Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

terzi kendi söküğünü dikemezmiş.bende kaçgündür tahlil verecem veremiyom.korkuyom:26:ay nedense sırıngalar beni dogumdan cok tırsıtıyor.hemşirem tetanoz için az yalvarmadı bana

Cnm kafana takmakta cok haklisin a bi de su 25. Kare olayini arastirirsan eleyecek cok program oldugunu gorceksin. Biz ebeveyn olarak elimizden geleni yapalim da allah a emanet yine de cocuklarimiz

Sikma canini hepimizde malesef o kacamaklar oluyo aksama iyi bir sporla halledersin

kuzucuklarımızı olumsuz etkileyecek ne kadar cok sey var.gördükleri yedikleri içtikleri.Allaha emanetler.

herzamanki gibi canım süper

iyi yapmışsın canım dışardan söyleseydin daha kalorili olacaktı

evet bu kasvetli havalar sürekli yemeye teşvik ediyor,

Cnm kafana takmakta cok haklisin a bi de su 25. Kare olayini arastirirsan eleyecek cok program oldugunu gorceksin. Biz ebeveyn olarak elimizden geleni yapalim da allah a emanet yine de cocuklarimiz
Gercekten öyle canım
Biz pe tv başında vakit geçirmiyoruz ama arada ses olsun diye acıyorum kızımı yatırıyorum koynuma izliyo ama ben bole baktıkca ne kadar sacma ve cocukların aklını karıstıracak aslında gercek hayattta kesinlikle olacamayacak seyler var
Örnegin pepe okey gusel seyler ogretıyor ama aksam suprizleri
Aılenın dawranıslaru yani gerçek hayattan cok uzak birde callio var
Hayatta izletmem onu cocuguma yha hersey yapmacık belli hangsını anlatayım ki
Bnm komsum var cizgi film kurbanı oldu 4 yasında bi kızı var pedegogtalar haftanın 3 günü
Kız annesine sen neden callionun annesi gibi bnmle ılgılenmıyosun neden babam sofra toplamıyoda sen topluyosun
Ya bissürü seyler kımsum basa cıkamadı solugu pedegogda aldılar
Cocugun izledigi sey direk anlamıyla beyne yuklenırmıs cizgi filmde boleyse gercektende bole gıbı
Her cocuk aynı tepkıyı vermıyor ama kımı cocuktata kotu tepkı verıyor
Ne bılım pepeden yada callıodan ögrencegını bnden ögrenebılır
Yada hayalperest kardeslerı izletıp cocugumu onların dunyasına hapsedemem
Ahh tom ve jerryllere en azından guluyorduk

Bnm bi kuzen var annesine zorla sacını kazıttırdı 5 yasında erkek en küçük dayımn oglu
Neden bılıyomusunuz keloğlan yuzunden
Neymiş keloglan hep basarıyormuş akıllıymış herkes onu cok sewıyormuş bnmde sacımı kel yapın
Buyur burdan yak

Kızlar maydanoz tere roka kıvırcık dereotu hepsini incecik kıydım cokta ince degil kıyma gıbı degış yani
Üstüne 4 kasık kendi elcagızlarımla yaptıgım taş gibi yogurdumdan koydum karıstırdım
Servis tabagıma koydum üstünü kimyon pul biber karabiber ile süsledim ve afiyetle yedim
Benden uydurma yogurtlu salata arada yapıyorum cok hosuma gidiyo
Ohh bayılacaktım nerdeyse ii geldi

Slm kzılar spor duş neysede şu saç kurutma öldürüyo beni naptınız bakalım yemek öncesi bir bakayım dedim

ay süpermiş, bunu mutlaka deneyeceğim:) bulguru ne kadar koyuyorsun arkdaşım?

tatlım 1 su bardağı ince bulgur yeterli geliyor karnıbaharın büyüklüğüne göre ayarlarsın katı bir kek hamuru kıvamında olacak

1 pk de kabartma tozu at cnm az önce unutmuşum yazmayı kıvamı çok sert olursa süt ekleyerek ayarlayabilirsin

Çok sevindim Yasemincim tebrikler arkadaşım cıslara dokunmamak ne hoş bir duygu değilmi

