Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım ya insan hastayken kendini gerçekten mutsuz hissediyor senin bide moral bozukluğun var üstüne, karamsarlığa kapılma lütfen bi kaç gün seni mutlu edicek şeylerle ilgilen atlatırsın

Son düzenleme:
kızlar bugun eltimin kuranı var oraya gidicem hazırlanmam lazım herkese iyi haftasonları

canım ya insan hastayken kendini gerçekten mutsuz hissediyor senin bide moral bozukluğun var üstüne, karamsarlığa kapılma lütfen bi kaç gün seni mutlu edicek şeylerle ilgilen atlatırsın

sağol şahgülcüm, bi türlü kendime gelemedim baş ağrısı çok berbat bişey, insanın yaşam enerjisini alıyor sanki..

Günaydın kızlarrr hepinize güzel bir pazar dilerimmmm dün arkadaşa güttik akşam geldik arkadaşım bizde kaldı sabahta dayımlar cümbür cemaat kahvaltıya geldi şimdi ev boşaldı o yüzen giremedim hepinizden özür nasılsınız bakalımmm

Nayırrr nolamaz ilk üçü kabul etmiyorum ben birinci oluciz kaptancımmmmm:119: hedefimizi yüksek tutalım

Güle güle git,güle güle gel cnm..Bol eglenmeler
firsat bulsam bende cikicamda ayagima dolanan 3 afacan var

tşkler kaptancım gittim ama gelemedim bir türlü

haklısın canım senin afacanlar seni bırakmaz bir de almanya çok soğuk bildiğim kadarıyla

Çağlayla yarışmı başlattık süperrrr hadi bakalım

Şimdiden oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canımm allah hayırlı uzun ömürler versin sanada kolay gelsinn resimdeki sensen süpersinnnn ohhhh nargile eşliğinde gel keyfimmm gelll

2 yasinda camim tam bi esmer bomba simdi yine kovalamaca oynadik evin her tarafini dolastik

Allah bağışlasın sevilaycım ne şanslısınız evde hiç canınız sıkılmaz

Oyyy kes cezami hakim bey. Esim cips almis. Cayin. Yaninda seyyyyy birazcik. Yedim cezama raziyim ne diyosaniz yarin yapayim arkadaslar

cipppssss miiiii esmer bombayı 50 kez ayaklarında hoplatma cezası veriyorum uygunmudur

hedef 73 yazdım bi kenara

kızlarr eşim diyorki sana trampolin alayım zıpla zayıfla ne diyorsunuz işe yararmı ki

Tatlım çok iyi bir fikir mithiş kalori yaktırıyormuş yalnız ne olur dikkatli kullan ters bir hareketinde bi yerlerini incitebilirsin

süper bir menü tatlım sen nutellayı komşuna vermemişmiydin bakimmm:44::44: yapboz hikayenle yine beni güldürdün kocan yöntemi iyi bulmuş

gunaydın kızlar gununuz apaydın olsun inşallah

Tünaydınnnn canımmmm

Tünaydın bitanemmmm çok geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çekilmiyor fakat ilaç almazsan 4 saatte geçer dayanabilirsen tabiki
bend ekolay kolay ilaç almamaya çalışırım canım doktora gitmen en güzeli
çok üşüyorsan termal iççamaşırları var burada orada bulabilirmisin bilmiyorum hakikaten sıcacık tutuyor onları tavsiye ederim

diyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum canım senin olaylar üstüste geldi unut bitanem onları hepsi dünde kaldı orada ömür boyu kalacak değilsin aksine ben gerçekten hiç kendimi bu kadar enerjik ve mutlu hissetmemiştim fakat omega 3 ü almanı tavsiye ederim tatlım biz ekmek yerine bütün sağlıklı karbonhidratlardan yiyoruz ben eskiden daha mutsuzdum inan tüm takım seni seviyoruz
toparla canım kendinii bi derdin olursa bizlerle paylaş çevrendekilerin karakteri belli oldu

gunaydın kısceler

Günaydın şekercimmmm

cuma günü resmimi ekleyememiştim unutmadan onu ekleyeyim sonra dünkü menümü yazayım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
menemen
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
1 domates
3 kuru kayısı
2 dilim peynir

ÖĞLE :
patates salatası (patateslerini yemedim) diğer cıslara dokunmadım gezmedeydik :13:

