Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bugün hava biraz güneşli kızlar hemen camasırlarıöı dışarı asayım
Ondan sonra kızımıda alıp azcık uürüyeyüm daraldım kac gundur ewde

Günaydın bayanlar iyisinizdir inş. bugünün sakin geçmesini diliyorum.
Bugün tersimden kalkmasamda sabah sabah tersimden kalkmış kadar sinirlendim.
Servis bizi 7:35 te duraktan alıyor. Servisteki hatunun biri 7:37 de durağa gelmiş biz tabi gittiğimiz için bana çemkiriyor. Ben serviste yokum demedim niye beklemediniz diye.(duraktan 8-9 kişi biniyor sanki ben herkes geldi mi diye kontrol etmek zorundaymışım gibi) Yaşça benden büyük biri olduğundan telefonda kadına çıkışmak istemedim.Genelde sert tepki vermemek için sakin olmaya çalışırım lakin öfke tüm vücudumda kol geziyor. Sanki karşısında çocuk varmış gibi azarlamaya çalıştı beni. Aha yazarken bile sinirleniyorum.
az önce hatun yanımdan geçti suratıma bile bakmadı bende bir daha muhattap olursam telefonunu açarsam görür gününü telefon numarasını sildim. Bir daha da açmam.Genelde tanımdığım numarayı açmamda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
dünkü menüm ( biliyorum biliyorum çok kötü. Ama battı balık yan gider hesabı oldu)

Maydanoz suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık

ara: 2 mandalina

Öğle:
Şehriyeli tavuk çorbası (2 kepçe)
1 dilim ekmek
salata

Ara: 2 mandalina

ara2 : 3 dilim sütlü nuriye

Akşam:
10 tane lahana sarması

2,5 litre su
2 bardak yeşilçay + 1 bardak ısırgan otu çayı
1 sade soda
spor: 2 durak evvel inip yürüdüm sayılırsa.

Edacım sabah sabah gercekten hiç çekilmez yani biraz mesafe koy canm bncede
Öle seni ne zannediyo alla allah boşwer gitsin
Kız edacım buraya resim nasıl eklenıyor pcden

canini sikma cnm..biraz dengeslik etmis,yada seni disine göre görmüs

bencede görme bile artik,belki o zaman anlar hatasini
Afiyet olsun cnm benim..sütlü nuriye iste olmamis ama sebebi vardi,ses etmim
cnm lahana sarma 10 cok degilmi..4 tane,yanina salata ve yogurt yeseydin keske:26:
duraktan erken inip yürümek spor sayilir tabi cnm,birde tempolu yürüdüyse süper olur
Herkese gunaydın
Nasılsınız hanımlar bugun hepimiz için çok güzel olur
günaydin cnm benim,seni görüpte iyi olmamak mümkünmü
Canlarım nasılsınz baklım bu sefer degişik bi yerden girdim
Ikı saatte yazıyo kendimi 2005 lî tüplü bilgisayarda hissettim
2005 te tüplümüydü bilgisayarlar
Günaydın kızlar
günaydin cnm benim
cnm kiz eltimin kizi,beraber kaliyorlar.eltim babasinin cenazesi icin tr ye gitti,kizin okulu var diye gitmedi...torunu yani

cnm bu yazi yazdigimiz yer varya,orda gülümseme isaretinin sag yaninda eklentiler yaziyor,oraya tikla ve dosya ekle de,pc den resmi sec ekle ve gönder cnm..
yanliz yükledigin resmi bir daha silemiyorsun,o yüzden ben resim eklemiyorum,senin icin sorun yoksa ekle cnm

Evet cnm gercekten

10 dk da 100 kalori yaktiriyor diye duymustum bende..cnm ilk basladiginda kendini cok zorlama 5 dk ile basla,cok zorlarsan bel agrisi yapiyor,yani kizlar öyle diyordu..alistikca yaparsin cnm..eger ayrintili bilgi istiyorsan forumda topigi vardi,ordan bakabilirsin..veya 4.takimdan topraks ile konus,onun vardi..birde ziplarken gicirdiyor diyordu arkadaslar,komsular yanlis anlayabilir

Helincim herkes göreviliyomu bn profilden herkesin görmesini engelldim sadece kk ya üye olanlar görüyor ama nasıl bi sakıncası wardır ki

