- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
menülerin güzel sahgülüm bitteri görmedim haditromboline fazlamı yüklendin acaba canım geçmiş olsun :26:
hafta içi fazla yüklenmeden başlarsın sporuna
sağol canım, fazla yüklenmek değilde zaten normalde de ara vererek yapmak gerekiyormuş bide benim romatizmal rahatsızlığım olduğu için daha hassasım ama bugün ağrım olmadı yarın devam edicemcanım bitter konusunda da ben kahveyi şekersiz içemiyorum, 1 kesme şeker 20 kalori bende kahveyi şekersiz yapıp bitterle içiyorum 1 karesi 26 kalori
Hafta sonun güzel geçsin Edacım iyi bak kendine hiçbirşeyin moralini bozmasına izin verme allah zihin açıklığı versin Diyetisyenin de senin iyiliğin için canına okuyacaktır tatlım
Hadi bakalım ilk seni evlendirelim başlık parası istesekmi acaba
Bugunku menum 1 tatli kasigi corek otu yogurt kuru 3 gun kurusu
Kahvalti sekersiz cay ceyrek orgu peynir 3 zeytin.1 haslanmis yumurta.yarim muz.1 cavdar ekmegi domates salatalik
Ara 1 form cay
Ogle 10 findik 10 antep fistigi 1 mandalina
İkindi 1 form cay.1 ada cayi.1 tarcinli yesil cay.1 limonlu zencefil cayi
Aksam salata yogurt 5 kasik makarna
20 de 1 form cay
3 lt su
bugün ki menümm
kahvaltı 10:30 = azcık peynir,zeytin,bal, tereyağ, biraz patates kızartması, 2 bardak şekersiz çay,2 dlm ekmek
( eşim vardı kahvaltıda biraz fazla kaçtı oyüzden)
akşam 17:00 = büyük kase çorba, salata
şekersiz türkkahvesi yanında 1 kare bitter
yaklaşık 2 lt su (uff sürekli wc deyimm)
15 dk trombolin- 50 mekik
bu haftalık kaçamak hakkımı sabah kullandım artık söz veriyorum yok çok dikkat edicem
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
Peynirli omlet
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
10 zeytin
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase ketentohumlu yoğurt
AKŞAM:
ızgara balık
Bol salata
1 dilim tahin helvası
SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş 40 mekik 10 dk tiffany
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3
Takım olarak 3. olmuşuzzyaşasın sarı kart almadık hepinize güzel bir hafta sonu dilerim kızlar cici bakın kendinize
leslie candır mervecimSabah
Nesfit
Meyve kattım kendim içine
Ara
Yeşilçay
Ögle
Salata
Kep makarna 5 yk
Yogurt
Ara
Birtane pop kek:)
Aksam
Bir porsiyon kurufasulye
Ekemksiz
Su:2 lt
Spor:jıllıan 10 dk yapabıldim ama mahvoldum
Dhada yapamıcam gibi
Leslie teyze nerdesin
menüm:
sabah:07.00
yogurt + müsli
öğlen:
makarna yarım tabak
küçük dolma biber bi tane
yogurt
akşam
1 küçük kase kara lahana yemeği
1 küçük kase aşureyenı pısırdık sıcak sıcak huplettım
su:
limonlu 1 lt
normal yarım lt falan
cay sekersız
spor: yok 5.katta oturyorum asure dagıttım butun aparttmana ve yan apartmanıma spor sayırlırsa misafirim vardı oturmadım dogru durust:))))
Kızlar bende su yogurt kürünü denesemmi
Ayy bnde sasırdım lahana suyumu
Yogurt kürümü ???
Karar vermm gerekıyor
Nisanda 55 olmk istıyorum veee benim yaklasık 6 7 kılo vermm gerekir
selamlarrr
haftasonu geldi yine..gec kahvalti yaptik,simdi temizlik yapicam ve biraz ütüm var,onu yaparim.alisverise cikariz sonrada
bu hafta 3. olduk kizlar,tebrik ediyorum hepinizi..notamiz silindi..haftaya 1.olmak istiyoruz demi
hadi haftaya en az 500 gr vermis olalim,fazlada olursa süper olur
kacamak yok lütfen,1 ögün yedigimizi 2 gün yakmaya ugrasiyoruz
yilbasina kadar kacamak yapmayalim,yilbasinda yeterince yapariz zaten
zaman buldukca gelmeye calisirim..
aklima gelmisken yediklerimide yazayim..
