- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm bnmmm en genccc olanngaliba yaniii
Takımın en genç üyesi evli ve çocuklu olarak hümeyrasağlam :)) 1 yaş küçük benden, ben 24 o 23 yaşında 1 yaştan birşeycik olmaz ben de en genç sayılırım
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrr benimmm bnmmm en genccc olanngaliba yaniii
Takımın en genç üyesi evli ve çocuklu olarak hümeyrasağlam :)) 1 yaş küçük benden, ben 24 o 23 yaşında 1 yaştan birşeycik olmaz ben de en genç sayılırım
biz geldik ortalıgı karıstırdık biraz
sekercim adını yazdın mı hatırlamıyorum ama senin hakkındaki bilgileri az cok hatırlıyorum.turizm işindesin sanırım.çalışıyormusun.oruç tutuyordun devam etmiyorsun sanırım.
sahgull canım hakkında kısacık bilgi yazarmısın.seninle tanısma fırsatımız olmadı sanırım.bir iletişim eksikliği hissettim birden.ben geveze ikizler dayanamadım.
noraaayıda az cok tanıyor sayılırım takımın en genc üyesi değil mi noraaa
Oyle sahgulum ew hanımıyız olcak okadar olsun kızz ne güzel bak bi hayatın var tertemiz bir gayatın ugrastıgımız seyler utu bulasık olsun
Yeter ki rabbim kötülük vermesin hastalık vermesin dert vermesin bacımm benm :)))(
Yakın olsam sana yardıma gelirim ütünü yaparım biz burda kızlarla toplasığ haftanın bigünü yardım ediyoz bazen birbirimize
çok geçmiş olsun sahgull canım.butür hastalıklarda moral çok önemli.çok memnun oldum geçtiğimiz iletişimden
bluebottle, kelebecekolacam sizin ruhunuz genç boşverin yaşı ben kendimi 24 bile hissetmiyorumeskiler nikahda büyük derler o senden büyük sayılır.bende cok yaşlı duruyorum ya evli ve 3 cocuklu.gecen diyorum ki eşime şu son bir yılda 10 yıl yaşlandım 18dim 28 oldumbu arada eşim benden 2 yaş küçük kızlar veeee 72 kilo halim perişan.
eskiler nikahda büyük derler o senden büyük sayılır.bende cok yaşlı duruyorum ya evli ve 3 cocuklu.gecen diyorum ki eşime şu son bir yılda 10 yıl yaşlandım 18dim 28 oldumbu arada eşim benden 2 yaş küçük kızlar veeee 72 kilo halim perişan.
Tünaydın kızlarrr hemen selam verip sonra geçmiş yapayım dedim ben geçmiş yapana kadar hepiniz yok oluyosunuz sonra nasılsınız bakalım yaş muhabbetimi geçiyo aranızda aşkolsun ben 39 um ya insaffff
pazara gittim yumurtamı alıp geldim az sonra misafir gelecek teyzemle dayım yemeklerimi yaptım ve hemen size bakim dedim
bugün 8.30-9 aralığında kahvaltı yaptım hala acıkmadım ya çok seviniyorum acıkmayınca
canım valla bende aylardır öyleyim abur cubur okadar severimki çayla özellikle ama eve bile sokmuyorum artık, aşureylede zaten hiç aram yok eşim bi tadına bak boğazımdan geçmez dedi bende baktımiyi geceler canım amin inşallah herşey gönlüne göre olsun
Dün cok zor geçti kızlarr
Yogun oldugumdan bişi tiyemdm pek dıkkat edemedim ama elimden geleni usptım
Sabah
Haslanmıs yumurta yla yeşilligı karıştırdım bi kase salata yaptım
İçine sert peynirden kıydum az ama
4 tane zeytin
Cay 2 tane
Ögle
3 yk kepekli makarna
Bir kase yogurt
Ara
Kahve türk khvesi içiyorum bn hep bundan sonra bagsetmm:)))
Aksam
3 yk türlü
Salatamm herzamn var
1 bardk ayrsn
Aksam yatmadan önce elma sirkeli su içtim
Spor: kuzenımın ceyizini dizdik kızlar dün ondan yoruldumm gelecek hadtasonu düğünmz var:)))
Su:1.5 anca yani aklıma gelmedi
(Dünün menüsü)
Bugun
Sabah
Bçk kestane balı kendi balımız kızlar dısardan almıyoruz
Peynir
Zeytin 5 sdet
Omlet az yaglı
Domates salatalık
Bir dilim sycuk
Ara
Teşilçay
Ögle
Mercimek corbası
Lahana salatası
Yogurt
Aksam
Etli sebze yemegi 3 yk
2 bardak ayran
2 yk sütlaç
:))))))
Spor:yok malesef mazeretım vaarrr hastayım ben
Su:1.5
İi geceker canlarımmm
Herkese günaydın
Haftayı yarıladık. Ama benim moralim bozuk. Sanırım vücudum dirence geçti verdiğim 20 küsür kilodan sonra. Bilmiyorum anlayamıyorum ama kilo veremiyorum.
