Walla swetcem ewlat oyle güzel bişi ki
Allahım herkese nasip etsin
Walla dünya öyle bi dünyaki
Allah korusun paraya sıkıştın mı kmin kapısına gitceksin swetcim bnm
Kenarda duran para en güzeli bnce
Hep kenara atmıyoruz ole sıkmadan kendimizi birikim yapıyoz beş on ne olursa
Öznurcummmm gel artık çok özledikinş kaşıntın geçmiştir Eylül haberdar etti sağolsun ama bırak temizliği artık hasta hasta
Haklısın canım ben sadece emeğinin karşılığını almanı istemiştim o kadar güzel bir yüreğin var ki eminim Rabbim bunu karşılıksız bırakmayacaktırKızının geleceğini şimdiden düşünmen harika çok şanslı prensesimiz senin gibi bir anneye sahip
Mervişim bu lahana kürü gerçekten etkili fakat kokusu beni öldürüyor çorbasından suyundan ayda anca bir kez içebilirim sanırım
lahana sarması yaptığım zamanlar suyunu dökmüyorum içiyorum ama o kadar sürekli yapamıyorum malesef
Trombolinin de var artık hadi bacım görüm seniii
Güle güle git gel kaptancım ellerine sağlık ama nolur sen az ye tatlından
metabolizması çok hızlı çalışıyormuş canım inş aynı hızla geri almaz
Çeyiz alma tatlım her geçen gün o kadar güzel şeyler çıkıyorki ben yılar önce aldığım herşeyi kullanıyorum şimdi altın al en güzeli
özellikle bu ara çok düştü
Diyetisyene gidiyormuş bide anlamadım ki basıl bi doktor bole hızlı kılo vermeye saglıklı der)
Öznur kimdi :44:
Şu sıralar çeyiz hevesim bitti zaten, yalnızları oynuyorum uzun zamandır sankı hep böyle yalnız olacakmışım hep annemlerle yaşayacakmışım gibi geliyoro yüzden bu aralar kendime birşeyler alıyorum daha çok ya da altına yatırırım yoksa benım evleneceğim yok sweetim
Şu sıralar çeyiz hevesim bitti zaten, yalnızları oynuyorum uzun zamandır sankı hep böyle yalnız olacakmışım hep annemlerle yaşayacakmışım gibi geliyoro yüzden bu aralar kendime birşeyler alıyorum daha çok ya da altına yatırırım yoksa benım evleneceğim yok sweetim
Yarın diyetisyene gideceğim(kesin canımı okuyacak) sonra kursa pazarda ders çalışacağım ve pcm olmadığından gelemeyeceğim.
Kızlar iyi hafta sonları herkesi öpüyorum.
Hiç belli olmaz bu işler canım bir anda karşına öyle biri çıkarki bi bakmışsın nikah masasındasınabim 3 ay içinde tanıştı sözlendi nişanlandı evlendi rabbim karşına senin değerini bilecek hayırlı birini çıkarsın inş ablan olarak sana bir öneri evlenmek için fazla bekleme belli bir yaşı geçtikten sonra aşırı incelemeye başlıyorsun hayırlı biri karşına çıkarsa mutlaka yuvanı kur tatlım
Bende hayatımda kimse olmaz güvenemem evlenemem diyordum. Ama adam hayatıma ansızın girdi. Şimdi keşke daha çabuk evlenebilsem diyorum.
Evet etrafımda herkes böyle diyor, karşıma kimse çıkmıyor değil çıkıyor ama işte kesinlikle kabul edemeyeceğim bazı şeyler çıkıyor, 22-23 yaş neyse de 24 yaşında ciddi ciddi evlenmeyi istiyorum artık :))) bir de facete mılletı görünce insan heves edıyor :))
Bakalım kısmetımız ne zaman cıkacak karsımıza, abin ile eşini de Allah daima mutlu etsin, darısı başıma
Evlenmiş olmak için evlenme tabikiii ama aklına yatan biri olursa evlenirsin inş
Amin canımmm şimdilik çok iy iler maşallah bir de yeğenim olsa süper olacak 5 yıl oldu hala düşünüyorlarbende yeğen istiyorum hayırlısı bakalım
Bir düşündükleri vardır elbet ama seni de yeğensiz koymasınlar artık yapsınlar anneciğine torun sahibi olsunn
Ben evlenince hemen yapıcam çocukGerçekten "evlenmem diyenden korkacaksın" dedikleri doğruymuş ben öyle derdim hep
Canm bnm haftada 4 kılo veren arkadas diyetisyene gidiyomuşBen çözemedim tatlım :26::26:
Öznur başka topicten bir arkadaşımız canım ben trafiği karıştırıp buraya yazmışım özür
Bencede yapsınlar torun yeğen özlemiyle ölüyoruz kızmakta haklıyım dimi
Evlenince hemen yap tatlım sen hiç bekleme bebişinle aranda yaş farkında olmaz çocuğunla paylaşımların daha güzel olur
Canm bnm haftada 4 kılo veren arkadas diyetisyene gidiyomuş
Doktorda memnunmuş metobolizmasının hızlı olmasından
)
Canm bnm cocugu kendini hazır hıssedince yap walla
Hemende yapma ne bilim sabır yükle kendine
Neden mi böle diyorum
Cocugu hemen yapıp daa sonra o cocuga hayatlarını zehir eden bir varlıkmış gibi dawranan cook insan tanıyorumda ondan soledim
Sen yanlış anlama gülüm noram
Ama ben yaptım 8 ay sonra hamile kaldım
Ama bide bnde plo sorunu vardı korunmak istemedim
Şükür rabbim werdi oldu
Bugunku menum 1 tatli kasigi corek otu yogurt kuru 3 gun kurusu
Kahvalti sekersiz cay ceyrek orgu peynir 3 zeytin.1 haslanmis yumurta.yarim muz.1 cavdar ekmegi domates salatalik
Ara 1 form cay
Ogle 10 findik 10 antep fistigi 1 mandalina
İkindi 1 form cay.1 ada cayi.1 tarcinli yesil cay.1 limonlu zencefil cayi
Aksam salata yogurt 5 kasik makarna
20 de 1 form cay
3 lt su
Bugunku menum 1 tatli kasigi corek otu yogurt kuru 3 gun kurusu
Kahvalti sekersiz cay ceyrek orgu peynir 3 zeytin.1 haslanmis yumurta.yarim muz.1 cavdar ekmegi domates salatalik
Ara 1 form cay
Ogle 10 findik 10 antep fistigi 1 mandalina
İkindi 1 form cay.1 ada cayi.1 tarcinli yesil cay.1 limonlu zencefil cayi
Aksam salata yogurt 5 kasik makarna
20 de 1 form cay
3 lt su
bugün ki menümm
kahvaltı 10:30 = azcık peynir,zeytin,bal, tereyağ, biraz patates kızartması, 2 bardak şekersiz çay,2 dlm ekmek
( eşim vardı kahvaltıda biraz fazla kaçtı oyüzden)
akşam 17:00 = büyük kase çorba, salata
şekersiz türkkahvesi yanında 1 kare bitter
yaklaşık 2 lt su (uff sürekli wc deyimm)
15 dk trombolin- 50 mekik
bu haftalık kaçamak hakkımı sabah kullandım artık söz veriyorum yok çok dikkat edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?