sabah
1 dl ekmek,1 parca peynir,3 zeytin,domates
ögle
4 kasik yogurtlu bulgur pilavi
aksam
1 kase corba,1 ufak dl kadayif
su
3 lt
spor
15 dk jullian,1 saat yürüyüs
mutlu hafta sonlari hepinize
Çok güzel menü tebrikler.MENÜM
KAHVALTI :
2 lop yumurta
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
8 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli elmalı tarçınlı yoğurt
AKŞAM:
Yürek sote
Salata
1 Bardak ayran
SPOR:
45 dk karışık hızda yürüyüş 40 mekik 10 dk tiffany 2 saat çarşı gezmesi
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
1 bardak ayran
takviye olarak omega 3
birilerinin motivasyonumu düsmüstü
harikasiniz kizlar..aylik listede ilk 10 a 4 üyemiz girmis..tebrik ediyorum..gelecek ay daha fazla olsun
menü:
sabah
1 kase asure
sekersiz cay
öglen:
az pılav ustu nohut
aksam
ev yapımı nugget durum
mısır patlagı bır avuc
sekesız cay ,nescafe
su:1,5lt
spor
2km yuruyus bırde halı sıldım
ben haftasonu diyet yapmadım. 2 gün serbest olmak istedim, ancak inanır mısınız, ekmek istesem de yiyemedim.. midem küçülmüş sanırım yiyince midem bulandı, iştahım kesildi..
bugün yani 1 aralık itibariyle karataya devam ediyorum. kardeşimle de konuştum, sağlıklı bir diyet dedi, geri almazsın böyle verirsen dedi, bu da bana destek oldu.
aldığım kararlar:
- 3 ay kadar zamandır kefiri sürekli her gün içiyorum, bi 15 gün ara vereceğim, vücutta böyle sürekli alınan şeylere arada ara vermek gerek diye biliyorum. kefirden dolayı yoğurt çok yiyemiyorduk, bu hafta yoğurt mayalayacağım az az sık sık ve öğlen yoğurt yiyeceğim.
- kahvaltıda daha fazla sebze yiyeceğim, geceden hazırladım bugün güzel oldu maydonoz roka biber domates salatalık yedim..
- burdaki günlere gitmeyeceğim, salata dahi olsa dengemi bozuyor bir şekilde.. ısrarlar vs, en hoşlanmadığım şey, ben de burnu büyük demesinler diye kırmamak için ufak da olsa bir parça alıyorum, sonra o gün gümbürtüye gidiyor, bunu da yapmayacağım..hem de zaten hiç dengim değiller, bu tuhaf tiplerle zaman harcayıp can sıkacağıma, evimde oturup oğlumla oynayıp kocamla zaman geçirmeye, en sevdiğim hobim dikiş ve kaneviçeye zaman ayıracağım..
- her gün ya yürüyüş ya da leslie yapacağım.
- 55 kilonun altına indiğimde pilatese başlayacağım.
bugün sabah dayanamadım, giyinmeden önce tartıldım, 57.9 geldim.. haftasonu etkilememiş, tekrar 57yi görmek çok güzel..gerçi çok hareketliydim cuma akşam 3 saat ikea yı gezdim, evime öyle güzel tablolar aynalar aldım ki içim açıldı..
merhaba citirlar..
blue cnm evet herkesin giris tarihi farkli ,mesela benim giris tarihim olarak 2012 7.ay görünüyor ve bu benim icin bir eksi,cünkü ilk katildigim kilomdan hesaplanmis..yani simdiki giris tarihimi ve kilomu ele alinsaydi - lerde olmazdim..
bunun olumsuz etkileride var yani:26:
nora cnm 55 lere bazen az yiyerek,bazen ara ögün yaparak ama hep spor yaparak indim cnm..sonra sporu birakip gece 2 lere kadar tatli,börek yiyerekte 73 lere ciktim:26:
bu defa verip almamaya kararliyim
bu haftaki hedefim en az 1,5 kg...cagla kork benden
banu cnm kadayifi ufak yedim,malum dönemden dolayi cnm istedi..ondan baskada kacamak yok simdilik..cok kararliyim cok,bu hafta 1.biz olmaliyiz,gamzeye ragmen..zaten o takimda gamze harici öyle ahim sahim kilo veren yok,e hepimiz bir gamze edemeyecekmiyiz kizlar
dünkü menüm
sabah 10:00 : kıymalı yumurta, 2dlm kızarmış ekmek,5 zeytin, 2 bardak şekersiz çay
akşam 17:30 : yarım kase çorba, 3 yk bulgur pilavı, biraz tavuk
1 türkkahvesi şekersiz yanında 1 kare bitter
1 elma
2 lt su
spor yapamadım dizim ağrıdı ara verıyım dedim çok zorlayamıyorum rahatsızlığımdan dolayı, hafta sonu ara vericem oyüzden:26:
bugunki menüm
sabah 10:30 : 2 dlm kızrmış ekmek, 1tatlı k reçel, 1 tk tereyağ, azcık peynir, 4 tane zeytin, 3 dlm sucuk
öğlen: yoğurt küründen yedim, 1 mandalina
akşam: çorba,yoğurtlu semizotu salatası ve bulgur pilavı düşünüyorum ( eşim yemekte yok kesin uyarım)
1 elma yerim
yaklaşık 1,5 litreyi bulur su, bugun geç başladım içmeye
Evrene de olumlu ılımlı mesajımı gönderdikten sonra menumu yazayım:))
sabah
2 dılım tost ekmegıyle peynırlı tost
sekersız cay
ogle
1 kase brokoli corbası
1dılım ekmek
aksam
1tabak fasulye
2 dılım ekmek
yesıl salata
yogurt
aksam 2
yarım dilim pasta
yarım bardak kola
butun gun kosustrdum spor bu olsunmu:)
su:2lt
MENÜM
KAHVALTI :
1 yumurta yarım muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
7 zeytin
1 dilim peynir
1 domates 1 biber
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli elmalı tarçınlı yoğurt
AKŞAM:
Kelle paça
kaşarlı köfte 3 adet
Salata
SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3
günaydınnnn çıtır adayları hatunlar..artık yarım değilim..sol yanım geldi.geçmişi okuyamadım,okuyup dönecem.
