Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm kizlar,ben geldim...hu huuuu nerdesiniz bakim,topik bos kalmis

Evet cenesi düsük arkadaslar bekliyorum

Doktora gittim kizklar,diyetisyenede gitmek istemiyorum.Karatayla maalesef 1 kiloya yakin aldim,neden böyle oldu bilmiyorum..Daha vücut lismamistir belki,haftaya devam etseydim verebilirdim sanirim ama hem kilo almam,hemde esimin tepkileri üzerine sevkim kirildi.Eski düzenimle zayiflamaya devam edecegim...diyetisyene gitmek istemiyorum acikcasi,haftaya cumaya kadar normal olarak az az yiycem,eger yine veremezsem artik gidtmeyi düsünürüm...

Yasimincigim kan verdim,sonuclar gelirse doktor haber verecek..Bence hic birseyim yok ama esim rahat etsin diye gittik doktora....

Kizlar hadi gelin sohbet edelim ama canim sikilir benim tek basima

Çok geçmiş olsun kaptancımmm Bana da olur diyetteyken ara ara ama açlıktan değil kan şekerimiz düşüyor sanırım bir de kansızlıkta olabilir evdekiler yüzünden ben de diyeti bozmak zorunda kalıyordum :)

Günaydınnnnnn güzeller nasılsınız bakalım

Çok güzel gidiyorsun Yasemincim eminim bu hafta tartıda fark göreceksin cnm

Geçmiş olsun kaptancım merak etmiştim seni inş şimdi iyisindir diyetten olduğunu sanmıyorum canım ama sen yine de bir doktora git tabiki az sonra iyi haberlerle gelirsin inş

Gunaydın canlarım cıgerlerim
Basılsınz su an kahvaltımı yapıyorumm ohh miss gıbı sıcacık çay haydı buyrun sizde

Tünaydın tatlım afiyetolsun

cumaya yakklaştık canım su tutabilecek yiyeceklere biraz daha dikkat et menün çok güzel turşu birazcık su toplar vücudunda

hemen kızın eğlenmiş hem sen spor yapmışsın ne güzel

Sinek küçük ama mide bulandırır derler ya o hesap olmuş cnm ama sıkma canını sen dertleşmek istemişsin iyi niyetle anlatmışsın
bunu başkasına anlatan en büyük hatayı yapmış ama olumlu tarafı şu gerçek kişiliğini öğrenmiş oldun fazla kaynaşmadan
onun yanında daha tedbirli konuşursun bundan sonra ama görüşmemen en güzeli bence öncekiler ne mal olduklarını anlamışlar demekki booşver tatlım her derdini anlat bize bak bir sürü omuz var yaslanabileceğin

Güzel menü ama gözüm içli köfteye takıldı. Serbest mi içli köfte? Birde sadece haşlanmış mı yoksa yağda kızartılmış mı ? Yağlı ise bence çook olmuş.

İçli köfte evet bizde serbest Edacım kızartmıyorum haşlayıp biraz tereyaği gezdiriyorum üzerinde tereyağını yakmadan tabiki hafif eritip döküyorum

Canının sıkkın olduüu menülerine de yansımış canım mıhlama ve patates salatası gözüme battı nedense ama sğalık olsun miktarları az en azından
canım her gün tartılma bir de sabah kalkar kalkmaz tartılma çok farkediyor her gün tartılınca insnaın morali bozuluyor cumadan cumaya tartıl gerçi hepimiz merak ediyoruz emeklerimizin sonucunu alıyormuyuz diye

Canım benim 8 kilo verdiğim zaman yüzümde ve ellerimde isilik gibi kızarıklıklar çıkmıştı yumurtaya alerjim varmış
her gün 2 yumurta bana çok geliyormuş o yüzden her gün 2 yumurta yemeyi bıraktım canım 1 yum 1 muz veya 2 muz veya 1 yumurtalı omlet gibi yapıyorum yine de her gün yiyorum herkesin bünyesi çok farklı sen bünyeni daha iyi tanırsın istersen bir doktora görün için rahat etsin

Slm canım evet ya nazar değdi takımımıza ben vereceğinden eminim canım şekerini ölçseydin keşke tüm hafta boyunca ve bir ay boyunca izle sendeki şeker değişimini heimiz regl olduk şansa bak bu kadın milleti nedense kendi eksikliklerini görmez illa karşısındakini eleştirir hayır fazedelimki hamilesin onlara ne delikanlı haketmişki paylamışsın ailesi zaten oğullarının ne mal olduğunu biliyordur arkanda biz varız bişicik olmaz

Amanın ben geçmiş yaparken gelmişsin bile hg kaptancım peki kaptancım nasıl arzu edersen ısrar etmeyeceğim artık senden çok ben istiyordum kilo vermeni :2: inş tahlil sonuçların iyi çıkar cnm

Kızlar arnavutluktan bir arkadaşım var sisterim benim 6 yıldır tanıyorum az önce benim motive olmam için bir link gönderdi gözlerime inanamadım önceki ve sonraki hallerine baktıkça

http://starblog.me/ribakova/ sayfaların aşağısına doğru inin irina ve ninok sanki başka insan gibi olmuşlar haydi bakalım kızlarrrr

motivasyon zamanıııı:119::119::124::124::124:

Ben neden açamadım ki linki :2:

sabah:klasik karatay

öğle:1bardak kefir

ikindi(az evvel)sütlü kahve 1 hurma
ananas(ödem için)

akşama mantar sote var.
salata yerim
yogurt yerim

Sikma canini arkadasim onlar seviyesizligini gostermis.sen bize anlat canin skildiginda hem merak etme hala dis gorunusu cooook fazla abartica onemseyen idareciler turkiyede demevcut

Gecmis olsun cnmkaptan

Ben su içemiyorm hala :) çok açık çay içiyorum kupa kupa heralde o su yerine geçer sıcak su içmiç gibi oluyorum ancak su sorununu böyle çözebildim :)

Kilonun sabit kalmasina sasirdimcnm takip edoyodum seni gayet de duzenli gorunuyodu diyetin

Sevilay hoşgeldinn

Valkyrie senin ismin ne idi, bir de yaşın kaç yazmışsındır diğer sayfalarda ama ben seni yeni tanımaya başladığımdan çokhatırlayamıyorum

Yaaaaaaaaaaa. Esim aksam yemegine pizza diye tutturdu zaten 1 haftadir soyluyodu napcm beeennn. Yarin sabah bildirim de var oy anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…