- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Allah korusun canımm((
Karatay dukana göre çok daha hafif bir diyet ve daha sağlıklı dukan güzel kilo verdiriyor ama karatay dukana göre daha masum.
Dukanda kilona göre 3-5 gün sadece proteinle besleniyorsun et,süt yumurta, balık vs.
sonra 1 gün sebze+protein, 1 günde saf protein tüketiyorsun. kiloyu verene kadar bu şekilde bir de koruma evresi var normalde anlattığım evrelerde meyve kesinlikle yasak ve her türlü yoğurt ve sütü tüketemiyorsun %3 yağ oranını geçmeyecek daha bir sürü detay var ama kısaca bu şekilde dukan.
Karatay normal bir diyet gibi, başağrısının yediklerinden olduğunu sanmıyorum kesinlikle stres diyorum zaten yazdıklarından enerjinin olmadığı o kadar açık ki( Biraz seni mutlu edecek şeyler yap şu sıralar, oğlunla daha çok vakit geçir vs. Aklına da kötü şeyler getirme canımm
aynen cnm ya zor ben bıde yabandı dıl mezunuyum hangı akla hızmet ıktısat yazdıysam :) dondurmustum devam edıcem ıste yardımcı kıtap olarak ne almıştın cnm
yüzde olarak yarışırsanız ben de varım ama 1,8 kg vermem mümkün değil 1 haftada.. benim kiloma göre yüzdesi çok yüksek oluyor çünkü:)
Benim hedef 2 kgama 1'in üzerinde ne versem kardır en az 1 kg en fazla 2 kg :)
Maşallah canım vallabaşarılarının devamını dilerimm
Selamlar..
tesekkür ederim kizlar,simdi uyandim ama uyandigima pisman oldum..Midem bulaniyor ve basim kazan gibi,bir bakayim dedim sizlere...
Yok ben duramiyorum,görüsürüz kizlar...
Neyse canm bunlar klasık merve fıkraları iştee
Kızlar gerkes yattı bn biraz ders calıştım malum çalışmam gereken 44 sure 257 sayfam var
Rabbim utandırmasın
Şimdi uyucam allah bilir kacta kalkarım
Kızlar size tawsıyem çocugu olanlar lütfen bi yere gidince arkanzdan konuşturmayın
Sussun dıye cocuklara tawız vermeyın
Hamile kaldıgımdan beri 30 yakın kıtap okudum hepsınde su yazıyo
Anneler dir cocugu egıten cocuk annesini dinler
Ben çocuklara uzuluyorum
Kuzenim çocuk yaramazlık yaptımı mılletn içinde dövüyo cocuk arsııız olmuş ve cokkk agresif
Öbürki hiç tınnamıyo cocuklar ne derse yapmış kolesi olmuş
Ve bılmiş hırcın dedıklerı olmassa kendılerını paralıyolar
Cocuklra üzülüyorum
Walla 30 degıl 300 kıtapta okusam çocuk yetiştrmk zor korktum
Eşim ikinciyi düşünyodu caktırmadan bana laf vuruyodu
Aksam yatmadan dedım ki gel cocuk yapalım senle artık zamnı geldı sma sakasına dıyorum bariz belli
Bnmki ne dese begenirsin
Yookkk hanım bugunden sonra bitarafım yemiyo azcık daha bekleyelimm diyo
Cok uzattım kızlar bni yanlış anlamayın
Herkes hata yapar muhakkak eksık bişiler olur ama herkeste elinden gelenın fazlasınıda yapabılır
Degil miiii?????
Benim kardeşimde dil mezunu iktisat okuyor biraz matematiksel derslerde sıkıntı yaşıyor o kadar. Ama 2. sınıfı bitirip diplomanı alıp işletmeye geçebilirsin.
Sistem değiştiği için artık yardımcı kitap yok. Hoş ben eskidende yardımcı kitap kullanmıyordum.
Şöyle yapabilirsin. Normal kitaplardan çalışıp muratın cevaplı testleri var onu alıp çözersen zaten sorunun kalmaz bence.
benımdemurat yayınlarının ki var yardımcı olarak buyuk kıtplardan hıc calışmadım bugune kadar ama dedıgın gıbı testlerını alabılırım
benımdemurat yayınlarının ki var yardımcı olarak buyuk kıtplardan hıc calışmadım bugune kadar ama dedıgın gıbı testlerını alabılırım
herkese günaydın..
bugün yine başım ağrıyor ense kısmım, ama eskisine göre iyiyim, moralim de daha iyi, dün eşim bir yemeğe gitti, ben oğlumu bakıcıya bırakmak istemediğim için gitmedim, oğlumla kakaolu kek yaptık, karıştırmayı çok seviyor:)(ve ben hiç yemedim) sonra marketten kemik almıştım onu haşladım, et suyu oldu, plastik bardaklara buzdolabı poşetlerini yerleştirip içine koydum (şekil versin diye) ve buzluğa attım, bir kısmıyla da bugün için oğluma çorba yaptım. sonra kvalidemlerle konuştuk skypedan, iyi geldi.. hakkaten bariz şekilde kendimi daha iyi hissediyorum bugün..
