- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Merhaba kizlar..Kizimda bende rahatsiziz,gelemdim..
banucugum ve sevilaycigim ögretmenler gününüz kutlu olsun
Hastada olsan annelik bitmiyor maalesef:26:
Cocuklari dus yaptitip yatirdiktan sonra gelecegim...
Tesekkür ederim banucugum..Üsüttük heralde:2:
cagla cnm benim boyum 1.68
Yilbasina kadar 65 olmak istiyorum ve dogum günüm olan 13 mart a kadarda hedfime ulasmak..Bunun icin cok dikkat etmem ve spor yapmam gerekiyor.
kizlar kac gündür ben yediklerimi yazmamisim,ama hic kacamak yapmadim...bu gün baktim 70 olmusum...
cumaya kadar 68 olmayi cok isterim
Görüsürüz kizlar,görev beklemez
Tesekkür ederim banucugum..Üsüttük heralde:2:
cagla cnm benim boyum 1.68
Yilbasina kadar 65 olmak istiyorum ve dogum günüm olan 13 mart a kadarda hedfime ulasmak..Bunun icin cok dikkat etmem ve spor yapmam gerekiyor.
kizlar kac gündür ben yediklerimi yazmamisim,ama hic kacamak yapmadim...bu gün baktim 70 olmusum...
cumaya kadar 68 olmayi cok isterim
Görüsürüz kizlar,görev beklemez
dün yediklerimm
sabah
yagsız menemen
2dilim cavdar ekmegi
ara
3 kayısı
oğle
1dılım ekmek
1 kase tarhana
1 kase yogurt
ara
1 avuc kuru uzum
aksam
2diim cavdar
bugulama hamsı
yesil salata
su:2.5 lt
spor 1 saat yuruyus
muuuuah hepinizee
selam kızlar bugunkü menüm berbatttt
sabah:domates,zeytin,peynir,2 dilim ekmek,1 er tatlı kaşığı tereyağ,bal
3 gibi eltimin kuranı vardı orda
1 kase pilav et, 1 kase aşure,2 ayran
dahada bişey yemem söz yarın telefi edicemmm
yaklaşık 3 km yürüyüş
1lt su
Canm bu termal iç çamasırları istanbuldada varmıdırKaptancım orası soğuk memleket malum bebişlerine de kendine de termal iç çamaşırlarından alıp kullan gerçekten çok kullanışlı
kaçamak yapmadığına şüphem yok kaptancım süper haber tartı yüzüne gülmüş Çağlayla yarış var ona göre kim kazanacak bakalım
Kolay gelsin iyi bıcıkklarrr
Banucum nutelladan btk aldım nefsimi köreltetim diye sonra komsuya verdimGünaydın kızlarrr hepinize güzel bir pazar dilerimmmm dün arkadaşa güttik akşam geldik arkadaşım bizde kaldı sabahta dayımlar cümbür cemaat kahvaltıya geldi şimdi ev boşaldı o yüzen giremedim hepinizden özür nasılsınız bakalımmm
Nayırrr nolamaz ilk üçü kabul etmiyorum benbirinci oluciz kaptancımmmmm :119: hedefimizi yüksek tutalım
tşkler kaptancım gittim ama gelemedim bir türlü
haklısın canım senin afacanlar seni bırakmaz bir de almanya çok soğuk bildiğim kadarıyla
Çağlayla yarışmı başlattık süperrrr hadi bakalım
Şimdiden oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canımm allah hayırlı uzun ömürler versinsanada kolay gelsinn resimdeki sensen süpersinnnn ohhhh nargile eşliğinde gel keyfimmm gelll
Allah bağışlasın sevilaycım ne şanslısınız evde hiç canınız sıkılmaz
cipppssss miiiiiesmer bombayı 50 kez ayaklarında hoplatma cezası veriyorum uygunmudur
hedef 73 yazdım bi kenara
Tatlım çok iyi bir fikir mithiş kalori yaktırıyormuş yalnız ne olur dikkatli kullan ters bir hareketinde bi yerlerini incitebilirsin
süper bir menü tatlım sen nutellayı komşuna vermemişmiydin bakimmm:44::44: yapboz hikayenle yine beni güldürdün kocan yöntemi iyi bulmuş
Tünaydınnnn canımmmm
Tünaydın bitanemmmm çok geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çekilmiyor fakat ilaç almazsan 4 saatte geçer dayanabilirsen tabiki
bend ekolay kolay ilaç almamaya çalışırım canım doktora gitmen en güzeli
çok üşüyorsan termal iççamaşırları var burada orada bulabilirmisin bilmiyorum hakikaten sıcacık tutuyor onları tavsiye ederim
diyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum canım senin olaylar üstüste geldi unut bitanem onları hepsi dünde kaldı orada ömür boyu kalacak değilsin aksine ben gerçekten hiç kendimi bu kadar enerjik ve mutlu hissetmemiştim fakat omega 3 ü almanı tavsiye ederim tatlım biz ekmek yerine bütün sağlıklı karbonhidratlardan yiyoruz ben eskiden daha mutsuzdum inan tüm takım seni seviyoruz
