Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bayağı bayağı geçiştirmişsin günü:) Sıkıntı olacak bir şey göremedim.

Akşam bence çok olmuş.

Canım bence akşam biraz fazla olmuş. Çorba yada pırasadan birini yeseydin daha güzel olurdu.
İnş bu hafta geçer güzel bir sınav sonucuda alırsın. Sıkma canını...

Allah rahmet eylesin kaptancım...

Çağlacım güzel menü olmuş.Toparlarsın üzme artık kendini.

Canım pazar günü akşam 2 bardak ayran çok olmuş.

Sporlar çaylar falan filan süper tebrik ediyorum seni. çok başarılı

Dünkü menüm

Bir bardak ılık su+ 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi

Kahvaltı
3 tane zeytin
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmek
domates-salatalık

Ara: Şekersiz sütle nescafe

Öğle
1 kase mantar çorbası
4 tane köfte
Salata
yarım dilim kepek ekmek

Ara: 1 mandalina

Ara: 1 activia + 5 fındık

Akşam:
1 bardak light sütle 7 kaşık nesfit
1 mandalina
10 tane fındık

Ara: 7 tane fındık

Su: 2,5 litre
2 bardak yeşilçay
Spor: yok

Günaydin arkadaslar..

Nasilsiniz..Ben hala ayniyim ve arti olarak bogazim agriyor,yutkunamiyorum bile..Kulaklarima vuruyor agrisi
Neyseki cocuklar iyi,onlarda simdilik bisey yok

Gün icinde kendimi iyi hissedersem gelmeye calisacagim..Hoscakalin

Blue birşey sorsam çok merak ediyorum :) diplomat nasıl olunuyor? kpss ile mi atama yapılıyor?

canım bizim atama şeklinde değil, kpssden sonra kurumun sınavına giriyorsun.
şöyle, önce kpssye giriyorsun, bizim sıanvda 108 puan türü istemişlerdi, ondan 80 ve üzeri alanlar başvuruyor kuruma.. kurum puan sırasına göre ilk 1800'ü sıralıyor, ve genelde 1800. kişinin puanı 86 falan oluyor. sonra kurum bir test sınavı yapıyor, bu sınavda uluslararsı ilişkiler, iktisat, ingilizce aklına ne gelirse var:) 1800 kişiden ilk 300 ü başarılı sayıyor, bu 300 kişi yazılıya girmeye hak kazanıyor. sonra bu 300 kişiye yazılı sınav olarak 2 çeviri sınavı (türkçe-ingilizce ve ingilizce-türkçe) ve 2 kompozisyon sınavı (biri türkçe biri ingilizce) yapılıyor. 4 ayrı sınav oluyor yani. bunların her birinden 70i geçmek zorundasın. geçersen mülakata girmeye hak kazanıyorsun. genelde 300'den bi 120 kişi falan geçiyor yazılıyı. mülakatta da önünde 10dan fazla büyükelçi oluyor, ve zarflar oluyor, zarftan soru çekiyorsun, cevaplamaya başlıyorsun, o arada büyükelçiler soru soruyorlar, pat diye ingilizce devam et diyorlar falan.. oldukça zorlu bir sınav..
ben burdan önce de ekonomi bakanlığındaydım.. orada da test hariç ayrı süreçlerden geçtim, tamamen aynısıydı. eşim bu bakanlıkta olduğu için beraber tayin olabilmek için hamileyken sınavlara çalışmaya başladım, hatta doğum kpssye denk geldi doğumdan 5 gün sonra kpss ye girdim:) Allahıma binşükür bana nasip etti burayı, bebeğim çok akıllıydı gaz sorunu vs yoktu, bu bahsettiğim test yazılı aşamasında zorlanmadım.. ama işte nerden baksan 1 seneden fazla çalışıyorsun, ben bi yandan işte çalışıp bi yandan hamilelik bir yandan sınava çalıştım, sonra da doğum izninde de test yazılı mülakat aşamalrını geçirdim.. heyt be ne günlerdi:))

canım gayet güzel atlatmışsın, hiç bi kaçamak yok, maşallah sana.. bu mu sağlıksız, yemişler yumurta yoğurt meyve her bişey var:)

edacım öyle güzel bir haber aldım ki inşallah dogrudur.
2012 aralıktan bu yana her ptesi konular sınavlar eklenerek bir yıgın oluştu ben bu yıgınım içinde boguluyorum.ön testler videolar ders notları son sınavlar cerhhasinden psikiatrisine her konu sanki bütün tıbbın özeti.ben takip edemedim dogum yaptım cocuklardan fısat bulamadım.demişlerdiki 1 yıl sonunda sınav olacak siteye baktım öyle yazıyor.ama uzatılmıs süre konular tam eklenmemiş yeterli katılım olmamıs konuslar martta bitecek sınavda haziranda olacakmıs..her aksam 2 aylık ders yapmak için canımı cıkardım kac gündür.baktım gercekten konular eksik mümkün değil aralıkta tamam olmaz zaten bu haftasonu eşim geliyor..rahat rahat yaparım sınavlarımı.