AKŞAM:
Taze fasulye
2 ızgara köfte
salata

SPOR:
dün yapamadım :18:

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
2 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3

evet zaten onun etkisini atamıyorum, gelip bana söyleyeceği yerde orada olmayan birine söylüyor kim söylediyse.. psikopata döndüm biri bana kötü mü davranıyor ters mi bakıyor, bu mu söyledi acaba vs diye diye, kaç gündür böyle canım sıkkın.. düzelemedim bi türlü.. hayırlısı inşallah toparlarım kısa zamanda..
kendini güvende hissedememek çok kötü bir his gerçekten..
türk kahvesi içiyorum biriniz olsa da karşılıklı içsek..

Bluecum hg tatlım nasıl oldu baş ağrın

canım sağol,hala ağrıyor malesef.. migren falan mı acaba ya, bi araştırayım netten,belirtileri neymiş..

ben de menümü yazayım:

sabah:
4-5 zeytin
domates salatalık
yağda yumurta 2 tane
peynir
2 hurma
4 ceviz 4 kaju

ara:
1 bardak kefir
2 hurma

akşam:
1 kase domates çorbası
yarım porsiyon karnıbahar
çok az (en fazla 2 çatal) patlıcan kebabı
yarım bardak kefir
yarım kase yoğurt
bol salata

bol su, 1 fincan yeşil çay
spor yok..ama temizlik yaptım ve alışverişe gittim..

Son düzenleme:
l
Seni çok iyi anlıyorum canım dış dünyaya algılarını kapat hiç muhatap olma aksine giyin süslen dimdik yürü karşılarında

onlar çatlasın kalpler bir tatlım eşlik ederim sana:109::126:

İnş migren değildir tatlım ama netten bakma bence doktora gt insan belirtilere baktıkça bende şu da var bu da var deyip vesveseye kapılıyor menün çok güzel sivilce ne oldu bu arada çoğalmadı dimi ben onu kafama takmıştım

zaten asıl sorun bu çekememe olayı.. kendisi çalışamıyor ben çalışıyorum diye, temel sebep bu..
bugün piknik yapacaklarmış lojmanın karşısında, bi tanesiyle karşılaştık, çıkmış piknik yapacakları yere gidiyor, ben de öğlen arasını bitirdim işe dönüyorum, naber nasılsın demeye kalmadı, geçti karşıma "naparsın işte birileri işe gidiyor birileri de piknik yapıyor" dedi.. bu ne şimdi espri mi, haset mi.. güler misin ağlar mısın..

yok canım sonradan çoğalmadı, zaten burnumun üzerinde falan yağlanma yok dikkat ettim, çenemde var, o da çok değil, çıkıyor geçiyor, saraçoğlunun soğan kürünü yapacağım, çok faydasını görmüştüm, hiç bi zararı yok, rahme yumurtalıklara iyi geliyor.. bi yapayım bakalım..

Son düzenleme:

Bak gördünmü boşver tatlım hiç muhatap olma bile gülmse geç hem sen niye selam veriyorsun ki böylelerine onlar allahın selamını bile haketmiyor önce onlar sana hal hatır sorsun aklınca espri yapmaya çalışmış ama altında büyük bir eziklik var

çoğalma olmamasına sevindim cnm aslında soğan kürüne bende bu hafta başlaayım diyorum geçen hafta adet cee dedi gerisi yok davul gibiyim soğan kürü söktürüyor gelmediği zamanlar onu yapardım yapayım en iyisi tekrar

canım senin de öğretmenler günün kutlu olsun,
iyi ki varsınız.. benim babam da emekli öğretmen:)

Tşkler bitanem babacığının da öğretmenler gününü kutlar ellerinden öperim Cumhuriyet öğretmenlerimizden öğretmenlik öyle bir meslek ki hiç emekli olma şansı yok öğretme aşkı öyle bir şey çünkü bir ömür devam ediyor sen de iyi ki varsın canımcım

başta banu olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlarım.

Merhaba kizlar..Kizimda bende rahatsiziz,gelemdim..

banucugum ve sevilaycigim ögretmenler gününüz kutlu olsun

Hastada olsan annelik bitmiyor maalesef:26:
Cocuklari dus yaptitip yatirdiktan sonra gelecegim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…