- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
tamam canım ben de bunu yapayım saçlarım zayıf oldukları için çabuk kırılıyor en azından destek olur bu şekilde,
sen hangi hapını alıyorsun ben tam anlayamadım? sadece omega 3 mü yoksa tüm vitaminleri içeren mi hap mı?
evet canım hakkaten öyle,
doktor kelebek de demiş ya, oruç gibi hissediyorum diye, aralarda ağzıma birşey sürmekten korkuyorum
ayran serbest mi akşam, ya bak ben onu atlamışım, sadece su yeşilçay içiyorum, acıkırsam ayran da içerim, leptine engel olmuyor mu ayran
Tatlım ben şu an gnc nin 1000 lik olanını kullanıyorum fakat 10 yıl önce Q ENZİM Q10 buna başlamıştım haftada 3 kez aldım bundan
gerçekten yaşlanma karşıtı birşey ve pek çok faydası var fakat 1 aydır omega 3 alıyorum belki dönüşümlü kullanırım ilk ay geçsin omega 3 kilo yapmazsa dönüşümlü ikisini de almayı düşünüyorum
GNC - FISH BODY OIL 180 caps - 1000mggncnin women's ultra mega sı mı?tam adı ne canım, burda malesef mağazalarda yardımcı olacak kimse yok tavsiye ile alacağım da..
Q enzim Q 10 görmedim ama bakarım. adı bu değil mi?
GNC - FISH BODY OIL 180 caps - 1000mg
Solgar CoQ-10 (Coenzyme Q10) 200 mg 30 Kapsl zel Takviyeler Solgar
ikisinin resmide burda tatlım bakabilirsin
canım çok sağol baktım şimdi, ben de işte acaba omega 3 mü alsam vitamin mi hala karar veremedim.
doktorumuza soralım :)
özel mesaj atayım şimdi link çıkmaz burdan
ben 88.0değişmeye fırsat olmadı.:) kelebek bacım senin kilon kaç? çizelgende niye 91 yazıyor?
Tatlım ben şu an gnc nin 1000 lik olanını kullanıyorum fakat 10 yıl önce Q ENZİM Q10 buna başlamıştım haftada 3 kez aldım bundan
gerçekten yaşlanma karşıtı birşey ve pek çok faydası var fakat 1 aydır omega 3 alıyorum belki dönüşümlü kullanırım ilk ay geçsin omega 3 kilo yapmazsa dönüşümlü ikisini de almayı düşünüyorum
Gunaydinnn kizlar..dun aksam giremedim malum isten gel yemek cay dinlen filan anca sabah isten girebiliyorum..
sabah 1 dlm kek 1 bardak sut
ogle yemekhanede yedim salata+ayran+sebze corbasi+ firinda kuzu et+ 5 y. kasigi pilav
aksam tarhana corbasi+1 kase kereviz yemegi+ 1 dilim tan bugday ekmegi
ay cok yogunum.cok.hastalar raporlar..masamın üstü savaş alanı.en ifrit oldugum sahte rapor talebi.yalan teşhis yazman hiç içimden gelmiyor ama bazende bakıyorum insanlar cok zor durumda kalıyor.
kızlar benim biraz okuma problemim var.Allah vergisi bir zekam var,öyle dr oldum yoksa ben öyle saatlerce ders çalışamam bir sayfayı satır satır okuyamam göz hafızam vardır bakarım sayfaya.bazen burayada yapıyorum ama karışık oldugu için atladıgım yorumlar olabilir.elimde değil kusura bakmayın.
ben 88.0değişmeye fırsat olmadı.
ben dışardan takviye vitaminlere karşıyım.gebelikte bile kullanmadım demir dışında.omega 3 çinko birde demir takviyesi olabilir.omega 3 ülkemizde balık yeme uygun balık bulma meselesinden herkes alabilir,çinko demir ve b12 vit de bence tahlil yapmadan alınmasın.
ha pardon ben arada 3 gün öyle yapacaksın sandım.. protein ağırlıklı olunca hızlandırıyor kilo verimini sanırım, verirsin canım sabır çok önemli..
eskiler nikahda büyük derler o senden büyük sayılır.bende cok yaşlı duruyorum ya evli ve 3 cocuklu.gecen diyorum ki eşime şu son bir yılda 10 yıl yaşlandım 18dim 28 oldumbu arada eşim benden 2 yaş küçük kızlar veeee 72 kilo halim perişan.
Ben de bugün dukana benzer beslenmeye başladım :) Protein ve sebze ağırlıklı beslenicem dikkat ettiğim halde başa dönüyorum sürekli. Canım menülerini yazar mısın günlük merak ettim diyetisyenin verdiği liste nasıl?
Kızz allah seni iyi etsin
Gerci dogru bn ewlıyım nıkah buyukluu var olsun
YhAA kızlar dün pc den girme fırsatı buldum bi arkdan ama foto yukleyemedim öncesi sonrası yapcektim bi tek profilime koyabıldım ama ondada belli olmuyo kılom bnde sadece yüzümü koydum bakın bakiiim kac duruyom ama dogruyu süyleyin bwn üzülcem diye kandırıcıklık yapmayın
Burda bi arkadas varda resmimi gösterdim ayy nerve 30 yasında duruyosun dedi bnde öylemi dedim o zaman sen ikinci baharına gecmek üzeresşn dedim sinir etti bni bnde size sorayım dedim
Kızz allah seni iyi etsin
Gerci dogru bn ewlıyım nıkah buyukluu var olsun
YhAA kızlar dün pc den girme fırsatı buldum bi arkdan ama foto yukleyemedim öncesi sonrası yapcektim bi tek profilime koyabıldım ama ondada belli olmuyo kılom bnde sadece yüzümü koydum bakın bakiiim kac duruyom ama dogruyu süyleyin bwn üzülcem diye kandırıcıklık yapmayın
Burda bi arkadas varda resmimi gösterdim ayy nerve 30 yasında duruyosun dedi bnde öylemi dedim o zaman sen ikinci baharına gecmek üzeresşn dedim sinir etti bni bnde size sorayım dedim
Canım bu hafta farklı bir liste geçen hafta kilo veremediğim için böyle
pazar pazartesi salı günün menüsü (et süt süt ürünleri yasak )
Kalkış : 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1,5 dilim kepek ekmek +3 zeytin + sınırsız salata domates yeşillik+ 1 tatlı kaşığı reçel veya bal
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğle: 6yk sebze yemeği+1 dilim kepek ekmek + salata (sınırsız)
ara: 1 porsiyon meyve
ara2 : 1 porsiyon meyve
Akşam: 9 yk sebze yemeği + salata+1 dilim kepek ekmek
ara: 1 porsiyon meyve
ara : 2 light galeta
(akşam yemeğinden sonra galeta ve meyve olmasının sebebi akşam 10 da eve gittiğimden çok hareketli oluyorum ve açlık krizine girmemem için böyle.
çarşamba perşembe cuma c.tesi menüsü (meyve ve ekmek yasak)
Kalkış: 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1 yumurta+ 1,5 dilim peynir +salata yeşillik domates(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Öğle: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 activia (ananaslı veya kayısılı)
ara 2 : bir bardak yağlı yoğurt
Akşam: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Ara: 10 tane fındık
Canım 2.liste protein ağırlıklı olan sanırım, dukanın sebze+protein menüsüne benzettim ben de dukanvari birşeyler yapmaya çalışıyorum da diyetisyenin nasıl bir menü önerdiğini merak etmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?