ay cok yogunum.cok.hastalar raporlar..masamın üstü savaş alanı.en ifrit oldugum sahte rapor talebi.yalan teşhis yazman hiç içimden gelmiyor ama bazende bakıyorum insanlar cok zor durumda kalıyor.
kızlar benim biraz okuma problemim var.Allah vergisi bir zekam var,öyle dr oldum yoksa ben öyle saatlerce ders çalışamam bir sayfayı satır satır okuyamam göz hafızam vardır bakarım sayfaya.bazen burayada yapıyorum ama karışık oldugu için atladıgım yorumlar olabilir.elimde değil kusura bakmayın.
Günaydin cnm
Esim eltimi hava alanina götürdü simdi,birazda gidecek tr ye.sabah doktorla konusmus,hala yogun bakimdaymis.Doktor durumu nereye gider bilemeyiz,her sey olabilir demis
Cnm normal dogum gercekten cok saglikliymis.Zaten burda doktor tavsiye etmedikce sezeryan olamiyorsun...Sen bakma merveye cnm,önce baba adayi bulalim size,sonra bir igne yapiyormus gibi kolay dogurmak
tesekkür ederim cnm
Cok iyiymis ya,sanal dogum
Aynen cnm bende 3 tanesinide normal dogurdum,ve söyledigin sikayetler harici hic bir sikintim olmadi..Kabizlik ta hastaneden cikmadan gecti zaten..
Birde bende göbek catlaklari hic olmadi.Anneme cekmisim
ben de hemen bir türk kahvesi isteyeyim şimdi:)
canım çok haklısın benim tempomun 4 5 katıdır seninki. hem 3 çocuk hem eşin yok hem dersler var, Allah yardım etsin gerçekten.. sen hakkaten yatılı bir bakıcıyı hak ediyorsun:))) sana burdan bulup göndereyim bir filipinli:) çok iyi oluyorlar çok ucuza çalışıyorlar, ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü.. bi de eşim yardım ettiği için belki de çok çaresiz kalmıyorum, açıkcası aslında herşeyi de dert etmiyorum. tek önemsediğim yemeğimiz olsun, gerisi telafi oluyor.. temizlik 1 haftada olmasın 2 haftada bir olsun nolacak, çamaşırlar biriksin 2 3 kerede halloluyor 1 günde bitiyor, ütü desen öyle, birikirse biriksin, bulaşıkları bile çok yorgunsam umursamıyorum.. hayat kısa o kadar dert etmiyorum, dışarı çıkmayı tercih edebiliyorum bazen..tek mesele yemek olmalı mutlaka..sen nasıl hallediyorsun temizliğe kadın alıyorsun değil mi.. benim imkanım olsa alırım burda kadın yok:)
Oh be suana kadar 1 lt suyumu ictim aksama kadar 2.5 olur insallah
bende almıstım arcelikten buharlı temzilik makinesi.fırsat bulupta kullanamadım.herşeyimi araştırmadan aldım sonra pişman oldum.gecen bir kettle için 1 ay araştırdım.sütten ağzım yandı yogurdu üfleyerek yedim
bu kadarı da fazla yani bebek ya ters gelse ya bişey olsa kocası oturup izleyecekmi fazla abartılmış bencedegecen dr arkadaslar bi video eklemişler dogal dogum diye.merak ettim.kadın çırılçıplak dere kenarında sancılı sancılı geziyor.sonra çömelip kendi kendine doguruyor eşide kameraya çekiyor.şok oldum.doğallık abartılıyor bence.
Ben bizim sağlık ocağındaki doktorun yaptığını anlatayım.
