Gunaydın canlarım cıgerlerim
Basılsınz su an kahvaltımı yapıyorumm ohh miss gıbı sıcacık çay haydı buyrun sizde
Sabah
Specıal k
İçine yesıl elma ve mandalina attım
Ara
2 grissini
Ögle
Tarhana corbası
Salata bir kase
Bulgur pilavı sebzeli 3 yk
Yogurt 4 yk
Ara
Ceviz 6 tane
Yeşilçay
Aksam
Palamut buglama yarım porsıon
Bol limonlu salata
2 bardak su
Su:2.5
Spor:45 dk orta tempo yürüyüş
Dunku menumu yazamadan uyuya kalmistim yazayim
Ssbah ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli kasigi corek otu 1 cay brd sirkeli si
Kahvalti 1. Yumurta 1 kucukmuz 3 zeytin domates salatalik sekersiz cay 2. Dilim cavdar ekkmek ceyrek orgu peynir 2 yemek kasigi yogury
Ara sekersiz kahve 1 kupa besi bi yerde cayi
Ogle yanimda ceviz ve antep fistigimla okula gitmistim amaaaa. Hocahanimlardan biri kuru fasulye pilavyapmisti. 5yemek kasigi fasulye 4 yemek kasigi bulgur pilavi cok az tursu
İkindi 1 yesilcay 2 form cay
Aksam 1 kase ezogelin corba 5 tane pilic parmak kofte salata yogurt
20.00. Grip icin cay yapmistim ihlamur jaranfil tane karabiber....... ailecek koca bi kupa ictik
2.5 lt su ve sabah yarim saatkizimla oyun oynadik terledik kosturmaktan o derece yani
çok güzel bir menü canım senin için 1 bardak maydanoz suyu hazırlamak en zor olanı sanırım:44:
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
3 kuru kayısı
1 domates 2 yeşil biber
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
AKŞAM:
Yoğurt çorbası 1 kase
3 adet içli köfte
brokoli salatası
ayran
SPOR:
40 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 bardak ayran
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
Bugün yürüyüşüm az oldu ama misafirler beni baya yordu birde adet olmuşum şükür geldi inş bu hafta tartıda olumsuz etkilemez:18::18:
menümm
kahvaltı:
1 yumurta,azcık peynir, 5 tane zeytin
2 dlm ekmek,1 tatlı k. bal, 1 tatlı k. tereyağ, roka,maydanoz, domates
öğlen:
yarım tabak pırasa(sonunda bitti), bir kase yoğurt
akşam:
haşlama et, lahana ve semizotu karışık yoğurtlu salata
1 elma,1 mandalina
eşim kestane diye tuturdu akşam çayın yanında 6 adet kestane (19:00 gibi)
2 bardak şekersiz çay
su 1lt ancak
bu arada adet oluyorum, fena halde karın ağrısı inşallahh tartıyı etkilemez şiştim kaldım gene uffff
menüm
sabah
klasik karatay kahvaltısı
4 saat sonra yarım kase yogurt
4 saat sonra:3-5 badem
2gün kurusu
1bardak süt
akşam:2 küçük baget haşlanmıs
salata
yogurt
3 yk patlıcan yemeği
az evel tarcınlı süt midem ağrıdı iyi geldi.
günaydın kızlar
kaptancım geçmiş olsun canım.. diyetten olduğunu ben de sanmıyorum ama eğer sabah çok yoğun tempon varsa çocukları okula göndermeden arda bişiler atıştır kahvaltının bir kısmını en azından..
ben bugün hiç iyi değilim, dün çok canımı sıktılar, burdaki kadınlardan bıktım usandım artık. çalışmadıkları için dedikodu üretiyorlar, hata ettim arkadaşım olsun diye iletişim kurmaya çalıştım, bir iki gidip geldim, hemen arkamdan dediğim şeyler hakkında birbirlerine konuşmaya başladılar, bir amirin benim kyafetimle vs uğraşmasından bahsetmiştim gülerek, ben neden amirimin arkasından atıyormşum.. bunu gelip bana söyleyen de kim olduğunu söylemiyor.. bir de sanki kendileri arkadan konuşmuor gibi bana tavsiyede bulunuyor.. var ya karı milleti boş kalmayacak, kaldığı an böyle sapıtıyor işte.. bir daha hiçbirisinin yüzüne bakmıcam bende hata, bizden öncekiler bunların yüzüne bile bakmıyorlarmış biz diplomatız diye, demekki böyle davranmak gerekiyormuş..
çok sinirliyim var ya, kim olduğunu da öğrenemedim, konuştuğumuz ortamdakilerin hepsine illet oldum, hiçbirisinden de ummazdım. çok canım sıkkın şuanda..
iyi aksamlar kizlar.Kaptan firardaydi bu gün
basima gelenleri bir bilseniz ama...
Sabah kaltim,cocuklari hazirladim,gönderdim..Esim gelene kadar kahvalti hazirlayayim dedim..
Mide bulantisi ve bas dönmesi bir arada geldi..karnim ac oldugundan istifra edmedim,su icmistim sadece...
Bayilacak gibi oldum,kendimi koltuga zor attim..esim geldi,ne olmus dedi,rengim kirec gibi...
Doktora gittik hemen,doktor bakti,birsey yok dedi..tansiyonun biraz düsük dedi sadece.
kan alacakti ama hic bisey yiyip icmemek gerekiyormus tahlil sonuclari dogru ciksin diye,yarin sabaha gidecegim kan vermeye...
esim basladi diyetttendir diye.kilon yok,yemegini ye diye basimi sisirdi..Yarin diyetisyene gidecekmisiz..karatay maratay kalmadi bu arada,sabahtan beri tepemde lokmalarima bakiyor
gecmise kisaca baktim ama cevaplayamadim..Yarin firsat bulursam cevaplicam canlarim..Hepinizi öpüyorum,iyi aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?