- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
bak sennn ama haklısın ne diyim bu tür erkekleri allah ıslah etsinLiseli gibi çıkıyorsa iyi ya. Finans tahsilat departmanında çok işe yarar. iş hayatında ne erkekler var sadece sesine hasta olup borcunu ödeyenler falan çok sapık erkek var.
Kaynayan sirkeli suya yumurtayı kırıyorsun tatlım süzgeç yardımıyla pişince tabağa alıp sarımsaklı yoğurt ve tereyağında pulbiber kızdırp üzerine döküyorsun hem pratik hem lezzetlidir bazen sabahları yapıyorum ben
çikolata cısssss:117::113:
bak sennn ama haklısın ne diyim bu tür erkekleri allah ıslah etsin
Sirkeli sirkeli eksi olmuyormu?
Yoğurdu direkt üstüne mi döküyorsun yoksa karıştırma falan var mı ?
Çok enteresan bir tat olur. Yoğurt ve yumurtayı tat olarak birlikte canlandıramadım ama yoğurt treyağ+ pul biber süper bir üçlü her şekilde gideri vardır bence:)
Sorma. Geçen sigorta şirketinin muhasebecisi naber nasılsın falan diyor olsa olsa 2,3 kere konuşmuşuzdur.Bayramınız nasıl geçti? Ben memlekete gittim böyle oldu şöyle oldu adam anlatıyor bana. Aa sizi facebookta arattım bir taneymişsiniz.
Mail imzanızda çok çok tatlı bir güzellik yapın waffle ısmarlayın. Bir ısmalamadınız gitti.
eğer ben alıngan değilsem adam resmen asılıyor bence.
Bu arada bakiye mutabakatı yapıyoruz. Hepsini o ara yapıyor.
Yok yok haram etme sadakan olsun belli ki bilmeden yemişş sen en güzelini yaptın üzerine yazmakla bir daha dokunmaya çekinir
Liseli gibi çıkıyorsa iyi ya. Finans tahsilat departmanında çok işe yarar. iş hayatında ne erkekler var sadece sesine hasta olup borcunu ödeyenler falan çok sapık erkek var.
Öyle sadaka mı olur :26::26: Beni en çok ne çileden çıkarttı söyliyimmi? Poşeti açmış almış poşeti dolabın içinde bırakmış. Yuh arkadaş dedim.Yani ne bilim bir an çok kızdım. Bilmeden almak gibi bir şey değil. Gayet bilerek alınmış. Dolaptaki herşey birilerine ait.Yani cidden şirketin değil. Personelin kullanımına verilmiş buz dolabı sonuçta. Ha demeyin sakın bir meyvlei yoğurt için neler diyorsun diye.
Valla ucu ucuna geçiniyorum. Para biriktirmek zor. 10 kuruşu bile hesap ediyorum ben.Böyle parasız zamanlarda çok cimri oldum galiba.
Bilerek aldıysa hakikaten çok büyük ayıp etmiş haklısın canım ama cimrilikten değil bence seni en çok kızdıran diyetini bozmak durumunda kalman sonuç olarak sen yoğurt yeme niyetiyle gitmiştin devir hesap devri haklısın ama en çok diyetin bozulduğu için kızdın
Sorma. Geçen sigorta şirketinin muhasebecisi naber nasılsın falan diyor olsa olsa 2,3 kere konuşmuşuzdur.Bayramınız nasıl geçti? Ben memlekete gittim böyle oldu şöyle oldu adam anlatıyor bana. Aa sizi facebookta arattım bir taneymişsiniz.
Mail imzanızda çok çok tatlı bir güzellik yapın waffle ısmarlayın. Bir ısmalamadınız gitti.
eğer ben alıngan değilsem adam resmen asılıyor bence.
Bu arada bakiye mutabakatı yapıyoruz. Hepsini o ara yapıyor.
Bana da bir tanesi özlü söz gönderiyordu
Öyle sadaka mı olur :26::26: Beni en çok ne çileden çıkarttı söyliyimmi? Poşeti açmış almış poşeti dolabın içinde bırakmış. Yuh arkadaş dedim.Yani ne bilim bir an çok kızdım. Bilmeden almak gibi bir şey değil. Gayet bilerek alınmış. Dolaptaki herşey birilerine ait.Yani cidden şirketin değil. Personelin kullanımına verilmiş buz dolabı sonuçta. Ha demeyin sakın bir meyvlei yoğurt için neler diyorsun diye.
Valla ucu ucuna geçiniyorum. Para biriktirmek zor. 10 kuruşu bile hesap ediyorum ben.Böyle parasız zamanlarda çok cimri oldum galiba.
kızlar ben kaçar iyi akşamlar size.
Bizim burda ben sürekli diyette olduğum için light olan şeylere kimse dokunmuyorzaten patronla aynı beslenıyoruz ona alıyorum bende onunkileri kırtıklıyorum
Arkadaslar su eşi ve eşinin ailesi topiği beni cok baglıyor telefona bi başlıyorum duramıyorum
Birdaha girmicem valla
Neyse bacılar tarçınlı süt içtim dahada profiterolun ağası gelse yiyemem arkadas tuttu beni
Kızlar yha bnm bu kızımı napim ben
Agzına burnuna bursam az ısırsam
Poposunu mıncırsam bole aglatsamm az onu ne yapsam içimdeki hararet geçer
Allahım yarabbim yatagında oynuyo kendi kendine bebegini almış yastıga koymuş hı hı hı diyo agzındakı emzigi aldı şimdi bebeginin agzına vermeye calışıyo gizlendim izliyodum onu
Allahım herkesi ewlat sahıbı yapsın isteyen dileyen kullarınaa inşş;((
Bole 2 tane 3 tane 4 tane
5 de demicem yani o kadar da deıl
sabahki güzel haberden sonra doping oldu bana öğle arası dr arkadasın biri ayrılacak die veda programı vardı.kekler pohacalar sütlü nuriyeler.kırıntısını bile yemedim.yeseydim şimdi pişmanlıktan başka birde kalori ekleyecekti bana.yemediğim için cok mutluyum.zaten hayatımda bir ilki yaşıyorum 1 haftadan fazladır çikolata yemedim teşekkürler karatay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?