tesekkürle cnm. zaten gecen hafta karatayi biraktim kilo veremeyince,hatta alinca:26:Allah kolaylık versin kaptancım.
Sen şu günleri atlat bence eski beslenme şekline geri dön. Galiba karatay sana yaramadı.
ben buradayım hatta canım çok sıkılıyor. İşim yok. Rutin işlerimi yaptım şimdi milleti ödeme yapması konusunda taciz ediyorum arada öde yoksa icra başlatırım diyorum falan.
Aynı işi yapıyormuşuz, ben de liste yaptım ödeme için milleti arıyorum özellikle çek istemiyoruz diye belirtiyorum onlarda inadına çek kesip gönderiyorlar :)
Iyi geceler..
Karnim acikti kac gündür ilk defa,ama saat gec diye cay iciyorum..
K.V aramis gel ütümü yap,ayakta duramiyorum diyor,evde 18 yasinda genc kiz var,ver eline yapsin,benim kendi ütümü yapacak halim yok dedim
Yok o beceremezmis..
Bende dedim ben evlendigimde o yastaydim,habire annen sana bisey ögretmemis diye basima kalkiyordun,e siz ögretin kiza iki gün sonra el kapisina gittiginde basina kalkinmasin dedim
Ben cocuklarima dogru düzgün yemek yapamiyorum birde kalkicam ütüye gidicem,biride demiyorki sen hastasin yardim lazimmi,cocuklarin acmi tokmu
Haksizmiyim ama kizlar,alttan almaninda,laf olmasin aman kimse sesimizi duymasin demeninde bir siniri var..Bazen dayanamiyorum inanin,saygisizlik etmim yasli kadin diyorum ama insanda biraz anlayis olur
Cok doldum valla kendimi zor attim buraya
allah kolaylık versin. Bazıları çok üçkağıtçı. Ben zaten vadesi dolanları arıyorum. Bu yüzden çek kabul etmiyorum. Ya eft yada mail order. Aşağısı kurtarmıyor.
Gerçi ödeyeceğiz ödeyeceğiz diye oyalayanmaktansa çek kesip göndermeleri daha güzel olur.
Selamlar
ee nerdesiniz bakim.öglen arasi yaptim.biraz iyiyken birikmis islerimi yapayim dedim.malum 3 gündür yatiyorum, evi sey götürüyor
cocuklarin dolaplarini sildim düzenledim,ütüm var onu yapicam birazdan..bizim dolaplarida temizlicem,sonrada sil süpür isleri ve yemek derken aksami bulur...
kimsecikler de yok..
sekercigim hani link aticam demissin,hevesle bekliyorum
cagla durumlar nasil tatlim,bak 2 gün sonra belli olacak durumlar..bu arada ben rtartimin fotosunu eklemeyi unutmusum,tabi anca aklima geldi
cuma günü ikisini birden eklerim...benim vücut direniyor yanliz kac gündür dogru düzgün hic birsey yiyemedim mide bulantisindan,yinede 70 te kaldim:26:
yagmasada gürlüyor diye kendimi teselli edeyim bende
kendi kendimemi konusuyorum ne,:44:
hadi isler beni bekler,daha cocuklarin yemegini indirecem,gelirler simdi..
öpüyorum hepinizi..zaman buldukca burdayim
Teşekkürler. Ben çörek otu yemiyorum. karataycı arkadaşlara sor istersen :)
Canım öğle 3 dilim ekmek çok olmuş. 1 dilim ekmek salata/yoğurt yapsaydın daha iyiydi bence.
Yoğurdun yağ yakıcı özelliği var daha faydalı olur.
