- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Canımcım özellikle akşam yemeğinden sonra yenilen tüm meyveler yağ olarak depolanıyormuş eskiden akşama kadar aç gezerdim akşam tüm meyvelerden yerdim ne kadar yanlışmışben kahvaltıda muz yesem bile kuru kayısımdan vazgeçemiyorum bu sayede hiç tatlı krizlerine girmedim
Şansa bak en koktuğum şeydir aman sen de üşütüp hasta olma hemen giyin üstünü sular gelince bıcık yaparsın
belki aralarda bozduğum vs oldu ya ondan olmuştur, yada belki kilo kaybetmişimdir bana öyle geliyordur:) ama cumadan önce tartılmayacağım. spora güveniyorum, eklersem mutlaka etkisini görürüm..
neticede alışma dönemi geçiriyorum bi yandan, buranın havasına suyuna, bir de artık mesela kahvaltıdan sonra çabuk acıkmıyorum, sanırım bünyem alışıyor yavaş yavaş..bakalım 1 hafta daha denerim verememiş olursam kesin bir tahlil yaptırırım.. türkiyede olsam on kere yaptırmıştım da burda sağlık güvencem henüz geçerli değil saçmasapan işler işte.. sadece acil durumları kapsıyor, benim resmi olarak atamam henüz yapılmadı, yapıldıktan sonrasını karşılıcak devlet..
Şansa bak en koktuğum şeydir aman sen de üşütüp hasta olma hemen giyin üstünü sular gelince bıcık yaparsın
aa cok kotu olmuş en sınır oldugum durum bı kere benımde basıma geldı
tüh ya ne kötü olmuşhalbuki bir duş alıp ferahlama sırası gelmişken.. neyse sağlık olsun canım inşallah hemen gelir..
Çok çok aşırı bozduğun zaman hiç olmadı bluecum ama belkide bünyen geç alışıyordur sadece cuma günleri tartıl cnm özellikle hassas tartılarda 1 bardak su içsen bile gösteriyor o yüzden günlük değişimler olabiliyor ve cuma gün kalktıktan hemen sonra tartılma
en az bir yarım saat geçsin wc ye çıkmadan kesinlikle tartılma zaten bu hafta inş verirsin cnm veremezsen tahlil sonucuna göre hareket edersin bu devletin işleri sen vazifene gittiğin gün başlamalı sağlık güvencen ne saçma iştir
Karataya başlamamdaki en büyük etken kahvaltıların süper olmasıydı
Varsın ekmek olmayıversinnn
canım ben senelerdir diyet yapmasam bile ara öğünlü beslenen biriydim, yiyeceğim meyveyi vs mutlaka arada yerdim,ana öğünlerde de abartmadan tam doymadan kalkardım çoğunlukla.. doğru olanı hatta bana uygun olanı bu sanıyodum, o yüzden karatayı bildiğim halde denemedim bile..tabi bu alışkanlığı hemen kabullenmeyebilir vücut 3 hafta oldu daha bu sisteme geçeli, gittikçe yemeden geçirdiğim saatler uzuyor, mesela en güzeli öğle yemeği yeme ihtiyacı duymuyorum. şeker ihtiyacım çok azaldı, canım aburcubur çekmiyor bu inanın benim gibi tatlı seven çikolata seven biri için mucize.. hele geceleri oturup bişeyler izlerken bişeyler atıştırma isteği var ya, onun geçtiğine inanamıyorum en başta.. maşallah diyeyim sonra kendi kendime bozuyorum bunları..
sweetcim bir de bu mesele var, wcye çıkma düzenim hala tam oturmadı, ama bu böyle büyük değişikliklerde oluyor, burada birçok insan da bunu yaşıyor, neticede vücut buraya alışmaya çalışıyor ama son günlerde bunda da düzelme var, bu da belki kilo vermemi engelliyor tartıda çok çıkıyorum belki de..
geçici görevli gittiğinde insanlar bu sağlık meselelerini suistimal etmesin diye düşünülmüş muhtemelen, ama işte böyle uzun süreli gönderdiğinde keşke buna göre düzenleme yapsalarmış..
