Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldinn afiyetolsun cnm maklube pilavı minik porsiyonsa harika gerçi pirince karşıyım ama:106:

Afiyet olsun cnm benim...Yari karataymi yapiyorsun ne

Cnm sabah fazla olmus bence.gerci öglen yememissin dengelemissin...Maklube cnm istedi bak simdi

Sevilaycigim seni bu haftaki listeye alacagim ama sen bir ara netin yoktu ya gelmemistin,ben o zaman senin bilgileri silmistim mesaj kutumu bosaltirken,artik gelmezsin sanmistim...Simdi sen bana baslangic ve hedef kilolarini tekrar özel mesajla gönderirmisin cnm
tşkler kaptancım hoşgeldinn evet az bulgurlu bul soğan ve yeşillikli canım
Süper cnm

banucugum bu hafta bir aksilik cikmazsa listeyi sen hazirlarmisin..gecen hafta nora hazirladi sagolsun,ögrenmis oldu...
Isin olursada baska bir arkadasa veririz görevi

Merve cnm cuma yine kadinlar matinesi,ay pardon pijama partisi yapalimmi

Tabiki kaptancım seve seve hazırlarım bi aksilik çıkmaz inş bu sefer

Yediklerimi yazayim bende,sabah zor oluyor sonra

sabah
2 yumurtali peynirli sebzeli omlet,2 kayisi,yarim cay bardagi ceviz-findik.1 bardak süt

Öglen
yarim tabak(3-4 kasik)yogurtlu bulgur

Aksam

1 kase karisik salata,1 adet pirzola,ayran

su
2 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüs

Süpersinnn kaptancım tartıda fark vardır inş herşey süper çünkü

Rica ederim kaptancım ne demek görevimiz

Süpersinnn kaptancım tartıda fark vardır inş herşey süper çünkü

Rica ederim kaptancım ne demek görevimiz
Cnm bu gün tartilmadim.Bak tartilmadim diyince niye tartilmadigim aklima geldi,kalkar kalmaz 1 bardak taze greyfurt suyu icmistim,onu unutmusum yazmayi
cocuklara portakal sikarken arada kendimide cikarmistim

Cnm bu gün tartilmadim.Bak tartilmadim diyince niye tartilmadigim aklima geldi,kalkar kalmaz 1 bardak taze greyfurt suyu icmistim,onu unutmusum yazmayi
cocuklara portakal sikarken arada kendimide cikarmistim

Afiyetolsun kaptancım yalnıbir Canan ablamız sıkılmış meyvesuyunu önermiyor canım kahvaltında yiyebilirsin

Cnm bnm haklısın vallaa
Ama bnm gebelık risklıydı kıstlerim vardı doktorum tonlendırmıstı bnde orası bnı bılıyo dıye bıde kanamam olunca gittim yani

Kaptan kızlara sor bakalım isterlerse neden olmasın valla bana uyar:)))

Kıxlar ve kaptan k.bakmayın bıraz ıhmal ettim sizi ama dün cok yogundum bugunde yorgunluktan basımı kaşdıramamdım aksaöa kadar basım agrıı haşa dewam ediyooo

önce menümü yazayım sonra geçmiş yapıcam

sabah: 2 haşlanmış yumurta,5 zeytin,azcık peynir,2 incecik dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal, 1tatlı kağşığı tereyağ, domates,roka,maydanoz

ara: 1 tane ceviz,azcık pestil (tamamiyle doğal kayınvalide yapımı katkısız elma pestili)

akşam: pırasa, 3 kaşık kadar ciğer sote, 1 dl ekmek, salata, yarım kase yoğurt

şekersiz 2 bardak çay
yaklaşık 1,5 lt su
1 saat açık havada tempolu yürüyüş

sabah yediğim balada açıklama yapayım şekersiz çay içip bal yiyosun diyen arkadaşlar var, bal tamamen doğal memleketten gelme kayınvalidemler üretiyor ticari amaçlı değil aileye yeticek kadar , marketten hayatta almam çünkü şeker katkılı olduğunu biliyorum

gecmisolsun cnm benim,öpimde gecsin

Cnm ne kusuru,firsat buldukca geliyorsun zaten

Afiyet olsun cnm.Öglen yememissin ama sabah kuvvetli yedigindendir heralde..ne güzel dogal ürünler elinin altinda..

Hoşgeldin Mervecim olsun canım aklının burda olduğunu biliyoruz bana da uyar gelen giden olmazsa

Harikasın bacım aynen devam valla çok şanslısın gönül rahatlığıyla yiyebilirsin

Bugunku menum
Sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gun kurusu 1 cay brd ilik sirkeli su
Kahvalti incecik 1 dilm ekmek. 2 sosis 3 zeytin domates salatalik ceyrek dilim orgu peynir 1 haslanmis yumurta 1 kucuk muz
ARA 1 kupa besi bi yerde cayi
1 form cay
OGLe. 2 ceviz 10 antep fistigi kavrulmamis
İKİNDi. 1 yesil cay tarcinli
1 ada cayi 1 form cayi
AKSam. Salata yogury bi kucuk porsiyon maklube pilavi( etli sebzeli pirinc pilavi)

20 00. Da 1 besi bi yerde cayi
2 lt su

tatlım bunu göndermiştin:44:

lahmacunu erken yemişsin canım ilerki yorumlarda okudum bence güzel menün

pilav ve sabahki kek dışında süper canım

canım açıklamasını yaptım ama sanada yapayım sabah geç kalktım temizlikte yapıcaktım dedim bi silip süpürüp sonra yapayım kahvaltımı, metabolizmam çalışsın dedim bi yandanda bir bardak süt içtim.

menemenle 2 dilim ekmek normal bence çünkü kahvaltı yok dilimlerimde gerçeten incecik özellikle dilimlenmiş alıyorum çünkü kendim dilimlersem kendime torpil geçiyorum

bide 2 kaşık aşure değil canımya 2 tatlı kaşığı sadece tadına baktım

maşallah canım valla benim en nefret ettiğim ev işi ütü deli oluyorum

karatayı bilmem ama bence gayet iyi

maklubeeeee, kilolarımdan kurtlur kurtulmaz yiyeceğim ilk şeyy

çok güzel canm

Afiyet olsun cnm.Öglen yememissin ama sabah kuvvetli yedigindendir heralde..ne güzel dogal ürünler elinin altinda..

Hoşgeldin Mervecim olsun canım aklının burda olduğunu biliyoruz bana da uyar gelen giden olmazsa

Harikasın bacım aynen devam valla çok şanslısın gönül rahatlığıyla yiyebilirsin

evet kesinlikle sağolsun kayıvalidecim bulgurumdan,tuzuma, reçelimden, cevizime .... herşeyimi getiriyor köyden, annemde yolluyor şanslıyım bu konuda

Ben affınıza sığınarak kaçıyorum şekerler hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz inş

özür tatlım incecikse bi sorun yok valla ben hiç aşurenin tadına bile bakmadım her gün geliyo biriktirip postalıyom abime tatlı rüyalar allah bana da seninki gibi bir kayınvalide nasip etsin inş

özür tatlım incecikse bi sorun yok valla ben hiç aşurenin tadına bile bakmadım her gün geliyo biriktirip postalıyom abime tatlı rüyalar allah bana da seninki gibi bir kayınvalide nasip etsin inş

canım valla bende aylardır öyleyim abur cubur okadar severimki çayla özellikle ama eve bile sokmuyorum artık, aşureylede zaten hiç aram yok eşim bi tadına bak boğazımdan geçmez dedi bende baktım iyi geceler canım amin inşallah herşey gönlüne göre olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…