Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Noracım kdv muhtasar damga geldi çattı ben bu sene nasıl geçti anlamadım. Yoğunluk var mı ?

Canım sen de mi muhasebeye bakıyorsun :) öyleyse çok sevinirimm eh az biraz var canım stresi burayla atmaya çalışıyorum benim normalde beyannamelerim önceden hazır oluyor ama fatura matura gelır diye hep son gün veriyorum :))) kdv'yi yarın bitiriyorum :) sen de durumlar nasıl?

Evet muhasebeciyim maalesef. İnsan kaynaklarına geçmek için uğraşıyorum. Diplomayı bekliyorum.
Ben bugün işte faturalar geldi yarın hepsini toparlyacağım sonra kontrollerim var. Muhtasarı yarına kdv yi cumaya vereceğim inş. Son güne bırakmayı sevmiyorum ben. Aksilik olabiliyor. bir kere kdvnin son günü elektrikleri gitmişti. Jenaratör olmadığından akşam mesaiye kalmıştık. O gün ders oldu

Sabah
Specıal k
İçine yesıl elma ve mandalina attım
Ara
2 grissini
Ögle
Tarhana corbası
Salata bir kase
Bulgur pilavı sebzeli 3 yk
Yogurt 4 yk
Ara
Ceviz 6 tane
Yeşilçay
Aksam
Palamut buglama yarım porsıon
Bol limonlu salata
2 bardak su

Su:2.5
Spor:45 dk orta tempo yürüyüş

Allh bnm hayrımı versin rezil oldum inanın bı gun bişeyi tam yapsam nolcakk

Kızlar bn pazartesi gunu ceyız düzmeye gıttım yha duyuru yapılmış sitede carsamba gunu alarmlar calışıyomu dıye kontrol edılcekmış
Dogalgaz ekektrık su yangın deprem alarmı vs
Bnde girişte oturuyorum
Hayyy allhım bir saat öncee alarm çalıyo baktım elektrık var genelde elektrık gıdınce calıyo da
Allahım dııııt bitmeyen bi ses bide bende fobi var bole süre gelen sesler benim basıma balyoz etkısı yapıyo cıktım hemen karsımda zaten pano kapattım
Ahhaaaa 5 dk sonra yıne calıyo yıne bişi yok yıne kapattım 5 dk sonra yıne calıyo dedım heralde kacak falan var kapatmım yoksa patlarız ayy calıyo calıyo durmuyo gıttım panoya hepsinde ışık yanıyo elektrıkte dogalgazda falan ulan dedım içimden yıne essekogulessekler oynuyo bunla sitede bi kac muzur cocuk varda onlar yapıyo sanıyomm
Kapattım yıne caldı
Bu sefer aradım güvenliği abi abi var bizim blokta ensar diye o çıktı allahtan o çıktı dedim abi bu nw yha bizim blokta sürekli alarm calıyo patlıcam yha dedım bu laftan anlamayan cocuklar yapıyo bunu kesin dedim
Ensar abi dedi ki
Kızım allah senin hayrını versin kalıbrasyon yapıyolar sen yüzünden bi sattir ac kapa yapıyo millet :))((
Bilmiyomuydun dedim berden bilim insan gelir soler oraya buraya bişi asar dedi ki blok girisinde pano warrr orda yazıyo
Abi ben sürekli panoyamı bakıyom dankı allahaskına kusura bakma dedim :)))
Ensar abi yerlerde sürünüyo gibi gülüyo
Adamlar da sasırmıs alarm kapanması gerek sureden kısa surede nıye kapanıyo dıyolarmıss
Gittim panoya baktımm adamlar kocaman yazıyla yazmıslar iki gundur ewden cıkmıyom
Bigün basıma bişi gelcek ama hadi hayırlısı:)))
Allahtan alarm sustu

bence ver oğlunada.