günaydın kızlar
ben de önce menümü yazayım;
sabah: klasik karatay kahvaltısı (1 haşlanmış yumurta ile)
arada: 1 bardak tarçınlı süt, 6-7 tane kuru siyah üzüm ( çok lezzetli oluyor tavsiye ederim)
akşam: 1 tabak kıymalı taze fasulye, lahana ve havuçlu salata, baktım doymadım, 1 kase de yoğurt yedim o beni güzel tuttu..
dün alışverişee gitmek zorundaydım spor yapamadım ama spor yapmış kadar koşturdum:)
kızlar bir de bu hafta kısmetse umreye gideceğiz, ve tam benim adetime denk geliyor.o nedenle adet geciktirici bir ilaç alıyorum, kelebekolcam arkadaş günde 3 kere kullanmış, bir zararı olmaz değil mi, pazartesiden cumaya kadar kullanıcam, kilomu etkileyebilir bu ayrıca..
bi de yola perşembe çıkacaz, ben kilo bildirimimi perşembe yapacağım cuma yokum çünkü..
Ya benim amacim pasta yememekti o yuzden aksami guzel yiyeym acikmayayim dedim olmadi..İyi akşamlar kızlarrr haftasonunuz güzel geçmiştir umarımm
İnş canımmm
pazara rehavetine kapılmışsın şekercim
Devam etmene çok sevindim bluecumaldığın kararlarda çok güzel kızkardeşine kesinlikle katılıyorum
napıyoruz pozitif düşünüyoruz Çağlacım pasta ve kola yanyana gelince hemen etkisini göstermiş hafta içi telafi edersin cnm
İyi yapmışsın cnm anneciğinle hasret gidermişsindir kaptancım ve bluecum sizlerde en kısa zamanda anneciklerinize kavuşursunuz inş
menülerin güzel sahgülüm bitteri görmedim haditromboline fazlamı yüklendin acaba canım geçmiş olsun :26:
hafta içi fazla yüklenmeden başlarsın sporuna
Çağlacım akşam 2 dilim ekmek çok değilmi keşke akşamdan önce yeseydin pastanı ve kolanı en azından yatmadan yakmış olurdun
uyutda gel canımcım sohbet edelim biraz
Cok sewindim caniiim wallagünaydınnnn çıtır adayları hatunlar..artık yarım değilim..sol yanım geldi.geçmişi okuyamadım,okuyup dönecem.
Ben bugun oldum sonunda edacim sistim sistim .. Ya evet nasi Guzel kilo veriodum ben noldu bana bilmemGünaydın bayanlar.
Bomba gibi geri döndüm. Tüm negatif duygularımı düğmesi varmışcasına kapattım.
Kısaca toparlandım.
Eski takımdakiler bilirler. Diyetisyene başladığım gün yemin etmiştim. "Diyetisyen bana tatlı yiyebilirsin dediği güne kadar yemeyeceğime yemin ederim"demiştim. Bayram günü verdiği tatlılar benim iftarım olmuştu resmen. Cumartesi günü tekrar yineledim. Artık ne zaman yiyebilirsin derse o zamana kadar yemeceğim. Yeminimden dönemem sonuçta. İçim huzurla doldu resmen.
Ee herhafta ortama 1,500 gram vereceğim düşünürlerse ayda 6 kilodan çok güzel sonuç alacağım ve spor yapmak zorunda olmayışım cabası.
Çağlacım sende bugünlerimizi hatırla. Nasıl başardığını hatırla yapabilirsin. Eskisi gibi olabilrisin.
Salata ve yoğurt can yoldaşımız.
Kendime not: Bugün regl olmak üzereyim. Cumaya kadar şişlik vs gider diye tahmin ediyorum. bu hafta hedef 2 kilo olmazsada sağlık olsun.
Herkese iyi bir hafta diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?