- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Her sabahki rutinim bu zaten. 1 durak yürüyorum ekstra spor sayılmaz ki. Akşam ancak eve gitmem 1 durak erken iner yürürüm.
Cnm kafana takmakta cok haklisin a bi de su 25. Kare olayini arastirirsan eleyecek cok program oldugunu gorceksin. Biz ebeveyn olarak elimizden geleni yapalim da allah a emanet yine de cocuklarimizYha kızlar kızımla tet cocuktaki canm kardeşim cizgifilmini izliyorum
Bu hayalperest müge varya inekle konusuyo guya ama inek erkek sesinde
Şimdi bnmçocugum anlamıyoda sormuyo
Büyünyünce yine aynı bölümler olcak muhtemelendemicek mi anne bu ınekler hani dişiydi kadındı niye bunun sesi erkek sesi
Waay arkadas çizgi filmlerede bi kalıte kontrolcu lazım
İzleyip onaylasınlar sonra vizyona koysunlar
Hayyy allahım kafama taktıgım seye bak
merve sana tahlil şart.fotondada anemik göründün gözüme burdan muayene ettim seni.b12nede baktır.
Arkadaşlar benim çok feci canım sıkılıyor. az önce 3 tane sütlü nuriye yedim. Şuan gidip kendimi kusturmayı bile düşünüyorum yinede yapmayacaağım cezama razıyım.
Bu sıkıntı beni mahvediyor. Keşke beynimin açma kapama tuşu olsa. Şuan off olsa da çalışmasa düşünmezse.
MENÜM ( dünkü)
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 lop yumurta 1 muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan biberiye
5 zeytin
2 dilim peynir
1 domates
1 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 elma yarım ayva tarçınlı
AKŞAM:
Fırında karnıbahar
Salata
1 bardak ayran
SPOR:
90 dk karışık hızda yürüyüş 30 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
1 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
Kızlar öglen yemegimde pizza yedim bi tatlı tabagı büyüklügünde küçük yani şimdi bügun menümde yazacak önceden acıklamasını yapayım da kızöayın
Canm pizza istiyodu kac gundur telefonu elime aldım dipariş edeyim dedim sonra aklıma su geldi
Yedikten sonra cok pişman olucam
Ewde bugday unum var hemen aldım mayasız un yogurdum cok az ocınca bi tabak buyuklugunde oldu
Üstüne malzemeleim su:
Pırasa yapraklarını ince ince dogradım
Yeşil soganları kırmızı biber 1 tane sivri biber 1 tane
Domates yarım
Zeytin ben hem yeşil hem siyah zeytin kattım
Koydum fırına en son byk lor peynir koydum üstüne
Birde maydanoz serptim sole 5 dk sonra aldım yanınada cay demledim
Kızlar denemeniz lazım incecik hamuru oldu ve tadı mükemmel oldu
Ve karnım şişmedi
Bormalde pizza yiyince midem şişerdi
Neyse bu şekilde pizza istedigimi giderdim bu arada ketcap mayonez yokkk
Ama baharat kattım pul biber kimyon karabiber kattım
)(())))))
Arkadaşlar benim çok feci canım sıkılıyor. az önce 3 tane sütlü nuriye yedim. Şuan gidip kendimi kusturmayı bile düşünüyorum yinede yapmayacaağım cezama razıyım.
Bu sıkıntı beni mahvediyor. Keşke beynimin açma kapama tuşu olsa. Şuan off olsa da çalışmasa düşünmezse.
Gercekten öyle canımCnm kafana takmakta cok haklisin a bi de su 25. Kare olayini arastirirsan eleyecek cok program oldugunu gorceksin. Biz ebeveyn olarak elimizden geleni yapalim da allah a emanet yine de cocuklarimiz
ay süpermiş, bunu mutlaka deneyeceğim:) bulguru ne kadar koyuyorsun arkdaşım?
sabahki güzel haberden sonra doping oldu bana öğle arası dr arkadasın biri ayrılacak die veda programı vardı.kekler pohacalar sütlü nuriyeler.kırıntısını bile yemedim.yeseydim şimdi pişmanlıktan başka birde kalori ekleyecekti bana.yemediğim için cok mutluyum.zaten hayatımda bir ilki yaşıyorum 1 haftadan fazladır çikolata yemedim teşekkürler karatay
2 gün 2 gün derken bir sürü gün olur. Ben temmuzdan beri diyetteyim genelde hiç aksatmadım. Nisana kadar hedef kiloma ulaşıp korumaya geçmek istiyorum. Yediğim için biraz pişmanım ama sıkıntım o tatlı değil. Bu ara sürekli olarak sıkıntı ve stres yaşamam. İş yerinde yoğunum, okul derslerimde hep ezber ben hiç ezberleyemem. Tüm bunlar beni sıkıntıya sokuyor.
