tatlım temızlık ve alışverı oldukca yorucu oluyo bende ozamanlarda spor yapamıyorum menun cok gguselcanım sağol,hala ağrıyor malesef.. migren falan mı acaba ya, bi araştırayım netten,belirtileri neymiş..
ben de menümü yazayım:
sabah:
4-5 zeytin
domates salatalık
yağda yumurta 2 tane
peynir
2 hurma
4 ceviz 4 kaju
ara:
1 bardak kefir
2 hurma
akşam:
1 kase domates çorbası
yarım porsiyon karnıbahar
çok az (en fazla 2 çatal) patlıcan kebabı
yarım bardak kefir
yarım kase yoğurt
bol salata
bol su, 1 fincan yeşil çay
spor yok..ama temizlik yaptım ve alışverişe gittim..
Günaydın canlarrrrrr
Nasılsınız bakalım
Kiminiz uyuyo kımınız su saatte iş başı yapıyor
Kızlar haber izlerken su haber dikkatimi çekti sizinle paylasayım dedim
Belki sizde duymussunuzdur
%60 bitter cıkolata içeren çikolatalar yag yakımında işe yarıyormus ama şöyle
Sabah kahvaltısından sonra 1 bardak kahve (türk kahvesiyle)2 madlen bitter çikolata veya öglen yemeginden önce alınırsa yag yakımına faydası oluyor diye haberde cıktı canlarım
Bir arastırın derim
Ben çikolata yiynce afedersiniz tuvaletten cıkamıyorum fazla cıkolata sewmemm ama bazı zaman canm cok istiyo hele dıkkat etmeye basladıktan sonra nefsimi koreltcek kadar yerim
Ama çocuklugumdan beri bole çikolata yedigim zaman o gun tuvaletten cıkamam
Kızlar ben işimi gücümü bitirdim su camasırımıda asayyımda azcık uyucam
Eşimde gitti işe
Kahvaltımıda yaptım
Şimdi diceksiniz işini nasıl bitrdi diye dün geceden tmizlik yapınca ertesi gün kolay oluyomuss
menun cok gusel cnm gecmış olsun bu arada .havardanda yapıyo cnm bas agrısı mıgren degıldır ınsallahherkese günaydın..
bugün yine başım ağrıyor ense kısmım, ama eskisine göre iyiyim, moralim de daha iyi, dün eşim bir yemeğe gitti, ben oğlumu bakıcıya bırakmak istemediğim için gitmedim, oğlumla kakaolu kek yaptık, karıştırmayı çok seviyor:)(ve ben hiç yemedim) sonra marketten kemik almıştım onu haşladım, et suyu oldu, plastik bardaklara buzdolabı poşetlerini yerleştirip içine koydum (şekil versin diye) ve buzluğa attım, bir kısmıyla da bugün için oğluma çorba yaptım. sonra kvalidemlerle konuştuk skypedan, iyi geldi.. hakkaten bariz şekilde kendimi daha iyi hissediyorum bugün..
karataya devam ediyorum ama zayıflıyormuşum gibi bir emare yok, spor yapamıyorum çünkü kaç gündür..
dünki menüm:
sabah:
1 muz
2 hurma
3 zeytin
1 kk kadar peynir
domates salatalık
arada:
1 bardak kefir
yarım nar
1 dilim elma kadar mango (trdekiler gibi tatlı değil, ekşi ve sert bir türünü yedim)
öğleden sonra 1 şekersiz türk kahvesi
akşam:
1 kase çorba
3 köfte
biber közleme (biber kızartması ypmıştı biri, eve gelirken kokusunu aldım ve canım çok çekti, biberleri közledim, soydum, üzerine domates sosu yaptım, kızasrtmadan çok daha lezzetli oldu, en önemlisi sağlıklı oldu)
1 bardak kefir
sıvı olarak 2 lt su oldu mu bilmiyorum dün sayamadım, yeşil çay içtim 2 fincan ve 1 türk kahvesi
spor yok ama inşallah yarın buraya spor ekleyeceğim..
tatlım temızlık ve alışverı oldukca yorucu oluyo bende ozamanlarda spor yapamıyorum menun cok ggusel
çok sağol canım teşekkür ederim:)
bu arada fakir 'in buharlı mopunu almıştım ya, haftasonu denedim, gayet güzel bence, önce süpürüp sonra onunla siliyorsunuz, yarım saatte koca ev bitiyor ve hakkaten aşırı yorucu olmuyor. almayı düşünen varsa tavsiye ederim. halılarda ve mutfak fayanslarında vs deneyeceğim kullandıkça paylaşırım sizlerle..
