Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet cnm aksam saatlerınde ozellıklı onay vermıyo hoca meyveye

çağla16 buarada hoşgeldin, kendini anlatır mısın nerdensin nasılsın yarışmaya nerden katılıyorsun

Çok çok aşırı bozduğun zaman hiç olmadı bluecum ama belkide bünyen geç alışıyordur sadece cuma günleri tartıl cnm özellikle hassas tartılarda 1 bardak su içsen bile gösteriyor o yüzden günlük değişimler olabiliyor ve cuma gün kalktıktan hemen sonra tartılma
en az bir yarım saat geçsin wc ye çıkmadan kesinlikle tartılma zaten bu hafta inş verirsin cnm veremezsen tahlil sonucuna göre hareket edersin bu devletin işleri sen vazifene gittiğin gün başlamalı sağlık güvencen ne saçma iştir

canım ben senelerdir diyet yapmasam bile ara öğünlü beslenen biriydim, yiyeceğim meyveyi vs mutlaka arada yerdim,ana öğünlerde de abartmadan tam doymadan kalkardım çoğunlukla.. doğru olanı hatta bana uygun olanı bu sanıyodum, o yüzden karatayı bildiğim halde denemedim bile..tabi bu alışkanlığı hemen kabullenmeyebilir vücut 3 hafta oldu daha bu sisteme geçeli, gittikçe yemeden geçirdiğim saatler uzuyor, mesela en güzeli öğle yemeği yeme ihtiyacı duymuyorum. şeker ihtiyacım çok azaldı, canım aburcubur çekmiyor bu inanın benim gibi tatlı seven çikolata seven biri için mucize.. hele geceleri oturup bişeyler izlerken bişeyler atıştırma isteği var ya, onun geçtiğine inanamıyorum en başta.. maşallah diyeyim sonra kendi kendime bozuyorum bunları..

sweetcim bir de bu mesele var, wcye çıkma düzenim hala tam oturmadı, ama bu böyle büyük değişikliklerde oluyor, burada birçok insan da bunu yaşıyor, neticede vücut buraya alışmaya çalışıyor ama son günlerde bunda da düzelme var, bu da belki kilo vermemi engelliyor tartıda çok çıkıyorum belki de..

geçici görevli gittiğinde insanlar bu sağlık meselelerini suistimal etmesin diye düşünülmüş muhtemelen, ama işte böyle uzun süreli gönderdiğinde keşke buna göre düzenleme yapsalarmış..

Karataya başlamamdaki en büyük etken kahvaltıların süper olmasıydı

Varsın ekmek olmayıversinnn

inanırmısın hala her sabah kahvaltıdan önce yaa ekmeksiz kahvaltı mı olur diye mutlaka geçiyor içimden ama kahvaltıya başlayınca ve ceviz badem yemeye başlayınca ekmek falan istemiyor canım.. mesela bir omletin menemenin ekmeksiz yenebileceğini düşünmezdim öyle olmuyormuş..

Kesinlikle wc problemi yüzündendir canım çok etkiliyor hakikaten bende inatla bekliyorum wc de tartı öncesi sonunda ben galip geliyorum

Bu Karatayın leptin hormonu olayı insnaı engelliyor sırf leptin baştan başlamasın diye inan ağzıma sıvı harici lokma koymuyorum

Maşallah blıuecum kocaman hemde buna alıştıktan sonra istesen de cısları yutamıyorsun
Koşu bandı beni bekliyor sohbette güzel napsam bilemedim:44::44:

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, bluebottle+, sevilselen, sekerkiz67+

misafirimiz de hoşgelmiş benden hepinize yeşilçay

ben de hemen bir yeşil çay alayım
eşimle anlaşma yaptım eve gidince oğlana bakacak ben de 45 dk leslie 3 mile yapacağım inşallah, çünkü akşam arkadaşlarıyla buluşacak bana 1 saat izin vermesi lazım
inşallah yarın buraya spor yazacağım kısmetse..

KARATAY DİYETİ’YLE ÖNCESİ SONRASI | Canan Karatay Diyeti

işte size öncesi ve sonrası fotoları... çok teşvik edici...

Canm baktım süpermiş yha sanki 10 yas gencleşmişler yarabbim

Canlarım bnm 2 lt su bitti
Leslie 3 mile sporumu yaptım
Yeşilçayımı içtim
Aksam yemegmi yapıp kızımla bir yürüyüşe cıkarım
Alışwerise gitmem gerekiyo bitki çaylarım bitti
Aksama doğru girerim dicem ama meraklıyım girerim bn yorum yapamasamda burdalardayım jelibonlarım
Öpüyorum hepinizi

Al bluecum günde en az 1 bardak içmeye çalış oooo anlaşma şartları gayet adil

Kolay gelsin tatlım harikasın benim sadece spor kaldı onuda yaptımmı tamamdır iyi alışverişler cimcimeyle sana

maşallah süpersin :)

Cok gecmis olsun arkadasim

Blue birşey sorsam çok merak ediyorum :) diplomat nasıl olunuyor? kpss ile mi atama yapılıyor?

Kıskandım sizi ben de leslie 3 mile yapacağım akşam :) değişiklik olsun ara ara da pilates yapmam lazım sıkılaşmak için

Ay hayirdir kaptancim grip mi olcan yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…