Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kanım dondu resmen. Daha ne kadar kalacaksınız orada?
Allah kurtarsın diyorum sadece.

canım biz 2 sene daha burdayız en az..
bizim durumumuz halktan farklı tabi, diplomat olduğumuz için dokunulmazlığımız var, öyle ki ben bugün çıkıp araba sürsem hiçbişey yapamazlar, ama neticede ülkemizin itibarını temsil ediyoruz, o nedenle uyumlu davranmak en doğrusu.. bir de biz diplomatik alan diye ayrı bi alanda yaşıyoruz, burası riyadın en lüks bölgesi, nezih, bir üniversite kampüsü gibi, parklar var, tracking yolu bile var, meydanlar restoranlar vs.. ve burda abaya zorunluluğu yok:) evimiz de sefaretin tam çapraz binası, 5 dk falan sürüyor.. o nedenle bizim aslında keyfimiz yerinde.. tek sorun dışarı çıkınca, trafikte deli oluyoruz mesela, adamlar ben buranın yerlisiyim mantığında, deli gibi araba sürüyor kesinlikle yol vermiyor falan.. ama işte afrikada da tayin yapan arkadaşlarımız var, uzakdoğuda olanlar var, bizim ilk tayinler böyle zor, aynı doğu görevi gibi yani.. o nedenle yine kötünün en iyisindeyiz..afrikada bir arkadaşımız 2 kere sıtma oldu ilaçlar o kadar ağırki vücutta kalıcı iz bırakıyor..

yağmur yağıyor... camım açık hava çok güzel çünkü, ve fahriye evcen'den bahçede yeşil çınar'ı dinliyorum.. çok güzel söylemiş tavsiye ederim

Gunaydinnn kizlar..dun aksam giremedim malum isten gel yemek cay dinlen filan anca sabah isten girebiliyorum..

sabah 1 dlm kek 1 bardak sut

ogle yemekhanede yedim salata+ayran+sebze corbasi+ firinda kuzu et+ 5 y. kasigi pilav

aksam tarhana corbasi+1 kase kereviz yemegi+ 1 dilim tan bugday ekmegi

Slm kızlar naasılsını işlerim anca bitti
Kaptancım dogum anında ıkın dıyoşarya artık o kadar kotu olmusum ki gülme krizi gwçirmişim 20 saat düşünsene sancı cektım kızzz bitaneside demediki bı kadın buraya yatalı 20 saat olcak bu dogum yapamıyo yokkkkk ama gelip gidip muayaneye bakıyoşar sabah asıl doktor geldi prof dok. Baktı asistanlara kızdı perdeyi cekip bu kadının cocuguna bişi olmasın sua edin diye bi catım darmış we acılmam olmuyodu sancım coktu ama bi ipne vurdular bide serum la tekrar suni sancı verdiler sankı sancım yok gıbı 10 dk 6 cm acılmm oldu dogum yaptım
Kızzz düşünsene o doktor gelnese neolurdum bn
))
Elaxım hiç korkma inan ki hepsini unutuyosun cocugun sewgisi dagları tasları asıyo
Ben ikinciyi düşünüyom dogumumdakı okakdar reİllikten sonra kızz bacım yani hesapp ettt

Benim de şu dünyada en korktuğum şey doğum :) zaten o 9 ay nasıl geçer bilmiyorum çok afedersiniz ben wc ye gitmeye korkarım çocuk düşer diye çok mızmız bir hamile olurum şunu yaparsam çocuk düşer, bunu yaparsam çocuğa birşey olr diye diye ölür biterim artık :)

canım 5 yk pilav çok fazla diyette olan biri için.. 5 yk şeker gibi bişey malesef böyle bakmak gerekiyor..
bulgur bile 3 yk falan öneriliyor, yerine 1 dilim ekmek yesen daha iyi olur..

Off cnm ya okumasi bile zor,yasamasi nasildir kim bilir...bencede hepsinin akli kari kizda,o yüzden kadinlara güvenmiyorlar.Insanin fikri neyse zikride odur derler,kendilerinin icinde pislik oldugundan,kadinlarida öyle görüyorlar..
bazen okuyorum gazetede,afganistanda taslanarak öldürülen kadinlar var.daha 1 hafta önce okudum 1 kadinin cep telefonu var diye ufacik cocugunun yanida tasladilar...Okudukca,yazdikca icim aciyor
Kanım dondu resmen. Daha ne kadar kalacaksınız orada?
Allah kurtarsın diyorum sadece.
Amin diyorum bende cnm...
Beterin beteri var diyorsun yani...en azindan daha güvendesiniz,insan basina ne gelecegini kestiremez orda...
yağmur yağıyor... camım açık hava çok güzel çünkü, ve fahriye evcen'den bahçede yeşil çınar'ı dinliyorum.. çok güzel söylemiş tavsiye ederim
fahriyedemi sarki söylemeye baslamis
cnm kilo vermek istiyorsan tatlilarla arana mesafe koy.Sabah kek yerine güzelce kahvaltini yapsaydin hem yag yakardi vücudun,hem tok kalirdin öglen daha az yerdin..Kahvalti gercekten cok önemliymis,bende önceden kahvalti yapmazdim ama cok yanlis yapiyormusum...
Aksam ekmek yemeseydin cok daha güzel olabilirdi ama insan dayanamiyor bazen..Su da yeteri kadar cimissindir umarim.Sporuda en az 30 dkyla baslamaya calis cnm.kilo verirken en iyi dostumuz spor
Slm cnm hos geldin.kendini kaybetmissin yani ne yaptigini bilmeden gülmüssün

