günaydın kızlar,
mesaj sayımı yazmamıştım 77 olmuş,
bugün yürüyüşe başlayacaktım ama yine dün akşamdan beri baş ağrısı çekiyorum, neden oluyor anlamadım çok kötü ağrıyor, ilaç almak istemiyorum ilaca karşıyım böyle ağrılarda vs, çünkü tekrarlarsa doktora gidicem ve ne kadar sürdüğünü söyleyecem.
dün komşuyla kararlaştırdık bu sabah gidecektik ama 6'da kalktım başım hala ağrıyordu, gidemedim.. ev de buz gibi olmuş, ısıtıcıyı açtım battaniyenin altına girdim ama titreme nöbeti geldi resmen, ısınamadım, hırka giydim çorap giydim öyle yattım ona rağmen hiç bunalmamıştım sabah.. bu gece yorgan çıkarıcam kısmetse.. buralarda da soğuklar başladı yani..
bir de şu geçen meseleden sonra bir türlü moralim yerine gelmedi, naptıysam mutlu olamıyorum.. bişey oldu sanki, anlamıyorum, bunun diyetle bir ilgisi yoktur değil mi sweetdimple? aksine güzel besleniyoruz, ekmek mi mutlu edecek insanı diyorum, en kısa zamanda vitamin desteği alacağım, gnc ye gittim kafam karıştı döndüm ama en azından multivitamin olmasa da gnc'nin fish oil 1000'den alıcam..
sanki veremicem kiloları gibi geliyor, motivasyonumu kaybediyorum..
canım ya insan hastayken kendini gerçekten mutsuz hissediyor senin bide moral bozukluğun var üstüne, karamsarlığa kapılma lütfen bi kaç gün seni mutlu edicek şeylerle ilgilen atlatırsın
Günaydinlarrr
banucugum ben yine kendimi yanlis ifade etmisim,
Birinci olamazsak baklava ismarlaraim demek isterken laf nereye gelmis,yani ceza olarak baklava vercektim..
Caglacigim seninde hevesini kirdim ama kusura bakma
Evet gecen hafta notamizi sildirmistik,bu hafta nur topu gibi 1 notamiz oldu yine kizlar...Hayirli olsun
Haftaya ilk 3 te olmayi ümid ediyorum...Ki lo alan arkadaslara ceza vermek istiyorum,herkes aldigi kilo kadara kalori cezasi var..
Örnek ben 500 gr almistim,500 kalori cezam var..Normal sporumuza ek olarak yapilacak...cumaya kadar cezasini cekmeyen kalmasin lütfen...
Sekercigim senin cok oldugu icin 1000 kalorilik ceza yapman yeterli,bunu hafta icine böylebilirsin..Yaani her gün 200 yapsan tamamdir
Güle güle git,güle güle gel cnm..Bol eglenmeler
firsat bulsam bende cikicamda ayagima dolanan 3 afacan var
kesinlikle oğlum haftaya 1 yasına basıo dogum gunu yapıcazz güzel olmalıyım:))) ama subata kadarda 60 olup yaza kadar korumak istiorumm.. sütü 3 gün önce acmıstım atıcam onu ya yeni alayım içerim hakikaten etkili ide karanfilli tarcınlı yeşil cay aclıgımı bastırmamda faydalı oluoo..
boyun kac? aslında bende 55 olsam fena olmaz:))
2 yasinda camim tam bi esmer bomba simdi yine kovalamaca oynadik evin her tarafini dolastik
Oyyy kes cezami hakim bey. Esim cips almis. Cayin. Yaninda seyyyyy birazcik. Yedim cezama raziyim ne diyosaniz yarin yapayim arkadaslar
kızlarr eşim diyorki sana trampolin alayım zıpla zayıfla ne diyorsunuz işe yararmı ki
Dün kü menüm
Sabah
Lor peynirli donates ve maydanozlu yagsuz omlet
4 zeytin
Bçk reçel
Bir dilim ekmk
3 cay küçük
Ara
Yeşilçay
Ögle
Haslama tavuk
Salata
Ayran
Ara
Btk nutella (cezasını cektim hanm agalar)
Aksam
1 por yahni(et)
Salata
Yıgurt birkase
1 dilm ek
gunaydın kızlar gununuz apaydın olsun inşallah
günaydın kızlar,
mesaj sayımı yazmamıştım 77 olmuş,
bugün yürüyüşe başlayacaktım ama yine dün akşamdan beri baş ağrısı çekiyorum, neden oluyor anlamadım çok kötü ağrıyor, ilaç almak istemiyorum ilaca karşıyım böyle ağrılarda vs, çünkü tekrarlarsa doktora gidicem ve ne kadar sürdüğünü söyleyecem.
