- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bugunku menum
Sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gun kurusu 1 cay brd ilik sirkeli su
Kahvalti incecik 1 dilm ekmek. 2 sosis 3 zeytin domates salatalik ceyrek dilim orgu peynir 1 haslanmis yumurta 1 kucuk muz
ARA 1 kupa besi bi yerde cayi
1 form cay
OGLe. 2 ceviz 10 antep fistigi kavrulmamis
İKİNDi. 1 yesil cay tarcinli
1 ada cayi 1 form cayi
AKSam. Salata yogury bi kucuk porsiyon maklube pilavi( etli sebzeli pirinc pilavi)
20 00. Da 1 besi bi yerde cayi
2 lt su
Afiyet olsun cnm benim...Yari karataymi yapiyorsun neBugunku menum
Sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gun kurusu 1 cay brd ilik sirkeli su
Kahvalti incecik 1 dilm ekmek. 2 sosis 3 zeytin domates salatalik ceyrek dilim orgu peynir 1 haslanmis yumurta 1 kucuk muz
1 form cay
1 ada cayi 1 form cayi
AKSam. Salata yogury bi kucuk porsiyon maklube pilavi( etli sebzeli pirinc pilavi)
2 lt su
Süper cnmtşkler kaptancım hoşgeldinn evet az bulgurlu bul soğan ve yeşillikli canım
Afiyet olsun cnm benim...Yari karataymi yapiyorsun ne
Cnm sabah fazla olmus bence.gerci öglen yememissin dengelemissin...Maklube cnm istedi bak simdi
Sevilaycigim seni bu haftaki listeye alacagim ama sen bir ara netin yoktu ya gelmemistin,ben o zaman senin bilgileri silmistim mesaj kutumu bosaltirken,artik gelmezsin sanmistim...Simdi sen bana baslangic ve hedef kilolarini tekrar özel mesajla gönderirmisin cnm
Süper cnm
banucugum bu hafta bir aksilik cikmazsa listeyi sen hazirlarmisin..gecen hafta nora hazirladi sagolsun,ögrenmis oldu...
Isin olursada baska bir arkadasa veririz görevi
Merve cnm cuma yine kadinlar matinesi,ay pardon pijama partisi yapalimmi
Tesekkür ederim cnm.Tabiki kaptancım seve seve hazırlarımbi aksilik çıkmaz inş bu sefer
Yediklerimi yazayim bende,sabah zor oluyor sonra
sabah
2 yumurtali peynirli sebzeli omlet,2 kayisi,yarim cay bardagi ceviz-findik.1 bardak süt
Öglen
yarim tabak(3-4 kasik)yogurtlu bulgur
Aksam
1 kase karisik salata,1 adet pirzola,ayran
su
2 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüs
Cnm bu gün tartilmadim.Bak tartilmadim diyince niye tartilmadigim aklima geldi,kalkar kalmaz 1 bardak taze greyfurt suyu icmistim,onu unutmusum yazmayiSüpersinnn kaptancım tartıda fark vardır inş herşey süper çünkü
Rica ederim kaptancım ne demek görevimiz
Cnm bu gün tartilmadim.Bak tartilmadim diyince niye tartilmadigim aklima geldi,kalkar kalmaz 1 bardak taze greyfurt suyu icmistim,onu unutmusum yazmayi
cocuklara portakal sikarken arada kendimide cikarmistim
öylemi..tamam cnm,canan ablamizi kirmak yokAfiyetolsun kaptancım yalnıbir Canan ablamız sıkılmış meyvesuyunu önermiyor canım kahvaltında yiyebilirsin
merve doguma üniversite hastanesine gidilirmiii Allahım sen nettin.ben burdada okudum 3e kadar.kadın doğum stajında 7 erkek bir ben grupta.kadın çatalda biz karsısında hemen sıvıştım.ilk olunca insan tuhaf oluyo bide çataldakini düşünün.
sonrada dogumda 4.sınıfla 3.sınıfla asistanlar hep beraber gectik hamilenin karsına ölçün kaç cm.yok ya bu kadarıda olmaz.tamam pratik lazım.ama.
sonra yurtdısında devam ettim eğitimime,orda kadın dogum stajında gebeye elletirlermi izin mizin belgesi almadan.maket üstünde dogum yaptırdık.
