- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Sporun gayet etkılı bnce
Nerde hareket orda bereket
birilerinin motivasyonumu düsmüstü
harikasiniz kizlar..aylik listede ilk 10 a 4 üyemiz girmis..tebrik ediyorum..gelecek ay daha fazla olsun
merhaba citirlar..
blue cnm evet herkesin giris tarihi farkli ,mesela benim giris tarihim olarak 2012 7.ay görünüyor ve bu benim icin bir eksi,cünkü ilk katildigim kilomdan hesaplanmis..yani simdiki giris tarihimi ve kilomu ele alinsaydi - lerde olmazdim..
bunun olumsuz etkileride var yani:26:
nora cnm 55 lere bazen az yiyerek,bazen ara ögün yaparak ama hep spor yaparak indim cnm..sonra sporu birakip gece 2 lere kadar tatli,börek yiyerekte 73 lere ciktim:26:
bu defa verip almamaya kararliyim
bu haftaki hedefim en az 1,5 kg...cagla kork benden
banu cnm kadayifi ufak yedim,malum dönemden dolayi cnm istedi..ondan baskada kacamak yok simdilik..cok kararliyim cok,bu hafta 1.biz olmaliyiz,gamzeye ragmen..zaten o takimda gamze harici öyle ahim sahim kilo veren yok,e hepimiz bir gamze edemeyecekmiyiz kizlar
gayet güzel canım, form çay hazır sallama olandanmı kullanıyorsun
Günaydın kızlarrre
Bügun cok yogun olcam kına gecesindw kuzwnin sacı yapılcak
Kadınlar arasında acık olcakmış
Sadece onun kini yapıcam buarada sonrada sıngır mıngır ohhh
Mervecim hani digeerlerini de yapcktin kizyoksa vaz mi gectiler valla bi suru para kazanicn diye seviniyoduk
cnm evrene olumlu mesaj gönder..hem o kilo kalici degildir..sen cumaya kadar dikkat et,bak gör nasil veriyorsunBen kendimden hiic umutlu deilim yaaa dun yarim dilim pasta yedim yarim bardakta kola ictim hemen 70 gozuk tum boyle olincada sinirlerim bozuluoo
hos geldin..nereye gidiyorsun cnmAnck gelebildim suan yolculuk yapiyorum evet cnm sallama kayisili veya kiraz sapli olani
cnm evrene olumlu mesaj gönder..hem o kilo kalici degildir..sen cumaya kadar dikkat et,bak gör nasil veriyorsun
hos geldin..nereye gidiyorsun cnm
ohh ne güzel hasret gidermissinizCnm dun ssbah memlekete annemlere gelmistim kizimla.simdi geri donuyorum.memlekete 3 saatlik bi sehirde yasiyorum.ara ara hafta sonlari annemleri gormeye geliyom iste
olur cnm..saymayalim hadi seninkileri..anne eli degdimi,insan yemeden edemiyor ama..annemi özledim yineYa kaptancim dunu diyet gunu saymasak olmaz mi annem bizim gelin hanim i kadar cok sey hazirlamislarki.mecburen belli miktarda dozunu accik kacirarak yedim.yemek zorunda kaldim
Cnm dun ssbah memlekete annemlere gelmistim kizimla.simdi geri donuyorum.memlekete 3 saatlik bi sehirde yasiyorum.ara ara hafta sonlari annemleri gormeye geliyom iste
birilerinin motivasyonumu düsmüstü
harikasiniz kizlar..aylik listede ilk 10 a 4 üyemiz girmis..tebrik ediyorum..gelecek ay daha fazla olsun
menü:
sabah
1 kase asure
sekersiz cay
öglen:
az pılav ustu nohut
aksam
ev yapımı nugget durum
mısır patlagı bır avuc
sekesız cay ,nescafe
su:1,5lt
spor
2km yuruyus bırde halı sıldım
ben haftasonu diyet yapmadım. 2 gün serbest olmak istedim, ancak inanır mısınız, ekmek istesem de yiyemedim.. midem küçülmüş sanırım yiyince midem bulandı, iştahım kesildi..
