- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
gunaydın kısceler nasısınız gecmıse soooyyle bı baktım geldım neler neler konusmussunuz oyle ben bu ara cok yogunum pek katılamadım merak eden olmamış:) neys esekerler ben bıldırımımı cuma gunu yapıcam nasıpse sweetcıgım sana msj atıcam .bu hafta adet haftam umarım fazla cıkmam
Canım dukan yapmıyorum. diyetisyenin vrdiği listeyi uyguluyorum. 3 lü dukana çok benzeyen bir menü. Ondan benzettiğimden dukavari dedimSabırla bekliyorum inş tekrar su gibi akıp gidecek kilolar.
günaydın canım, adetin yakınsa fazla çıkarsan canını sıkma,
merak etmek değil de açıkcası ben gelenleri gidenleri takip edemiyorum, ondan yani, son zamanlarda kalabalıklaştığımız için oluyor bunlar:)
öptüm seni
saka takılıyorum cnm benım:) kalabalıklasmamaız ıyı oldu daha cok motıve oluyo ınsan bu haftakı hedfım yıne 1,5 tu ama vucudum sısı suan olmak uzereyım kac cıkıcam bakalım
Dün cok zor geçti kızlarr
Yogun oldugumdan bişi tiyemdm pek dıkkat edemedim ama elimden geleni usptım
Sabah
Haslanmıs yumurta yla yeşilligı karıştırdım bi kase salata yaptım
İçine sert peynirden kıydum az ama
4 tane zeytin
Cay 2 tane
Ögle
3 yk kepekli makarna
Bir kase yogurt
Ara
Kahve türk khvesi içiyorum bn hep bundan sonra bagsetmm:)))
Aksam
3 yk türlü
Salatamm herzamn var
1 bardk ayrsn
Aksam yatmadan önce elma sirkeli su içtim
Spor: kuzenımın ceyizini dizdik kızlar dün ondan yoruldumm gelecek hadtasonu düğünmz var:)))
Su:1.5 anca yani aklıma gelmedi
(Dünün menüsü)
Bugun
Sabah
Bçk kestane balı kendi balımız kızlar dısardan almıyoruz
Peynir
Zeytin 5 sdet
Omlet az yaglı
Domates salatalık
Bir dilim sycuk
Ara
Teşilçay
Ögle
Mercimek corbası
Lahana salatası
Yogurt
Aksam
Etli sebze yemegi 3 yk
2 bardak ayran
2 yk sütlaç
:))))))
Spor:yok malesef mazeretım vaarrr hastayım ben
Su:1.5
İi geceker canlarımmm
Herkese günaydın
Haftayı yarıladık. Ama benim moralim bozuk. Sanırım vücudum dirence geçti verdiğim 20 küsür kilodan sonra. Bilmiyorum anlayamıyorum ama kilo veremiyorum.
Direnci kırmak için yoğun spor yapacağım ama vaktim yok. Bakalım 3/4 gün diyetimin protein ağırlıklı kısmına geldim. Yani dukan'nın atak evresi gibi olan kısmı. 3 gün yapacağım. Cumaya hala kilo verememiş olursam yada az vermiş olursam herhalde çok fena şevkim kırılacak.
ne kadar şanslısınız şahgül, zaten doğal balı insan fazla yiyemiyor ki, tadı ağır geliyor, besin değeri yüksek çünkü..ah bizim de öyle bi imkanımız olsa, afiyet olsun:)
pestili doğal olmak kaydıyla ve yanında yemişlerle beraber öneriyor karatay, yani senin yediğin gibi.. bizim memleketin de sucuğu pestili meşhurdur, gitsem de alsam oralardan ah ahh..