karataya devam ediyorum ama zayıflıyormuşum gibi bir emare yok, spor yapamıyorum çünkü kaç gündür..
dünki menüm:
sabah:
1 muz
2 hurma
3 zeytin
1 kk kadar peynir
domates salatalık
arada:
1 bardak kefir
yarım nar
1 dilim elma kadar mango (trdekiler gibi tatlı değil, ekşi ve sert bir türünü yedim)
öğleden sonra 1 şekersiz türk kahvesi
akşam:
1 kase çorba
3 köfte
biber közleme (biber kızartması ypmıştı biri, eve gelirken kokusunu aldım ve canım çok çekti, biberleri közledim, soydum, üzerine domates sosu yaptım, kızasrtmadan çok daha lezzetli oldu, en önemlisi sağlıklı oldu)
1 bardak kefir
sıvı olarak 2 lt su oldu mu bilmiyorum dün sayamadım, yeşil çay içtim 2 fincan ve 1 türk kahvesi
spor yok ama inşallah yarın buraya spor ekleyeceğim..
menüm
sabah
1 pohça :18::18:
sekersız cay
öglen
mantar corba 1 kase
sekersiz çay
ara
yarım kase aşure cok cnm cekmıştı :18::18::18:
aksam
haslanmış karnıbahar 1 kase
sekersiz cay
1 tane ekler pasta:18::18: misafirliğe gıttık adet donemım oldugu ıcın tutamadım kendımı yaw
spor
yarım saat ebru sallı ıle plates cılkım cıktı devam ederım ınsallah
su :
limonlu tarcınlı 1 lt
1 lt normal su
herkese günaydın..
çağlacım sana hoşgeldin diyemedim sanırım.arada kaynadı.hosgeldin.bol motivasyonlu paylaşımlar dilerim.
banucum bizde yarısalım istersen boyun kaç?
blue canım kolesterolüne baktırsan mı acaba.oda baş ağrısı yapar.et ürünlerini çok tükettiysen zaten karatay lisetesi bol kolesterollu.
Günaydin arkadaslar..
ben hic iyi degilim,kafami indirip mümkünse uzunca bir süre kaldirmamak istiyorum...
Sanki kamyon carpmis gibiyim,tirnaklarima kadar siziliyor
Gelemezsem kusuruma bakmayin,hic yazacak bile halim yok inanin
Görüsürüz...
23/11/2013 menüm
Sabah:
2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir zeytin domatesli sandwich
Öğle
6 tane ızgara köfte
1,5 kepek ekmek
Ara: 1 kahve
Akşam
7 yk nesfit 1 bardak sütle
Spor: yok bütün gün koştur koştur geçiyor zaten
Su: 2 litre
24/11/2013
sabah
5 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmek
1 dilim sucuk (yağını peçeteyle aldım)
Domates salatalık
Öğle 7 yk nesfit + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak kahve
1 portakal
Akşam
Peynirli zeytinli salata 1 dilim ekmek
Günaydın Edacım gayet dengeli bir menü canım tebrik ederim
Diyet listen de çok sağlıklı görünüyor bu hafta inş hepimiz en az 1.5 kilo verebiliriz
Ben ben 1.8 için yarışırım bende öyle belirlemiştim
günaydın güzeller
hava kapalı yağmurlu sıkıcı bir pazartesi daha kahvaltı yapmadım
ayy canım kıyamam kesınlıkle düşüncesizlik, bide hafta sonu eşin evde daha dikkat etmeleri gerekirdi insan haber verir
çok geçmiş olsun canım
Günaydın sahgülüm aynen burası da öyle canım sürekli yağmur çamaşır topla ser fenalık geldi içim kararıyor bu havalarda gel yaz gelll
of kızlar ya canım sıkıldı, nasıl besleneceğimi şaşırdım valla ya..
aslında dediğim gibi bakıyorum da yumurtayı abartmıyorum hatta artık gün aşırı yiyorum bir gün muz bir gün 1 yumurta olarak, et de en fazla 3 köfte falan yerim hiç abartmam zaten aşırı derecede de yiyemem..
yediklerimden olduğunu sanmıyorum ya, bence can sıkıntısından oldu.. ama tekrar ederse nolursa olsun doktora gideceğim sağol doktorcum iyi ki varsın..
