Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın canım, adetin yakınsa fazla çıkarsan canını sıkma,
merak etmek değil de açıkcası ben gelenleri gidenleri takip edemiyorum, ondan yani, son zamanlarda kalabalıklaştığımız için oluyor bunlar:)
öptüm seni

Canım dukan yapmıyorum. diyetisyenin vrdiği listeyi uyguluyorum. 3 lü dukana çok benzeyen bir menü. Ondan benzettiğimden dukavari dedim Sabırla bekliyorum inş tekrar su gibi akıp gidecek kilolar.

Ben de bugün dukana benzer beslenmeye başladım :) Protein ve sebze ağırlıklı beslenicem dikkat ettiğim halde başa dönüyorum sürekli. Canım menülerini yazar mısın günlük merak ettim diyetisyenin verdiği liste nasıl?

saka takılıyorum cnm benım:) kalabalıklasmamaız ıyı oldu daha cok motıve oluyo ınsan bu haftakı hedfım yıne 1,5 tu ama vucudum sısı suan olmak uzereyım kac cıkıcam bakalım

saka takılıyorum cnm benım:) kalabalıklasmamaız ıyı oldu daha cok motıve oluyo ınsan bu haftakı hedfım yıne 1,5 tu ama vucudum sısı suan olmak uzereyım kac cıkıcam bakalım

ben de çok motive oluyorum buraya yazacak olmak çok motive ediyor ve uzak tutuyor cıslardan:)

menülerin gayet iyi canım

günaydınnn kafana takma canım duraklama dönemi illaki oluyor önemli olan strese girmeden bu dönemi atlatmak

evet canım çok şanslıyım, işin kötüsüde böyle alıştık yarın öbürgün getiren olmazsa napıcaz bilmiyorum turşularımı menemenlerimide görümcem yapıyo sağolsun ya valla şimdi böyle size yazınca farkettimki gerçekten biz çok şanslıyız gayet doğal besleniyoruz bide şu çikolatalar cipsler olmasa ahhh

çok güzel tam bi karatay menüsü cnm

canımm hoşgeldin maşallah canımya şenlendi topik oyüzden eksikler arada kaynıyo bende adet oldum olucam aynen şiştim

Günaydın kızlarrr

günydın canımm hoşgeldin

Hoşbuldum canım sen de hoşgeldinnn birşey itiraf edicem ben şekerkız ile seni çok karıştırıyorum sanki ikizmişsiniz gibi ayırtedemiyorum bazen

Slm hanmlar nasılsınız iyimisiniz
Bnde işlerimi yaptım hmn gırdım sabahleyın gırersem dahada cıkamıyorum
Oyusden işimi bitirim barıde dıyom aksama kadar oturayımm

kahvaltımı yaptım geldim ama gene gidiyorum çokk işim varya mutfak toplanıcak ütü yapılacak hergün aynı şeyler ufff

Canm menün harika inş bole gıdersen hedef kılona hızla ulasacaksın
Kıyamam sana canm bnde 2 gundur gıremedim bnıde soran olmamus ama burası kalabalık oldu oyusden cnm bnm
Sıkma canını 20 kılo verdın tabıkı dırenc olacak edacım bunu sen daha ıyı bılıyosun degısık bıseler yap bıtanem
Canm bal konusnda bende oleyım giresundan ve rizeden getirtiyorum valla bu zamana kadarda hiç dısardan bal almadım almamda menün süper canm afiyet olsun
gecmisolsun cnm benim,öpimde gecsin

Cnm ne kusuru,firsat buldukca geliyorsun zaten
Canm bnm allah askına alnımdan öp de gecsin

Sosis :))((()())))))

kahvaltımı yaptım geldim ama gene gidiyorum çokk işim varya mutfak toplanıcak ütü yapılacak hergün aynı şeyler ufff

biz geldik ortalıgı karıstırdık biraz

sekercim adını yazdın mı hatırlamıyorum ama senin hakkındaki bilgileri az cok hatırlıyorum.turizm işindesin sanırım.çalışıyormusun.oruç tutuyordun devam etmiyorsun sanırım.

sahgull canım hakkında kısacık bilgi yazarmısın.seninle tanısma fırsatımız olmadı sanırım.bir iletişim eksikliği hissettim birden.ben geveze ikizler dayanamadım.

noraaayıda az cok tanıyor sayılırım takımın en genc üyesi değil mi noraaa

Oyle sahgulum ew hanımıyız olcak okadar olsun kızz ne güzel bak bi hayatın var tertemiz bir gayatın ugrastıgımız seyler utu bulasık olsun
Yeter ki rabbim kötülük vermesin hastalık vermesin dert vermesin bacımm benm :)))(
Yakın olsam sana yardıma gelirim ütünü yaparım biz burda kızlarla toplasığ haftanın bigünü yardım ediyoz bazen birbirimize

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm bnmmm en genccc olann galiba yaniii

Takımın en genç üyesi evli ve çocuklu olarak hümeyrasağlam :)) 1 yaş küçük benden, ben 24 o 23 yaşında 1 yaştan birşeycik olmaz ben de en genç sayılırım

Ben de bazen işyerinde işlerden bunalınca evlenince çalışmıcam evimin hanımı olucam diyorumm ama sanırım ben evde sıkılırım alışmışım çalışmaya :) gerçi insanın kendi eviyle ilgilenmesi de güzeldir

Bugün çok enerjik gördüm seni

evet bugün hava yine kapalı ve serin o nedenle kendimdeyim

Hoşbuldum canım sen de hoşgeldinnn birşey itiraf edicem ben şekerkız ile seni çok karıştırıyorum sanki ikizmişsiniz gibi ayırtedemiyorum bazen

yaa aynen ya bak ben de bunu farkettim
Canm menün harika inş bole gıdersen hedef kılona hızla ulasacaksın

sağol canım inşallah hepimiz de ulaşırız

canım çalışırken de evinle ilgilenebiliyorsun, bence çalışma imkanın varsa çalışmalısın, bir evlat kolay büyümüyor anne babanın emekleri için çalışmak gerek bence..
ücretsiz izin almıştım oğlumla çok güzel zaman geçirmeme rağmen işe başlayınca daha iyi gelmişti, ev hayatı beni köreltiyor, kitap dahi okuyamıyordum şimdi daha yoğun bir hayatım var ama daha iyi planlayabiliyorum sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…