Burnum akıyor sesim rezalet aksırıyorum tıksırıyorum. Üstüne ishal olmuşum yarım saatte 3 kere wcye gitmişim doktora rapor almak için giderken yolda wc ihtiyacım gelir diye üç buçuk atıyorum. O gün işe gidemedim zincirlikuyua gidene kadar ortalama 4 kere wcye ziyaret etmem gerekiyor.Rapor yazmak istemedi bana. Hani10 gün rapor ver demişim gibi baktı bana. Sanki numara yapıyorum. Ondan beridir aile hekimini sevmiyorum. Saçım dökülüyor imdat doktor dedim kansızlık var ilaç milaç vermedi. Turp gibisin dedi yolladı beni.
edacım ben regl ağrısı ve ishal diye gelenlere genelde veririm.öğrenci ve reşit değilse ailesini isterim.ama yetişkinse ishalim diyorsa reglim diyorsa aksini düşünmek yalancılıkla suclamak gibi oluyor.benim bahsettiklerim,özellikle bir hastam var geliyor şurda bi işim var işe gidemedim burda bi işim var gidemedim 1 değil 2 değil.hastada değil ben ne yazayım teşhise.birde öğrenciler mesai bitimine geliler gezerler gezerler ee hastaydım gidemeidm.bende yedim hemen ailesini isterim.yarısından fazlası geri gelmez
Cnm ütü benim en zorlandigim ev isidir.3 cocuk var ve okula giderken 1 gün giydiklerini öbür gün giydiremiyorum,kirleniyor ister istemez.Günlük degistiriyorum üstlerini,3 numara desen zaten günde kac defa degisiyor allah bilir..Canm sende bndensin havlu ve corap hariç diğerleri ütülerim hoşuma gidiyor
Hiç biriktirmediğimden zorlanmıyorum bi ara haftada 2 gun ütü günüm vardı zorluk cekmeye basladım bitiktiği için ama şimdi camasır kurur kurumaz ütü yapıp yerıne oghhh dünya warmışş
Kızlar ew işlerinde tskıntısı olan varmı ????
Muhakkak sunu yapmassam delıyorum dedıgınız
Var cnm dicektimki okumussun sen zatenCnm suan 73. Sayfadayim ileriki sayfalarda var mi bilmiyom ama ben de mrrerak ettim
Gözün aydin cnm.Hasretlik bitecek desene..kızlar birde sizin menülere yorum yapamıyorum ama zamanla yapacagım inşallah.kim nasıl yol izliyor takip edemeyecek kadar az zamanımoluyor.eşim geliyor ayın 30ndaderslerde biterse değmeyin keyfime.
gelelim menüme halim cok komikti koşturma arası ocaga 2 yumurta koydum baktım biri patlamıs.onu evde bıraktım cebime 2 çiğ yumurta atıp sağlık ocagına geldim,Allahtan kırılmadılarburda pişirttim personele yedim.
sabah:tavada 2 yumurta yagsız
peynir
2-3 zeytin
1çb badem ceviz
biraz yaban mersini
1 kocaman hurma
1 gün kurusu
yarım domates
yarım salatalık
ara:kahve
öğle:yok
ikindi sanki acıktım
1 bardak süt 1gün kurusu
1 hurma
1 ceviz
asmde bunlar vardı
yanlış mıoldu şimdi
ona göre akşamı düzenleyim planım haşlama tavuuk salata yogurt
merve doguma üniversite hastanesine gidilirmiii Allahım sen nettin.ben burdada okudum 3e kadar.kadın doğum stajında 7 erkek bir ben grupta.kadın çatalda biz karsısında hemen sıvıştım.ilk olunca insan tuhaf oluyo bide çataldakini düşünün.
sonrada dogumda 4.sınıfla 3.sınıfla asistanlar hep beraber gectik hamilenin karsına ölçün kaç cm.yok ya bu kadarıda olmaz.tamam pratik lazım.ama.
sonra yurtdısında devam ettim eğitimime,orda kadın dogum stajında gebeye elletirlermi izin mizin belgesi almadan.maket üstünde dogum yaptırdık.
Ben bizim sağlık ocağındaki doktorun yaptığını anlatayım.
Burnum akıyor sesim rezalet aksırıyorum tıksırıyorum. Üstüne ishal olmuşum yarım saatte 3 kere wcye gitmişim doktora rapor almak için giderken yolda wc ihtiyacım gelir diye üç buçuk atıyorum. O gün işe gidemedim zincirlikuyua gidene kadar ortalama 4 kere wcye ziyaret etmem gerekiyor.Rapor yazmak istemedi bana. Hani10 gün rapor ver demişim gibi baktı bana. Sanki numara yapıyorum. Ondan beridir aile hekimini sevmiyorum. Saçım dökülüyor imdat doktor dedim kansızlık var ilaç milaç vermedi. Turp gibisin dedi yolladı beni.
