Slm kizlar,ben geldim...hu huuuu nerdesiniz bakim,topik bos kalmis
Evet cenesi düsük arkadaslar bekliyorum
Doktora gittim kizklar,diyetisyenede gitmek istemiyorum.Karatayla maalesef 1 kiloya yakin aldim,neden böyle oldu bilmiyorum..Daha vücut lismamistir belki,haftaya devam etseydim verebilirdim sanirim ama hem kilo almam,hemde esimin tepkileri üzerine sevkim kirildi.Eski düzenimle zayiflamaya devam edecegim...diyetisyene gitmek istemiyorum acikcasi,haftaya cumaya kadar normal olarak az az yiycem,eger yine veremezsem artik gidtmeyi düsünürüm...
Yasimincigim kan verdim,sonuclar gelirse doktor haber verecek..Bence hic birseyim yok ama esim rahat etsin diye gittik doktora....
Kizlar hadi gelin sohbet edelim ama canim sikilir benim tek basima
menüm
sabah
klasik karatay kahvaltısı
4 saat sonra yarım kase yogurt
4 saat sonra:3-5 badem
2gün kurusu
1bardak süt
akşam:2 küçük baget haşlanmıs
salata
yogurt
3 yk patlıcan yemeği
az evel tarcınlı süt midem ağrıdı iyi geldi.
iyi aksamlar kizlar.Kaptan firardaydi bu gün
basima gelenleri bir bilseniz ama...
Sabah kaltim,cocuklari hazirladim,gönderdim..Esim gelene kadar kahvalti hazirlayayim dedim..
Mide bulantisi ve bas dönmesi bir arada geldi..karnim ac oldugundan istifra edmedim,su icmistim sadece...
Bayilacak gibi oldum,kendimi koltuga zor attim..esim geldi,ne olmus dedi,rengim kirec gibi...
Doktora gittik hemen,doktor bakti,birsey yok dedi..tansiyonun biraz düsük dedi sadece.
kan alacakti ama hic bisey yiyip icmemek gerekiyormus tahlil sonuclari dogru ciksin diye,yarin sabaha gidecegim kan vermeye...
esim basladi diyetttendir diye.kilon yok,yemegini ye diye basimi sisirdi..Yarin diyetisyene gidecekmisiz..karatay maratay kalmadi bu arada,sabahtan beri tepemde lokmalarima bakiyor
gecmise kisaca baktim ama cevaplayamadim..Yarin firsat bulursam cevaplicam canlarim..Hepinizi öpüyorum,iyi aksamlar
Gunaydın canlarım cıgerlerim
Basılsınz su an kahvaltımı yapıyorumm ohh miss gıbı sıcacık çay haydı buyrun sizde
Dunku menumu yazamadan uyuya kalmistim yazayim
Ssbah ac karnina 3 gunkurusu 1 tatli kasigi corek otu 1 cay brd sirkeli si
Kahvalti 1. Yumurta 1 kucukmuz 3 zeytin domates salatalik sekersiz cay 2. Dilim cavdar ekkmek ceyrek orgu peynir 2 yemek kasigi yogury
Ara sekersiz kahve 1 kupa besi bi yerde cayi
Ogle yanimda ceviz ve antep fistigimla okula gitmistim amaaaa. Hocahanimlardan biri kuru fasulye pilavyapmisti. 5yemek kasigi fasulye 4 yemek kasigi bulgur pilavi cok az tursu
İkindi 1 yesilcay 2 form cay
Aksam 1 kase ezogelin corba 5 tane pilic parmak kofte salata yogurt
20.00. Grip icin cay yapmistim ihlamur jaranfil tane karabiber....... ailecek koca bi kupa ictik
2.5 lt su ve sabah yarim saatkizimla oyun oynadik terledik kosturmaktan o derece yani
günaydın kızlar
kaptancım geçmiş olsun canım.. diyetten olduğunu ben de sanmıyorum ama eğer sabah çok yoğun tempon varsa çocukları okula göndermeden arda bişiler atıştır kahvaltının bir kısmını en azından..
ben bugün hiç iyi değilim, dün çok canımı sıktılar, burdaki kadınlardan bıktım usandım artık. çalışmadıkları için dedikodu üretiyorlar, hata ettim arkadaşım olsun diye iletişim kurmaya çalıştım, bir iki gidip geldim, hemen arkamdan dediğim şeyler hakkında birbirlerine konuşmaya başladılar, bir amirin benim kyafetimle vs uğraşmasından bahsetmiştim gülerek, ben neden amirimin arkasından atıyormşum.. bunu gelip bana söyleyen de kim olduğunu söylemiyor.. bir de sanki kendileri arkadan konuşmuor gibi bana tavsiyede bulunuyor.. var ya karı milleti boş kalmayacak, kaldığı an böyle sapıtıyor işte.. bir daha hiçbirisinin yüzüne bakmıcam bende hata, bizden öncekiler bunların yüzüne bile bakmıyorlarmış biz diplomatız diye, demekki böyle davranmak gerekiyormuş..
