Noracım kdv muhtasar damga geldi çattı ben bu sene nasıl geçti anlamadım. Yoğunluk var mı ?
Canım sen de mi muhasebeye bakıyorsun :) öyleyse çok sevinirimmeh az biraz var canım stresi burayla atmaya çalışıyorum benim normalde beyannamelerim önceden hazır oluyor ama fatura matura gelır diye hep son gün veriyorum :))) kdv'yi yarın bitiriyorum :) sen de durumlar nasıl?
bence ver oğlunada.canım sağol verdiğin bilgi için.. ozaman sadece omega 3 alayım banu gibi..
balık uygun ama haftada 3 falan yemek lazımmış, ben o kadar yiyemiyorum balığı sevmiyorum çünkü.. hafta 1 yesem kendimi başarılı görürüm, en kötüsü oğlum da yemiyor balıkdün denedim yemedi, sence ona şurup şeklinde vs vermeli miyim?
Ve isteee 1.5 lt oldu sabahtan beri ictigim su.en son 71. Sayfada kalmistim okumaya.aksama kadar anck bitiririm heralde
ben 88.0değişmeye fırsat olmadı.
ben dışardan takviye vitaminlere karşıyım.gebelikte bile kullanmadım demir dışında.omega 3 çinko birde demir takviyesi olabilir.omega 3 ülkemizde balık yeme uygun balık bulma meselesinden herkes alabilir,çinko demir ve b12 vit de bence tahlil yapmadan alınmasın.
Cnm omega 3 kilo yapmiyo ben kullaniyom muthjs zindelik veriyo zihinsel aktivitelerin daha iyioluyo
İnş alırsın EdacımAslında sevindim protein ağırlıklı olmasına. Dukanda çok güzel sonuç almıştım. Belki cumartesi güzel sonuç alırım.
Kızz allah seni iyi etsin
Gerci dogru bn ewlıyım nıkah buyukluu var olsun
YhAA kızlar dün pc den girme fırsatı buldum bi arkdan ama foto yukleyemedim öncesi sonrası yapcektim bi tek profilime koyabıldım ama ondada belli olmuyo kılom bnde sadece yüzümü koydum bakın bakiiim kac duruyom ama dogruyu süyleyin bwn üzülcem diye kandırıcıklık yapmayın
Burda bi arkadas varda resmimi gösterdim ayy nerve 30 yasında duruyosun dedi bnde öylemi dedim o zaman sen ikinci baharına gecmek üzeresşn dedim sinir etti bni bnde size sorayım dedim
Canım bu hafta farklı bir liste geçen hafta kilo veremediğim için böyle
pazar pazartesi salı günün menüsü (et süt süt ürünleri yasak )
Kalkış : 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1,5 dilim kepek ekmek +3 zeytin + sınırsız salata domates yeşillik+ 1 tatlı kaşığı reçel veya bal
Ara: 1 porsiyon meyve
Öğle: 6yk sebze yemeği+1 dilim kepek ekmek + salata (sınırsız)
ara: 1 porsiyon meyve
ara2 : 1 porsiyon meyve
Akşam: 9 yk sebze yemeği + salata+1 dilim kepek ekmek
ara: 1 porsiyon meyve
ara : 2 light galeta
(akşam yemeğinden sonra galeta ve meyve olmasının sebebi akşam 10 da eve gittiğimden çok hareketli oluyorum ve açlık krizine girmemem için böyle.
çarşamba perşembe cuma c.tesi menüsü (meyve ve ekmek yasak)
Kalkış: 1 bardak maydanoz suyu
Kahvaltı: 1 yumurta+ 1,5 dilim peynir +salata yeşillik domates(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Öğle: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 activia (ananaslı veya kayısılı)
ara 2 : bir bardak yağlı yoğurt
Akşam: 150 gr et/tavuk/balık+ salata(sınırsız)
Ara: 1 bardak light süt
Ara: 10 tane fındık
Sabah
Specıal k
İçine yesıl elma ve mandalina attım
Ara
2 grissini
Ögle
Tarhana corbası
Salata bir kase
Bulgur pilavı sebzeli 3 yk
Yogurt 4 yk
Ara
Ceviz 6 tane
Yeşilçay
Aksam
Palamut buglama yarım porsıon
Bol limonlu salata
2 bardak su
Su:2.5
Spor:45 dk orta tempo yürüyüş
Sabah
Specıal k
İçine yesıl elma ve mandalina attım
Ara
2 grissini
Ögle
Tarhana corbası
Salata bir kase
Bulgur pilavı sebzeli 3 yk
Yogurt 4 yk
Ara
Ceviz 6 tane
Yeşilçay
Aksam
Palamut buglama yarım porsıon
Bol limonlu salata
2 bardak su
Su:2.5
Spor:45 dk orta tempo yürüyüş
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
3 kuru kayısı
1 domates 2 yeşil biber
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
AKŞAM:
Yoğurt çorbası 1 kase
3 adet içli köfte
brokoli salatası
ayran
SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak ayran
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