menüm
sabah
1 pohça :18::18:
sekersız cay
öglen
mantar corba 1 kase
sekersiz çay
ara
yarım kase aşure cok cnm cekmıştı :18::18::18:
aksam
haslanmış karnıbahar 1 kase
sekersiz cay
1 tane ekler pasta:18::18: misafirliğe gıttık adet donemım oldugu ıcın tutamadım kendımı yaw
spor
yarım saat ebru sallı ıle plates cılkım cıktı devam ederım ınsallah
su :
limonlu tarcınlı 1 lt
1 lt normal su
onu cok merak edıyordum cnm rahat oluyo demek ben duvardan duvara haı sevmedıgım ıcın max 4 m.kare halılarım lamınant cok acık renk beyaz sureklı sılmek zorunda kalıyorum onunlada gusel olur aslında .
herkese günaydın..
blue canım kolesterolüne baktırsan mı acaba.oda baş ağrısı yapar.et ürünlerini çok tükettiysen zaten karatay lisetesi bol kolesterollu.
canım ya kötü olmuş ama olsun telafi edersin bugün karbonhidrata çok dikkat edersen yakarsın inşallah.. aşureden bence çok korkma içinde zararlı pek bişey yok bence, şekeri az ise hiç sorun değil, sadece poğaça ve ekler pasta zararlı, olsun afiyet olsun arada herkesin kaçamak hakkı vardır bence:)
bence gayet pratik canım, tavsiye ederim, asıl bu camların köşeleri, ulaşamadığımız dipler köşeler, sonra fırın yağları, lavabolarda çıkmayan kireçler vs için merak ediyorum, deterjansız temizlemesi de çok önemli benim için, yerleri sildim buharın da etkisiyle ev mis gibi oldu, damla deterjan kullanmadan... gerçi silerken de sirke ve karbonat koyuyordum, viledanın ayak pedallı olan kovasını almıştım ama yine de istediğim gibi kuru olmuyordu, ıslaklık olunca temizlik içime sinmiyordu..
canım sana da günaydın, ya acaba öyle bişey mi oldu :26: of ya burda tahlil bile yaptıramıyorum. yine olursa hemen tahlil yaptırayım
Günaydin arkadaslar..
ben hic iyi degilim,kafami indirip mümkünse uzunca bir süre kaldirmamak istiyorum...
Sanki kamyon carpmis gibiyim,tirnaklarima kadar siziliyor
Gelemezsem kusuruma bakmayin,hic yazacak bile halim yok inanin
Görüsürüz...
Günaydin arkadaslar..
ben hic iyi degilim,kafami indirip mümkünse uzunca bir süre kaldirmamak istiyorum...
Görüsürüz...
karatayı eleştiren dr arkadaslar yapanların kolesterollerinin tavan yaptıgı söylemişlerdi ama bakıptamı söylediler bilemiyorum.kolesterolu yüksek olanlarda genelde baş ağrısı iç sıkıntısı halsizlikten şikayetçi.
Güzel menü bu hafta güzel sonuç alırsın inş:)menümü yazayım sonra bıcık yapacağım
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
lorlu biberli omlet
6 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu yoğurt
AKŞAM:
Sebze çorbası 1 kase
kıymalı kapuska
salata
SPOR:
45 dk lık karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 fincan beyaz çay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega 3
Bugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 1 kupa besi bi yerde cayi 4 gunkurusu ha bi de yogurt kuru
KAhvalti 1 haslanmis yumurta sekersizcay 2 ince dilim cavdar ekmegi domates salatalik ceyrek orgu peyniri 4 zeytin
Ara 1 besi biyerde cayi
OGLen 2 ceviz . 10. Tuzsuz antep fistigi
İkindi 1 limonlu zencefil cay 1 tarcinli yesil cay 1 form cay
Aksam yemekten yarim. Saat once. Yogut kuru
Esim kizartilmis karnibahar istemisti.onunkini kizarttim ben ise hasladim uzerine sarimsakli yogurt doktum bi tabak yedim 1 kase corba seyyyyyyy. Accik da esime kizarttigim patatesten tirtikladim
2.5 lt su. Bi sabah 30 dk actim karadeniz horon muziklerini terleyene kadar oynadim
selam kızlaar dunku menum
sabah
*yagsız tek yumurtayla omlet
*2 dılım ekmek
*25 gr peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız kahve
oğle
*1 porsıyon mercimek corba
*rendelenmiş havuc
ara
*1 elma
aksam
*2 dılım cavdar ekmegı
*1 porsıyon bamya
*1 bardak ayran
spor yok(
Makarna hariç güzel menüBugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gunkurusu
KAhvalti. 1. Haslanmis yumurta domates salatalik 3 zeytin ceyrek orgu peyniri 2 dilim cavdar ekmegi sekersiz cay