toparla canım kendinii bi derdin olursa bizlerle paylaş çevrendekilerin karakteri belli oldu
Günaydın şekercimmmm
cuma günü resmimi ekleyememiştim unutmadan onu ekleyeyim sonra dünkü menümü yazayım
Eki Görüntüle 871138
yeni gördüm canım bunu ya bana bildirim gelmio niyeyse bikaçgundur..Günaydın kızlarrr hepinize güzel bir pazar dilerimmmm dün arkadaşa güttik akşam geldik arkadaşım bizde kaldı sabahta dayımlar cümbür cemaat kahvaltıya geldi şimdi ev boşaldı o yüzen giremedim hepinizden özür nasılsınız bakalımmm
Nayırrr nolamaz ilk üçü kabul etmiyorum benbirinci oluciz kaptancımmmmm :119: hedefimizi yüksek tutalım
tşkler kaptancım gittim ama gelemedim bir türlü
haklısın canım senin afacanlar seni bırakmaz bir de almanya çok soğuk bildiğim kadarıyla
Çağlayla yarışmı başlattık süperrrr hadi bakalım
Şimdiden oğluşunun doğumgünü kutlu olsun canımm allah hayırlı uzun ömürler versinsanada kolay gelsinn resimdeki sensen süpersinnnn ohhhh nargile eşliğinde gel keyfimmm gelll
Allah bağışlasın sevilaycım ne şanslısınız evde hiç canınız sıkılmaz
cipppssss miiiiiesmer bombayı 50 kez ayaklarında hoplatma cezası veriyorum uygunmudur
hedef 73 yazdım bi kenara
Tatlım çok iyi bir fikir mithiş kalori yaktırıyormuş yalnız ne olur dikkatli kullan ters bir hareketinde bi yerlerini incitebilirsin
süper bir menü tatlım sen nutellayı komşuna vermemişmiydin bakimmm:44::44: yapboz hikayenle yine beni güldürdün kocan yöntemi iyi bulmuş
Tünaydınnnn canımmmm
Tünaydın bitanemmmm çok geçmiş olsun baş ağrısı gerçekten çekilmiyor fakat ilaç almazsan 4 saatte geçer dayanabilirsen tabiki
bend ekolay kolay ilaç almamaya çalışırım canım doktora gitmen en güzeli
çok üşüyorsan termal iççamaşırları var burada orada bulabilirmisin bilmiyorum hakikaten sıcacık tutuyor onları tavsiye ederim
diyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum canım senin olaylar üstüste geldi unut bitanem onları hepsi dünde kaldı orada ömür boyu kalacak değilsin aksine ben gerçekten hiç kendimi bu kadar enerjik ve mutlu hissetmemiştim fakat omega 3 ü almanı tavsiye ederim tatlım biz ekmek yerine bütün sağlıklı karbonhidratlardan yiyoruz ben eskiden daha mutsuzdum inan tüm takım seni seviyoruz
toparla canım kendinii bi derdin olursa bizlerle paylaş çevrendekilerin karakteri belli oldu
Günaydın şekercimmmm
cuma günü resmimi ekleyememiştim unutmadan onu ekleyeyim sonra dünkü menümü yazayım
Eki Görüntüle 871138
yeni gördüm canım bunu ya bana bildirim gelmio niyeyse bikaçgundur..
yarısa basladık bakalımm 65 olabilcekmiyiz yılbasına
evet benim:) tesekkür ederizz
mCanlarım herkese selamlar
Ögretmen aekadaslarımızın gününü kutluyorum
Nasılsınz kızlar bugün misafirlerim vardı giremdim ama aklım burdaydı
Arada gırıp baktm ama yorum yapamadım şimdi geçmişe bakalım
yeni gördüm canım bunu ya bana bildirim gelmio niyeyse bikaçgundur..
yarısa basladık bakalımm 65 olabilcekmiyiz yılbasına
evet benim:) tesekkür ederizz
evet ya banada gelmiyor alıntı yapılınca bildirim bende sadece bendemi sorun var diyordum demekki genelmiş :44: :44:
Bugünkü MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
2 yumurtalı çılbır
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
AKŞAM:
Kuru fasulye
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
45 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Bugünkü MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
2 yumurtalı çılbır
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
AKŞAM:
Kuru fasulye
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
45 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?