Cnm 20 saat cok fazla gercektende...Doktor gelmste kurtulmussun sonunda

Evet ya ilk dogumda yok artik bir daha yapmam diyorsun,bende öyle diyordum bak 3 tane dogurdum

hayili bir kismet bulup evlenip,hamile kalirsan tuvaletine git cnm,korkma düsmez
Dogururken bile ikina ikina zorla cikiyor,rahat rahat git tuvalete

Korkma cnm,ilk dogumlarda insan hep korkuyor,aciyi kestiremiyor daha ama 2.de dahada korkuyor cünkü neyle karsi karsiya oldugunu biliyor
Cok cesaret verdim demi

normal doğum benim en istediğim şeydi, oğlum doğsun kucağıma versinler kordonu kesilmeden.. bunu çok istedim doktorumu hastanemi herşeyi ona göre seçtim ama kısmet olmadı malesef..
çünkü oğlumun kordonunda besleyen damarlardan biri eksikti, bu bir sorun çıkarmadı bize çokşükür ama düşük kilolu doğar dedi doktor, 37.haftada milletin 3 kgyu geçtiği bi dönemde oğlum hala 2300 grcıktı.. doktor en fazla 2,5 kg doğar dedi. ama oğlum 3 haftada 1 kg alarak 3300 doğmayı başardı:)
doğum da şöyle olamadı, nstye 37den sonra alınmaya başlıyor biliyorsunuz, bende 41.haftaya kadar ne gizli bir sancı ne de alttan 1 cmcik açılma olmadı. ben yürüyüşler yaptım kendimi hiç sakınmadım ama yine de bir gelişme olmadı. bi de oğlum son haftalarda kordonunu boynuna doladı:) ama doktorum bunu sorun olarak görmedi, normal doğurturuz hiçbişey olmaz dedi. bekledik bekledik 41.haftanın sonuna kadar bekledik ama oğlum gelmedi.. kordondaki sıkıntıdan dolayı da daha fazla bekleyemem dedi doktor ve sezeryan oldum. ben normal doğuma öyle adapte olmuşum ki sezeryanı duyunca çok üzüldüm, ama Allaha şükür herey yolunda gitti, ne bende bir sorun oldu ne sütümde ne de oğlumda.. en sevdiğim iki rakamın yanyana geldiği 5.7 (5 temmuz) de oğluma kavuştum:) doğumun her türlüsü mucize ve çok güzel.. yeterki sağlıkla kavuşalım.. ben gerçi sonrasında ciddi bi lohusalık depresyonu geçirdim ama geçti çokşükür..

Günaydın herkeseee

sabah hiçbirşey yememişsin tatlım

menemenin yanında 1 dilim ekmek yeterliydi canımcım akşam yine 1 dilim yemişsin

pestil ve 2 kaşık aşureye bişey demiyorum spor yine yok ne tatlım biraz dikkat et

akşama kadar gayet güzel tatlım şarküteriyi saymazsak ama akşamdan sonra o muzu yemeseydin tatlım direk depolanacak inş sporla yakmışsındır

Rica ederim doktorcum tebrik ederim seni işte böyle 1 haftayı atlatırsan gerisi gelir inanıyorum ben yapacağına

menün gayet güzel nescafeyi terkedebilirsin inş en kısa zamanda

Geçmiş olsun kaptancım durumu nasıl şimdi allah şifa versin canım

Hakikaten senin hayatın spor tatlım senin sabah maratonunu okurken ben yoruldum menün de süper güvenilir bir yerden de yemişsin tek lahmacunla kaldığın için ayrıca tbrk ederim

Kaju hakkındaki bilgileri paylaştığın için çok tşkler

İnş göz açııp kapayıncaya dek geçer görev süreniz bir an önce kurtulursunuz anlattıklarının hepsini dayım anlatmıştı hakikaten bizler cennetteyiz

tatlım kilo vermek istiyosun ama kekle güne başlıyorsun yapma ne olur

öğle yemeğindeki pilava hiç gerek yoktu bence pilavsız gayet doyurucu bir menü şeker =pirinç pirincin yerine bulguru tercih et bence ki bulgur bile 3 kaşık pilav varsada yeme tatlım su miktarını göremedim inş yeterince içmişsindir

Slm Mervişim doğum hikayet reyting rekorları kırar ama çok bekletmişler birde asistanlara bağırmakla iyi etmişsin onlarda yetişecek tabiki ama herşeyinde bir sınırı var o ameliyat önlüğünü bilirim fıtık ameliyatında hep sırtımı duvara vererek yürümüştüm