çok sinirliyim var ya, kim olduğunu da öğrenemedim, konuştuğumuz ortamdakilerin hepsine illet oldum, hiçbirisinden de ummazdım. çok canım sıkkın şuanda..
Güzel menü ama gözüm içli köfteye takıldı. Serbest mi içli köfte? Birde sadece haşlanmış mı yoksa yağda kızartılmış mı ? Yağlı ise bence çook olmuş.
dünki menümü yazayım;
sabah
2 yumurta, 1 çay bardağı kuruyemiş karışımı, domates salatalık, zeytin, peynir, kuru üzüm, 1 dilim ananas
arada
domatesli patlıcanlı maydonozlu salata, 2 yk mıhlama, 2 yk patates salatası
akşam
etli mantarlı güveç salata, çeyrek dilim ekmek
akşam biraz geç yedim 9u buldu, bahsettiğim can sıkıcı meseleler yüzünden evde enerjim çekildi resmen, eşim sağolsun dışarı çıkalım dedi, dışarda yedik, ekmek de sıcak geldi bugün yicem dedim ama yine de yiyemedim, üzerine tatlı ikramı geldi onu da yiyemedim..
bugün canım çok sıkkın, sabah da tartıldım kilom aynı ona da canım sıkıldı üstüne, ve yüzümde bi iki sivilce çıktı, bu kuruyemişler mi yapıyor acaba yanlış mı besleniyorum... sweetdimple sen yaşadın mı böyle sorunlar? spor yapmadım ondan gitmedi heralde kilo..
bugün gelemeyeceğim kızlar buraya, hiç yazasım yok kusura bakmayın..
slm kızlar.takıma nazar değdi galiba..bulutlanmısız.
edacım 4 gündür tatlı yemiyorum biliyorsun en azından bittere basvururdum.kilo vermesemde en azında kan şekerimi dengelersem karataya teşekkür edecem.bende merak ediyorum ama bu hafta cok iyi verebilecegim şüpheli.biliyorsun benim hamile kalma rsikim yüzünden istemeyerek ria taktırmak zorunda kaldım.oda bende 1 ayda 2 kere regl yaptı.sanırım yine olacam.gergin bir lastıik gibiyim sabahtan girip yazmadım sizleride negatif havamla etkilemeyim diye.
bluecum walla kadın milleti dehşet bugün bir hastam dedi hastalarım oturup beni çekiştiriyormus hatta yine hamile diye dedikodu çıkarmıslar.hamile göründüğümden değil zaten benim göbek pek olmaz basen sıkıntım var.mesele 5 yılda 3 cocuk dogurmam fabrika sandılar beni.zaten gergindim birde arkasına kendini efe zanneden delikanlı gelmedimi üstelik komsumun oglu.bi payladım cocugu.sıkıntılı bir aile başıma bir iş gelirse müge anlıya söyleyin komsumun oğlu şüphelidir
kaptancım geçmiş olsun.sen bize lazımsın.yaptırda bakalım kan sonuclarına.biliyorsun almancamda var sıkıntın olursa söyle
Slm kizlar,ben geldim...hu huuuu nerdesiniz bakim,topik bos kalmis
Evet cenesi düsük arkadaslar bekliyorum
Doktora gittim kizklar,diyetisyenede gitmek istemiyorum.Karatayla maalesef 1 kiloya yakin aldim,neden böyle oldu bilmiyorum..Daha vücut lismamistir belki,haftaya devam etseydim verebilirdim sanirim ama hem kilo almam,hemde esimin tepkileri üzerine sevkim kirildi.Eski düzenimle zayiflamaya devam edecegim...diyetisyene gitmek istemiyorum acikcasi,haftaya cumaya kadar normal olarak az az yiycem,eger yine veremezsem artik gidtmeyi düsünürüm...
Yasimincigim kan verdim,sonuclar gelirse doktor haber verecek..Bence hic birseyim yok ama esim rahat etsin diye gittik doktora....