evet geçmişi tamamladım şimdi sıra dünki menümde;
sabah:
domates salatalık
4 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
2 yumurta haşlanmış
1 çay bardağı ceviz fıstık kaju karışımı (yarısı ceviz)
1 dilim ananas
yarım avuç kuru siyah üzüm
arada:
1,5 bardak kefir
1 dilim ananas
akşam:
1 kase domates çorbası ( tüm tencerede 2 yk un vardı, bol domates ve 1 yk salça)
1 denis balığı (bizim çipuraya çok benziyor, dondurulmuş vs değil bizzat balık pazarından alındı, üzerine zeytinyağı kimyon karabiber sürdüm fbir de sarımsak doğradım, fırına verdim)
rokalı marullu havuçlu büyük bir salata
1 tatlı kaşığı helva
su:
2 lt su (tahminen 2lt olmuştur)
3 fincan yeşil çay
1 fincan beyaz çay
spor: 1saat 15 dk yürüyüş, aslında tempolu olmayacaktı ama kampüsün içinde kaybolduktedirgin olunca hızlandık
gunaydın kısceler nasısınız gecmıse soooyyle bı baktım geldım neler neler konusmussunuz oyle ben bu ara cok yogunum pek katılamadım merak eden olmamış:) neys esekerler ben bıldırımımı cuma gunu yapıcam nasıpse sweetcıgım sana msj atıcam .bu hafta adet haftam umarım fazla cıkmam
Günaydın kızlarrr
menülerin gayet iyi canım
günaydınnnkafana takma canım duraklama dönemi illaki oluyor önemli olan strese girmeden bu dönemi atlatmak
evet canım çok şanslıyım, işin kötüsüde böyle alıştık yarın öbürgün getiren olmazsa napıcaz bilmiyorumturşularımı menemenlerimide görümcem yapıyo sağolsun ya valla şimdi böyle size yazınca farkettimki gerçekten biz çok şanslıyız gayet doğal besleniyoruz bide şu çikolatalar cipsler olmasa ahhh
çok güzel tam bi karatay menüsü cnm
canımm hoşgeldin maşallah canımya şenlendi topik oyüzden eksikler arada kaynıyobende adet oldum olucam aynen şiştim
günydın canımm hoşgeldin
Canm menün harika inş bole gıdersen hedef kılona hızla ulasacaksınevet geçmişi tamamladım şimdi sıra dünki menümde;
sabah:
domates salatalık
4 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
2 yumurta haşlanmış
1 çay bardağı ceviz fıstık kaju karışımı (yarısı ceviz)
1 dilim ananas
yarım avuç kuru siyah üzüm
arada:
1,5 bardak kefir
1 dilim ananas
akşam:
1 kase domates çorbası ( tüm tencerede 2 yk un vardı, bol domates ve 1 yk salça)
1 denis balığı (bizim çipuraya çok benziyor, dondurulmuş vs değil bizzat balık pazarından alındı, üzerine zeytinyağı kimyon karabiber sürdüm fbir de sarımsak doğradım, fırına verdim)
rokalı marullu havuçlu büyük bir salata
1 tatlı kaşığı helva
su:
2 lt su (tahminen 2lt olmuştur)
3 fincan yeşil çay
1 fincan beyaz çay
spor: 1saat 15 dk yürüyüş, aslında tempolu olmayacaktı ama kampüsün içinde kaybolduktedirgin olunca hızlandık
Kıyamam sana canm bnde 2 gundur gıremedim bnıde soran olmamus ama burası kalabalık oldu oyusden cnm bnmgunaydın kısceler nasısınız gecmıse soooyyle bı baktım geldım neler neler konusmussunuz oyle ben bu ara cok yogunum pek katılamadım merak eden olmamış:) neys esekerler ben bıldırımımı cuma gunu yapıcam nasıpse sweetcıgım sana msj atıcam .bu hafta adet haftam umarım fazla cıkmam
Sıkma canını 20 kılo verdın tabıkı dırenc olacak edacım bunu sen daha ıyı bılıyosun degısık bıseler yap bıtanemHerkese günaydın
Haftayı yarıladık. Ama benim moralim bozuk. Sanırım vücudum dirence geçti verdiğim 20 küsür kilodan sonra. Bilmiyorum anlayamıyorum ama kilo veremiyorum.
Direnci kırmak için yoğun spor yapacağım ama vaktim yok. Bakalım 3/4 gün diyetimin protein ağırlıklı kısmına geldim. Yani dukan'nın atak evresi gibi olan kısmı. 3 gün yapacağım. Cumaya hala kilo verememiş olursam yada az vermiş olursam herhalde çok fena şevkim kırılacak.
