Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben yarışabilirim bu hafta kendimi diğer haftalara göre çok daha iyi hissediyorumm

Bu arada ne kursuna gidiyorsun merak ettim :) ?

Tamam o zaman arkadaşım seninle yarıştayız. Seninde hedefin 1,8 mi şimdi?

Aöf kursuna gidiyorum canım. diploma notumu yükseltmek için gidiyorum. Geçen sene 4 üzerinden 3,89 du

Bu haftaki hedef kilom 1,8
Var mı benimle yarışacak çetin ceviz

Aöf kursuna gidiyorum canım. diploma notumu yükseltmek için gidiyorum. Geçen sene 4 üzerinden 3,89 du

Bende kayıt yenıleyecegım bakalım martta cnm ıktısat benımde senın hangı bolumdu

günaydın güzeller

hava kapalı yağmurlu sıkıcı bir pazartesi daha kahvaltı yapmadım

ayy canım kıyamam kesınlıkle düşüncesizlik, bide hafta sonu eşin evde daha dikkat etmeleri gerekirdi insan haber verir

çok geçmiş olsun canım

of kızlar ya canım sıkıldı, nasıl besleneceğimi şaşırdım valla ya..
aslında dediğim gibi bakıyorum da yumurtayı abartmıyorum hatta artık gün aşırı yiyorum bir gün muz bir gün 1 yumurta olarak, et de en fazla 3 köfte falan yerim hiç abartmam zaten aşırı derecede de yiyemem..
yediklerimden olduğunu sanmıyorum ya, bence can sıkıntısından oldu.. ama tekrar ederse nolursa olsun doktora gideceğim sağol doktorcum iyi ki varsın..

Tatlım bend eyaptım karatay keısnlıkle boyle bı etkısı olmamıştı ondan degıldır bence hava cok etkılıyor

Benim hedef 2 kg ama 1'in üzerinde ne versem kardır en az 1 kg en fazla 2 kg :)

Maşallah canım valla başarılarının devamını dilerimm

Benim hedef 2 kg ama 1'in üzerinde ne versem kardır en az 1 kg en fazla 2 kg :)

Maşallah canım valla başarılarının devamını dilerimm

hadı bakalım cnm:) bu hfta ben herkesten umutluyum gecen hafta ben çöküşlerdeydim resmne bakalım ne olucak

bluee menülerini göz önüne aldığımızda çok göze batacak birşey yoktu aslında ben de yediklerinden olduğunu sanmıyorum ama dukandan hep şu aklımda kalmış yumurtanın sarısına sınır vardı kolesterolü yükseltiyor diye ama sen çok fazla yumurta da tüketmiyorsunn.. Bence stresten oldu kaç gün etkiledi seni yaşadığın problem. sağlık gibisi yok canım bazen boşvermeyi bileceğiz yapamıyoruz ama sağlığımız için bunu yapmalıyız.

canım dukanın karataydan farkı nedir? hiç araştırmadım ben onu, karatayı benimsememin sebebi ömür boyu dengeli olarak kiloyu koruma imkanı olması.. özel menüler falan istemiyor, uzun vadeli olduğu için seviyorum. açıkcası benim kolesterolüm çok iyiydi son kan tahlilinde, doktor kandaki yağ oranını çok beğenmişti ne yapıyorsan devam et demişti, ama tabi ben sonra devam etmedim o şekilde..mümkün değil zaten, olmuyor yani günlük hayatta.. ama karatay bence her ortamda mümkün..
bir baş ağrısı daha yaşarsam doktora gideceğim, dediğin gibi bu sefer ciddi stres yaşadım.. benim bu ağrılardan korkmamın sebebi babaannemi beyin tümöründen kaybetmişler yıllar önce, ister istemez korku oluyor içimde..

Allah korusun canımm ((

Karatay dukana göre çok daha hafif bir diyet ve daha sağlıklı dukan güzel kilo verdiriyor ama karatay dukana göre daha masum.

Dukanda kilona göre 3-5 gün sadece proteinle besleniyorsun et,süt yumurta, balık vs.

sonra 1 gün sebze+protein, 1 günde saf protein tüketiyorsun. kiloyu verene kadar bu şekilde bir de koruma evresi var normalde anlattığım evrelerde meyve kesinlikle yasak ve her türlü yoğurt ve sütü tüketemiyorsun %3 yağ oranını geçmeyecek daha bir sürü detay var ama kısaca bu şekilde dukan.

Karatay normal bir diyet gibi, başağrısının yediklerinden olduğunu sanmıyorum kesinlikle stres diyorum zaten yazdıklarından enerjinin olmadığı o kadar açık ki ( Biraz seni mutlu edecek şeyler yap şu sıralar, oğlunla daha çok vakit geçir vs. Aklına da kötü şeyler getirme canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…