Hadi bakalım hayırlı haberleriniz alırız inş Allah şifa versin Allahtan ümit kesilmez
Hatay pazarına gittim gez gez bitiremedim geldim lahana sardım annemin canı istemiş attım kendimi hemen bol bol yeşillik aldım
hemen ışınlayayım sana canım yarın bizim buranın pazarı nasılsa
Aynen benim gibisin eskiden titizlik manyağıydım tavan silerken düştüm bel fıtığı oldum katalitiğin üztüne sandalye koyup üzerine çıktım ne mantıksa eskiden katalitikler vardı hatırlarsanız şimdi günlük temizliğimi yemeğimi yaparım ayda bir de dip temel zaten annemle ben varız ama misafirimiz eksik olmaz o yüzden bana yetiyor
Güle güle kullan canım buharlı makineni bende bu hafta araştırıyordum forumda okudum kafam karıştı arçelik öneriyorlar 179 tl fiyatı burda gayet uygun ama bazısı da boşuan para verirsiniz yazmışlar bekliyorum bakalım fakiri eve sokmamaya yeminliydim ama memnun kalırsan ne olur yaz bi karar vereyim
bende 2 bardak limonlu lahana suyu içtim haşladığım suyu atmıyim dedim tıkadım burnumu içtim 1.5 oldu şimdilik akşama kadar 2.5 olur inş
Oh bu haber süper ne olur bir dene tatlım zaman bulabilirsen benim için en önemli konu fayanslar temizlerse tamamdır
Bebişlerine ailenin bakması en güzeli öyle bir devirdeyiz ki insan komşusuna bile güvenemiyor benim komşularım bir tane gerçi
bu kadarı da fazla yani bebek ya ters gelse ya bişey olsa kocası oturup izleyecekmi fazla abartılmış bencede
yumurtaları cebinde kırmadan götürmen büyük başarı
menün gayet güzel cnm hayır ikindin yanlış değil erken kahvaltı yaptığın için çok iyi bir zaman akşam planında güzel süpersin
Çok değil bitanem gayet güzel 3 saat leptin yağ yakmış daha ne olsun
Her doktor bir olmuyor malesef canım şansına duyarsız biri denk gelmiş bizim aile hekimimiz on numaradır hiç kırmaz saç bakımı için uyguladığımı yazayım sana hemen gelcem
Ögrenciyken okul irmanin tadida bir baskaydi aslinda.Gerci ben kiramazdim okulu,abimle ayni siniftaydik,ben kirsam sikayet ederdi bizimkilere ama o kirdigi zaman ben bisey diyemezdim..Safmiymisim ne:44::44:edacım ben regl ağrısı ve ishal diye gelenlere genelde veririm.öğrenci ve reşit değilse ailesini isterim.ama yetişkinse ishalim diyorsa reglim diyorsa aksini düşünmek yalancılıkla suclamak gibi oluyor.benim bahsettiklerim,özellikle bir hastam var geliyor şurda bi işim var işe gidemedim burda bi işim var gidemedim 1 değil 2 değil.hastada değil ben ne yazayım teşhise.birde öğrenciler mesai bitimine geliler gezerler gezerler ee hastaydım gidemeidm.bende yedim hemen ailesini isterim.yarısından fazlası geri gelmez
Cnm ütü benim en zorlandigim ev isidir.3 cocuk var ve okula giderken 1 gün giydiklerini öbür gün giydiremiyorum,kirleniyor ister istemez.Günlük degistiriyorum üstlerini,3 numara desen zaten günde kac defa degisiyor allah bilir..
onlari yika ütüle cok zor oluyor,haftalik ütülüyorum artik ama bu defada dedigin gibi birikiyor...oturdugumuz yerde ütümüzü yapan bir alet ciksa ne iyi olurdu..sayin teknoloji uzmanlarina sesleniyorum burdan kendi kendine ütülenen camasir istiyoruz
Ev islerine pek takintim yoktur,günlük toplayip süpürüp silerim,tozlari 2 günde 1 alirim o kadar.Mutfak konusunda aksamdan bulasik birakmayi hic sevmem.1 bardak bile kalsa ya yikarim,yada amikeye koyarim,gözüm görmesin diye
Var cnm dicektimki okumussun sen zaten
Gözün aydin cnm.Hasretlik bitecek desene..