kim demişse gözlük taksın.mervecim maşallah.yanlız hemen dr gözüyle baktım sen kansızmısın bakim.en son ne zaman kan sayımı yaptırdın

İyi akşamlar kızlar kimsecikler yok galiba bugün

Ve isteee 1.5 lt oldu sabahtan beri ictigim su.en son 71. Sayfada kalmistim okumaya.aksama kadar anck bitiririm heralde

tebrikler tatlım benimde 1 lt m kaldı 1.5 lt içtim

Doktorcum bilgiler için çok tşkler fakat günümüzde büyük şehirlerde hormonsuz gdosuz gıda bulmak gerçekten zor gerekli vitaminleri alamıyoruz malesef ben 10 yıldır kullanıyorum 1 ay öncesine kadar gerçekten çok memnundum şimdi sadece omega 3 le devam ediyorum bakalım tahlil sonuçlarıma göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim

Cnm omega 3 kilo yapmiyo ben kullaniyom muthjs zindelik veriyo zihinsel aktivitelerin daha iyioluyo

Kesinlikle katılıyorum canım ohh kilo aldrımadığını onayladığın iyi oldu

Aslında sevindim protein ağırlıklı olmasına. Dukanda çok güzel sonuç almıştım. Belki cumartesi güzel sonuç alırım.
İnş alırsın Edacım ben dukanda atak yaptığım ilk hafta 3.5 kilo vermiştim ama hızla geri aldım
bi gün sebze bi gün protein koruma devresi vs zor iş gelmişti bu arada senin dukan yapmadığını biliyorum cnm

Arkadaşının gözlüğe ihtiyacı var sanırım Mervecim 20-21 gösteriyorsun resminde bence ayrıca kilolu durmuyorsunki hiç maşallah sana

Sen çok yaşa emi Mervecim her günün ayrı bir macera teknisyenleri de şaşırttın desene

çok güzel bir menü canım senin için 1 bardak maydanoz suyu hazırlamak en zor olanı sanırım:44:

harika bir menü tatlım afiyetolsun akşam bir parça tatlı yiyebilirdin balık sonrası öneriliyor tatlım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
3 kuru kayısı
1 domates 2 yeşil biber

ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu üzüm çekirdekli yoğurt

AKŞAM:
Yoğurt çorbası 1 kase
3 adet içli köfte
brokoli salatası
ayran

SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak ayran
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3

Bugün yürüyüşüm az oldu ama misafirler beni baya yordu birde adet olmuşum şükür geldi inş bu hafta tartıda olumsuz etkilemez:18::18:

Son düzenleme:
menümm

kahvaltı:
1 yumurta,azcık peynir, 5 tane zeytin
2 dlm ekmek,1 tatlı k. bal, 1 tatlı k. tereyağ, roka,maydanoz, domates

öğlen:
yarım tabak pırasa(sonunda bitti ), bir kase yoğurt

akşam:
haşlama et, lahana ve semizotu karışık yoğurtlu salata
1 elma,1 mandalina

eşim kestane diye tuturdu akşam çayın yanında 6 adet kestane (19:00 gibi)
2 bardak şekersiz çay
su 1lt ancak

bu arada adet oluyorum, fena halde karın ağrısı inşallahh tartıyı etkilemez şiştim kaldım gene uffff

Son düzenleme:

çok güzel canım

yaa aynen bende adet oldum inşş etkilemez:26:

kim demişse gözlük taksın.mervecim maşallah.yanlız hemen dr gözüyle baktım sen kansızmısın bakim.en son ne zaman kan sayımı yaptırdın
Walla bnde buaralar ondan şikayetciyim sanki halsizim yırgunum
Saclarım dökülmeye basladı hatta buaralar bi tahlıl yspturmayu düşünüyodym
2 ay önce faln rahtszlanınca yapmışlardı ama ole bişi demediler

