Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tatlım ben şu an gnc nin 1000 lik olanını kullanıyorum fakat 10 yıl önce Q ENZİM Q10 buna başlamıştım haftada 3 kez aldım bundan
gerçekten yaşlanma karşıtı birşey ve pek çok faydası var fakat 1 aydır omega 3 alıyorum belki dönüşümlü kullanırım ilk ay geçsin omega 3 kilo yapmazsa dönüşümlü ikisini de almayı düşünüyorum

Hayır tatlım engel olmuyor gönül rahatlığıyla içebilirsin fazla tuz koymamaya çalış ayranına .ben acıkmıyorum hakikaten ama minik birşey dahi atmıyorum ağzıma sırf leptin başa dönmesin diye

gncnin women's ultra mega sı mı?tam adı ne canım, burda malesef mağazalarda yardımcı olacak kimse yok tavsiye ile alacağım da..
Q enzim Q 10 görmedim ama bakarım. adı bu değil mi?

canım çok sağol baktım şimdi, ben de işte acaba omega 3 mü alsam vitamin mi hala karar veremedim.
doktorumuza soralım :)
özel mesaj atayım şimdi link çıkmaz burdan

Soralım tabiki eniştem eczacı bunları tavsiye etmişti kendisi halam ve çocukları yıllardır kullanır doktorcuğumda onay verirse alırsın bitanem

Bu arada başka topicteki bir arkadaşımız paylaşmış 2 haftadır yapıyormuş denemek isteyenler için buyrun

http://www.tvyo.com/tvyokadin/video/cilt-guzelligi-icin-sebzeli-kahve

Son düzenleme:
Ve isteee 1.5 lt oldu sabahtan beri ictigim su.en son 71. Sayfada kalmistim okumaya.aksama kadar anck bitiririm heralde

:) kelebek bacım senin kilon kaç? çizelgende niye 91 yazıyor?
ben 88.0değişmeye fırsat olmadı.

ben dışardan takviye vitaminlere karşıyım.gebelikte bile kullanmadım demir dışında.omega 3 çinko birde demir takviyesi olabilir.omega 3 ülkemizde balık yeme uygun balık bulma meselesinden herkes alabilir,çinko demir ve b12 vit de bence tahlil yapmadan alınmasın.

Cnm omega 3 kilo yapmiyo ben kullaniyom muthjs zindelik veriyo zihinsel aktivitelerin daha iyioluyo

Su bitki cayi yok mu cnm spor u soramicam benim en buyuk eksikligim cunku

Cnm yalan rapora ben de karsiyim haksizkazanc olarak goruyom.izne ihtiyaci olan ucretsiz izne ayrilsin cnm

canım sağol verdiğin bilgi için.. ozaman sadece omega 3 alayım banu gibi..
balık uygun ama haftada 3 falan yemek lazımmış, ben o kadar yiyemiyorum balığı sevmiyorum çünkü.. hafta 1 yesem kendimi başarılı görürüm, en kötüsü oğlum da yemiyor balık dün denedim yemedi, sence ona şurup şeklinde vs vermeli miyim?

ha pardon ben arada 3 gün öyle yapacaksın sandım.. protein ağırlıklı olunca hızlandırıyor kilo verimini sanırım, verirsin canım sabır çok önemli..

Aslında sevindim protein ağırlıklı olmasına. Dukanda çok güzel sonuç almıştım. Belki cumartesi güzel sonuç alırım.

Kızz allah seni iyi etsin
Gerci dogru bn ewlıyım nıkah buyukluu var olsun
YhAA kızlar dün pc den girme fırsatı buldum bi arkdan ama foto yukleyemedim öncesi sonrası yapcektim bi tek profilime koyabıldım ama ondada belli olmuyo kılom bnde sadece yüzümü koydum bakın bakiiim kac duruyom ama dogruyu süyleyin bwn üzülcem diye kandırıcıklık yapmayın
Burda bi arkadas varda resmimi gösterdim ayy nerve 30 yasında duruyosun dedi bnde öylemi dedim o zaman sen ikinci baharına gecmek üzeresşn dedim sinir etti bni bnde size sorayım dedim

Canım bu hafta farklı bir liste geçen hafta kilo veremediğim için böyle

pazar pazartesi salı günün menüsü (et süt süt ürünleri yasak )

Kalkış : 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1,5 dilim kepek ekmek +3 zeytin + sınırsız salata domates yeşillik+ 1 tatlı kaşığı reçel veya bal
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğle: 6yk sebze yemeği+1 dilim kepek ekmek + salata (sınırsız)
ara: 1 porsiyon meyve
ara2 : 1 porsiyon meyve
Akşam: 9 yk sebze yemeği + salata+1 dilim kepek ekmek
ara: 1 porsiyon meyve
ara : 2 light galeta
(akşam yemeğinden sonra galeta ve meyve olmasının sebebi akşam 10 da eve gittiğimden çok hareketli oluyorum ve açlık krizine girmemem için böyle.

çarşamba perşembe cuma c.tesi menüsü (meyve ve ekmek yasak)

Kalkış: 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1 yumurta+ 1,5 dilim peynir +salata yeşillik domates(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Öğle: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 activia (ananaslı veya kayısılı)
ara 2 : bir bardak yağlı yoğurt
Akşam: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Ara: 10 tane fındık

Canım baktım çok güzel, çok tatlısın güleryüzlü arkadaşımmm

Bence hiçte o yaşta göstermiyorsun yaşını bilmesem 23-24 derdim ben. Hatta hiç çocuğun varmış gibi durmuyor sankı bekar gibi duruyorsun senide çok merak ediyordum gördüm içim rahatladı

Canım bence o laf olsun diye konuşmuş. ayrıca öyle kilolu falanda görünmüyorsun. Maşallah diyelim

Canım 2.liste protein ağırlıklı olan sanırım, dukanın sebze+protein menüsüne benzettim ben de dukanvari birşeyler yapmaya çalışıyorum da diyetisyenin nasıl bir menü önerdiğini merak etmiştim.

Normal menülerde öğle et tavuk akşam sebze yada bir hafta sabah akşam çorba gibi değişik menülerim var.

Noracım kdv muhtasar damga geldi çattı ben bu sene nasıl geçti anlamadım. Yoğunluk var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…