Direnci kırmak için yoğun spor yapacağım ama vaktim yok. Bakalım 3/4 gün diyetimin protein ağırlıklı kısmına geldim. Yani dukan'nın atak evresi gibi olan kısmı. 3 gün yapacağım. Cumaya hala kilo verememiş olursam yada az vermiş olursam herhalde çok fena şevkim kırılacak.
canım ben de yapacağım şu karışımı ama bi türlü eczaneye gidemedim, karanfil suyunu nasıl hazırlıyorsun?
bir de bir soru soracağım, gnc 'nin vitaminlerinden almayı düşünüyorum, women's ultra mega serisi var, sen hiç kullandın mı? aklımı tek kurcalayan evde de güzel beslenmeye çalışıyoruz acaba çok mu fazla olur vitaminle beraber? sadece omega 3 desteği mi alsam, kararsız kaldım çok..
günaydınn biricik grup arkadaslarım..çok zor bir akşam geçirdim inadına mutlu ve umutluyum.dietime helal getirmedim:))bu kadar iş yükümün üstüne birde ileri geri konusup sürekli eleştrip beni elimden gelmeyen konular yüzünden kıranlar var.ya sabırrrr
günaydın edacım.bu kadar mükemmeliyetçi olma.stres biliyorsun kortizon salınımına oda su ve yağ depolamaya sebeb oluyor.bu aralar değişik bir şey yap kafanı dağıt maşallah çok güzel verdin azimlisin bence elinden kurtulmaz bu kilolar.kendini sakın yıpratma zaman geri gelmiyor.
ahh bluecum ne 6 yılı.3 yıl trde okuduktan sonra okuldan atıldım ben.sonra 2 yıl ara verdim,o arada yurtdısına basvurdum bir gün kapı çaldı baktım postacı kabul getirmiş.evde çok bunalmıstım atladım uçağa bilinmeze gittim walla.sadece telde irtibata gectiğim kimseler karsıladı beni.aileme hayret ediyorum nasıl izin verdi.ben olsam demiycem.nasip.annem çok ağlamış ardımdan kızım kayboldu gitti diye .cok şükür rabbim hep iyi insanlarla karsılastırdı.1 yıl almancayla bogustum.ilk girdiğim mikrobiyoloji dersinde hamam böceginin almancasını bilemediğim için bütün sınıf gülmüştü.yahu almanca kursunda öğrettilerde ben mi öğrenmedim.ilk girdiğim kulak burun boğaz sınavında burun kanamasında kullanılan tamponun almancasını bilmediğimden kalmdım sözlüydü.azmettim almanlar zaten dil konusunda cok ırkçı laticenin yanında bütün tıbbın almancasınıda hatmedip bitirdim.cok istediğim psikitari uzmanlıgı hayallerime veda ettim.cok yoruldum.okuldan sonra uzun bir müddet rüyalarımda o almanca sözlü sınavları gördüm.şimdi türkçe dersler çok kolay geliyor ama vakit bulamıyorum.karar verdim ek süre istiycem ben bu bir yıl içinde 4 ay dogum iznindeydim onu bana versinler.