Canm bal konusnda bende oleyım giresundan ve rizeden getirtiyorum valla bu zamana kadarda hiç dısardan bal almadım almamda menün süper canm afiyet olsunönce menümü yazayım sonra geçmiş yapıcam
sabah: 2 haşlanmış yumurta,5 zeytin,azcık peynir,2 incecik dilim ekmek
bir tatlı kaşığı bal, 1tatlı kağşığı tereyağ, domates,roka,maydanoz
ara: 1 tane ceviz,azcık pestil (tamamiyle doğal kayınvalide yapımı katkısız elma pestili)
akşam: pırasa, 3 kaşık kadar ciğer sote, 1 dl ekmek, salata, yarım kase yoğurt
şekersiz 2 bardak çay
yaklaşık 1,5 lt su
1 saat açık havada tempolu yürüyüş
sabah yediğim balada açıklama yapayım şekersiz çay içip bal yiyosun diyen arkadaşlar var, bal tamamen doğal memleketten gelme kayınvalidemler üretiyor ticari amaçlı değil aileye yeticek kadar , marketten hayatta almam çünkü şeker katkılı olduğunu biliyorum
Canm bnm allah askına alnımdan öp de gecsingecmisolsun cnm benim,öpimde gecsin
Cnm ne kusuru,firsat buldukca geliyorsun zaten
Bugunku menum
Sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gun kurusu 1 cay brd ilik sirkeli su
Kahvalti incecik 1 dilm ekmek. 2 sosis 3 zeytin domates salatalik ceyrek dilim orgu peynir 1 haslanmis yumurta 1 kucuk muz
ARA 1 kupa besi bi yerde cayi
1 form cay
OGLe. 2 ceviz 10 antep fistigi kavrulmamis
İKİNDi. 1 yesil cay tarcinli
1 ada cayi 1 form cayi
AKSam. Salata yogury bi kucuk porsiyon maklube pilavi( etli sebzeli pirinc pilavi)
20 00. Da 1 besi bi yerde cayi
2 lt su
kahvaltımı yaptım geldim ama gene gidiyorum çokk işim varya mutfak toplanıcak ütü yapılacak hergün aynı şeyler ufff
kahvaltımı yaptım geldim ama gene gidiyorum çokk işim varya mutfak toplanıcak ütü yapılacak hergün aynı şeyler ufff
biz geldik ortalıgı karıstırdık biraz
sekercim adını yazdın mı hatırlamıyorum ama senin hakkındaki bilgileri az cok hatırlıyorum.turizm işindesin sanırım.çalışıyormusun.oruç tutuyordun devam etmiyorsun sanırım.
sahgull canım hakkında kısacık bilgi yazarmısın.seninle tanısma fırsatımız olmadı sanırım.bir iletişim eksikliği hissettim birden.ben geveze ikizler dayanamadım.
noraaayıda az cok tanıyor sayılırım takımın en genc üyesi değil mi noraaa
biz geldik ortalıgı karıstırdık biraz
sekercim adını yazdın mı hatırlamıyorum ama senin hakkındaki bilgileri az cok hatırlıyorum.turizm işindesin sanırım.çalışıyormusun.oruç tutuyordun devam etmiyorsun sanırım.
sahgull canım hakkında kısacık bilgi yazarmısın.seninle tanısma fırsatımız olmadı sanırım.bir iletişim eksikliği hissettim birden.ben geveze ikizler dayanamadım.
noraaayıda az cok tanıyor sayılırım takımın en genc üyesi değil mi noraaa
Oyle sahgulum ew hanımıyız olcak okadar olsun kızz ne güzel bak bi hayatın var tertemiz bir gayatın ugrastıgımız seyler utu bulasık olsun
Yeter ki rabbim kötülük vermesin hastalık vermesin dert vermesin bacımm benm :)))(
Yakın olsam sana yardıma gelirim ütünü yaparım biz burda kızlarla toplasığ haftanın bigünü yardım ediyoz bazen birbirimize
Bugün çok enerjik gördüm seni
Hoşbuldum canım sen de hoşgeldinnnbirşey itiraf edicem ben şekerkız ile seni çok karıştırıyorum sanki ikizmişsiniz gibi ayırtedemiyorum bazen
Canm menün harika inş bole gıdersen hedef kılona hızla ulasacaksın
Ben de bazen işyerinde işlerden bunalınca evlenince çalışmıcam evimin hanımı olucam diyorummama sanırım ben evde sıkılırım alışmışım çalışmaya :) gerçi insanın kendi eviyle ilgilenmesi de güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?