dün komşuyla kararlaştırdık bu sabah gidecektik ama 6'da kalktım başım hala ağrıyordu, gidemedim.. ev de buz gibi olmuş, ısıtıcıyı açtım battaniyenin altına girdim ama titreme nöbeti geldi resmen, ısınamadım, hırka giydim çorap giydim öyle yattım ona rağmen hiç bunalmamıştım sabah.. bu gece yorgan çıkarıcam kısmetse.. buralarda da soğuklar başladı yani..
bir de şu geçen meseleden sonra bir türlü moralim yerine gelmedi, naptıysam mutlu olamıyorum.. bişey oldu sanki, anlamıyorum, bunun diyetle bir ilgisi yoktur değil mi sweetdimple? aksine güzel besleniyoruz, ekmek mi mutlu edecek insanı diyorum, en kısa zamanda vitamin desteği alacağım, gnc ye gittim kafam karıştı döndüm ama en azından multivitamin olmasa da gnc'nin fish oil 1000'den alıcam..
sanki veremicem kiloları gibi geliyor, motivasyonumu kaybediyorum..
gunaydın kısceler
Tünaydın bitanemmmm çok geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çekilmiyor fakat ilaç almazsan 4 saatte geçer dayanabilirsen tabiki
bend ekolay kolay ilaç almamaya çalışırım canım doktora gitmen en güzeli
çok üşüyorsan termal iççamaşırları var burada orada bulabilirmisin bilmiyorum hakikaten sıcacık tutuyor onları tavsiye ederim
diyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum canım senin olaylar üstüste geldi unut bitanem onları hepsi dünde kaldı orada ömür boyu kalacak değilsin aksine ben gerçekten hiç kendimi bu kadar enerjik ve mutlu hissetmemiştim fakat omega 3 ü almanı tavsiye ederim tatlım biz ekmek yerine bütün sağlıklı karbonhidratlardan yiyoruz ben eskiden daha mutsuzdum inan tüm takım seni seviyoruz
toparla canım kendinii bi derdin olursa bizlerle paylaş çevrendekilerin karakteri belli oldu
Bluecum hg tatlım nasıl oldu baş ağrın
levet zaten onun etkisini atamıyorum, gelip bana söyleyeceği yerde orada olmayan birine söylüyor kim söylediyse.. psikopata döndüm biri bana kötü mü davranıyor ters mi bakıyor, bu mu söyledi acaba vs diye diye, kaç gündür böyle canım sıkkın.. düzelemedim bi türlü.. hayırlısı inşallah toparlarım kısa zamanda..
kendini güvende hissedememek çok kötü bir his gerçekten..
türk kahvesi içiyorum biriniz olsa da karşılıklı içsek..
canım sağol,hala ağrıyor malesef.. migren falan mı acaba ya, bi araştırayım netten,belirtileri neymiş..
ben de menümü yazayım:
sabah:
4-5 zeytin
domates salatalık
yağda yumurta 2 tane
peynir
2 hurma
4 ceviz 4 kaju
ara:
1 bardak kefir
2 hurma
akşam:
1 kase domates çorbası
yarım porsiyon karnıbahar
çok az (en fazla 2 çatal) patlıcan kebabı
yarım bardak kefir
yarım kase yoğurt
bol salata
bol su, 1 fincan yeşil çay
spor yok..ama temizlik yaptım ve alışverişe gittim..
l
Seni çok iyi anlıyorum canım dış dünyaya algılarını kapat hiç muhatap olma aksine giyin süslen dimdik yürü karşılarında
onlar çatlasın kalpler bir tatlım eşlik ederim sana:109::126:
İnş migren değildir tatlım ama netten bakma bence doktora gt insan belirtilere baktıkça bende şu da var bu da var deyip vesveseye kapılıyor menün çok güzel sivilce ne oldu bu arada çoğalmadı dimi ben onu kafama takmıştım
zaten asıl sorun bu çekememe olayı.. kendisi çalışamıyor ben çalışıyorum diye, temel sebep bu..
bugün piknik yapacaklarmış lojmanın karşısında, bi tanesiyle karşılaştık, çıkmış piknik yapacakları yere gidiyor, ben de öğlen arasını bitirdim işe dönüyorum, naber nasılsın demeye kalmadı, geçti karşıma "naparsın işte birileri işe gidiyor birileri de piknik yapıyor" dedi.. bu ne şimdi espri mi, haset mi.. güler misin ağlar mısın..
canım senin de öğretmenler günün kutlu olsun,
iyi ki varsınız.. benim babam da emekli öğretmen:)
başta banu olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?