gecmisolsun cnm benim,öpimde gecsinCnm bnm haklısın vallaa
Ama bnm gebelık risklıydı kıstlerim vardı doktorum tonlendırmıstı bnde orası bnı bılıyo dıye bıde kanamam olunca gittim yani
Kaptan kızlara sor bakalım isterlerse neden olmasın valla bana uyar:)))
Kıxlar ve kaptan k.bakmayın bıraz ıhmal ettim sizi ama dün cok yogundum bugunde yorgunluktan basımı kaşdıramamdım aksaöa kadar basım agrıı haşa dewam ediyooo
Afiyet olsun cnm.Öglen yememissin ama sabah kuvvetli yedigindendir heralde..ne güzel dogal ürünler elinin altinda..önce menümü yazayım sonra geçmiş yapıcam
sabah: 2 haşlanmış yumurta,5 zeytin,azcık peynir,2 incecik dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal, 1tatlı kağşığı tereyağ, domates,roka,maydanoz
ara: 1 tane ceviz,azcık pestil (tamamiyle doğal kayınvalide yapımı katkısız elma pestili)
akşam: pırasa, 3 kaşık kadar ciğer sote, 1 dl ekmek, salata, yarım kase yoğurt
şekersiz 2 bardak çay
yaklaşık 1,5 lt su
1 saat açık havada tempolu yürüyüş
sabah yediğim balada açıklama yapayım şekersiz çay içip bal yiyosun diyen arkadaşlar var, bal tamamen doğal memleketten gelme kayınvalidemler üretiyor ticari amaçlı değil aileye yeticek kadar , marketten hayatta almam çünkü şeker katkılı olduğunu biliyorum
Cnm bnm haklısın vallaa
Ama bnm gebelık risklıydı kıstlerim vardı doktorum tonlendırmıstı bnde orası bnı bılıyo dıye bıde kanamam olunca gittim yani
Kaptan kızlara sor bakalım isterlerse neden olmasın valla bana uyar:)))
Kıxlar ve kaptan k.bakmayın bıraz ıhmal ettim sizi ama dün cok yogundum bugunde yorgunluktan basımı kaşdıramamdım aksaöa kadar basım agrıı haşa dewam ediyooo
önce menümü yazayım sonra geçmiş yapıcam
sabah: 2 haşlanmış yumurta,5 zeytin,azcık peynir,2 incecik dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal, 1tatlı kağşığı tereyağ, domates,roka,maydanoz
ara: 1 tane ceviz,azcık pestil (tamamiyle doğal kayınvalide yapımı katkısız elma pestili)
akşam: pırasa, 3 kaşık kadar ciğer sote, 1 dl ekmek, salata, yarım kase yoğurt
şekersiz 2 bardak çay
yaklaşık 1,5 lt su
1 saat açık havada tempolu yürüyüş
sabah yediğim balada açıklama yapayım şekersiz çay içip bal yiyosun diyen arkadaşlar var, bal tamamen doğal memleketten gelme kayınvalidemler üretiyor ticari amaçlı değil aileye yeticek kadar , marketten hayatta almam çünkü şeker katkılı olduğunu biliyorum
Bugunku menum
1 form cay
1 ada cayi 1 form cayi
2 lt su
günaydın hanımlar
ben de dünkü menümü yazarak başlayayım..
sabah
(eşim yumurta koymayı unuttuğu için ve geç kaldığımız için) 1 muz
3 kuru erik
3-4 tuzsuz zeytin
2-3 dilim tuzsuz peynir
domates salatalık
1 çay bardağı ceviz kaju fıstık karışımı
muhtemelen yumurta yemediğim için 4 saat sonra acıktım
1,5 kase yeşil mercimek
1 bardak kefir
akşam
markette abur cubura saldırmamak için 8-10 kuru üzüm:)
1 lahmacun ve salata (aslında balık yapacaktım ama eşi trde olan bir arkadaş markete gitmeyi istedi, malum burda kadınlar dışarı çıkamıyor tek başlarına, beraber gittik o yüzden, sonra da yemek çok gecikmesin diye dışarda yedim ama güzel sağlıklı olduğunu bildiğim bi yerden yedim)
su 2 ltyi kesin geçtim
1 yeşilçay
1 beyazçay
1 şekersiz türk kahvesi
spor malesef yokhayatım olmuş spor gerçi..