bugün yani 1 aralık itibariyle karataya devam ediyorum. kardeşimle de konuştum, sağlıklı bir diyet dedi, geri almazsın böyle verirsen dedi, bu da bana destek oldu.
aldığım kararlar:
- 3 ay kadar zamandır kefiri sürekli her gün içiyorum, bi 15 gün ara vereceğim, vücutta böyle sürekli alınan şeylere arada ara vermek gerek diye biliyorum. kefirden dolayı yoğurt çok yiyemiyorduk, bu hafta yoğurt mayalayacağım az az sık sık ve öğlen yoğurt yiyeceğim.
- kahvaltıda daha fazla sebze yiyeceğim, geceden hazırladım bugün güzel oldu maydonoz roka biber domates salatalık yedim..
- burdaki günlere gitmeyeceğim, salata dahi olsa dengemi bozuyor bir şekilde.. ısrarlar vs, en hoşlanmadığım şey, ben de burnu büyük demesinler diye kırmamak için ufak da olsa bir parça alıyorum, sonra o gün gümbürtüye gidiyor, bunu da yapmayacağım..hem de zaten hiç dengim değiller, bu tuhaf tiplerle zaman harcayıp can sıkacağıma, evimde oturup oğlumla oynayıp kocamla zaman geçirmeye, en sevdiğim hobim dikiş ve kaneviçeye zaman ayıracağım..
- her gün ya yürüyüş ya da leslie yapacağım.
- 55 kilonun altına indiğimde pilatese başlayacağım.
bugün sabah dayanamadım, giyinmeden önce tartıldım, 57.9 geldim.. haftasonu etkilememiş, tekrar 57yi görmek çok güzel..gerçi çok hareketliydim cuma akşam 3 saat ikea yı gezdim, evime öyle güzel tablolar aynalar aldım ki içim açıldı..
Ben kendimden hiic umutlu deilim yaaa dun yarim dilim pasta yedim yarim bardakta kola ictim hemen 70 gozuk tum boyle olincada sinirlerim bozuluoo
Cnm dun ssbah memlekete annemlere gelmistim kizimla.simdi geri donuyorum.memlekete 3 saatlik bi sehirde yasiyorum.ara ara hafta sonlari annemleri gormeye geliyom iste
dünkü menüm
sabah 10:00 : kıymalı yumurta, 2dlm kızarmış ekmek,5 zeytin, 2 bardak şekersiz çay
akşam 17:30 : yarım kase çorba, 3 yk bulgur pilavı, biraz tavuk
1 türkkahvesi şekersiz yanında 1 kare bitter
1 elma
2 lt su
spor yapamadım dizim ağrıdı ara verıyım dedim çok zorlayamıyorum rahatsızlığımdan dolayı, hafta sonu ara vericem oyüzden:26:
bugunki menüm
sabah 10:30 : 2 dlm kızrmış ekmek, 1tatlı k reçel, 1 tk tereyağ, azcık peynir, 4 tane zeytin, 3 dlm sucuk
öğlen: yoğurt küründen yedim, 1 mandalina
akşam: çorba,yoğurtlu semizotu salatası ve bulgur pilavı düşünüyorum ( eşim yemekte yok kesin uyarım)
1 elma yerim
yaklaşık 1,5 litreyi bulur su, bugun geç başladım içmeye
Evrene de olumlu ılımlı mesajımı gönderdikten sonra menumu yazayım:))
sabah
2 dılım tost ekmegıyle peynırlı tost
sekersız cay
ogle
1 kase brokoli corbası
1dılım ekmek
aksam
1tabak fasulye
2 dılım ekmek
yesıl salata
yogurt
aksam 2
yarım dilim pasta
yarım bardak kola
butun gun kosustrdum spor bu olsunmu:)
su:2lt
Cocuklari dus yaptirayim,uyuttuktan sonra aksama burdayim kizlar..ee siz nerdesiniz,gelinde iki lafin belini kiralim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?