Yediklerinden olduğunu hiç sanmıyorum bluecum olsa benim de olurdu senin olaylar üst üste geldiği için oldu sanırım bir de hassas bir yapın var o yüzden takıyorsun in ş geçer geçmezse bi doktora görünmende fayda var cnm
Regl çarptı hepimizi geçen haftabu hafta bomba gibi dönüyoruz sahalara
Aynen canımmm kamyon çarpmışa döndük bu hafta hedefimiz ilk üç değil birincilik olmalı
meyvesiz yoğurtsuz hayat geçmez mesela, geçici oluyor bu tip diyetler işte, ama karataya bayılıyorum:) hele son zamanlarda çikolata ihtiyacı duymuyorum maşallah diyeyim, yumurtayı 1 yedim bugün mesela 9da kahvaltım bitmişti, 4,5 saat olmuş hala acıkmadım tam olarak.. öğle arası kefir içicem içine keten tohumu atıcam..
karatay mantarlı soğanlı bir bulgurpilavı tarifi vermiş, çok hoşuam gitti ne zamandır bulgur yemedim, kaç kaşık yiyebiliriz bundan sweetdimple bacım:)
tatlım bulgur neli olursa olsun 3 yemek kaşığını geçmeyecek
Selamunaleykumm)
Herkese cok güzel bir hafta diliyorum
Bnm bu haftaki hedefim sabit kalmak çünkü adet olacagım canlarım
NSılsınız. Görüşmeyeli
Özlüyorum kız sizi hee
Aleyküm selam canımcım maşallahın var erkenden gelmişsin
bütün pazarın mahvolmuş okudum yazdıklarını hayır baştan yanlış zaten pzara günü eşinin evde olduğu belli ailecek birlikte olacağınız gün kuzenin ve arkadaşı çok düşüncesizlik etmişkusurabakma hafta içi gelselermiş çok kızdım gerçekten
Bir de evde çocuklar genelde mum gibi olur fakat ne zaman gezmeye giderler evsahibinin birşey diyemeyeceğini anlayıp resmen canga reklamındaki gibi oluyorlar biz de çocuktuk annemin bir bakışı yeterdi sıkıysa kıpırda yerinden ama şimdiki çocuklar resmen hiperaktif
Bluecum hala geçmemiş baş ağrın:26: canım bi doktora git istersen hani gidecektin kendini iyi hissetmeye başlamışsın çok sevindim
neden kilo veremediğini düşünmeye başladım canım menülerin güzel spor yapamasan bile aktif bir hayatın var napsakki acaba:44:
menün gayet güzel ama kahvaltıdaki 2 hurmayı muz yedigin günler yememeye çalış canımcım bende kızartma canım istediği zaman fırında yapıyorum kabak biber patlıcan tabiki sarımsaklı yoğurtla süper oluyor afiyetolsun cnm
mopunu kullanmışsın çok sevindim memnun kalmana güle güle kullan canım bir de fayanslarda denersen çok sevinirim ona göre karar vereyim banyo ve mutfak fayansları benim için çok önemli
Yediklerinden olduğunu hiç sanmıyorum bluecum olsa benim de olurdu senin olaylar üst üste geldiği için oldu sanırım bir de hassas bir yapın var o yüzden takıyorsun in ş geçer geçmezse bi doktora görünmende fayda var cnm
Canm bu sene sınavlara katılabılceksn dimi dondurmadın canm bn bu sene dondurdum malesef keske dındurmasaydım
3. Inftydım iktısat
Allahımmm temizliği bitirdim tam banyoya girdim sular kesildi pufff kaldım bornozla
Allahımmm temizliği bitirdim tam banyoya girdim sular kesildi pufff kaldım bornozla
Yemeklerden sonra yenilen Muz ; Yağ olarak depolanır
Meyve konusuna gelince Mevsiminde doğal olarak (hormonsuz, kimyasal ilaçsız, GDOsuz) yetişmiş ve sağlıklı ortamda, kimyasal koruyucu maddeler sıkılmadan (mumlanıp parlatılmadan) saklanıp satışa sunulan tüm meyveler sağlıklıdır. Meyvelerin içerdiği şeker oranı, glisemik endeksini belirler. Bu nedenle meyvelerin tüketim miktarları, zamanları ve şekilleri onları vücudumuz için sağlıklı veya sağlıksız hale getirebilir. Örneğin gün boyunca başka tatlı ve şekerli bir yiyecek yememek koşuluyla sonbahar ve kış aylarında sabah kahvaltısında yenecek bir adet yerli muz, glisemik endeksi yüksek olmasına rağmen verdiği enerji gün içinde yakılabileceği için sağlıklıdır. Ancak aynı muz, akşam yemeğinden sonra tok karnına yenirse ve ardından yatılırsa, gece enerjisi fazla gelip yağ olarak depolanacağı için sağlıksızdır
kızlar karatay yapanlara dikkat! muzu, yanında başka tatlı bir meyve yemeksizin öneriyor karatay.. eğer gün boyunca başka talı şekerli bir şey yememek kaydıyla demiş.. demekki muzla beraber kayısı ya da üzüm vs yemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?