Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah kolaylık versin kaptancım.
Sen şu günleri atlat bence eski beslenme şekline geri dön. Galiba karatay sana yaramadı.
tesekkürle cnm. zaten gecen hafta karatayi biraktim kilo veremeyince,hatta alinca:26:
bu haftada hastaliktan birsey yiyemedim,vücut iyice dengesini sasirdi..onu bir toparlamam lazim artik haklisin

Son düzenleme:
ben buradayım hatta canım çok sıkılıyor. İşim yok. Rutin işlerimi yaptım şimdi milleti ödeme yapması konusunda taciz ediyorum arada öde yoksa icra başlatırım diyorum falan.

Aynı işi yapıyormuşuz, ben de liste yaptım ödeme için milleti arıyorum özellikle çek istemiyoruz diye belirtiyorum onlarda inadına çek kesip gönderiyorlar :)

Aynı işi yapıyormuşuz, ben de liste yaptım ödeme için milleti arıyorum özellikle çek istemiyoruz diye belirtiyorum onlarda inadına çek kesip gönderiyorlar :)

allah kolaylık versin. Bazıları çok üçkağıtçı. Ben zaten vadesi dolanları arıyorum. Bu yüzden çek kabul etmiyorum. Ya eft yada mail order. Aşağısı kurtarmıyor.
Gerçi ödeyeceğiz ödeyeceğiz diye oyalayanmaktansa çek kesip göndermeleri daha güzel olur.

Kizma yine de arkadasim arA ara bi sinav suzgecinden geciyoz iste ama tepkini koymana bayildim

Bazıları varki artık telefonumu da açmıyor, adamın cebine msj atıyorumm ben de hergün taciz ediyorum ya ödeyecek ya ödeyecek zaten adam telefonumu açsa açıcam ağzımı yumucam gözümü böyle müşterilerde çeke de razı oluyorum ama veren yok gerçi çekin de dönme durumu var.

Ya bende bi sisme bi isteksizlik bi gariplik bi kotuluk bi bisiler war) 69.5 cikarim gibime gelio bakalim hayirlisi:)))

Aynen resmen duramadim aksam biraz dikkat etmeye calistimm..
Ya telden giriorum biri sabah ac karnina corek otu yiomus merak ettim sen deilmissin:)))

Noraaa boyun kac ayni kilodayiz nerdeyse a gozume 1.70 birileri canlanio

Eeeee anlamadim cnm baligin uan gidecek hali gorunmuyo.su sutlu nuriye nedir bilmiyom ama oyle abarttigin gibi menu goremedim

Kız kaptan bizm ewde tüplü olan vardı

Kızlar aksama güzel bir palamut bugulama yapcam
Havuclu kuru soganlı maydanozlu patatesli
Allhım allahımm sana binlerce kez şükürler olsun
Kimi insanlar aclıktan ölürken kimimi z catlayana kadar yıyoruz
İlahi adalet sen bilirsin bunun sırrını
Diyelimm mewlam ne eyler
Neylerse güzel eyler

Noraaa boyun kac ayni kilodayiz nerdeyse a gozume 1.70 birileri canlanio

Boyum 1,68 65 olsam yeter bana :) 60'da olsam süper olur ama daha yükseklerde gözüm yok :) senin de kilo 69 değil mi 68'leri sabah gördüm ama sonra kayboldu tekrar bir tartıldım yine 69 ((

Aynen resmen duramadim aksam biraz dikkat etmeye calistimm..
Ya telden giriorum biri sabah ac karnina corek otu yiomus merak ettim sen deilmissin:)))

Arkadasim ben corek otu kullaniyom faydasi saymakla bitmez.benbizim takimdan birinin tavsiyesiyle basladim.bende kabizlil problemi var oyle ilac vs ile gececek degil yapisal.corek otu benim kabiZligimi onleme silahim ise de yariyo

Valla ben o kadar çemkiremiyorum maalesef.
İşimiz müşterinin sürekliliğini gerektirdiği için müşteri kaybı yaşamadan tahsil etmem gerekiyor. En son care icra diyorum. Atıyorum 4 aydır ödeme yapmamış. Artık yeter bee diyorum ve satış departmanından onay alarak söylüyorum. Böylde garip bir sistem.

Eeeee anlamadim cnm baligin uan gidecek hali gorunmuyo.su sutlu nuriye nedir bilmiyom ama oyle abarttigin gibi menu goremedim

Sütlü nuriye böyle cevizli baklava düşün. Şerbetini sütle yapıyorlar. Onada sütlü nuriye demişler

Lahana sarmasının prinç olduğu düşülürse çok bence:)

Kizlar dun valkry idi bugun ben .seyy galiba benim gazim azaldi bana biraz gaz verin arkadaslar.ocak in sonunda 65 olmaliyim onumde yaklasik 2 ayim var ve gitmesi gereken 9.5 kilo.oyle iste icimi dokmek istedim

Kizlar dun valkry idi bugun ben .seyy galiba benim gazim azaldi bana biraz gaz verin arkadaslar.ocak in sonunda 65 olmaliyim onumde yaklasik 2 ayim var ve gitmesi gereken 9.5 kilo.oyle iste icimi dokmek istedim

Canımcım kaçamak yaptıysan arada olur ufak tefek kaçamaklarımız ben de bugün küçük fıstıklı bir çikolata yedim ama pişman değilim :) meyve bile yememiştim kaç gündür meyveden bile korkar oldum :) çok canım istedi ufacık yedim. Normalde ufacık kesmezdı benı ama bu çok iyi geldi :)

Boyum 1,68 65 olsam yeter bana :) 60'da olsam süper olur ama daha yükseklerde gözüm yok :) senin de kilo 69 değil mi 68'leri sabah gördüm ama sonra kayboldu tekrar bir tartıldım yine 69 ((
Hadi yaa bende 66ya inmistim bi guzel aldim 2 haftada..
Arkadasim ben corek otu kullaniyom faydasi saymakla bitmez.benbizim takimdan birinin tavsiyesiyle basladim.bende kabizlil problemi var oyle ilac vs ile gececek degil yapisal.corek otu benim kabiZligimi onleme silahim ise de yariyo

Denemek lazim kabizlik icin herseyi denedim

tamam canım çok sağol internetten videolara baktım en hafifinden başlarım

canım bak bende aynıyım 2 haftadır kilo veremıyorum ama pes etmek yok devam, bende yılbaşına kadar 65 olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…