çok saolasın.kendimi oruc gibi hissediyorum sanki tatlıları yersem bosulacak.dün akşamı 5de yedik rutinimiz bizim.sonra sabrettim yemedim.hayretler içindeyim
ay hangi makineymiş o.istanbulda çamaşır kurumuyor evde cocuklara zarar veriyor kurutmalarda kumaşları bozuyor dediler varsa şöyle iyisi ben talibim
evet geçmişi tamamladım şimdi sıra dünki menümde;
sabah:
domates salatalık
4 zeytin
yarım kibrit kutusu peynir
2 yumurta haşlanmış
1 çay bardağı ceviz fıstık kaju karışımı (yarısı ceviz)
1 dilim ananas
yarım avuç kuru siyah üzüm
arada:
1,5 bardak kefir
1 dilim ananas
akşam:
1 kase domates çorbası ( tüm tencerede 2 yk un vardı, bol domates ve 1 yk salça)
1 denis balığı (bizim çipuraya çok benziyor, dondurulmuş vs değil bizzat balık pazarından alındı, üzerine zeytinyağı kimyon karabiber sürdüm fbir de sarımsak doğradım, fırına verdim)
rokalı marullu havuçlu büyük bir salata
1 tatlı kaşığı helva
su:
2 lt su (tahminen 2lt olmuştur)
3 fincan yeşil çay
1 fincan beyaz çay
spor: 1saat 15 dk yürüyüş, aslında tempolu olmayacaktı ama kampüsün içinde kaybolduktedirgin olunca hızlandık
gunaydın kısceler nasısınız gecmıse soooyyle bı baktım geldım neler neler konusmussunuz oyle ben bu ara cok yogunum pek katılamadım merak eden olmamış:) neys esekerler ben bıldırımımı cuma gunu yapıcam nasıpse sweetcıgım sana msj atıcam .bu hafta adet haftam umarım fazla cıkmam
Ben de bugün dukana benzer beslenmeye başladım :) Protein ve sebze ağırlıklı beslenicem dikkat ettiğim halde başa dönüyorum sürekli. Canım menülerini yazar mısın günlük merak ettim diyetisyenin verdiği liste nasıl?
Slm hanmlar nasılsınız iyimisiniz
Bnde işlerimi yaptım hmn gırdım sabahleyın gırersem dahada cıkamıyorum
Oyusden işimi bitirim barıde dıyom aksama kadar oturayımm
evet bi türlü karşılıklı iletişim kurma fırsatımız olmadı
ben 26 yaşındayım evliyim istanbul anadolu yakasında oturuyorum, geçen seneye kadar çalışıyordum ancak bi rahatsızlık geçirdim, doktorum bilirsin sen bu lanet hastalığı trombisitlerim bi anda 2 bine düştü 1 hafta hastanede yattım ITP teşhisiyle sonra yapılan tahlilkerde SLE teşhiside kondu 4 ay yüksek dozda kortizon kullandım ve bu rahatsızlığımdan dolayı işimdende ayrılmak durumunda kaldım. kortizon dolayısıyla 12 kilo aldım ve burdayım
şuan çok şükür iyiyim bazen atak dönemlerinde düşüyor kan değerlerim ancak toparlıyorum hemen
ayyy ne güzelmişşş, ya canım aslında çok biişim yok sonucta çoluk çocuk yok ama hergun hergun sıkıcı geliyor aynı işlerev işi çok nankör ya yap et sabah gene aynı
bugün 8.30-9 aralığında kahvaltı yaptım hala acıkmadım ya çok seviniyorum acıkmayınca
1 avuç karanfili 3 bardak suda kaynatıyorum canım soğuyunca sprey şişelere doldurup taramadan önce saçımı onunla ıslatıyorum
Gnc ve solgar tavsiye ediliyor genelde ben gnc nin aldım bitanem bende senin gibi düşünüyordum acaba çok kilo alırmıyım diye
1 aydır kullanıyorum gayet memnunum omega 3 sadece balık semizotu kabak çekirdeği vs bulunuyor sık sık yiyemediğimiz için bu amntıklı geldi bana dene istersen
Harikasın tatlımhelva yiyebilmek için balık yemedin inşallah şaka şaka harika gidiyorsun sonuçlarını senden çok ben merak ediyorum canım
Sweetim hoşgeldinn
Merak etme kaçmayız burdayız :)
ne güzel bi duygu değilmi bende ilk günler inanamıştım kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?