Bu haftaki hedef kilom 1,8
Var mı benimle yarışacak çetin ceviz
Ben yarışabilirim bu hafta kendimi diğer haftalara göre çok daha iyi hissediyorumm
Bu arada ne kursuna gidiyorsun merak ettim :) ?
bu haftaki hedef kilom 1,8
var mı benimle yarışacak çetin ceviz
Tamam o zaman arkadaşım seninle yarıştayız. Seninde hedefin 1,8 mi şimdi?
Aöf kursuna gidiyorum canım. diploma notumu yükseltmek için gidiyorum. Geçen sene 4 üzerinden 3,89 du
Kızlar bugun misafirlerim geldi ayyy cocuklar bni ole yorduki
Biriini 2 birinin 3 cocugu var aman allahım
Bnm kızz bnları görünce babasının dizinden asagı inmedi
Aman yarabbim 3 cocugu olan 4, ye hamile
Masallah yani helal valla
2 cocugu olan bnm hala kızı
Diğeri komsusuymus onun beraber gezerkn patttt bize glmeeye karar vermişler
Tamm gelsinler de insan bi hbr verir ama dimi
Kuzenin eşide akrabamz merve ewdedır bişi olmaz demişler:))))
Yahu ewdeyımde belkı işim warr
İşin komık yanii bn cocugu uyuttum eşimle fılm seyredıyoduk
Adam bana sırnaşıyoduu
Yani afedersiniz iş görecektik
Wayy bi kapı çaldı colukl cocuk bn sok
Nese oturduk cay demledım walla yanınada bişiler koydum öle ani gelince
Anam kımse cocuguna bakmıyo
Cocuklar unıtemde eşimn antıka arabaları war onları alıyo bilmem fıncanlar süsler
Walla bnde dedım ki cocuklar almayın onlar faln
Kadın bana dıyokı valla ben biri ewe geldimi herseyı cekmecelere yukarılara kaldırıyorum gıcıkoldumzaten
Bende dedim ki ne kaldırıcam herkes çocuguna sahıp çıksın
Kadının cocukları canawar birinede dur yawrum demiyo bide bana akıl werıyo
Bide kızlar sabah erken kalktık eşim kızımı alıp yürüyüse cıktı kahvaltıdan sonra ewi bastan asagı temizledim silip süprdüm koltukların altlarımı dersin kapılarımı koltuklarımı
Sen cocuk sussun dıye eline wer sekeri cocuk elındekı sekerı özellikle biliyomus gıbı heryere sürdü
Çerez ikram etmiiştim hepsi koltuk altlarına
Delirdim sinirden
Gittiler ben bidaha elime süpürgeyi aldım üstüne camasır suyuyla heryeri sildim
Vaharatlı çerezler vardı ben kokuya dayanamm mıdem kaldırmaz
Bugun ki tatılım tam tatıl oldu
Eşimde perdeleri yıkattı astı k
Neymişş adam ewde sıgara içmiş ki biz ewde sigara içşrmiyorz
Kızenin komsusu yabancı olunca kaş göz arasında tütdürüwermiş eşimde bişi diyememiş
Actım pencereri yok oda spreyı sıkıyom yok perdelerde koku kalırmış
Ewet arkadaslar perdelerımı tullerımı ymakınaya attım eşim astı
Eşim bnden daha pimpirikli bnde astım var düşük sewıyede ama eşim cok dıkkat edıyo hem kızımızda varr
Bugun sawas yerı gıbıydı ewım kızlar
Bn misafiri cok sewerım gercekten
Kırılsın yıkılsın mühm degıl ama be kadın cocuguna bi sahip çık dimii
Bidaha o ewe gıtmeye yüzn olsun yanii
Günaydin arkadaslar..
ben hic iyi degilim,kafami indirip mümkünse uzunca bir süre kaldirmamak istiyorum...
Sanki kamyon carpmis gibiyim,tirnaklarima kadar siziliyor
Gelemezsem kusuruma bakmayin,hic yazacak bile halim yok inanin
Görüsürüz...
Bende kayıt yenıleyecegım bakalım martta cnm ıktısat benımde senın hangı bolumdu
ben cnm yarısırım senınle hadı bakalım:)
of kızlar ya canım sıkıldı, nasıl besleneceğimi şaşırdım valla ya..
aslında dediğim gibi bakıyorum da yumurtayı abartmıyorum hatta artık gün aşırı yiyorum bir gün muz bir gün 1 yumurta olarak, et de en fazla 3 köfte falan yerim hiç abartmam zaten aşırı derecede de yiyemem..
yediklerimden olduğunu sanmıyorum ya, bence can sıkıntısından oldu.. ama tekrar ederse nolursa olsun doktora gideceğim sağol doktorcum iyi ki varsın..
Bende iktisat 4. sınıfımAllah kolaylık versin herkese
tamam tatlım olur neden olmasın norayla hedefımız vardı haftada 1,5 kılo dıye zaten:)O zaman sen ben nora yarışıyoruz.
Tamam o zaman arkadaşım seninle yarıştayız. Seninde hedefin 1,8 mi şimdi?
Aöf kursuna gidiyorum canım. diploma notumu yükseltmek için gidiyorum. Geçen sene 4 üzerinden 3,89 du
Benim hedef 2 kgama 1'in üzerinde ne versem kardır en az 1 kg en fazla 2 kg :)
Maşallah canım vallabaşarılarının devamını dilerimm
of kızlar ya canım sıkıldı, nasıl besleneceğimi şaşırdım valla ya..
aslında dediğim gibi bakıyorum da yumurtayı abartmıyorum hatta artık gün aşırı yiyorum bir gün muz bir gün 1 yumurta olarak, et de en fazla 3 köfte falan yerim hiç abartmam zaten aşırı derecede de yiyemem..
yediklerimden olduğunu sanmıyorum ya, bence can sıkıntısından oldu.. ama tekrar ederse nolursa olsun doktora gideceğim sağol doktorcum iyi ki varsın..
hadı bakalım cnm:) bu hfta ben herkesten umutluyum gecen hafta ben çöküşlerdeydim resmne bakalım ne olucak
Regl çarptı hepimizi geçen haftabu hafta bomba gibi dönüyoruz sahalara
bluee menülerini göz önüne aldığımızda çok göze batacak birşey yoktu aslında ben de yediklerinden olduğunu sanmıyorum ama dukandan hep şu aklımda kalmış yumurtanın sarısına sınır vardı kolesterolü yükseltiyor diye ama sen çok fazla yumurta da tüketmiyorsunn.. Bence stresten oldu kaç gün etkiledi seni yaşadığın problem. sağlık gibisi yok canım bazen boşvermeyi bileceğiz yapamıyoruz ama sağlığımız için bunu yapmalıyız.
canım dukanın karataydan farkı nedir? hiç araştırmadım ben onu, karatayı benimsememin sebebi ömür boyu dengeli olarak kiloyu koruma imkanı olması.. özel menüler falan istemiyor, uzun vadeli olduğu için seviyorum. açıkcası benim kolesterolüm çok iyiydi son kan tahlilinde, doktor kandaki yağ oranını çok beğenmişti ne yapıyorsan devam et demişti, ama tabi ben sonra devam etmedim o şekilde..mümkün değil zaten, olmuyor yani günlük hayatta.. ama karatay bence her ortamda mümkün..
bir baş ağrısı daha yaşarsam doktora gideceğim, dediğin gibi bu sefer ciddi stres yaşadım.. benim bu ağrılardan korkmamın sebebi babaannemi beyin tümöründen kaybetmişler yıllar önce, ister istemez korku oluyor içimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?