Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugunku menum sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu 3 gunkurusu yogurt kuru

Kahvalti 1 haslanmis yumurta yarim muz.domates salatalik.3 zeytin.ceyrekorgu . Peyniri. 1 cavdar ekmegi

Ara 1 besi biyerde 1 fincn az sekerli turk kahvesi

Ogle 10 tuzsuz findik 10 tuzsuz antep fistigi

İkindi 1 yesil cay 1 zecefilli cay 1 besi biyerde
Aksam yogurt kuru
3 yemekkasigi. Bulgur pilavi.5 yemek kasigi barbunya 1 kase yogurt

3. Lt su spor yapamadim

Guzel arkadasim nacizane tavsiyem ruhi skintin icin kalk bi namaz kil bide kuran dan biseyler oku bak nasil rahatliyosun veya SEKİNE duasivar kolay okunuyo fsydasi cok rahatlatir

canım benim görüşrüz bende öptm

Guzel arkadasim nacizane tavsiyem ruhi skintin icin kalk bi namaz kil bide kuran dan biseyler oku bak nasil rahatliyosun veya SEKİNE duasivar kolay okunuyo fsydasi cok rahatlatir

kesinlikle haklısın canım, sadece abdest almak bile insanın üzerindeki negatif enerjiyi alıyor

İyi akşamlar güzeller

İyi dersler Mervişim görüşürüz

menün süper Sevilaycım acıcıkda spor olsaydı

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
Yeşillikli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan adaçayı
8 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
2 ad mandalina yarım ayva

AKŞAM:
Yeşil mercimekli lahana
Salata
1 kase yoğurt

SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan adaçayı
takviye olarak omega 3

menüm:
sabah:klasik karatay

öğle kefir

ikindi ananas
kefir

akşam
yarım porsiyon çorba
salata
közlenmiş biber patlıcana yogurt döküp kıymalı sosla yemek yapmıs annem

çayın yanında 1 avuc dut

hormonlarım beni dürtüyor dutla zor bastırdım.

Anneciğinin ellerine sağlık afiyetolsun Yasemincim süper menü yeterince su da içmişsindir umarım

bende kılamadığım zaman çok huzursuz oluyorum ama tembellik ve saçma sapan bahanelerle aksatıyoruz canım

Şeytan namazı kıldırmamak için her türlü vesveseyi verir malesef

Yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler Allah rahatlık versinn

Son düzenleme:
menümmm

sabah:2 yumurtayla yapılmış kaşarlı omlet,1 domates,5 zeytin,1 dlm ekmek

öğlen: 1 kase çorba,3 kaşık pilav,3 kaşık patlıcan yemeği,salata

akşam:yoğurtlu semizotu ve lahana salatası,1 elma

2 bardak çay,2 tane ceviz
2 ltre su

ben galiba bu haftada kilo veremiycem kendımı hiç kiloverıyormus gıbı hıssetmıyorum sanki şişmiş gibiyim

Iyi geceler..

Karnim acikti kac gündür ilk defa,ama saat gec diye cay iciyorum..

K.V aramis gel ütümü yap,ayakta duramiyorum diyor,evde 18 yasinda genc kiz var,ver eline yapsin,benim kendi ütümü yapacak halim yok dedim
Yok o beceremezmis..
Bende dedim ben evlendigimde o yastaydim,habire annen sana bisey ögretmemis diye basima kalkiyordun,e siz ögretin kiza iki gün sonra el kapisina gittiginde basina kalkinmasin dedim

Ben cocuklarima dogru düzgün yemek yapamiyorum birde kalkicam ütüye gidicem,biride demiyorki sen hastasin yardim lazimmi,cocuklarin acmi tokmu

Haksizmiyim ama kizlar,alttan almaninda,laf olmasin aman kimse sesimizi duymasin demeninde bir siniri var..Bazen dayanamiyorum inanin,saygisizlik etmim yasli kadin diyorum ama insanda biraz anlayis olur

Cok doldum valla kendimi zor attim buraya

Cnm sen birak o topigi ben sana canli yayin yaparim burdan,hem esime hem ailesine hic merak etme

Canm menün güzel ama öglen fındık fıstık sen dıyete göremi yapıyorsun anlamadım fakat tamamlayıcı olmuş
Sevılaycım sana katılıyorum ben daralınca hemen bir abdest alıp kuranıkerime basvuruyorum
Su dunyada hersey yalan
kesinlikle haklısın canım, sadece abdest almak bile insanın üzerindeki negatif enerjiyi alıyor
Dogru canm bununla ilgılı bi hadisi şerifte var fakat tam hatrımda degıl oyusden yalnış fetva vermim
Ama dedıgın dogru

Helal olsun sana bak yasemin hormonlarınla basa cıkabılıyosun artık cok seviniyorum buna....artık kılolar senden korksun
bende kılamadığım zaman çok huzursuz oluyorum ama tembellik ve saçma sapan bahanelerle aksatıyoruz canım

Vallahi sahgulcum bu namaz işine bişi bulmamız lazım kardeşim
Yoksa halimiz harapp
Farkındamısın hep dünya için ugrasıyoruz sanki kazık cakacagız dünyaya insan ahireti için sonsuzluk için çalışmaz mı hiç
Ve ole buyuk azap var ki namazı bırakın terk etmeyı vaktınde kılmaanlar için
Allah bizi namaz ehli eylesin inş

Afiyet olsun cnm..Yediklerinde bir sorun yok,niye vermeyesinki kilo anlamadim..
Olumlu düsünelim lütfen..
cnm sen zaten 2 haftadir kilo vermiyorsun,bence bu hafta vereceksin

Canm sıkma canını
Allah allah zaten ole olurkendi kızlarına gelince aman aöan el kzızna gelince anan ogretmemiş
Valla boşwer canm hiçte sayfgısızlık degıl yaptıgın hem oda sana saygı gostersın hastasın cocuklarına bakamıyosun ewdeki kütük baş yapsın(annem ole iş yapmayan kızlara kütük baş derde)))
Cnm sen birak o topigi ben sana canli yayin yaparim burdan,hem esime hem ailesine hic merak etme
Aman aman kalsın bacım psikolojim bızuluyo adama saldırasım geliyor

Swetemm gitmeseydın canm kaptanda geldi bak (
Kaptan biraz daha iyimisin bu arada yha senin asıl ismin ne
Bir mahsuru yoksa soylermisin

Kütük bas iyiymis

Ay cnm ya ne bilim,her zaman diyorum Allah herkesi gönlü kadar iflah etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…