Kizlar hadi gelin sohbet edelim ama canim sikilir benim tek basima
Kızlar arnavutluktan bir arkadaşım var sisterim benim 6 yıldır tanıyorum az önce benim motive olmam için bir link gönderdi gözlerime inanamadım önceki ve sonraki hallerine baktıkça
http://starblog.me/ribakova/ sayfaların aşağısına doğru inin irina ve ninok sanki başka insan gibi olmuşlar haydi bakalım kızlarrrr
motivasyon zamanıııı:119::119::124::124::124:
günaydın kızlar
kaptancım geçmiş olsun canım.. diyetten olduğunu ben de sanmıyorum ama eğer sabah çok yoğun tempon varsa çocukları okula göndermeden arda bişiler atıştır kahvaltının bir kısmını en azından..
ben bugün hiç iyi değilim, dün çok canımı sıktılar, burdaki kadınlardan bıktım usandım artık. çalışmadıkları için dedikodu üretiyorlar, hata ettim arkadaşım olsun diye iletişim kurmaya çalıştım, bir iki gidip geldim, hemen arkamdan dediğim şeyler hakkında birbirlerine konuşmaya başladılar, bir amirin benim kyafetimle vs uğraşmasından bahsetmiştim gülerek, ben neden amirimin arkasından atıyormşum.. bunu gelip bana söyleyen de kim olduğunu söylemiyor.. bir de sanki kendileri arkadan konuşmuor gibi bana tavsiyede bulunuyor.. var ya karı milleti boş kalmayacak, kaldığı an böyle sapıtıyor işte.. bir daha hiçbirisinin yüzüne bakmıcam bende hata, bizden öncekiler bunların yüzüne bile bakmıyorlarmış biz diplomatız diye, demekki böyle davranmak gerekiyormuş..
çok sinirliyim var ya, kim olduğunu da öğrenemedim, konuştuğumuz ortamdakilerin hepsine illet oldum, hiçbirisinden de ummazdım. çok canım sıkkın şuanda..
iyi aksamlar kizlar.Kaptan firardaydi bu gün
basima gelenleri bir bilseniz ama...
Sabah kaltim,cocuklari hazirladim,gönderdim..Esim gelene kadar kahvalti hazirlayayim dedim..
Mide bulantisi ve bas dönmesi bir arada geldi..karnim ac oldugundan istifra edmedim,su icmistim sadece...
Bayilacak gibi oldum,kendimi koltuga zor attim..esim geldi,ne olmus dedi,rengim kirec gibi...
Doktora gittik hemen,doktor bakti,birsey yok dedi..tansiyonun biraz düsük dedi sadece.
kan alacakti ama hic bisey yiyip icmemek gerekiyormus tahlil sonuclari dogru ciksin diye,yarin sabaha gidecegim kan vermeye...
esim basladi diyetttendir diye.kilon yok,yemegini ye diye basimi sisirdi..Yarin diyetisyene gidecekmisiz..karatay maratay kalmadi bu arada,sabahtan beri tepemde lokmalarima bakiyor
gecmise kisaca baktim ama cevaplayamadim..Yarin firsat bulursam cevaplicam canlarim..Hepinizi öpüyorum,iyi aksamlar
Konu Bilgileri
bunlar kim acaba
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 7 ziyaretçi)
Valkyrie89,
NoRaaa
dünki menümü yazayım;
sabah
2 yumurta, 1 çay bardağı kuruyemiş karışımı, domates salatalık, zeytin, peynir, kuru üzüm, 1 dilim ananas
arada
domatesli patlıcanlı maydonozlu salata, 2 yk mıhlama, 2 yk patates salatası
akşam
etli mantarlı güveç salata, çeyrek dilim ekmek
akşam biraz geç yedim 9u buldu, bahsettiğim can sıkıcı meseleler yüzünden evde enerjim çekildi resmen, eşim sağolsun dışarı çıkalım dedi, dışarda yedik, ekmek de sıcak geldi bugün yicem dedim ama yine de yiyemedim, üzerine tatlı ikramı geldi onu da yiyemedim..
bugün canım çok sıkkın, sabah da tartıldım kilom aynı ona da canım sıkıldı üstüne, ve yüzümde bi iki sivilce çıktı, bu kuruyemişler mi yapıyor acaba yanlış mı besleniyorum... sweetdimple sen yaşadın mı böyle sorunlar? spor yapmadım ondan gitmedi heralde kilo..
bugün gelemeyeceğim kızlar buraya, hiç yazasım yok kusura bakmayın..
Yaaaaaaaaaaa. Esim aksam yemegine pizza diye tutturdu zaten 1 haftadir soyluyodu napcm beeennn. Yarin sabah bildirim de var oy anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?