Edacımmm bu kısır döngüye girme sakın tatlım canımız sıkılınca yiyoruz sonra pişman oluyoruz olan olmuş akşamı hafif geçir bolda su ve yeşilçay iç cnm biraz spor yapma şansın olsa sen her ihtimale karşı yanında leblebi kuruyemiş bulundur canın sıkıldıkça at bi leblebi en azından fazla kalori almazsın kim o meyveli yoğurdunu yiyen acaba

tatlım ezber konusunda şu taktiği uygula ezberlemen gereken konuyu bir mp3 e veya teline okuyarak kaydet fırsat buldukça tak kulaklığını dinle
başka iş yapsan bile bilinçaltında o konuyu ezberlemiş olursun

diyete ara vermek yok olmuş bir kere o bitti aynen devam

Afiyetolsun canım benim de uyduruk yemeklerim çoktur ama çok lezzetli olur salatalar zaten insanın zevkine kalmış insan yaratıcı olunca salatalar bazen ana yemeğin önüne bile geçebiliyor

Bu arada sen tahlillerini yaptır ihmal etme

Az önce çay molasında gidip yoğurt aldım poşetin üzerine yazdım. şirket malı değil. almayınız diye. Hemen görmüş millet dedikodu malzemesi olmuş.

Normalde çantamda fındık taşıyordum ama fındıklarım diğer çantamda kaldı yoksa ben illaki hallederdim ama elimin altında bir şey yoktu dayanamadım. Genelde böyle anlarda düşünmeden hareket ediyorum.

Ezber konusunda söylediğin benimde aklıma geldi. En iyisi hafta sonu ben okuyup okuyup hafta içi dinliyeyim. ama kendi sesim bana çok kötü geliyor. sanki ben değilmişim gibi ama benim sesim. Biz konuşurken kendi sesimizi farklı duyuyoruz ya ondan. Ben konuşurken sesim bana sevimli ince geliyor. Fakat kayıtlı bir sesim ince hafif tiz farklı geliyor. Kendimi dinlerken böyle oluyorum

Aman ederlerse etsinler milletin ağzı torba değil hiç umursama
hakikaten benim telde sesimde lise öğrencisi sesi gibiymiş hoşuma gitmiyor değil gerçi de
ama bi garip geliyor ses kaydımı dinleyince sanki başkası konuşuyor:102:

Aksama cılbır yapıcam kızlar cok canım cektii

Aslında şimdi adet olmama yakın yha canm neler cekıyo
Profiterol spangle hep kakao hep kakao

Allah iyi etsin kız seni güldürdün beni hee
Senin derslernin sesli olarak anlatan siteler yokmu videolar falan dönüştürüp mp3 falan yap sabah aksam dînle gülüm kendi sesin sana kötü geliyosa
Bnm sesimde sanki 10 yasındaki bi kızın 23 yasındakı gibi konusmus hali oluyo bnde sewmıyorum sesimi kayıtta yada telefonda

Aksama cılbır yapıcam kızlar cok canım cektii

Aslında şimdi adet olmama yakın yha canm neler cekıyo
Profiterol spangle hep kakao hep kakao

Yap tatlım ben de yeşilmercimekli bol soğanlı lahana yaptım bol limonla süper oluyor

cıs cıssss incir uyutması yap en iyisi yarım çay bardağı yersin tatlı krizin geçer ama çay kaşığıyla yiyeceksin

gül kız gül bende yazarken güldüm.
Malımıda haram ettim. Çünkü çok sinirlendim. Belki son bir tane olmazsa yada izin istense asla hayır demem böyle şeylere asla takılmam. Gel gör ben onu orada biliyorum fındıklarımıda unutmuşum yoğurt gitmiş. Nevrim döndü

cılbır ne ola ki

Ben şu ülkerin % 80 kakao oranlı bitter çikolatasından yemek istiyorum.
Ama yemiyorum.
Kaynayan sirkeli suya yumurtayı kırıyorsun tatlım süzgeç yardımıyla pişince tabağa alıp sarımsaklı yoğurt ve tereyağında pulbiber kızdırp üzerine döküyorsun hem pratik hem lezzetlidir bazen sabahları yapıyorum ben

çikolata cısssss:117::113:

Liseli gibi çıkıyorsa iyi ya. Finans tahsilat departmanında çok işe yarar. iş hayatında ne erkekler var sadece sesine hasta olup borcunu ödeyenler falan çok sapık erkek var.

Yok yok haram etme sadakan olsun belli ki bilmeden yemişş sen en güzelini yaptın üzerine yazmakla bir daha dokunmaya çekinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…