Ara 1 kupa besi biyerde cayi
OGle aksdan kalan karnibahar vardi 1 tabak uzerine sarimsakli yogurt doktum
İKİndi 1 form cay 1 besi bi yerde
AKSam. Esim patlicn kebabi istemisti 3 tane koftesinden 4 tane de patlican dilimlerinden yedim. Sey sadece 3-5 catal kizimin makarnasindan yedim . Ha bide koca bi bardak ayran
2.5 lt su
Dün kü menüm
Sabah
Lor peynirli donates ve maydanozlu yagsuz omlet
4 zeytin
Bçk reçel
Bir dilim ekmk
3 cay küçük
Ara
Yeşilçay
Ögle
Haslama tavuk
Salata
Ayran
Ara
Btk nutella (cezasını cektim hanm agalar)
Aksam
1 por yahni(et)
Salata
Yıgurt birkase
1 dilm ek
Bugun nöbeti bn dewraşdum kızlarrr
Eda nerdesin canm seni özledimmm
Canm sıkılıyo
Kimse yokmu
Güzel menü tebrikMENÜM
KAHVALTI :
menemen
8 zeytin
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
1 domates
3 kuru kayısı
2 dilim peynir
ÖĞLE :
patates salatası (patateslerini yemedim) diğer cıslara dokunmadım gezmedeydik :13:
AKŞAM:
Taze fasulye
2 ızgara köfte
salata
SPOR:
dün yapamadım :18:
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
2 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3
dün yediklerimm
sabah
yagsız menemen
2dilim cavdar ekmegi
ara
3 kayısı
oğle
1dılım ekmek
1 kase tarhana
1 kase yogurt
ara
1 avuc kuru uzum
aksam
2diim cavdar
bugulama hamsı
yesil salata
su:2.5 lt
spor 1 saat yuruyus
muuuuah hepinizee
selam kızlar bugunkü menüm berbatttt
sabah:domates,zeytin,peynir,2 dilim ekmek,1 er tatlı kaşığı tereyağ,bal
3 gibi eltimin kuranı vardı orda
1 kase pilav et, 1 kase aşure,2 ayran
dahada bişey yemem söz yarın telefi edicemmm
yaklaşık 3 km yürüyüş
1lt su
Bugünkü MENÜM
KAHVALTI :
2 yumurtalı çılbır
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase keten tohumlu üzüm çekirdekli yoğurt
AKŞAM:
Kuru fasulye
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
45 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
herkese günaydın..
bugün yine başım ağrıyor ense kısmım, ama eskisine göre iyiyim, moralim de daha iyi, dün eşim bir yemeğe gitti, ben oğlumu bakıcıya bırakmak istemediğim için gitmedim, oğlumla kakaolu kek yaptık, karıştırmayı çok seviyor:)(ve ben hiç yemedim) sonra marketten kemik almıştım onu haşladım, et suyu oldu, plastik bardaklara buzdolabı poşetlerini yerleştirip içine koydum (şekil versin diye) ve buzluğa attım, bir kısmıyla da bugün için oğluma çorba yaptım. sonra kvalidemlerle konuştuk skypedan, iyi geldi.. hakkaten bariz şekilde kendimi daha iyi hissediyorum bugün..
karataya devam ediyorum ama zayıflıyormuşum gibi bir emare yok, spor yapamıyorum çünkü kaç gündür..
dünki menüm:
sabah:
1 muz
2 hurma
3 zeytin
1 kk kadar peynir
domates salatalık
arada:
1 bardak kefir
yarım nar
1 dilim elma kadar mango (trdekiler gibi tatlı değil, ekşi ve sert bir türünü yedim)
öğleden sonra 1 şekersiz türk kahvesi
akşam:
1 kase çorba
3 köfte
biber közleme (biber kızartması ypmıştı biri, eve gelirken kokusunu aldım ve canım çok çekti, biberleri közledim, soydum, üzerine domates sosu yaptım, kızasrtmadan çok daha lezzetli oldu, en önemlisi sağlıklı oldu)
1 bardak kefir
sıvı olarak 2 lt su oldu mu bilmiyorum dün sayamadım, yeşil çay içtim 2 fincan ve 1 türk kahvesi
spor yok ama inşallah yarın buraya spor ekleyeceğim..
kıslar dun akşam deprem olmuş ama cok sukur bız bısey hıssetmedım cohgu kısı evlderınden dısarı cıkmış facdenokumadan hıc bılmıycez rabbım hıssettırmedı cok sukurmerkez boluymuş ama ankara zonguldak ıstanbul duymus hısseden varmı aranısda
Geçmiş olsun kaptancımGünaydin arkadaslar..
Görüsürüz...
karatayı eleştiren dr arkadaslar yapanların kolesterollerinin tavan yaptıgı söylemişlerdi ama bakıptamı söylediler bilemiyorum.kolesterolu yüksek olanlarda genelde baş ağrısı iç sıkıntısı halsizlikten şikayetçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?