Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sirkeli sirkeli eksi olmuyormu?
Yoğurdu direkt üstüne mi döküyorsun yoksa karıştırma falan var mı ?
Çok enteresan bir tat olur. Yoğurt ve yumurtayı tat olarak birlikte canlandıramadım ama yoğurt treyağ+ pul biber süper bir üçlü her şekilde gideri vardır bence:)

bak sennn ama haklısın ne diyim bu tür erkekleri allah ıslah etsin

Sorma. Geçen sigorta şirketinin muhasebecisi naber nasılsın falan diyor olsa olsa 2,3 kere konuşmuşuzdur.Bayramınız nasıl geçti? Ben memlekete gittim böyle oldu şöyle oldu adam anlatıyor bana. Aa sizi facebookta arattım bir taneymişsiniz.
Mail imzanızda çok çok tatlı bir güzellik yapın waffle ısmarlayın. Bir ısmalamadınız gitti.
eğer ben alıngan değilsem adam resmen asılıyor bence .
Bu arada bakiye mutabakatı yapıyoruz. Hepsini o ara yapıyor.

Canım sirkeyi çok az koyuyorsun suyun içine sen koymayabilirsinde
hatta tavada yumurta yapıp üzerine sar. yoğurt ve pulbiber dökebilirsin bu daha pratik

Adam zekiymiş hem bakiye mutabakatı hem muhabbet iyi karıştırmamış hesapları bence de kesin asılmış

Yok yok haram etme sadakan olsun belli ki bilmeden yemişş sen en güzelini yaptın üzerine yazmakla bir daha dokunmaya çekinir

Öyle sadaka mı olur :26::26: Beni en çok ne çileden çıkarttı söyliyimmi? Poşeti açmış almış poşeti dolabın içinde bırakmış. Yuh arkadaş dedim. Yani ne bilim bir an çok kızdım. Bilmeden almak gibi bir şey değil. Gayet bilerek alınmış. Dolaptaki herşey birilerine ait.Yani cidden şirketin değil. Personelin kullanımına verilmiş buz dolabı sonuçta. Ha demeyin sakın bir meyvlei yoğurt için neler diyorsun diye.
Valla ucu ucuna geçiniyorum. Para biriktirmek zor. 10 kuruşu bile hesap ediyorum ben. Böyle parasız zamanlarda çok cimri oldum galiba.

Bilerek aldıysa hakikaten çok büyük ayıp etmiş haklısın canım ama cimrilikten değil bence seni en çok kızdıran diyetini bozmak durumunda kalman sonuç olarak sen yoğurt yeme niyetiyle gitmiştin devir hesap devri haklısın ama en çok diyetin bozulduğu için kızdın

Aynen öyle. Artık vücudum böyle alışmış aynı saatlerde acıkıyorum.
Aman neyse. Bende şirkettekileri biraz güldürdüm. Alan kişide belki utanmıştır.

Bana da bir tanesi özlü söz gönderiyordu

Sen karşılaşmadın mı öyle birileriyle. Ben çok gördüm.

En çok şeye şaşırdım. Bir gün ba bs mutabakatı yapıcam. Adama vergi kimlik numarasını sordum. O ne ki dedi. Adam şirket sahibi. Ba bs diyorum o ne diyor. Bende güzel güzel anlatıyorum ama duvara dağa taşa. Zor meslek zor.

Bizim burda ben sürekli diyette olduğum için light olan şeylere kimse dokunmuyor zaten patronla aynı beslenıyoruz ona alıyorum bende onunkileri tırtıklıyorum

Edit: tırtıklıyorum olacaktı :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaslar su eşi ve eşinin ailesi topiği beni cok baglıyor telefona bi başlıyorum duramıyorum
Birdaha girmicem valla
Neyse bacılar tarçınlı süt içtim dahada profiterolun ağası gelse yiyemem arkadas tuttu beni

Kızlar yha bnm bu kızımı napim ben
Agzına burnuna bursam az ısırsam
Poposunu mıncırsam bole aglatsamm az onu ne yapsam içimdeki hararet geçer
Allahım yarabbim yatagında oynuyo kendi kendine bebegini almış yastıga koymuş hı hı hı diyo agzındakı emzigi aldı şimdi bebeginin agzına vermeye calışıyo gizlendim izliyodum onu
Allahım herkesi ewlat sahıbı yapsın isteyen dileyen kullarınaa inşş;((
Bole 2 tane 3 tane 4 tane
5 de demicem yani o kadar da deıl

87

Aminnnnnn Mervişimmm Allah bağışlasın nazar ediceksin beniim yerime de mıncıkla

Canlarım eşim gelecek yoldasır
Ben soframı hazırlayayım cay suyumu falan koyayım
Yemekten sonrada ders calısıcam musaıt bi zamanda girerim
Herkese selamlar efemmm
İi aksamlar
Öpüldünüz
Kaptan sweet sahgul yasemin nora bluemcum
Cagla eda sekerkızz sevılay
Aklıma gelmeyenler varsa ozurdılerim herkesi optum by

Hadi yaa cok guzeel bi ben birakamam herhald

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…