Bugün yürüyüşüm az oldu ama misafirler beni baya yordu birde adet olmuşum şükür geldi inş bu hafta tartıda olumsuz etkilemez:18::18:
Walla bnde buaralar ondan şikayetciyim sanki halsizim yırgunumkim demişse gözlük taksın.mervecim maşallah.yanlız hemen dr gözüyle baktım sen kansızmısın bakim.en son ne zaman kan sayımı yaptırdın
İyi akşamlar kızlar kimsecikler yok galiba bugün
tebrikler tatlım benimde 1 lt m kaldı 1.5 lt içtim
Doktorcum bilgiler için çok tşkler fakat günümüzde büyük şehirlerde hormonsuz gdosuz gıda bulmak gerçekten zor gerekli vitaminleri alamıyoruz malesef ben 10 yıldır kullanıyorum 1 ay öncesine kadar gerçekten çok memnundum şimdi sadece omega 3 le devam ediyorum bakalım tahlil sonuçlarıma göre devam edip etmeyeceğime karar vereceğim
Kesinlikle katılıyorum canım ohh kilo aldrımadığını onayladığın iyi oldu
İnş alırsın Edacımben dukanda atak yaptığım ilk hafta 3.5 kilo vermiştim ama hızla geri aldım
bi gün sebze bi gün protein koruma devresi vs zor iş gelmişti bu arada senin dukan yapmadığını biliyorum cnm
Arkadaşının gözlüğe ihtiyacı var sanırım Mervecim 20-21 gösteriyorsun resminde bence ayrıca kilolu durmuyorsunki hiç maşallah sana
Sen çok yaşa emi Mervecim her günün ayrı bir macera teknisyenleri de şaşırttın desene
çok güzel bir menü canım senin için 1 bardak maydanoz suyu hazırlamak en zor olanı sanırım:44:
harika bir menü tatlım afiyetolsun akşam bir parça tatlı yiyebilirdin balık sonrası öneriliyor tatlım
menümm
kahvaltı:
1 yumurta,azcık peynir, 5 tane zeytin
2 dlm ekmek,1 tatlı k. bal, 1 tatlı k. tereyağ, roka,maydanoz, domates
öğlen:
yarım tabak pırasa(sonunda bitti), bir kase yoğurt
akşam:
haşlama et, lahana ve semizotu karışık yoğurtlu salata
1 elma,1 mandalina
eşim kestane diye tuturdu akşam çayın yanında 6 adet kestane (19:00 gibi)
2 bardak şekersiz çay
su 1lt ancak
bu arada adet oluyorum, fena halde karın ağrısı inşallahh tartıyı etkilemez şiştim kaldım gene uffff
Walla bnde buaralar ondan şikayetciyim sanki halsizim yırgunum
Saclarım dökülmeye basladı hatta buaralar bi tahlıl yspturmayu düşünüyodym
2 ay önce faln rahtszlanınca yapmışlardı ama ole bişi demediler
Saolun canm o sizn güzelliğinizz
Bnde ona cvp yapıştırdım ama İKİNCİ BAHARINI YASAMAYA AZ KALMIŞ DİDİMMM
Hakedene cevabını vereceksin az bile demişsin böyle arkadaş varken düşmana ihtiyacın yok
bugün yine yumurtları alıp işin yolunu tuttum.asmde mutfakta masamız var orda yapılıyor kahvaltı.yandaki dr bey baktı ben bir çay bardağı ceviz badem Allah ne verdiyse.yumurta.ya dedi ne yapıyorsun dedim karatay.yok dedi işe yaramaz.bende yarayacak.dedi ayın 30na kadar 2.5 kilo ver 3 gün yerine bakacam sende izin kullanacan..(laf aramızda zaten bana 3 gün borcu var cok uyanık ya.bende diyemem ki zaten iznim vardı.)ama olsun görecek o.verecem 30na kadar.
iyi aksamlar kizlar.Kaptan firardaydi bu gün
basima gelenleri bir bilseniz ama...
Sabah kaltim,cocuklari hazirladim,gönderdim..Esim gelene kadar kahvalti hazirlayayim dedim..
Mide bulantisi ve bas dönmesi bir arada geldi..karnim ac oldugundan istifra edmedim,su icmistim sadece...
Bayilacak gibi oldum,kendimi koltuga zor attim..esim geldi,ne olmus dedi,rengim kirec gibi...
Doktora gittik hemen,doktor bakti,birsey yok dedi..tansiyonun biraz düsük dedi sadece.
kan alacakti ama hic bisey yiyip icmemek gerekiyormus tahlil sonuclari dogru ciksin diye,yarin sabaha gidecegim kan vermeye...
esim basladi diyetttendir diye.kilon yok,yemegini ye diye basimi sisirdi..Yarin diyetisyene gidecekmisiz..karatay maratay kalmadi bu arada,sabahtan beri tepemde lokmalarima bakiyor
gecmise kisaca baktim ama cevaplayamadim..Yarin firsat bulursam cevaplicam canlarim..Hepinizi öpüyorum,iyi aksamlar
Tesekkür ederim cnmcanımmm çok geçmiş olsun
diyetten olacağını sanmıyorum sonuçta aç kalmıyorsun, inşallah önemli bişey değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?