sevilaycigim sütlü nuriye bu iste,kendi ellerimle yapmistim..bak bakalim begenecekmisinEeeee anlamadim cnm baligin uan gidecek hali gorunmuyo.su sutlu nuriye nedir bilmiyom ama oyle abarttigin gibi menu goremedim
Kız kaptan bizm ewde tüplü olan vardı
afiyet olsun cnm.Kızlar aksama güzel bir palamut bugulama yapcam
Havuclu kuru soganlı maydanozlu patatesli
Allhım allahımm sana binlerce kez şükürler olsun
Kimi insanlar aclıktan ölürken kimimi z catlayana kadar yıyoruz
İlahi adalet sen bilirsin bunun sırrını
Diyelimm mewlam ne eyler
Neylerse güzel eyler
cnm benimle ayni boydasin ama bize 55 süper oluyor,yani ben kendimi 55 te manken gibi hissediyorumBoyum 1,68 65 olsam yeter bana :) 60'da olsam süper olur ama daha yükseklerde gözüm yok :) senin de kilo 69 değil mi 68'leri sabah gördüm ama sonra kayboldu tekrar bir tartıldım yine 69((
cnm sütlü nuriye sadece findikla yapilir..cevizle yapanda vardir mutlaka ama orjinali findikli olandirSütlü nuriye böyle cevizli baklava düşün. Şerbetini sütle yapıyorlar. Onada sütlü nuriye demişler
Lahana sarmasının prinç olduğu düşülürse çok bence:)
sevilaycigim sütlü nuriye bu iste,kendi ellerimle yapmistim..bak bakalim begenecekmisin
bu tatliyla yemek yarismasinda 1.olmustum
tikla cnm
http://www.kadinlarkulubu.com/sutlu-tatlilar/654628-sutlu-nuriye-tavuk-gogsu.html
afiyet olsun cnm.
cnm benimle ayni boydasin ama bize 55 süper oluyor,yani ben kendimi 55 te manken gibi hissediyorum
cnm sütlü nuriye sadece findikla yapilir..cevizle yapanda vardir mutlaka ama orjinali findikli olandir
kızlarrrr trombolinim geldiii ayyy çok zevkli zıp zıp
artık bende spor yapabilcemmmmm
Hayirli olsun canim netden aldiniz ya ozendim walla kosu bandim bisikletim war ama kullanmiorumkızlarrrr trombolinim geldiii ayyy çok zevkli zıp zıp
Bugunku menum
Sabah ac karnina 1 tatli kasigi corek otu.3 gunkurusu.yogurt kuru
KAHvalti sekersiz cay domates salatalik 1 cavdar ekmegi 1haslanmis yumurta yarim muz 3 zeytin
Ara az sekerli kahve 1 besibiyerde
OGLe 2 kucuk dilim ispanak boregi. 10 tuzsuz findik
İKİndi 1 besibiyerde 1 tarcinliyesil cay 1 limonlu zencefil cayi
AKSam 1 porsiyon barbunya yemegi 1 kase yogurt 1 tabak salata 1 dilim cavdar ekmegi
2.5 lt su 30 dk zumba
Hayirli olsun canim netden aldiniz ya ozendim walla kosu bandim bisikletim war ama kullanmiorum
Afiyet olsuun
Selamlar
ee nerdesiniz bakim.öglen arasi yaptim.biraz iyiyken birikmis islerimi yapayim dedim.malum 3 gündür yatiyorum, evi sey götürüyor
cocuklarin dolaplarini sildim düzenledim,ütüm var onu yapicam birazdan..bizim dolaplarida temizlicem,sonrada sil süpür isleri ve yemek derken aksami bulur...
kimsecikler de yok..
sekercigim hani link aticam demissin,hevesle bekliyorum
cagla durumlar nasil tatlim,bak 2 gün sonra belli olacak durumlar..bu arada ben rtartimin fotosunu eklemeyi unutmusum,tabi anca aklima geldi
cuma günü ikisini birden eklerim...benim vücut direniyor yanliz kac gündür dogru düzgün hic birsey yiyemedim mide bulantisindan,yinede 70 te kaldim:26:
yagmasada gürlüyor diye kendimi teselli edeyim bende
kendi kendimemi konusuyorum ne,:44:
hadi isler beni bekler,daha cocuklarin yemegini indirecem,gelirler simdi..
öpüyorum hepinizi..zaman buldukca burdayim
kızlarrrr trombolinim geldiii ayyy çok zevkli zıp zıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?