Aynı işi yapıyormuşuz, ben de liste yaptım ödeme için milleti arıyorum özellikle çek istemiyoruz diye belirtiyorum onlarda inadına çek kesip gönderiyorlar :)
Eeeee anlamadim cnm baligin uan gidecek hali gorunmuyo.su sutlu nuriye nedir bilmiyom ama oyle abarttigin gibi menu goremedimdünkü menüm ( biliyorum biliyorum çok kötü. Ama battı balık yan gider hesabı oldu)
Maydanoz suyu
1,5 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık
ara: 2 mandalina
Öğle:
Şehriyeli tavuk çorbası (2 kepçe)
1 dilim ekmek
salata
Ara: 2 mandalina
ara2 : 3 dilim sütlü nuriye
Akşam:
10 tane lahana sarması
2,5 litre su
2 bardak yeşilçay + 1 bardak ısırgan otu çayı
1 sade soda
spor: 2 durak evvel inip yürüdüm sayılırsa.
canini sikma cnm..biraz dengeslik etmis,yada seni disine göre görmüs
bencede görme bile artik,belki o zaman anlar hatasini
Afiyet olsun cnm benim..sütlü nuriye iste olmamis ama sebebi vardi,ses etmim
cnm lahana sarma 10 cok degilmi..4 tane,yanina salata ve yogurt yeseydin keske:26:
duraktan erken inip yürümek spor sayilir tabi cnm,birde tempolu yürüdüyse süper olur
günaydin cnm benim,seni görüpte iyi olmamak mümkünmü
2005 te tüplümüydü bilgisayarlar
günaydin cnm benim
cnm kiz eltimin kizi,beraber kaliyorlar.eltim babasinin cenazesi icin tr ye gitti,kizin okulu var diye gitmedi...torunu yani
Noraaa boyun kac ayni kilodayiz nerdeyse a gozume 1.70 birileri canlanio
Aynen resmen duramadim aksam biraz dikkat etmeye calistimm..
Ya telden giriorum biri sabah ac karnina corek otu yiomus merak ettim sen deilmissin:)))
Bazıları varki artık telefonumu da açmıyor, adamın cebine msj atıyorummben de hergün taciz ediyorum ya ödeyecek ya ödeyecek zaten adam telefonumu açsa açıcam ağzımı yumucam gözümü böyle müşterilerde çeke de razı oluyorum ama veren yok gerçi çekin de dönme durumu var.
Eeeee anlamadim cnm baligin uan gidecek hali gorunmuyo.su sutlu nuriye nedir bilmiyom ama oyle abarttigin gibi menu goremedim
Kizlar dun valkry idi bugun ben .seyy galiba benim gazim azaldi bana biraz gaz verin arkadaslar.ocak in sonunda 65 olmaliyim onumde yaklasik 2 ayim var ve gitmesi gereken 9.5 kilo.oyle iste icimi dokmek istedim
Hadi yaa bende 66ya inmistim bi guzel aldim 2 haftada..Boyum 1,68 65 olsam yeter bana :) 60'da olsam süper olur ama daha yükseklerde gözüm yok :) senin de kilo 69 değil mi 68'leri sabah gördüm ama sonra kayboldu tekrar bir tartıldım yine 69((
Arkadasim ben corek otu kullaniyom faydasi saymakla bitmez.benbizim takimdan birinin tavsiyesiyle basladim.bende kabizlil problemi var oyle ilac vs ile gececek degil yapisal.corek otu benim kabiZligimi onleme silahim ise de yariyo
Evet cnm gercekten
10 dk da 100 kalori yaktiriyor diye duymustum bende..cnm ilk basladiginda kendini cok zorlama 5 dk ile basla,cok zorlarsan bel agrisi yapiyor,yani kizlar öyle diyordu..alistikca yaparsin cnm..eger ayrintili bilgi istiyorsan forumda topigi vardi,ordan bakabilirsin..veya 4.takimdan topraks ile konus,onun vardi..birde ziplarken gicirdiyor diyordu arkadaslar,komsular yanlis anlayabilir
Kizlar dun valkry idi bugun ben .seyy galiba benim gazim azaldi bana biraz gaz verin arkadaslar.ocak in sonunda 65 olmaliyim onumde yaklasik 2 ayim var ve gitmesi gereken 9.5 kilo.oyle iste icimi dokmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?