Koydum bile. Muhattap olmayacağım. cidden bazı insanlar yaşından ötürü ses edilmemesini karşı tarafın zayıf olduğundan sanıyor.
Tipik bir başak burcu olarak konuşmaya başladığımda adamı pişman ederim .
İsteyince çok sivri dilli laf cambazlığı yaparım ama insanları kırmaya gönlüm el vermiyor. Kendimi nasıl frenlediğimi hesap et:)))

Mesaj ekranıda 2. sıradan sondan 5.ciye tıklayarak from computer den ekleyebilrisin.

Lahana elbette çoktu bende kendime kızdım ama aman boş ver dedim resmen. Gözüm açtı Anneme diyorum normal zamanda böyle güzel yemekler yapmaz. ben evde olunca yapası geliyor kadının.

Eltinin kızıysa bir şey diyemem. Torununa yaptırmaktansa sana yaptırmaya tercih etmiş demekki. Yinede sana zamanında yapamıyorsun edemyorsun dediyse o kızında yapması mübahtır. Hem sen olmazsan kim yapacaksa o yapmalı.
Şahsen ben kayınvalide adayımdan mümkün olduğunca uzak durmaya çalışacağım. Gerçekten ihtiyacı varsa elbette neden olmasın herşeyi yaparım ama fazlası olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kıslar nasılsınız bakem. kızlar bir arkadasımdan bı cd aldım kendısı beden egıtımı ogretmenı boyle bısey yok hareket etmeyen hıcbır kasın kalmıyor ısmı aklımda degıl ama suan 1 saatlık ama yorulmadan terlıyosun ebn normalde kosu bandında bıle terlemesken onda terledım yarın ısmını yazayım sızede bı bakın :)

Afiyet olsun edacimm corek otu ne ise yariomusa
günaydinnn kizlar,unutmusum demeyi:26:

kahvalti yapmaya gidiyorum ben,gelirim sonra

Gec olsada gunaysin diyeyim bendee)

Dunku menum
Sabah
Yarim simit
Sekersiz cay
Ara
3 kuru kayisi
Ogle
1.5 tabak karnibahar yemegi
3dilim ekmek
Ara
Form biskuwi
Aksam
1kase sehriye corbasi
Yarim dilim ekmek
Ara
1 parca bitter
Su 2lt
Spor 1 saat yuruyus
1 bardak form cay
Ya uff oturtamadim daha ben su menu olayini

Afiyet olsun edacimm corek otu ne ise yariomusa

Gec olsada gunaysin diyeyim bendee)

Teşekkürler. Ben çörek otu yemiyorum. karataycı arkadaşlara sor istersen :)

Canım öğle 3 dilim ekmek çok olmuş. 1 dilim ekmek salata/yoğurt yapsaydın daha iyiydi bence.
Yoğurdun yağ yakıcı özelliği var daha faydalı olur.

Selamlar

ee nerdesiniz bakim.öglen arasi yaptim.biraz iyiyken birikmis islerimi yapayim dedim.malum 3 gündür yatiyorum, evi sey götürüyor

cocuklarin dolaplarini sildim düzenledim,ütüm var onu yapicam birazdan..bizim dolaplarida temizlicem,sonrada sil süpür isleri ve yemek derken aksami bulur...

kimsecikler de yok..
sekercigim hani link aticam demissin,hevesle bekliyorum

cagla durumlar nasil tatlim,bak 2 gün sonra belli olacak durumlar..bu arada ben rtartimin fotosunu eklemeyi unutmusum,tabi anca aklima geldi

cuma günü ikisini birden eklerim...benim vücut direniyor yanliz kac gündür dogru düzgün hic birsey yiyemedim mide bulantisindan,yinede 70 te kaldim:26:
yagmasada gürlüyor diye kendimi teselli edeyim bende

kendi kendimemi konusuyorum ne,:44:
hadi isler beni bekler,daha cocuklarin yemegini indirecem,gelirler simdi..
öpüyorum hepinizi..zaman buldukca burdayim

Allah kolaylık versin kaptancım.
Sen şu günleri atlat bence eski beslenme şekline geri dön. Galiba karatay sana yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…