Almam gereken kararları vakitlice almadığım ötelediğim için böyle oluyor. moralim azıcık düşsün hemen diyeti bozma eğilimde oluyorum. Bir kaç gün sonra regl olucam. Bende pcos var.Belki yine erken olurum. Ondan böyle huzursuzda olabilirim bilmiyorum. :26::26::26:
Kızlar maydanoz tere roka kıvırcık dereotu hepsini incecik kıydım cokta ince degil kıyma gıbı degış yani
Üstüne 4 kasık kendi elcagızlarımla yaptıgım taş gibi yogurdumdan koydum karıstırdım
Servis tabagıma koydum üstünü kimyon pul biber karabiber ile süsledim ve afiyetle yedim
Benden uydurma yogurtlu salata arada yapıyorum cok hosuma gidiyo
Ohh bayılacaktım nerdeyse ii geldi
Edacımmm bu kısır döngüye girme sakın tatlım canımız sıkılınca yiyoruz sonra pişman oluyoruz olan olmuş akşamı hafif geçir bolda su ve yeşilçay iç cnm biraz spor yapma şansın olsa sen her ihtimale karşı yanında leblebi kuruyemiş bulundur canın sıkıldıkça at bi leblebi en azından fazla kalori almazsın kim o meyveli yoğurdunu yiyen acaba
tatlım ezber konusunda şu taktiği uygula ezberlemen gereken konuyu bir mp3 e veya teline okuyarak kaydet fırsat buldukça tak kulaklığını dinle
başka iş yapsan bile bilinçaltında o konuyu ezberlemiş olursun
diyete ara vermek yok olmuş bir kere o bitti aynen devam
Az önce çay molasında gidip yoğurt aldım poşetin üzerine yazdım. şirket malı değil. almayınız diye.Hemen görmüş millet dedikodu malzemesi olmuş.
Normalde çantamda fındık taşıyordum ama fındıklarım diğer çantamda kaldı yoksa ben illaki hallederdim ama elimin altında bir şey yoktu dayanamadım. Genelde böyle anlarda düşünmeden hareket ediyorum.
Ezber konusunda söylediğin benimde aklıma geldi. En iyisi hafta sonu ben okuyup okuyup hafta içi dinliyeyim. ama kendi sesim bana çok kötü geliyor. sanki ben değilmişim gibi ama benim sesim.Biz konuşurken kendi sesimizi farklı duyuyoruz ya ondan. Ben konuşurken sesim bana sevimli ince geliyor. Fakat kayıtlı bir sesim ince hafif tiz farklı geliyor. Kendimi dinlerken böyle oluyorum
Az önce çay molasında gidip yoğurt aldım poşetin üzerine yazdım. şirket malı değil. almayınız diye.Hemen görmüş millet dedikodu malzemesi olmuş.
Normalde çantamda fındık taşıyordum ama fındıklarım diğer çantamda kaldı yoksa ben illaki hallederdim ama elimin altında bir şey yoktu dayanamadım. Genelde böyle anlarda düşünmeden hareket ediyorum.
Ezber konusunda söylediğin benimde aklıma geldi. En iyisi hafta sonu ben okuyup okuyup hafta içi dinliyeyim. ama kendi sesim bana çok kötü geliyor. sanki ben değilmişim gibi ama benim sesim.Biz konuşurken kendi sesimizi farklı duyuyoruz ya ondan. Ben konuşurken sesim bana sevimli ince geliyor. Fakat kayıtlı bir sesim ince hafif tiz farklı geliyor. Kendimi dinlerken böyle oluyorum
Aksama cılbır yapıcam kızlar cok canım cektii
Aslında şimdi adet olmama yakın yha canm neler cekıyo
Profiterol spangle hep kakao hep kakao
Aksama cılbır yapıcam kızlar cok canım cektii
Aslında şimdi adet olmama yakın yha canm neler cekıyo
Profiterol spangle hep kakao hep kakao
Allah iyi etsin kız seni güldürdün beni hee
Senin derslernin sesli olarak anlatan siteler yokmu videolar falan dönüştürüp mp3 falan yap sabah aksam dînle gülüm kendi sesin sana kötü geliyosa
Bnm sesimde sanki 10 yasındaki bi kızın 23 yasındakı gibi konusmus hali oluyo bnde sewmıyorum sesimi kayıtta yada telefonda
Kaynayan sirkeli suya yumurtayı kırıyorsun tatlım süzgeç yardımıyla pişince tabağa alıp sarımsaklı yoğurt ve tereyağında pulbiber kızdırp üzerine döküyorsun hem pratik hem lezzetlidir bazen sabahları yapıyorum bencılbır ne ola ki
Ben şu ülkerin % 80 kakao oranlı bitter çikolatasından yemek istiyorum.
Ama yemiyorum.
Aman ederlerse etsinler milletin ağzı torba değil hiç umursama
hakikaten benim telde sesimde lise öğrencisi sesi gibiymiş hoşuma gitmiyor değil gerçi de
ama bi garip geliyor ses kaydımı dinleyince sanki başkası konuşuyor:102:
gül kız gül bende yazarken güldüm.
Malımıda haram ettim. Çünkü çok sinirlendim. Belki son bir tane olmazsa yada izin istense asla hayır demem böyle şeylere asla takılmam. Gel gör ben onu orada biliyorum fındıklarımıda unutmuşum yoğurt gitmiş. Nevrim döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?