Kesinlikle wc problemi yüzündendir canım çok etkiliyor hakikaten bende inatla bekliyorum wc de tartı öncesisonunda ben galip geliyorum
Bu Karatayın leptin hormonu olayı insnaı engelliyor sırf leptin baştan başlamasın diye inan ağzıma sıvı harici lokma koymuyorum
Maşallah blıuecum kocaman hemdebuna alıştıktan sonra istesen de cısları yutamıyorsun
Koşu bandı beni bekliyor sohbette güzel napsam bilemedim:44::44:
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 2 ziyaretçi)
Sweetdimple, bluebottle+, sevilselen, sekerkiz67+
misafirimiz de hoşgelmiş benden hepinize yeşilçay
Selam bayanlar nasılsınız?
Ben feci bir pz.tesi sendromu yaşıyorum.
Ama bu hafta çok umutluyum.
Eğer bu hafta 1,6 gram verirsem 25 kilo gitmiş olacak eee yolu yarılamış sayılırım artık.
Hele insanlar en fazla 70 gösteriyorsun diyorlar ya bir şımarıyorum falan inanmazsınız.
Herkes kemik ağırlığımın fazla oladuğunu söylüyor. Kız kardeşim 61 kilo ve süper bir fiziği var. Ben ondan 2 cm kısayım kısaca 60 olunca ben tam havaya gireceğim.
herkese günaydın..
çağlacım sana hoşgeldin diyemedim sanırım.arada kaynadı.hosgeldin.bol motivasyonlu paylaşımlar dilerim.
banucum bizde yarısalım istersen boyun kaç?
blue canım kolesterolüne baktırsan mı acaba.oda baş ağrısı yapar.et ürünlerini çok tükettiysen zaten karatay lisetesi bol kolesterollu.
Selam bayanlar nasılsınız?
Ben feci bir pz.tesi sendromu yaşıyorum.
Ama bu hafta çok umutluyum.
Eğer bu hafta 1,6 gram verirsem 25 kilo gitmiş olacak eee yolu yarılamış sayılırım artık.
Hele insanlar en fazla 70 gösteriyorsun diyorlar ya bir şımarıyorum falan inanmazsınız.
Herkes kemik ağırlığımın fazla oladuğunu söylüyor. Kız kardeşim 61 kilo ve süper bir fiziği var. Ben ondan 2 cm kısayım kısaca 60 olunca ben tam havaya gireceğim.
Hayali bile güzel değil mi canımm :)
Bana da 70 kilo göstermiyorsun diyorlar ben de bi 5 kg versem süper olacak fazlası yakışmıyor bana çok çöküyorumm kafam kocaman gövdem küçücük kalıyor
Bu hafta hedefler yüksek kim tutar bizi
inşallahh canım yaa walla kendim kadar istiorum kilo wermenizi
Kızlar nasılsınız
Bugun günlüğümü oluyordum
Buraya basladgım zamanı yazmısım kk uye oldugum zaman 02.09 demişim kî 74 kıloyla basladım inş basarıcam
14. Takım cuma yarısmasına karıltım inş motivasyon olacak ve kılolarım gidecekk diye
Kızlar herkese cok tesekkür ederim
Yoksa bn tek basıma yapamazdım
Caglacım kendini iyice topladın kuzum bence işte busabah
*2 dilim kızarmıs kepeklı ekmek
*50 gr peynir
*sekersiz cay
ara
*1 rendelenmiş havuc
öğle
*1 kase mercimek corba
*1 dılım kepekli ekmek
ara
*sekersız turk kahvesi
*elma
aksam
*1 dılım ekmek
* fırında köfte
*1 bardak ayran
su:3lt
spor: 2 saat yagmurda esimle yuruduk:):)
sıvı
2 bardak siyah cay
1 bardak yesil cay
1bardak form cay
Canm ole deme sende zorlanıyorsun farkındayız ama gayet güsel gidıyorsunsabah:klasik karatay
öğle:yok
ikindi:günkurusu
1 bardak süt
akşam:1 kupa çorba
salata
yogurt
1 porsiyon pırasa
ara:süt dut kurusu
10 kadar nar tanesi
ben bu hafta kendimi pek iyi hissetmiyorum,dersler sınav stresi...elimden geleni yapıyorum.ama cok beklentim yok bu haftadan.