Tünaydınnn Güzellllerr iç işleri dış işleri derken bu saat oldu anca girebildim nasılsınız bakalım
Bluecum hala geçmemiş baş ağrın:26: canım bi doktora git istersen hani gidecektin kendini iyi hissetmeye başlamışsın çok sevindim
neden kilo veremediğini düşünmeye başladım canım menülerin güzel spor yapamasan bile aktif bir hayatın var napsakki acaba:44:
menün gayet güzel ama kahvaltıdaki 2 hurmayı muz yedigin günler yememeye çalış canımcım bende kızartma canım istediği zaman fırında yapıyorum kabak biber patlıcan tabiki sarımsaklı yoğurtla süper oluyor afiyetolsun cnm
mopunu kullanmışsın çok sevindim memnun kalmana güle güle kullan canım bir de fayanslarda denersen çok sevinirim ona göre karar vereyim banyo ve mutfak fayansları benim için çok önemli
Günaydın şekercim sabahki cısına birşey demeyeceğim gün içinde yakmışsındır ama aşure ve akşam ekler pastayap yapma bitanem ne olur bunlardaki kaloriyi anca yakmışsındır platesle:18:
Günaydın doktorcum yarışalım tabikiii
boyum 1.68 tatlım cumaya kadar en az 1.8 kilo vermek hedefim sende bir hedef belirle motşve oluruz2 ayda bir tüm tahlillermi yaptırıyorum ben de 5 aralık ta tekrar yapılacak 2 ay öncekiyle birlikte paylaşayım bakalım gidişat iyimi kötümü
Günaydın kaptancımmm geçmiş olsun :2: dinlen canım vücudun toparlansın
grip oldun sanırım
Canm napcaksın işte tmm pazar günüde gelinir ama ıusulen haber verirlir yani23/11/2013 menüm
Sabah:
2 dilim kepek ekmek arası beyaz peynir zeytin domatesli sandwich
Öğle
6 tane ızgara köfte
1,5 kepek ekmek
Ara: 1 kahve
Akşam
7 yk nesfit 1 bardak sütle
Spor: yok bütün gün koştur koştur geçiyor zaten
Su: 2 litre
24/11/2013
sabah
5 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim çavdar ekmek
1 dilim sucuk (yağını peçeteyle aldım)
Domates salatalık
Öğle 7 yk nesfit + 1 bardak süt
Ara: 1 bardak kahve
1 portakal
Akşam
Peynirli zeytinli salata 1 dilim ekmek
Günaydın Edacım gayet dengeli bir menü canım tebrik ederim
Diyet listen de çok sağlıklı görünüyor bu hafta inş hepimiz en az 1.5 kilo verebiliriz
Ben ben 1.8 için yarışırım bende öyle belirlemiştim
Günaydın sahgülüm aynen burası da öyle canım sürekli yağmur çamaşır topla ser fenalık geldi içim kararıyor bu havalarda gel yaz gelll
Yediklerinden olduğunu hiç sanmıyorum bluecum olsa benim de olurdu senin olaylar üst üste geldiği için oldu sanırım bir de hassas bir yapın var o yüzden takıyorsun in ş geçer geçmezse bi doktora görünmende fayda var cnm
Aynen canımmm kamyon çarpmışa döndük bu hafta hedefimiz ilk üç değil birincilik olmalı
tatlım bulgur neli olursa olsun 3 yemek kaşığını geçmeyecek
Aleyküm selam canımcım maşallahın var erkenden gelmişsin
bütün pazarın mahvolmuş okudum yazdıklarını hayır baştan yanlış zaten pzara günü eşinin evde olduğu belli ailecek birlikte olacağınız gün kuzenin ve arkadaşı çok düşüncesizlik etmişkusurabakma hafta içi gelselermiş çok kızdım gerçekten
Bir de evde çocuklar genelde mum gibi olur fakat ne zaman gezmeye giderler evsahibinin birşey diyemeyeceğini anlayıp resmen canga reklamındaki gibi oluyorlar biz de çocuktuk annemin bir bakışı yeterdi sıkıysa kıpırda yerinden ama şimdiki çocuklar resmen hiperaktif
Walla bizde oleydik ama şimdikiler biraz halteketli ve bu hareketlilık sımarıklık arsızlıl malesef biz anne babalardan kaynaklanıyo
:)
Ahh canm aklıma tüküreyim işte çocukla yapamam guya dedim ama kızımn masaalahı war ole izin veriyo bana yani çalısabılırsı yanı sen 2. Sınıfmı bu sene 3. Sınıfmıevet cnm katılacagım nasıpse bırbırımıze destek olurduk kıs dondurmasaydın keske
Ayy süper ilk önce göze hitap ediyo walla adamın gözü doyuyorr
Kesinlikle wc problemi yüzündendir canım çok etkiliyor hakikaten bende inatla bekliyorum wc de tartı öncesisonunda ben galip geliyorum
Bu Karatayın leptin hormonu olayı insnaı engelliyor sırf leptin baştan başlamasın diye inan ağzıma sıvı harici lokma koymuyorum
Maşallah blıuecum kocaman hemdebuna alıştıktan sonra istesen de cısları yutamıyorsun
Koşu bandı beni bekliyor sohbette güzel napsam bilemedim:44::44:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, bluebottle+, sevilselen, sekerkiz67+
misafirimiz de hoşgelmiş benden hepinize yeşilçay
KARATAY DİYETİYLE ÖNCESİ SONRASI | Canan Karatay Diyeti
işte size öncesi ve sonrası fotoları... çok teşvik edici...
