Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm bnmmm en genccc olann galiba yaniii

Takımın en genç üyesi evli ve çocuklu olarak hümeyrasağlam :)) 1 yaş küçük benden, ben 24 o 23 yaşında 1 yaştan birşeycik olmaz ben de en genç sayılırım

eskiler nikahda büyük derler o senden büyük sayılır.bende cok yaşlı duruyorum ya evli ve 3 cocuklu.gecen diyorum ki eşime şu son bir yılda 10 yıl yaşlandım 18dim 28 oldumbu arada eşim benden 2 yaş küçük kızlar veeee 72 kilo halim perişan.

hele ben 34...yok anam yok şurda yaşlanmama az kalmış son genc yaşlarımı şişko gecirmiycem

evet bi türlü karşılıklı iletişim kurma fırsatımız olmadı

ben 26 yaşındayım evliyim istanbul anadolu yakasında oturuyorum, geçen seneye kadar çalışıyordum ancak bi rahatsızlık geçirdim, doktorum bilirsin sen bu lanet hastalığı trombisitlerim bi anda 2 bine düştü 1 hafta hastanede yattım ITP teşhisiyle sonra yapılan tahlilkerde SLE teşhiside kondu 4 ay yüksek dozda kortizon kullandım ve bu rahatsızlığımdan dolayı işimdende ayrılmak durumunda kaldım. kortizon dolayısıyla 12 kilo aldım ve burdayım

şuan çok şükür iyiyim bazen atak dönemlerinde düşüyor kan değerlerim ancak toparlıyorum hemen

ayyy ne güzelmişşş, ya canım aslında çok biişim yok sonucta çoluk çocuk yok ama hergun hergun sıkıcı geliyor aynı işler ev işi çok nankör ya yap et sabah gene aynı

çok geçmiş olsun sahgull canım.butür hastalıklarda moral çok önemli.çok memnun oldum geçtiğimiz iletişimden

çok geçmiş olsun sahgull canım.butür hastalıklarda moral çok önemli.çok memnun oldum geçtiğimiz iletişimden

evet zaten sebebide o değilmi çocuk mevzularına kafamı çok taktım sanırım onun sonucu olsa gerek

bende çok memnun oldum, sana çok ihtiyacım olcak canım yandın valla

bluebottle, kelebecekolacam sizin ruhunuz genç boşverin yaşı ben kendimi 24 bile hissetmiyorum

Ben burda herkesi kendi yaşıtım gibi görüyorum

:) kelebek bacım senin kilon kaç? çizelgende niye 91 yazıyor?

Tünaydın kızlarrr hemen selam verip sonra geçmiş yapayım dedim ben geçmiş yapana kadar hepiniz yok oluyosunuz sonra nasılsınız bakalım yaş muhabbetimi geçiyo aranızda aşkolsun ben 39 um ya insaffff

pazara gittim yumurtamı alıp geldim az sonra misafir gelecek teyzemle dayım yemeklerimi yaptım ve hemen size bakim dedim

Sweetim hoşgeldinn

Merak etme kaçmayız burdayız :)

bugün 8.30-9 aralığında kahvaltı yaptım hala acıkmadım ya çok seviniyorum acıkmayınca

Amin tatlımm inşallah

Geçmiş olsun bitanem nazarımızmı değdi sana:26: kuzenine şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim tatlım

herşey güzelde sütlaç nedense gözüme battı

Bozma moralini Edacım sen diyetine aynen devam et arada duraksamalar hepimizde oluyor bu kilolar ya oyle ya böyle gidecek tatlımay o dukandan ben neler çektim verdim ama aynen de geri aldım oda bana göre değil
Bizde bulgur 3 kaşığı geçmemk şartıyla serbest tatlım

1 avuç karanfili 3 bardak suda kaynatıyorum canım soğuyunca sprey şişelere doldurup taramadan önce saçımı onunla ıslatıyorum

Gnc ve solgar tavsiye ediliyor genelde ben gnc nin aldım bitanem bende senin gibi düşünüyordum acaba çok kilo alırmıyım diye

1 aydır kullanıyorum gayet memnunum omega 3 sadece balık semizotu kabak çekirdeği vs bulunuyor sık sık yiyemediğimiz için bu amntıklı geldi bana dene istersen

Günaydın Yasemincim tebrik ederim tatlım sen bugüne kadar pek çok zorluk atlatmış ve başarmışsın diyetlemi başa çıkamayacaksın akşamki sorunlar geçicidir umarım ben şuna inanıyorum eğer insanın niyeti iyiyse ve kalbi temizse sanalda da dünyanın heryerindede karşısına iyi niyetli insanlar çıkıyor akşam erken yediğin zaman bol bol ayran içebilirsin Yasemincim açlık hissin ortadan kalkar ve serbest neticede hemde mışıl mışıl uyursun bitanem

doktor arkadaşın hakikaten uyanıkmış bu karatayla vermemen mümkün değil 3 kilo rahat verirsin

Bal zaten yemiyordum anlattıklarından sonra hiç yemem bir gün kendi kovanım olur belki

Harikasın tatlım helva yiyebilmek için balık yemedin inşallah şaka şaka harika gidiyorsun sonuçlarını senden çok ben merak ediyorum canım

Günaydın şekercim iyiyiz şükür tatlım bugün de gelmeseydin arayacaktım seni olur tatlım mesaj atarsın ben eklerim yoğunluğun geçince gel sohbetini özlüyoruz tatlım

Günaydın tatlımmm
Gel gel gel Karataya gel Karataydakiler kan kardeşler
Aman tatlım evlensen de mutlaka çalış ben gül gibi mesleğimi yapamadım fakat annemi de bırakamazdım
ilk zamanlar çok sıkılmıştım fakat şimdi iyiyim

Slm hanmlar nasılsınız iyimisiniz
Bnde işlerimi yaptım hmn gırdım sabahleyın gırersem dahada cıkamıyorum
Oyusden işimi bitirim barıde dıyom aksama kadar oturayımm

Çok geçmiş olsun bitanemmm hiç bilmiyodum çok şükür atlatmışsın inş bir daha atak geçirmezsin canım benimde atak geçirdiğim dönemler oluyor fakat hastalıklarımız tamamen farklı

kolay gelsin inş çok değildir ütün hiç sevmem de

slm tatlım iyiyiz şükür ben genel işleri bitirp oyle geliyorum acil olanları

tamam canım ben de bunu yapayım saçlarım zayıf oldukları için çabuk kırılıyor en azından destek olur bu şekilde,
sen hangi hapını alıyorsun ben tam anlayamadım? sadece omega 3 mü yoksa tüm vitaminleri içeren mi hap mı?

ne güzel bi duygu değilmi bende ilk günler inanamıştım kendime

evet canım hakkaten öyle,
doktor kelebek de demiş ya, oruç gibi hissediyorum diye, aralarda ağzıma birşey sürmekten korkuyorum
ayran serbest mi akşam, ya bak ben onu atlamışım, sadece su yeşilçay içiyorum, acıkırsam ayran da içerim, leptine engel olmuyor mu ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…