Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

menü:

sabah
1 kase asure
sekersiz cay

öglen:
az pılav ustu nohut

aksam
ev yapımı nugget durum

mısır patlagı bır avuc

sekesız cay ,nescafe
su:1,5lt
spor
2km yuruyus bırde halı sıldım

birilerinin motivasyonumu düsmüstü

harikasiniz kizlar..aylik listede ilk 10 a 4 üyemiz girmis..tebrik ediyorum..gelecek ay daha fazla olsun

günaydın kızlar,

kaptancım liste güzel ancak matematiksel olarak doğru değil, çünkü baktığında herkesin giriş tarihleri farklı..

ben haftasonu diyet yapmadım. 2 gün serbest olmak istedim, ancak inanır mısınız, ekmek istesem de yiyemedim.. midem küçülmüş sanırım yiyince midem bulandı, iştahım kesildi..
bugün yani 1 aralık itibariyle karataya devam ediyorum. kardeşimle de konuştum, sağlıklı bir diyet dedi, geri almazsın böyle verirsen dedi, bu da bana destek oldu.

aldığım kararlar:

- 3 ay kadar zamandır kefiri sürekli her gün içiyorum, bi 15 gün ara vereceğim, vücutta böyle sürekli alınan şeylere arada ara vermek gerek diye biliyorum. kefirden dolayı yoğurt çok yiyemiyorduk, bu hafta yoğurt mayalayacağım az az sık sık ve öğlen yoğurt yiyeceğim.

- kahvaltıda daha fazla sebze yiyeceğim, geceden hazırladım bugün güzel oldu maydonoz roka biber domates salatalık yedim..

- burdaki günlere gitmeyeceğim, salata dahi olsa dengemi bozuyor bir şekilde.. ısrarlar vs, en hoşlanmadığım şey, ben de burnu büyük demesinler diye kırmamak için ufak da olsa bir parça alıyorum, sonra o gün gümbürtüye gidiyor, bunu da yapmayacağım..hem de zaten hiç dengim değiller, bu tuhaf tiplerle zaman harcayıp can sıkacağıma, evimde oturup oğlumla oynayıp kocamla zaman geçirmeye, en sevdiğim hobim dikiş ve kaneviçeye zaman ayıracağım..

- her gün ya yürüyüş ya da leslie yapacağım.

- 55 kilonun altına indiğimde pilatese başlayacağım.

bugün sabah dayanamadım, giyinmeden önce tartıldım, 57.9 geldim.. haftasonu etkilememiş, tekrar 57yi görmek çok güzel..gerçi çok hareketliydim cuma akşam 3 saat ikea yı gezdim, evime öyle güzel tablolar aynalar aldım ki içim açıldı..

merhaba citirlar..

blue cnm evet herkesin giris tarihi farkli ,mesela benim giris tarihim olarak 2012 7.ay görünüyor ve bu benim icin bir eksi,cünkü ilk katildigim kilomdan hesaplanmis..yani simdiki giris tarihimi ve kilomu ele alinsaydi - lerde olmazdim..
bunun olumsuz etkileride var yani:26:

nora cnm 55 lere bazen az yiyerek,bazen ara ögün yaparak ama hep spor yaparak indim cnm..sonra sporu birakip gece 2 lere kadar tatli,börek yiyerekte 73 lere ciktim:26:

bu defa verip almamaya kararliyim

bu haftaki hedefim en az 1,5 kg...cagla kork benden

banu cnm kadayifi ufak yedim,malum dönemden dolayi cnm istedi..ondan baskada kacamak yok simdilik..cok kararliyim cok,bu hafta 1.biz olmaliyiz,gamzeye ragmen..zaten o takimda gamze harici öyle ahim sahim kilo veren yok,e hepimiz bir gamze edemeyecekmiyiz kizlar

Son düzenleme:

Ben kendimden hiic umutlu deilim yaaa dun yarim dilim pasta yedim yarim bardakta kola ictim hemen 70 gozuk tum boyle olincada sinirlerim bozuluoo

Günaydın kızlarrre
Bügun cok yogun olcam kına gecesindw kuzwnin sacı yapılcak
Kadınlar arasında acık olcakmış
Sadece onun kini yapıcam buarada sonrada sıngır mıngır ohhh

Mervecim hani digeerlerini de yapcktin kizyoksa vaz mi gectiler valla bi suru para kazanicn diye seviniyoduk

Ben kendimden hiic umutlu deilim yaaa dun yarim dilim pasta yedim yarim bardakta kola ictim hemen 70 gozuk tum boyle olincada sinirlerim bozuluoo
cnm evrene olumlu mesaj gönder..hem o kilo kalici degildir..sen cumaya kadar dikkat et,bak gör nasil veriyorsun
Anck gelebildim suan yolculuk yapiyorum evet cnm sallama kayisili veya kiraz sapli olani
hos geldin..nereye gidiyorsun cnm

cnm evrene olumlu mesaj gönder..hem o kilo kalici degildir..sen cumaya kadar dikkat et,bak gör nasil veriyorsun

hos geldin..nereye gidiyorsun cnm

Cnm dun ssbah memlekete annemlere gelmistim kizimla.simdi geri donuyorum.memlekete 3 saatlik bi sehirde yasiyorum.ara ara hafta sonlari annemleri gormeye geliyom iste

