Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canm aslında normal dogm cok zor degıl sadece hastane ve doktordan yana sanaın varsa super olur bn ihmalkarlıktan 20 saat sancı cektım bna o iğneyi tada suni sancıyı onceden verselerdi daha az sancı cekerdim belkide cunku sancım cıktu acılma yoktu anca sunı sancıyla acıldı yanii
Allah razı olsun bacım ccojj iyi cesaret verdın yani
Bnm de dıgumdan sonra kabıZlık ve hemıroid prıblemi yasadım ama genel olarak bı sıkıntım yoktu bu arada cocugu dogurmak cok kolay asıl zor olan o sancıı ama kızlar suda var o sancıyı cwkmesek sanırım dogum yaparken o acıya dayanamayız sancı malum. Bolgeyı uyusturuyomu bapıyooo

Kahveler benden olsun kızlar şekersiz gönül rahatlığıyla içebilirsiniz

Eki Görüntüle 865575

ben de hemen bir türk kahvesi isteyeyim şimdi:)

canım çok haklısın benim tempomun 4 5 katıdır seninki. hem 3 çocuk hem eşin yok hem dersler var, Allah yardım etsin gerçekten.. sen hakkaten yatılı bir bakıcıyı hak ediyorsun:))) sana burdan bulup göndereyim bir filipinli:) çok iyi oluyorlar çok ucuza çalışıyorlar, ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü.. bi de eşim yardım ettiği için belki de çok çaresiz kalmıyorum, açıkcası aslında herşeyi de dert etmiyorum. tek önemsediğim yemeğimiz olsun, gerisi telafi oluyor.. temizlik 1 haftada olmasın 2 haftada bir olsun nolacak, çamaşırlar biriksin 2 3 kerede halloluyor 1 günde bitiyor, ütü desen öyle, birikirse biriksin, bulaşıkları bile çok yorgunsam umursamıyorum.. hayat kısa o kadar dert etmiyorum, dışarı çıkmayı tercih edebiliyorum bazen..tek mesele yemek olmalı mutlaka..sen nasıl hallediyorsun temizliğe kadın alıyorsun değil mi.. benim imkanım olsa alırım burda kadın yok:)

kızlar bu arada temizlik işini kolaylaştırmak için buharlı mop aldım, burda olmadığı için trden gelen arkadaşlardan rica ettim onlar getirdi sağolsunlar, fakir'in 2 in 1 modeli, hem yerleri temizliyor hem bir parçası ayrılarak detaylı temizliklerde kullanılıyor.. dün 1 metre yeri sildim bez hemen kirlendi, memnun kalırsam yine yazarım haftasonu kullanacağım

annemle babam bende kalıyor.acıkcası onlarda bana cok naz yapıyor. annem yemek yapıyor bu cok güzel ama sağlık sorunları dolayısıyla diğer işleri yapamıyor zatende beklemem ondan.çcouklarıma baktıkları yeter.benim hayatım cok düzensiz oyüzden kalıcı bir bakıcı alamadım 2 ay eşim geliyor 2-3 annem.eşim tatilerde geliyor o varken ayrı bir hayat.walla hayatım roman derlerya.anlatmakla bitmez bendeki iş yükü psikolojik baskı.Allahtan cok takıntılı bir tip değilim.ikizler burcunun verdiği kolay ruh hali değiştirme özelliği var.yoksa bazen dibe vururdum.kadın meselesine gelince arada alıyordum bu ara yine almam lazım.burda bakıcı bulmak cok zorrrr.hemşire hnaımlardan biri bebegini bırakıyor kadın sigara içiyormus cocuk zaten astım bronşitli.oda anne babasını çağırdı.

asm taşınacakmış.evim cok yakındı şimdi uzaklaşıyorum.

bende almıstım arcelikten buharlı temzilik makinesi.fırsat bulupta kullanamadım.herşeyimi araştırmadan aldım sonra pişman oldum.gecen bir kettle için 1 ay araştırdım.sütten ağzım yandı yogurdu üfleyerek yedim

gecen dr arkadaslar bi video eklemişler dogal dogum diye.merak ettim.kadın çırılçıplak dere kenarında sancılı sancılı geziyor.sonra çömelip kendi kendine doguruyor eşide kameraya çekiyor.şok oldum.doğallık abartılıyor bence.

Kayinvalidemde der her zaman,yatarak nasil dogurulur diye,biz diz üstü cökerdik dogumda der.Köy yerinde doktor nerde,ebe gelirmis dogururlarmis:26:
ise yariyormu acaba:44:
Oh be suana kadar 1 lt suyumu ictim aksama kadar 2.5 olur insallah
Ohh yarasin cnm,su hayattir demi..Bende iceyim aklima getirdin
Insan güvenemiyor bakiciya,o kadar bakici vakasi varki güvenilir diye aliyorsun,gizli gizli ne huylari cikiyor..En iyisi insanin ailesi bencede.Ailende yanindaymis ne güzel
Cnm ise yararsa söyle,ben nedense pek güvenemiyorum öyle antik-kuntik seylere ama ise yariyorsa alayim

arçelikle fakir arasında kaldım ama bir tanıdığımız arçelikten memnun kalmadığını söyleyince fakiri aldım bakalım inşallah memnun kalırız. bu tam süpürge gibi, arçelikte o parçayı elde sırtta vs taşımak gerekiyormuş onu da tam anlamadım:)

aslında doğum için çömelmek çok mantıklı .. güç almak lazım bi kere sırttan, afedersiniz yatarak tuvaletimizi nasıl kolay yapamazsak bence onun gibi bişey:) ıkınmak için şart ama tabi tek başına öyle derede bayırda doğum yapamam

tamam kaptan bu haftasonu temizlik sonrası yazacağım camları da siliyormuş, hava güzelleşirse balkonlarımı yıkayıp camlarımı da silerim hoop diye