Gunaydinnn kizlar..dun aksam giremedim malum isten gel yemek cay dinlen filan anca sabah isten girebiliyorum..
sabah 1 dlm kek 1 bardak sut
ogle yemekhanede yedim salata+ayran+sebze corbasi+ firinda kuzu et+ 5 y. kasigi pilav
aksam tarhana corbasi+1 kase kereviz yemegi+ 1 dilim tan bugday ekmegi
Günaydın herkeseee
sabah hiçbirşey yememişsin tatlım
menemenin yanında 1 dilim ekmek yeterliydi canımcım akşam yine 1 dilim yemişsin
pestil ve 2 kaşık aşureye bişey demiyorumspor yine yok ne tatlım biraz dikkat et
Canm sende bndensin havlu ve corap hariç diğerleri ütülerim hoşuma gidiyor
Hiç biriktirmediğimden zorlanmıyorum bi ara haftada 2 gun ütü günüm vardı zorluk cekmeye basladım bitiktiği için ama şimdi camasır kurur kurumaz ütü yapıp yerıne oghhh dünya warmışş
Kızlar ew işlerinde tskıntısı olan varmı ????
Muhakkak sunu yapmassam delıyorum dedıgınız
kızlar birde sizin menülere yorum yapamıyorum ama zamanla yapacagım inşallah.kim nasıl yol izliyor takip edemeyecek kadar az zamanımoluyor.eşim geliyor ayın 30ndaderslerde biterse değmeyin keyfime.
gelelim menüme halim cok komikti koşturma arası ocaga 2 yumurta koydum baktım biri patlamıs.onu evde bıraktım cebime 2 çiğ yumurta atıp sağlık ocagına geldim,Allahtan kırılmadılarburda pişirttim personele yedim.
sabah:tavada 2 yumurta yagsız
peynir
2-3 zeytin
1çb badem ceviz
biraz yaban mersini
1 kocaman hurma
1 gün kurusu
yarım domates
yarım salatalık
ara:kahve
öğle:yok
ikindi sanki acıktım
1 bardak süt 1gün kurusu
1 hurma
1 ceviz
asmde bunlar vardı
yanlış mıoldu şimdi
ona göre akşamı düzenleyim planım haşlama tavuuk salata yogurt
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
taze soğanlı lorlu omlet
6 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 tarçınlı elma
AKŞAM:
3 adet lahana sarması
dünden kalan böbrek
1 kase yoğurt
SPOR:
60 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak lahana suyu
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
Bugunku menum
1 form cay
1 ada cayi 1 form cayi
2 lt su
Yediklerimi yazayim bende,sabah zor oluyor sonra
sabah
2 yumurtali peynirli sebzeli omlet,2 kayisi,yarim cay bardagi ceviz-findik.1 bardak süt
Öglen
yarim tabak(3-4 kasik)yogurtlu bulgur
Aksam
1 kase karisik salata,1 adet pirzola,ayran
su
2 lt
spor
30 dk tempolu yürüyüs
Afiyet olsun cnm.Öglen yememissin ama sabah kuvvetli yedigindendir heralde..ne güzel dogal ürünler elinin altinda..
Hoşgeldin Mervecim olsun canım aklının burda olduğunu biliyoruz bana da uyar gelen giden olmazsa
Harikasın bacım aynen devamvalla çok şanslısın gönül rahatlığıyla yiyebilirsin
lahmacunu erken yemişsin canım ilerki yorumlarda okudum bence güzel menün
pilav ve sabahki kek dışında süper canım
canım açıklamasını yaptım ama sanada yapayım sabah geç kalktım temizlikte yapıcaktım dedim bi silip süpürüp sonra yapayım kahvaltımı, metabolizmam çalışsın dedim bi yandanda bir bardak süt içtim.
menemenle 2 dilim ekmek normal bence çünkü kahvaltı yok dilimlerimde gerçeten incecik özellikle dilimlenmiş alıyorum çünkü kendim dilimlersem kendime torpil geçiyorum
bide 2 kaşık aşure değil canımya 2 tatlı kaşığı sadece tadına baktım
maşallah canım valla benim en nefret ettiğim ev işi ütü deli oluyorum
karatayı bilmem ama bence gayet iyi
maklubeeeee, kilolarımdan kurtlur kurtulmaz yiyeceğim ilk şeyy
çok güzel canm
evet kesinlikle sağolsun kayıvalidecim bulgurumdan,tuzuma, reçelimden, cevizime .... herşeyimi getiriyor köyden, annemde yolluyor şanslıyım bu konuda
özür tatlım incecikse bi sorun yok valla ben hiç aşurenin tadına bile bakmadım her gün geliyo biriktirip postalıyom abime tatlı rüyalar allah bana da seninki gibi bir kayınvalide nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?