik cnm doktora.Sabah daha iyiceydi,havada soguktu cikmadm..Geçmiş olsun cnm doktora götürecektin ne dedi ki neymiş rahatsızlığı:26:
İnsülin direncin henüz kırılmadı kaptancım öğlen yemişsin
aradaki 2 hurma ya gerek yoktu bence kaptancım leptinin salgılanmasını durdurmuş olmuşsun şöyle izah edeyim şekersiz sakız çiğnesek bile leptin hormonu çalışmayı kesiyor sil baştan 4 saat sonra başlıyor o yüzden öğün aralarında sıvı hariç
ağzımızı kilitleyeceğiz 2. günün henüz vücudun elbet alışacak korkma sakın canın sağolsun sporu sonra telafi edersin
Afiyet olsun cnm,Her zamanki gibi harika...MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Menemen
5 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan yasemin çayı
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 tarçınlı ayva
AKŞAM:
Bol soğanlı böbrek
Renkli mevsim salatası
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2.5 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan beyaz çay
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan yasemin
takviye olarak omega 3
Insallah cnm,doktorlara gitmeyi hic sevmiyorum,o yüzden cok acil olmadikca da gitmiyorum..Yarinda düzelmezse götürürüm mecbur:26:Oh çok şükür sağlık sorunu değilmiş herşey bizim içim kaptancım sınavdan geçiyoruz sabredebilirsek ne ala oğluşun da inş düzelir doktora gerek kalmaz ne olur sıkma canını herşey sonuçta olacağı yere varıyor
Afiyet olsun cnm.Sabah harici fena degil...Sabah niye sadece sütle gecistirdin,yetistiremedinmi yemegi:44:kızlar bende menümü yazayım
sabah: 1 bardak 1 çyk ballı süt
öğlen:menemen,2 dilim ekmek
akşam:1 tabak pırasa,salata,2 kaşık yoğurt,1 dl ekmek
çay,3 tane ceviz azcık pestil, komşum aşure getirdi sadece 2 tatlı kaşığı tadına baktım eşim yedi
1 litre su yatana kadar içerim 2 olur inşş
bugun temizlik market alışverişi baya koşturdum spor yok
Afiyet olsun cnm.Peynirli tost niye cis olsun cnm,ekmek ve peynir.bence sabah kahvaltisi icin güzel bir secenek...Sosis icin ayni seyleri söyleyemeyecegim cnm maalesef.öglen ac gezmissin,aksami cok begendimBugunku menum
Sabah ac karnina 1 cay kasigi corek otu 3 gunkurusu sirkeli ilik su 1 su brd besi biyerde csyi
Kahvalti 3 zeytin 1 tane kucuk tost ekmegi ile peynirli tost( cissss oldugunu biliyom ama cok canim cekti ya) domates salatalik 1 haslanmis yumurta. Bi cisss daha 3 tane parmak boyutlu haslanmis sosis
Ara 1 brd form cay
Ogle yemegi ( yemegi yetistiremedim )2 ceviz 8-9 antep fistigi tuzsuz
İkindi 2 form cay 1 yesil cay
Aksam 3 mini firinda pismis kiyma kofte kucuk bi porsiyon hamsi salata ekmek yokkkk
20.30 . Yarim elma ceyrek muz
2 lt su
20 dk spor
Afiyet olsun cnm.Güzel bir karatay günü gecirmissinsabah:saat10da
yazmıstım
öğle yok
saat 4 gibi 1 bardak süt
akşam:1,5 porsiyon kıymalı patlıcan
salata
yogurt
tek hatam nescafe içtim sabah
şimdi yeşil çay içecem suyuda hesaplayamadım.
mervecim inşallah başarırsın
kaptancım geçmiş olsun oğluşuna
teşekkürler banucum.walla bugün kendimi tebrik ettim.nefsim iyi sınandı.akşam çikolatalı biskuviler,baklava,üzüm ne kadar cıs varsa gecti ellerimden ve ben bir kırıntı almadım.eğer bu karatayıda yarı yolda bırakırsam kendime olan güvenim sarsılacak.
son2-3 aydır canımıs ıkacak beni yoracak bir çok şey oldu,halada devam ediyor buna rağmen kendimi salmadım.bunları yazıyorum ki moral olsun gaz versin bana.
edacım barsaklar vucudun en hassas organları,stresten diyetten,kullandıgın ilaçlardan hepsinden etkilenebilir.sen ihtiyacın olmasada günümn belli bir zamanını belirle ve wcye git.diyetisyeninede mutlaka bildir.şişkinlikte varsa kulanabileceğin bazı ilaçlar var gecici olarak.ama recetesiz satılmaz.
Afiyet olsun cnm.Sabah harici fena degil...Sabah niye sadece sütle gecistirdin,yetistiremedinmi yemegi:44:
Afiyet olsun cnm.Peynirli tost niye cis olsun cnm,ekmek ve peynir.bence sabah kahvaltisi icin güzel bir secenek...Sosis icin ayni seyleri söyleyemeyecegim cnm maalesef.öglen ac gezmissin,aksami cok begendim
Spormu gördüm sanki orda...baslamissin cnm,süpersin
Anladim cnm,haklisin acikmadikca yemeye gerekte yok aralari...yok canım geçiştirmek değilde 10 da kalktım temizlik yapıcaktım dedim 1 bardak süt içeyim temizlikten sonra yerim 12:30 gibi bitti temizlik duşumu aldım menemen yaptım kendime maydanozlu2 öğün gibi düşün
kahvaltımı geç yapınca 2 öğün yetiyor bana, açıkmadanda sırf ara öğün falan olsun diyede bişeyler yemek saçma geliyor açıkcası
Cnm ben sizin tanisma hikayenizide okuyamadim,gecmise baktim kac defa göremedim:26:Kızlar bugün size dogum hıkayemi anlatcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?