Saolun canm o sizn güzelliğinizz
Bnde ona cvp yapıştırdım ama İKİNCİ BAHARINI YASAMAYA AZ KALMIŞ DİDİMMM

güzel menü tatlım ama kestane biraz fazla kaçmış suyu yatana kadar içebilirsin saatte bir bir bardak içmeyi dene

aynı anda adet olmuşuz gerçi benimki kafasına ne zaman eserse geliyo

tatlım sebzeleri yarım kilo al 1 er kilo aldığım zamanlar bitmek bilmiyodu şimdi yarım alıyorum her çeşit alıyorum hemde ertesi güne kalmıyo bıkmıyo insan

Hakedene cevabını vereceksin az bile demişsin böyle arkadaş varken düşmana ihtiyacın yok

Son düzenleme:
Hakedene cevabını vereceksin az bile demişsin böyle arkadaş varken düşmana ihtiyacın yok

Kız yok arkadasımın karsı komsusu aynı bloktayız
Herkeste mahalle agzı olur bizdede blok agzı olcek yakında
Amann gıcık oldum zatenn
Kızz bn bi insan oldugundsn fazla yas bıle gosterse ole demm kalp kormaktn korkarım ama yokkkk illa bna satsacak mîllet

Bnm adama sordum dedım herıf senın bu alarm işinden haberın varmıydı anşattım işte olan biteni
Dıyo kı unuttum sana solemeyı askım walla unuttum diyo )))
Dedım allah seni hayretsın rezıl oldum
Kızlarr bna ne dese begenırsınız canm bnm herkes seni biliyo öfkelenme me )))
Yani ben zaten hergün bi macerada varmışım sitede bi olay olsa kesin bnm parmagım olurmuş )
Hasbınallah yha
Bu arada kızlar fahrıye ewcenın calıkuşunda soledıgı sarkıyı dınledimm mîkemmel bişi agladımmm valla

menüm
sabah
klasik karatay kahvaltısı

4 saat sonra yarım kase yogurt

4 saat sonra:3-5 badem
2gün kurusu
1bardak süt

akşam:2 küçük baget haşlanmıs
salata
yogurt
3 yk patlıcan yemeği

az evel tarcınlı süt midem ağrıdı iyi geldi.

Hadi cnm kap su uc gunluk izni

iyi aksamlar kizlar.Kaptan firardaydi bu gün

basima gelenleri bir bilseniz ama...

Sabah kaltim,cocuklari hazirladim,gönderdim..Esim gelene kadar kahvalti hazirlayayim dedim..

Mide bulantisi ve bas dönmesi bir arada geldi..karnim ac oldugundan istifra edmedim,su icmistim sadece...
Bayilacak gibi oldum,kendimi koltuga zor attim..esim geldi,ne olmus dedi,rengim kirec gibi...
Doktora gittik hemen,doktor bakti,birsey yok dedi..tansiyonun biraz düsük dedi sadece.
kan alacakti ama hic bisey yiyip icmemek gerekiyormus tahlil sonuclari dogru ciksin diye,yarin sabaha gidecegim kan vermeye...

esim basladi diyetttendir diye.kilon yok,yemegini ye diye basimi sisirdi..Yarin diyetisyene gidecekmisiz..karatay maratay kalmadi bu arada,sabahtan beri tepemde lokmalarima bakiyor

gecmise kisaca baktim ama cevaplayamadim..Yarin firsat bulursam cevaplicam canlarim..Hepinizi öpüyorum,iyi aksamlar

canımmm çok geçmiş olsun
diyetten olacağını sanmıyorum sonuçta aç kalmıyorsun, inşallah önemli bişey değildir

canımmm çok geçmiş olsun
diyetten olacağını sanmıyorum sonuçta aç kalmıyorsun, inşallah önemli bişey değildir
Tesekkür ederim cnm

bende diyorum degildir diye,havalardandir bence.Simdi iyiyim ama gelde adama anlat

Bir kac gün gecsin sakinlesir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…