canım gayet güzel hatta eğer böyle karataya benzer besleneceksen sabahları ceviz badem vs ekle 1 dilim ekmek az ye, akşam da pilav bulgur pilavıysa süper:) ama su çok az, yani diyet dışı biri için bile az..su şişesini doldur gel git yudumla, böyle böyle alışırsın içmeye

annelik kariyer sınavlar iş hayatıben haileyken bebegim şöyle dikdik saçlı stres topu gibi olur diye düşünüyordum.ama maşallah cok uysal yavrularım.

canım niye beklentin yok gayet güzel gidiyorsun.. dersler stres yaptı ondan diyete odaklanamıyorsundur, sen öncelikle derslerini düşün bence, gece yarılarına kadar çalışıyorsun 3 tane çocuk eşin burda değil, kendine çok yüklenme..

aldığın habere de çok sevindim canım, sınav daha geç olacak öyle mi? doğrumu anladım? inşallah eşin gelince yükün azalacak

canım başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.. baba bir kız için çok farklı, benim babam da geçen anjiyo oldu ve ben burdaydım, bana söylememişler, öyle kötü oldum ki, Allah başımızdan eksik etmesin..

annelik kariyer sınavlar iş hayatıben haileyken bebegim şöyle dikdik saçlı stres topu gibi olur diye düşünüyordum.ama maşallah cok uysal yavrularım.

aynen ya 3 aylık hamileyken eşim kazandı dışişlerini, ben de o zaman başlamak zorunda kaldım tabi hemen bir sonraki sene için.. of dedim hamileliğim böyle mi geçecek, ama aslında herşeyde vardır bir hayır, doğumdan sonra ciddi bi depresyon geçirdim ben, gerek çevre etkisi gerek kendi hassasiyetim vs, bu sınav beni çok güzel oyaladı hayata bağladı.. o yüzden üzülmüyorum.. sınav bitti eve dönerken "Allahım ben yine buhranlara girecekmiyim şimdi" demiştim unutmuorum hiç..

Senin adına sevindim. Halledeceksin merak etme

tatlım ya eve bı gıttım spor yaptım soyunuyordum suyu bı actımkiiiii sular gıtmış ay bıton sınır oldum sen geldın aklıma

ayy canım ya çok kötü, bizim sularda taaa akşam 7 de geldi

canım başınız sağolsun, sen dinlen güzelce kendini toparla olurmu öyle şey kaptanım

evet canım bu mevsımlerde en buyuk sıkıntım su ve spor
inşallah sporuma başlıyorum cumaya kadar trombolinim geliyor suda evet dediğin gibi şişeyi doldurunca içiyorum öyle yapayım

menümü yazayım sonra işlere bakayım biraz;

sabah:
1 yumurta
4 zeytin
peynir
salatalık
ceviz kaju(4tane)fındık karışımı
1 avuç üzüm

arada:
1 bardak keten tohumlu kefir
1 ufacık mandalina

akşam:
3 köfte
3 yk ince bulgurla kocaman salata (canım kısır çekti, 1 domates 1 salatalık 1 soğan ve 1 havuca 3 yk ince bulgur karıştırdım, limon azcık salça, yağ ve kayatuzu ekledim)
1 bardak kefir

spor: leslie 3 mile ve 50 mekik
su: 2 lt
diğer: 3 yeşil çay, 1 beyaz çay,1 siyah çay

bugün burası sessiz baya..
nerdesiniz kızlar? şekerkız, sweetdimple, hümeyra, sevilay, şahgül, eda, noraa..
kaptan hasta doktorumun da işleri vardır kesin.. gelin de yazın azcık yahu..

Blue böyle uzun detaylı bir şekilde yazdığında için çok tşk ederim Yazdıklarını 2-3 kez okudum çok zorlu süreç ama sonrası da büyük bir mutluluktur eminim ben de Kpss A sınavına girmeyi düşünüyorum o yüzden sordum şu an özel sektorde çalışıyorum ama birşeyler yapmak istiyorum olduğum yerde kalmak istemiyorum diplomatlık baya zor :) sen hamile halinle bir de girmişsin sınava valla çok azimliymişsin ben bekarım öyle çok büyük sorumluluk yok ona rağmen korkuyorum yarıda bırakırım diye şu sıralar araştırma içerisindeyim o yüzden merak ettim tşk ederim tekrar

ne demek canım rica ederim, mecburen detaylı yazdım:) süreç öyle uzun ki:))
kpss a konusunda kurumlar konusunda tecrübem çok canım, sen hangi bölüm mezunusun iktisat mı? kpss ye gireceksin değil mi? her konuda yardımcı olurum ben..

kızlar ben bu hafta malum 500 gr fazla çıktım
bu hafta kilomuzu hesaplarken fazla olan üzerinden mi değerlendiricem yoksa öncki halinin üzerinden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…