Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canlarıö herkes yatmış galibaa
Ee milletin işi gücü var yani )(
Bnm gibi ew hanımı pek yok
Ahh kızlar size imreniyorum bebişimi büyüteyim inş bende eger hayırlı bir iş bulursam calışmak istiyorum
Suanda da pek boş durmuyorum ama sigırtalı aylıklı gibi olmuyo
Şu anda elimde el işi var onları satıyorum yada sıpariş yapıyorum
Yıne sıpariş üzerine pasta yapıyorum yada ew yemekleri
Burası site mesela calısan bayan cok midafirleri oldugu zaman bana soyluyolar ben yemekleri yapıyorum ole bi gelirim oluyo
Bayramlarda baklava acıyorum bazı komsularım arada istiyo onlarada yapıyorum
Kadınların günleri oluyo su böregi falan istiyolar tepsi olarak yapıyorum
Ama inş kızım büyüyünce eski işime dönerim inş
Müdürüm arada bi yokluyo ama bnm kızım ufacık bakacak kişilerde var ama kızımın bana ihtiyacı war suan
Bi doktor ögretmen avukat oladıgımdan bekleyebilirim degilmi kızlar

tesekkür ederim cnm,daha iyiyim..
ne mahsuru olacak cnm.Helin ismim..

Cok güzell bi ismin var gercekten cok begendim kaç yasındaydın helincim sen yha şimdi helin ismini suyunca karsımda 18 lik kız uyandırdın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel cnm bos durmuyorsun..
bende cok seviyorum mutfakta olmayi,burdada öyle siparis veren olsa yaparim valla pasta börek,hem para kazanmis olurum

Cnm bencede kizin kücük..krese baslasin ondan sonra calisirsin,is kacmiyor ya..cocuklarimizla gecirdigimiz zaman kadar kiymetli birsey yoktur
..tabi bu benim fikrim,seninde kendine göre planlarin vardir elbet

Cok güzell bi ismin var gercekten cok begendim kaç yasındaydın helincim sen yha şimdi helin ismini suyunca karsımda 18 lik kız uyandırdın
tesekkür ederim cnm
18 yasimda olmayi cok isterdim ama 28 yasimdayim cnm..10 yildir,hatta nerdeyse 11 yildir evliyim..
genc evlenip genc anne oldum..senin annecigin kadar olamasamda bende kizlarimla arkadas gibi görünücem galiba

kizlar yarin kizimin almancadan snavi var,cok heyecanliydi uyurken...
dün ingilizce sonuclari geldi 1 almisti bu arada 1 buranin en iyi notu..
gecen annemi aradim annem dedi deniz ne yapiyor,dersler nasil..
dedim iyi anneannesi matematikten 1 aldi..
annem hemen diyor kizim sakin kizmayin cocuga,akli karismistir..bi dahakine düzeltir..
anne dedim niye kizim cocuga,
e 1 almis ya diyor
yok annem dedim 1 en iyisi,sinifin en iyi notunu o almis dedim,
kadini bir gülme tuttu,2 saat gülüyordu kendine

canımm hoşgeldin kendini iyi hissetmene çok sevindim, kayınvalidene gelince biraz lüzumsuzca bi davranış canım sen zaten hastasın üstüne 3 çocuk onun sana yardıma gelmesi lazım bide evde genç kızı varmış takma tatlım ya boşver

evet canım kesinlikle, amin inşallah

Afiyet olsun cnm..Yediklerinde bir sorun yok,niye vermeyesinki kilo anlamadim..
Olumlu düsünelim lütfen..
cnm sen zaten 2 haftadir kilo vermiyorsun,bence bu hafta vereceksin

evet canım durdum kaldım bişey oldu inşallah bakalım trombolinim kargoya verilmiş gelir yarın falan sporada başlasam verırım artık

maşallah sana ne güzel canım harçlığın çıkar en azından, bende çok çalışmak istiyorum bakalım bu ayda tahlillerim iyi çıkarsa eşimin başının etini yemeye başlıycam

hos buldum cnm

kiz eltimin kizi cnm,kaynanamin 5 oglu var,kizi yok hic

eltim tr ye gitti babasi vefat ettigi icin,kaynanamla altli,üstlü oturuyorlar..yani ayni evde sayilirlar...
hani hasta olmasam yine sabah cocuklari okula biraktiktan sonra gider yaparim ama benim bakima ihtiyacim var:2:

Cnm 4.takimda kaptanken trampolin kullanan arkadaslar vardi ve cok faydali trampolin...yag yakmada cok etkili,onu cok iyi biliyorum

kızlar hepinize iyi geceler bende yatayım yarın kursa gidicem gelince görüşürz artık öptüm hepinizi

Cnm 4.takimda kaptanken trampolin kullanan arkadaslar vardi ve cok faydali trampolin...yag yakmada cok etkili,onu cok iyi biliyorum

gerçektenmi çok sevindim canım, eşim araştırmış banada o dedi alalım soğukta yürüyüşe çıkma evde zıplarsın diye bende bilemedim işe yararmı diye, netten araştırdım biraz 10 dk egzersiz yarım saattlik yürüyüşe denkmiş, bide videolar cok zevkli geldi

Seninle aynı görüşteyim canım cocugumla geçirdigim vakit daha kıymetli

Herkese gunaydın
Nasılsınız hanımlar bugun hepimiz için çok güzel olur

güzel menü.

Canlarım nasılsınz baklım bu sefer degişik bi yerden girdim
Ikı saatte yazıyo kendimi 2005 lî tüplü bilgisayarda hissettim

Güzel menü Bir de hormonlarınla verdiğin mücadeleyi yendiğin için tebrikler

Bende peyniri kaşarlı yememeliydin. Kaşar çok yağlı.
Geri kalanı güzel.

Kaptancım sen haklısın. Evde kendi kızı varken beni çağırsalar bende aynı tepkiyi verirdim. hasta olmazsam bile yapmam. kimsenin hizmetçisi yerine koydurma kendini. hasta değil bir şey değil. Kendi kızı varken el kızı dediği sen mi bakacaksın ne münasebet. Ben sanırım çok cadı bir gelin olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…