Aynı kaygıları taşıyoruz canım önce babalarını bulalım da doğum zamanı düşünürüz artık iinş bende senin gibi doğum yaparım kaptancım

Normal doğum gerçekten anne ve bebek açısından çok sağlıklıymış ama ne bilim ben sezeyanı tercih ederdim sanırım hele ki Mervişin hikayesinden sonra

bluecum başta benim ablamda cok zorluk cekti şimdi onunda güzel bir cevresi var.bahcelide bir eve gectiler.evler yüksek ve küçük pencereliymiş.ilk sene cok bunalmıstı.okulun yanına bahceli bir eve tasındılar ve bir sürüde öğretmen arkadasları oldu.bende onların haline cok üzülüyorum.ifratla tefrit arasındalar.havalanında üzerimi arayan bayan polisin makyajını görünce şok olmustum.zaten türk kadınlarına laf ediyormus bir kısmı erkek gibiler makyaj yapmıyorlar diye.

edacım kabızlık konusuna kısa zamanda care bulman lazım.rahatlaman lazım makatta çatlak felan oluşursa cok zorlanırsın.ben her dogumumdan sonra yaşadım hiç bir ilaç bana care olmadı.en son çare kansızlıgım olmadıgı halde kan hapı içtim.:)))
ben 3 dogumumu anlatsam sayfalara sıgmaz.ilk ikisini viyanada dogurdum zorla normal dogurttular beni.ilkini nerdeyse kkda doguracaktım yıl 2008 ilk defa kkya takılıyorum haziran annelerine.dışarı çıktım babalar günü hedisyesi almaya gez gez yoruldum.eve geldim canım makarana istedi pişirdim kk yı açtım makarna tabagını alıp yazısacaktım arkadaslarla .mutfaga girdim tabagı almam la foşşş benden bir su geldi yerimde kalakaldım ilk işim kızlar benim suyum geldi doguma gidiyorum yazmak olmus.ne gülmüştük sonra sanal dogum yapacaktım diye.

bulecum hele benim maratonu görsen halkıyorum 3 cocuk hazırlıyorum bez değiş üst değiş kızı okula diğerlerini anneme hazırla.kendim giyin.bazen wcye asmde gidiyorum.işle ev arasında günde 4 kere gidip geliyorum.bazen en son ne zaman duşa girdim oluyorum.birde şu dersler bana iyice kendimi unutturdu.

kahve için saolasın banucum bende tam içiyordum sen yapmıssın gibi oldu.bence dogum yapmayanları korkutmamak lazım.cok zor dogurdum ama yine olsa normal dogururum.3 tane normal dogum yaptım dogum sonrası kabızlık ve anal fissur dısında bi şikayetim olmadı.genital estetik felan diyorlar bence kişisel kendimde dönüşü olmayan bir bozukluk göremedim ben.

Afiyetolsun canım senin trafik kesinlikle daha yoğundur allah yardımcın olsun otomatiğe bağlanmışsındır artık .Bir hafta önce bizim de başka topicten bir arkadaşımız doğum yaptı.Hakikaten hepimiz heyecanla bekledik dakika dakika bildirdi çok güzel dostluklar kuruluyor burada nurtopu gibi bir kızı oldu allah hepinizin evlatlarını sizlere bağışlasın yeğenlerimiz çoğaldı

Cnm masallah iyi dogmus oglusun.Benimkiler ufacik dogdu,cok sükür simdi iyiler ve sagliklilar ama bende isterdim 3 kg üstü cocuk dogurmak.Doktor senin bebek kesesi kücük,cocuk o kadar gelisiyor demisti ve 3 üde en az 10 gün erken dogdu..en fazla dogan oglumdu o da..2,4-2,8-2,9 olarak dogdular benimkiler..Kilo aliniyor eönemli olan saglik
Günaydın herkeseee

Geçmiş olsun kaptancım durumu nasıl şimdi allah şifa versin canım
Günaydin cnm
Esim eltimi hava alanina götürdü simdi,birazda gidecek tr ye.sabah doktorla konusmus,hala yogun bakimdaymis.Doktor durumu nereye gider bilemeyiz,her sey olabilir demis
Normal doğum gerçekten anne ve bebek açısından çok sağlıklıymış ama ne bilim ben sezeyanı tercih ederdim sanırım hele ki Mervişin hikayesinden sonra
Cnm normal dogum gercekten cok saglikliymis.Zaten burda doktor tavsiye etmedikce sezeryan olamiyorsun...Sen bakma merveye cnm,önce baba adayi bulalim size,sonra bir igne yapiyormus gibi kolay dogurmak
Kahveler benden olsun kızlar şekersiz gönül rahatlığıyla içebilirsiniz

Eki Görüntüle 865575

tesekkür ederim cnm
Cok iyiymis ya,sanal dogum
Aynen cnm bende 3 tanesinide normal dogurdum,ve söyledigin sikayetler harici hic bir sikintim olmadi..Kabizlik ta hastaneden cikmadan gecti zaten..
Birde bende göbek catlaklari hic olmadi.Anneme cekmisim

Amin cnm.Allah kimseyi evladiyla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…