bence güzel olmus cnm.7 saat yetmezmi tabikiside yetmistir:13:
Ögrenciyken okul irmanin tadida bir baskaydi aslinda.Gerci ben kiramazdim okulu,abimle ayni siniftaydik,ben kirsam sikayet ederdi bizimkilere ama o kirdigi zaman ben bisey diyemezdim..Safmiymisim ne:44::44:
edacım ben regl ağrısı ve ishal diye gelenlere genelde veririm.öğrenci ve reşit değilse ailesini isterim.ama yetişkinse ishalim diyorsa reglim diyorsa aksini düşünmek yalancılıkla suclamak gibi oluyor.benim bahsettiklerim,özellikle bir hastam var geliyor şurda bi işim var işe gidemedim burda bi işim var gidemedim 1 değil 2 değil.hastada değil ben ne yazayım teşhise.birde öğrenciler mesai bitimine geliler gezerler gezerler ee hastaydım gidemeidm.bende yedim hemen ailesini isterim.yarısından fazlası geri gelmez
Suistimal edenlere karşı haklısın canım hele ki kaytaran öğrencilere karşı
Edacım kusurabakma canım pazara giderken annemi arkadaşına bırakmıştım onu aldım geldim
uyguladığım formülü yazayım gerçi forumdada var ama ben yılardır yaparım
Redox-c vitamini
Evigen ampul
Bepanthene ampul
Devit ampul
1 şişe badem yağı
1 yumurtanın sarısı
bunları karıştırıp sürüyorum diplerine streç filmle sarıp bazen bir gün bekletiyorum yumurtanın kokusu ağır olmasın diye bazen çamterebentin ekliyorum
saçlarım hakikaten sağlıklı ve tavsiyem saçlarını karanfil suyu ile tara canım
Ee o zaman veremem demelisin bence. Hasta değilse verilmezki. Yani o bayan bayağı suistimal etmiş. :26:
Öğrencilere uyguladığın politika iyiymiş :) Ben hiç öyle şeyler yapmadım. Ne uslu çocukmuşum annem babam ne güzel yetiştirmiş beni
Canım teşekkür ederim paylaştığın için.
Ben şuan bir tedavi uyguluyorum zaten. Bakalım ne olacak olmazsa3 ay sonra tekrar isterim senin yöntemi.
Aferim sana cici kızama ben kırdım doğruyu ahirettemi söyliciz
Evet cnm makine yazacaktim,nasil cikmissa.Tepemde 3 cocuk oldumu makine amike oluyor demekkiütüyü bende sevmem ama biriktirip yaparım malum çoluk çocuk yok haftada 1 saat ütü tamamdır
amike dediğinn bulaşık makinası herhalde canımcım
ahhh ahh keşke lise ve ünv yıllarına tekrar dönebilsem dersimi de yapardım okulu da kırardım tipik ikizler burcu sanırım
Bol terlemeler cnm.sanada afiyet olsunYemek öncesi yürüyüşümü yapıp gelim gerçi pazarda ççok gezdim ama tempolu değildi tabii yemekten sonra görüşürüz hepinize afiyetolsun
Aslında çocukların tabiriyle inek bir tip değildim. Ama içimde yok galibaAllah bana benim gibi evlat versin
Evet cnm makine yazacaktim,nasil cikmissa.Tepemde 3 cocuk oldumu makine amike oluyor demekki
Bol terlemeler cnm.sanada afiyet olsun
Amin cnm..
Aslında çocukların tabiriyle inek bir tip değildim. Ama içimde yok galibaAllah bana benim gibi evlat versin
sen de yine çocuk var bazen hızlı yazcam diye ne kelimeler yazıyorumgöndere basınca görüyorum düzeltiyorum
Afiyet olsun cnm.harikasin yine.Sarmalar bulgurludur heralde:44:MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
taze soğanlı lorlu omlet
6 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 tarçınlı elma
AKŞAM:
3 adet lahana sarması
dünden kalan böbrek
1 kase yoğurt
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak lahana suyu
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
Afiyet olsun cnm.harikasin yine.Sarmalar bulgurludur heralde:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?