Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün misafirim vardı.dikkat ettim yediklerime ama karataya uyamadım sanırım.

Oyyy kes cezami hakim bey. Esim cips almis. Cayin. Yaninda seyyyyy birazcik. Yedim cezama raziyim ne diyosaniz yarin yapayim arkadaslar

Son düzenleme:
Bugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gunkurusu
KAhvalti. 1. Haslanmis yumurta domates salatalik 3 zeytin ceyrek orgu peyniri 2 dilim cavdar ekmegi sekersiz cay
Ara 1 kupa besi biyerde cayi
OGle aksdan kalan karnibahar vardi 1 tabak uzerine sarimsakli yogurt doktum
İKİndi 1 form cay 1 besi bi yerde
AKSam. Esim patlicn kebabi istemisti 3 tane koftesinden 4 tane de patlican dilimlerinden yedim. Sey sadece 3-5 catal kizimin makarnasindan yedim . Ha bide koca bi bardak ayran
2.5 lt su

Kizlar bu hafta benmadim 73 olsun cumaya hedfimbu da.tabi bi daha kacamak yapmazsam ulasicam

kızlarr eşim diyorki sana trampolin alayım zıpla zayıfla ne diyorsunuz işe yararmı ki

kızlarr eşim diyorki sana trampolin alayım zıpla zayıfla ne diyorsunuz işe yararmı ki

Zayıflamana yardımcı olur canm
Sende biliyorsun ki tek basına birişe yaramaz canm ama cardio bi nevi
Acayıp terler be toksin atarsın
Düşüncelerim bu bitanem

Sewılayyyyy cipssss mii
Kizlar bu hafta benmadim 73 olsun cumaya hedfimbu da.tabi bi daha kacamak yapmazsam ulasicam

Canım 30 mekik hemde tam mekik veriyorum ben yani
Icipsler şimdi göbişe yapışcak engelleyelim diimiii ama

Bugun nöbeti bn dewraşdum kızlarrr
Eda nerdesin canm seni özledimmm
Canm sıkılıyo
Kimse yokmu

Dün kü menüm
Sabah
Lor peynirli donates ve maydanozlu yagsuz omlet
4 zeytin
Bçk reçel
Bir dilim ekmk
3 cay küçük
Ara
Yeşilçay
Ögle
Haslama tavuk
Salata
Ayran
Ara
Btk nutella (cezasını cektim hanm agalar)
Aksam
1 por yahni(et)
Salata
Yıgurt birkase
1 dilm ek

Artık br yatar arkadaslar
Herkese ii geceler hayırlı haftasonları optümmmmmm

eda hafta sonu girmiyor mervecim.bende ders çalışıyorum kafam kazan gibi oldu.artık uyku zamanı.

günaydın kızlar,

mesaj sayımı yazmamıştım 77 olmuş,

bugün yürüyüşe başlayacaktım ama yine dün akşamdan beri baş ağrısı çekiyorum, neden oluyor anlamadım çok kötü ağrıyor, ilaç almak istemiyorum ilaca karşıyım böyle ağrılarda vs, çünkü tekrarlarsa doktora gidicem ve ne kadar sürdüğünü söyleyecem.
dün komşuyla kararlaştırdık bu sabah gidecektik ama 6'da kalktım başım hala ağrıyordu, gidemedim.. ev de buz gibi olmuş, ısıtıcıyı açtım battaniyenin altına girdim ama titreme nöbeti geldi resmen, ısınamadım, hırka giydim çorap giydim öyle yattım ona rağmen hiç bunalmamıştım sabah.. bu gece yorgan çıkarıcam kısmetse.. buralarda da soğuklar başladı yani..

bir de şu geçen meseleden sonra bir türlü moralim yerine gelmedi, naptıysam mutlu olamıyorum.. bişey oldu sanki, anlamıyorum, bunun diyetle bir ilgisi yoktur değil mi sweetdimple? aksine güzel besleniyoruz, ekmek mi mutlu edecek insanı diyorum, en kısa zamanda vitamin desteği alacağım, gnc ye gittim kafam karıştı döndüm ama en azından multivitamin olmasa da gnc'nin fish oil 1000'den alıcam..

sanki veremicem kiloları gibi geliyor, motivasyonumu kaybediyorum..

kızlar netten zumba yazdım ama bi sürü video çıktı herhangi birini mi açayım sizin özellikle açtığınız video var mı ya bu çok eğlenceli

ya bu zumba süper hem kızımla kaliteli zaman gecirdim hem sporumu yaptım 20 dk yaptım ama anlımdan resmen ter akıyo simdi ev işimi yapıp sonra yine devam edicem kaptancım galiba sen önermiştin zumbayı sağol ya

Zayıflamana yardımcı olur canm
Sende biliyorsun ki tek basına birişe yaramaz canm ama cardio bi nevi
Acayıp terler be toksin atarsın
Düşüncelerim bu bitanem

evet canım, araştırdık birazda güzel gerçekten siparişi verdik bikaç güne gelir, inşallah işime yarar çok zevkli bişeye benziyor

Trambolin İle Zayıflama - YouTube

Cancer is curable now with a rebound air and exercise! - YouTube

Jump Show Avançado - Professora: Patricia Barroso - YouTube

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…