kolay gelsin.Bugün hava biraz güneşli kızlar hemen camasırlarıöı dışarı asayım
Ondan sonra kızımıda alıp azcık uürüyeyüm daraldım kac gundur ewde
canini sikma cnm..biraz dengeslik etmis,yada seni disine göre görmüsGünaydın bayanlar iyisinizdir inş. bugünün sakin geçmesini diliyorum.
Bugün tersimden kalkmasamda sabah sabah tersimden kalkmış kadar sinirlendim.
Servis bizi 7:35 te duraktan alıyor. Servisteki hatunun biri 7:37 de durağa gelmiş biz tabi gittiğimiz için bana çemkiriyor. Ben serviste yokum demedim niye beklemediniz diye.(duraktan 8-9 kişi biniyor sanki ben herkes geldi mi diye kontrol etmek zorundaymışım gibi) Yaşça benden büyük biri olduğundan telefonda kadına çıkışmak istemedim.Genelde sert tepki vermemek için sakin olmaya çalışırım lakin öfke tüm vücudumda kol geziyor. Sanki karşısında çocuk varmış gibi azarlamaya çalıştı beni. Aha yazarken bile sinirleniyorum.
az önce hatun yanımdan geçti suratıma bile bakmadı bende bir daha muhattap olursam telefonunu açarsam görür gününü telefon numarasını sildim. Bir daha da açmam.Genelde tanımdığım numarayı açmamda :)
Afiyet olsun cnm benim..sütlü nuriye iste olmamis ama sebebi vardi,ses etmimdünkü menüm ( biliyorum biliyorum çok kötü. Ama battı balık yan gider hesabı oldu)
Maydanoz suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık
ara: 2 mandalina
Öğle:
Şehriyeli tavuk çorbası (2 kepçe)
1 dilim ekmek
salata
Ara: 2 mandalina
ara2 : 3 dilim sütlü nuriye
Akşam:
10 tane lahana sarması
2,5 litre su
2 bardak yeşilçay + 1 bardak ısırgan otu çayı
1 sade soda
spor: 2 durak evvel inip yürüdüm sayılırsa.
günaydin cnm benim,seni görüpte iyi olmamak mümkünmüHerkese gunaydın
Nasılsınız hanımlar bugun hepimiz için çok güzel olur
2005 te tüplümüydü bilgisayarlarCanlarım nasılsınz baklım bu sefer degişik bi yerden girdim
Ikı saatte yazıyo kendimi 2005 lî tüplü bilgisayarda hissettim
günaydin cnm benimGünaydın kızlar
cnm kiz eltimin kizi,beraber kaliyorlar.eltim babasinin cenazesi icin tr ye gitti,kizin okulu var diye gitmedi...torunu yaniKaptancım sen haklısın. Evde kendi kızı varken beni çağırsalar bende aynı tepkiyi verirdim. hasta olmazsam bile yapmam. kimsenin hizmetçisi yerine koydurma kendini. hasta değil bir şey değil. Kendi kızı varken el kızı dediği sen mi bakacaksın ne münasebet. Ben sanırım çok cadı bir gelin olacağım
cnm bu yazi yazdigimiz yer varya,orda gülümseme isaretinin sag yaninda eklentiler yaziyor,oraya tikla ve dosya ekle de,pc den resmi sec ekle ve gönder cnm..Edacım sabah sabah gercekten hiç çekilmez yani biraz mesafe koy canm bncede
Öle seni ne zannediyo alla allah boşwer gitsin
Kız edacım buraya resim nasıl eklenıyor pcden
Evet cnm gercektengerçektenmi çok sevindim canım, eşim araştırmış banada o dedi alalım soğukta yürüyüşe çıkma evde zıplarsın diyebende bilemedim işe yararmı diye, netten araştırdım biraz 10 dk egzersiz yarım saattlik yürüyüşe denkmiş, bide videolar cok zevkli geldi
Edacım sabah sabah gercekten hiç çekilmez yani biraz mesafe koy canm bncede
Öle seni ne zannediyo alla allah boşwer gitsin
Kız edacım buraya resim nasıl eklenıyor pcden
canini sikma cnm..biraz dengeslik etmis,yada seni disine göre görmüs
bencede görme bile artik,belki o zaman anlar hatasini
Afiyet olsun cnm benim..sütlü nuriye iste olmamis ama sebebi vardi,ses etmim
cnm lahana sarma 10 cok degilmi..4 tane,yanina salata ve yogurt yeseydin keske:26:
duraktan erken inip yürümek spor sayilir tabi cnm,birde tempolu yürüdüyse süper olur
günaydin cnm benim,seni görüpte iyi olmamak mümkünmü
2005 te tüplümüydü bilgisayarlar
günaydin cnm benim
cnm kiz eltimin kizi,beraber kaliyorlar.eltim babasinin cenazesi icin tr ye gitti,kizin okulu var diye gitmedi...torunu yani
Afiyet olsun edacimm corek otu ne ise yariomusadünkü menüm ( biliyorum biliyorum çok kötü. Ama battı balık yan gider hesabı oldu)
Maydanoz suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık
ara: 2 mandalina
Öğle:
Şehriyeli tavuk çorbası (2 kepçe)
1 dilim ekmek
salata
Ara: 2 mandalina
ara2 : 3 dilim sütlü nuriye
Akşam:
10 tane lahana sarması
2,5 litre su
2 bardak yeşilçay + 1 bardak ısırgan otu çayı
1 sade soda
spor: 2 durak evvel inip yürüdüm sayılırsa.
günaydinnn kizlar,unutmusum demeyi:26:
kahvalti yapmaya gidiyorum ben,gelirim sonra
Afiyet olsun edacimm corek otu ne ise yariomusa
Gec olsada gunaysin diyeyim bendee)
Dunku menum
Sabah
Yarim simit
Sekersiz cay
Ara
3 kuru kayisi
Ogle
1.5 tabak karnibahar yemegi
3dilim ekmek
Ara
Form biskuwi
Aksam
1kase sehriye corbasi
Yarim dilim ekmek
Ara
1 parca bitter
Su 2lt
Spor 1 saat yuruyus
1 bardak form cay
Ya uff oturtamadim daha ben su menu olayini
Kızlar nerdesiniz hu hu
Selamlar
ee nerdesiniz bakim.öglen arasi yaptim.biraz iyiyken birikmis islerimi yapayim dedim.malum 3 gündür yatiyorum, evi sey götürüyor
cocuklarin dolaplarini sildim düzenledim,ütüm var onu yapicam birazdan..bizim dolaplarida temizlicem,sonrada sil süpür isleri ve yemek derken aksami bulur...
kimsecikler de yok..
sekercigim hani link aticam demissin,hevesle bekliyorum
cagla durumlar nasil tatlim,bak 2 gün sonra belli olacak durumlar..bu arada ben rtartimin fotosunu eklemeyi unutmusum,tabi anca aklima geldi
cuma günü ikisini birden eklerim...benim vücut direniyor yanliz kac gündür dogru düzgün hic birsey yiyemedim mide bulantisindan,yinede 70 te kaldim:26:
yagmasada gürlüyor diye kendimi teselli edeyim bende
kendi kendimemi konusuyorum ne,:44:
hadi isler beni bekler,daha cocuklarin yemegini indirecem,gelirler simdi..
öpüyorum hepinizi..zaman buldukca burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?