Ya kaptancim dunu diyet gunu saymasak olmaz mi annem bizim gelin hanim i kadar cok sey hazirlamislarki.mecburen belli miktarda dozunu accik kacirarak yedim.yemek zorunda kaldim

Cnm dun ssbah memlekete annemlere gelmistim kizimla.simdi geri donuyorum.memlekete 3 saatlik bi sehirde yasiyorum.ara ara hafta sonlari annemleri gormeye geliyom iste
ohh ne güzel hasret gidermissiniz
Ya kaptancim dunu diyet gunu saymasak olmaz mi annem bizim gelin hanim i kadar cok sey hazirlamislarki.mecburen belli miktarda dozunu accik kacirarak yedim.yemek zorunda kaldim
olur cnm..saymayalim hadi seninkileri..anne eli degdimi,insan yemeden edemiyor ama..annemi özledim yine

dünkü menüm

sabah 10:00 : kıymalı yumurta, 2dlm kızarmış ekmek,5 zeytin, 2 bardak şekersiz çay

akşam 17:30 : yarım kase çorba, 3 yk bulgur pilavı, biraz tavuk

1 türkkahvesi şekersiz yanında 1 kare bitter
1 elma
2 lt su

spor yapamadım dizim ağrıdı ara verıyım dedim çok zorlayamıyorum rahatsızlığımdan dolayı, hafta sonu ara vericem oyüzden:26:

bugunki menüm

sabah 10:30 : 2 dlm kızrmış ekmek, 1tatlı k reçel, 1 tk tereyağ, azcık peynir, 4 tane zeytin, 3 dlm sucuk

öğlen: yoğurt küründen yedim, 1 mandalina

akşam: çorba,yoğurtlu semizotu salatası ve bulgur pilavı düşünüyorum ( eşim yemekte yok kesin uyarım )

1 elma yerim

yaklaşık 1,5 litreyi bulur su, bugun geç başladım içmeye

Son düzenleme:

ne güzel canım ya

benim annem 18 saatlik mesafede oturuyor

ama tabiki uçakla 1,5 saaat :))))

Son düzenleme:
Evrene de olumlu ılımlı mesajımı gönderdikten sonra menumu yazayım:))
sabah
2 dılım tost ekmegıyle peynırlı tost
sekersız cay
ogle
1 kase brokoli corbası
1dılım ekmek
aksam
1tabak fasulye
2 dılım ekmek
yesıl salata
yogurt

aksam 2
yarım dilim pasta
yarım bardak kola

butun gun kosustrdum spor bu olsunmu:)
su:2lt

Cocuklari dus yaptirayim,uyuttuktan sonra aksama burdayim kizlar..ee siz nerdesiniz,gelinde iki lafin belini kiralim

İyi akşamlar kızlarrr haftasonunuz güzel geçmiştir umarımm

birilerinin motivasyonumu düsmüstü

harikasiniz kizlar..aylik listede ilk 10 a 4 üyemiz girmis..tebrik ediyorum..gelecek ay daha fazla olsun

İnş canımmm
menü:

sabah
1 kase asure
sekersiz cay

öglen:
az pılav ustu nohut

aksam
ev yapımı nugget durum

mısır patlagı bır avuc

sekesız cay ,nescafe
su:1,5lt
spor
2km yuruyus bırde halı sıldım

pazara rehavetine kapılmışsın şekercim

Devam etmene çok sevindim bluecum aldığın kararlarda çok güzel kızkardeşine kesinlikle katılıyorum

napıyoruz pozitif düşünüyoruz Çağlacım pasta ve kola yanyana gelince hemen etkisini göstermiş hafta içi telafi edersin cnm

İyi yapmışsın cnm anneciğinle hasret gidermişsindir kaptancım ve bluecum sizlerde en kısa zamanda anneciklerinize kavuşursunuz inş

menülerin güzel sahgülüm bitteri görmedim hadi tromboline fazlamı yüklendin acaba canım geçmiş olsun :26:
hafta içi fazla yüklenmeden başlarsın sporuna

Çağlacım akşam 2 dilim ekmek çok değilmi keşke akşamdan önce yeseydin pastanı ve kolanı en azından yatmadan yakmış olurdun

Cocuklari dus yaptirayim,uyuttuktan sonra aksama burdayim kizlar..ee siz nerdesiniz,gelinde iki lafin belini kiralim

uyutda gel canımcım sohbet edelim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…