Süpermis cnm.Cam silmek ve ütü yapmaktan nefret ederim ,yinede donlara kadar ütülerim

kemal sunalin filmi geldi aklima,mikser getiriyor hani köye,anasida soruyor tarhanada yaparmi diye..
Bi an ütüde yaparmi diyesim geldi

Videoyuda buldum
[video=youtube;0tvkSmvIfZg]http://www.youtube.com/watch?v=0tvkSmvIfZg[/video]

Son düzenleme:

videoyu burda göremiyorum yasaklı ama hatırlıyorum o sahneyi:)))

ben ütülemem valla bacım oğlumun dışarı kıyafetlerini ütülerim gerisini ütülemem, eşim de kendi ütüsünü yapar sağolsun bitti gitti:)))

Cnm ben bir ara havlulaida ütülüyordum..Sonra katlayip indirmeye karar verdim ama havlu ve corap harici her seyi ütülerim.

Cnm ben bir ara havlulaida ütülüyordum..Sonra katlayip indirmeye karar verdim ama havlu ve corap harici her seyi ütülerim.

Canm sende bndensin havlu ve corap hariç diğerleri ütülerim hoşuma gidiyor
Hiç biriktirmediğimden zorlanmıyorum bi ara haftada 2 gun ütü günüm vardı zorluk cekmeye basladım bitiktiği için ama şimdi camasır kurur kurumaz ütü yapıp yerıne oghhh dünya warmışş
Kızlar ew işlerinde tskıntısı olan varmı ????
Muhakkak sunu yapmassam delıyorum dedıgınız

ay cok yogunum.cok.hastalar raporlar..masamın üstü savaş alanı.en ifrit oldugum sahte rapor talebi.yalan teşhis yazman hiç içimden gelmiyor ama bazende bakıyorum insanlar cok zor durumda kalıyor.
kızlar benim biraz okuma problemim var.Allah vergisi bir zekam var,öyle dr oldum yoksa ben öyle saatlerce ders çalışamam bir sayfayı satır satır okuyamam göz hafızam vardır bakarım sayfaya.bazen burayada yapıyorum ama karışık oldugu için atladıgım yorumlar olabilir.elimde değil kusura bakmayın.

Kızlar bugun oyle yogundum ki anlatamam yani bnm bugun k.bakmayın yani bn pempee)(
Düşünün ne kadar yorulmusım en buyuk zewkimden mahrum bırakıyoeum kendimi konusamıyorumm konusamıyorummm konusamıyorummmmmmm

Cnm suan 73. Sayfadayim ileriki sayfalarda var mi bilmiyom ama ben de mrrerak ettim

kızlar birde sizin menülere yorum yapamıyorum ama zamanla yapacagım inşallah.kim nasıl yol izliyor takip edemeyecek kadar az zamanımoluyor.eşim geliyor ayın 30ndaderslerde biterse değmeyin keyfime.

gelelim menüme halim cok komikti koşturma arası ocaga 2 yumurta koydum baktım biri patlamıs.onu evde bıraktım cebime 2 çiğ yumurta atıp sağlık ocagına geldim,Allahtan kırılmadılarburda pişirttim personele yedim.

sabah:tavada 2 yumurta yagsız
peynir
2-3 zeytin
1çb badem ceviz
biraz yaban mersini
1 kocaman hurma
1 gün kurusu
yarım domates
yarım salatalık

ara:kahve

öğle:yok

ikindi sanki acıktım
1 bardak süt 1gün kurusu
1 hurma
1 ceviz
asmde bunlar vardı

yanlış mıoldu şimdi

ona göre akşamı düzenleyim planım haşlama tavuuk salata yogurt

Kiz allah iyilerden etdin seni bi solukta okudum ve cok guldum

merve doguma üniversite hastanesine gidilirmiii Allahım sen nettin.ben burdada okudum 3e kadar.kadın doğum stajında 7 erkek bir ben grupta.kadın çatalda biz karsısında hemen sıvıştım.ilk olunca insan tuhaf oluyo bide çataldakini düşünün.
sonrada dogumda 4.sınıfla 3.sınıfla asistanlar hep beraber gectik hamilenin karsına ölçün kaç cm.yok ya bu kadarıda olmaz.tamam pratik lazım.ama.
sonra yurtdısında devam ettim eğitimime,orda kadın dogum stajında gebeye elletirlermi izin mizin belgesi almadan.maket üstünde dogum yaptırdık.

banucum ikindi yediklerim ters mi oldu canım.sabah cok erken yedim7 saat leptin için yeter sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…