ben de hemen bir yeşil çay alayım
eşimle anlaşma yaptım eve gidince oğlana bakacak ben de 45 dk leslie 3 mile yapacağım inşallah, çünkü akşam arkadaşlarıyla buluşacak bana 1 saat izin vermesi lazım
inşallah yarın buraya spor yazacağım kısmetse..
Canm baktım süpermiş yha sanki 10 yas gencleşmişler yarabbim
Canlarım bnm 2 lt su bitti
Leslie 3 mile sporumu yaptım
Yeşilçayımı içtim
Aksam yemegmi yapıp kızımla bir yürüyüşe cıkarım
Alışwerise gitmem gerekiyo bitki çaylarım bitti
Aksama doğru girerim dicem ama meraklıyım girerim bn yorum yapamasamda burdalardayım jelibonlarım
Öpüyorum hepinizi
Canm baktım süpermiş yha sanki 10 yas gencleşmişler yarabbim
Canlarım bnm 2 lt su bitti
Leslie 3 mile sporumu yaptım
Yeşilçayımı içtim
Aksam yemegmi yapıp kızımla bir yürüyüşe cıkarım
Alışwerise gitmem gerekiyo bitki çaylarım bitti
Aksama doğru girerim dicem ama meraklıyım girerim bn yorum yapamasamda burdalardayım jelibonlarım
Öpüyorum hepinizi
herkese günaydın..
bugün yine başım ağrıyor ense kısmım, ama eskisine göre iyiyim, moralim de daha iyi, dün eşim bir yemeğe gitti, ben oğlumu bakıcıya bırakmak istemediğim için gitmedim, oğlumla kakaolu kek yaptık, karıştırmayı çok seviyor:)(ve ben hiç yemedim) sonra marketten kemik almıştım onu haşladım, et suyu oldu, plastik bardaklara buzdolabı poşetlerini yerleştirip içine koydum (şekil versin diye) ve buzluğa attım, bir kısmıyla da bugün için oğluma çorba yaptım. sonra kvalidemlerle konuştuk skypedan, iyi geldi.. hakkaten bariz şekilde kendimi daha iyi hissediyorum bugün..
karataya devam ediyorum ama zayıflıyormuşum gibi bir emare yok, spor yapamıyorum çünkü kaç gündür..
dünki menüm:
sabah:
1 muz
2 hurma
3 zeytin
1 kk kadar peynir
domates salatalık
arada:
1 bardak kefir
yarım nar
1 dilim elma kadar mango (trdekiler gibi tatlı değil, ekşi ve sert bir türünü yedim)
öğleden sonra 1 şekersiz türk kahvesi
akşam:
1 kase çorba
3 köfte
biber közleme (biber kızartması ypmıştı biri, eve gelirken kokusunu aldım ve canım çok çekti, biberleri közledim, soydum, üzerine domates sosu yaptım, kızasrtmadan çok daha lezzetli oldu, en önemlisi sağlıklı oldu)
1 bardak kefir
sıvı olarak 2 lt su oldu mu bilmiyorum dün sayamadım, yeşil çay içtim 2 fincan ve 1 türk kahvesi
spor yok ama inşallah yarın buraya spor ekleyeceğim..
Cok gecmis olsun arkadasim
Günaydin arkadaslar..
ben hic iyi degilim,kafami indirip mümkünse uzunca bir süre kaldirmamak istiyorum...
Sanki kamyon carpmis gibiyim,tirnaklarima kadar siziliyor
Gelemezsem kusuruma bakmayin,hic yazacak bile halim yok inanin
Görüsürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?