Iyi aksamlar fistiklar
Sanirim hava degisikligi beni fena vurdu hala ayniyim ve
eltimin babasi vefat etmis,o haberi aldim cok kötü oldum..Eltimle konustum,cok kötüydü sesi..Allah rahmet eylesin
Selam vereyim dedim kizlar...Kizmiyorsunuz demi bana,iyileseyim inanin telafi edicem
inşallah çabuk gelir
Iyi aksamlar fistiklar
Sanirim hava degisikligi beni fena vurdu hala ayniyim ve
eltimin babasi vefat etmis,o haberi aldim cok kötü oldum..Eltimle konustum,cok kötüydü sesi..Allah rahmet eylesin
Selam vereyim dedim kizlar...Kizmiyorsunuz demi bana,iyileseyim inanin telafi edicem
Tünaydınnn Güzellllerr iç işleri dış işleri derken bu saat oldu anca girebildim nasılsınız bakalım
tatlım benım 2.sınır ama en azından 2 yıllık dıplomamı alıyım dıyorum
Bluecum hala geçmemiş baş ağrın:26: canım bi doktora git istersen hani gidecektin kendini iyi hissetmeye başlamışsın çok sevindim
neden kilo veremediğini düşünmeye başladım canım menülerin güzel spor yapamasan bile aktif bir hayatın var napsakki acaba:44:
menün gayet güzel ama kahvaltıdaki 2 hurmayı muz yedigin günler yememeye çalış canımcım bende kızartma canım istediği zaman fırında yapıyorum kabak biber patlıcan tabiki sarımsaklı yoğurtla süper oluyor afiyetolsun cnm
mopunu kullanmışsın çok sevindim memnun kalmana güle güle kullan canım bir de fayanslarda denersen çok sevinirim ona göre karar vereyim banyo ve mutfak fayansları benim için çok önemli
Günaydın şekercim sabahki cısına birşey demeyeceğim gün içinde yakmışsındır ama aşure ve akşam ekler pastayap yapma bitanem ne olur bunlardaki kaloriyi anca yakmışsındır platesle:18:
Günaydın doktorcum yarışalım tabikiii
boyum 1.68 tatlım cumaya kadar en az 1.8 kilo vermek hedefim sende bir hedef belirle motşve oluruz2 ayda bir tüm tahlillermi yaptırıyorum ben de 5 aralık ta tekrar yapılacak 2 ay öncekiyle birlikte paylaşayım bakalım gidişat iyimi kötümü
Günaydın kaptancımmm geçmiş olsun :2: dinlen canım vücudun toparlansın
grip oldun sanırım
Canm napcaksın işte tmm pazar günüde gelinir ama ıusulen haber verirlir yani
Walla bizde oleydik ama şimdikiler biraz halteketli ve bu hareketlilık sımarıklık arsızlıl malesef biz anne babalardan kaynaklanıyo
:)
Ahh canm aklıma tüküreyim işte çocukla yapamam guya dedim ama kızımn masaalahı war ole izin veriyo bana yani çalısabılırsı yanı sen 2. Sınıfmı bu sene 3. Sınıfmı
Ayy süper ilk önce göze hitap ediyo walla adamın gözü doyuyorr
tatlım benım 2.sınıf ama en azından 2 yıllık dıplomamı alıyım dıyorum
Günaydın
Cumartesi menüm
Sabah:bolyeşillikli salata
Az yaglı peynir
Zeytin
Haslanmış yumurta
Cay
2 dilim kep ek
Ara:yok
Ögle
Specıal k
İçine elma ve mandalına dilimledim
Ara:yeşilcay
Aksam
3 kofte
Bol salata
Birkase cacık
Spor:zumba dansı 30 dk
Su:2.5
PaZar:
Sabah:
Patates kızartması 3 catal
Birtane küçük krep
Yumurta salatası yeşil soganlı maydanozlu oluyo ya)
Bçk dut reçeli
2 dilim ek
Ara:türk kahvesi
Ögle:
Bir porsıyon bamya
Slalata
Bir kase yogurt
Aksam
4 kasık kep makarna
2 bardak ayran
Salata karısık
Su:2 lt
Sporazar günü temposunu anlattım yhaaa )) en güzel spordur heralde
Pazartesi
Sabah
Has yumurta
Domates
Salatalık
Peynir zeytin
Btk bal
3 dilim ekmk kep
Cay
Ara:yeşilçay
Ögle
Ispanak yemegi
Birkase yogurt ıle birlikte
Aksam
Kurufasulye bir porsiyon
Birkase cacık
Birdilim kep ek
Ara: biberiye cayı
Spor:leslie 3 mıle
Su:2.5lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?