Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu

KAHVALTI :
1 yumurta yarım muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
7 zeytin
1 dilim peynir
1 domates 1 biber
3 kuru kayısı

ÖĞLE :
1 kase üzüm çekirdekli elmalı tarçınlı yoğurt

AKŞAM:
Kelle paça
kaşarlı köfte 3 adet
Salata

SPOR:
60 dk karışık hızda yürüyüş

SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3

menülerin güzel sahgülüm bitteri görmedim hadi tromboline fazlamı yüklendin acaba canım geçmiş olsun :26:
hafta içi fazla yüklenmeden başlarsın sporuna

sağol canım, fazla yüklenmek değilde zaten normalde de ara vererek yapmak gerekiyormuş bide benim romatizmal rahatsızlığım olduğu için daha hassasım ama bugün ağrım olmadı yarın devam edicem canım bitter konusunda da ben kahveyi şekersiz içemiyorum, 1 kesme şeker 20 kalori bende kahveyi şekersiz yapıp bitterle içiyorum 1 karesi 26 kalori

Çok dikkatli yap cnm aman diyim afiyetolsun canım

Selam canlarım ömrümde ilk defa böle telaslı heyecanlı aksıyonlu ve tabıkı komık bir haftasonu gecirdik
Dün kına gecesinde cok eglendık
Kız ewı ıle kına yerımız yakındı bnm kızı uyuttum verdim anneme erkekler zaten cok ohh walla kuzenlerle bir eglwndık ki
Kuzenimin. Saclarını yaptım ve herkes cok begendi özellikle damat
Sacları ızun ve simsiyah masaallah cok gseldi
Dügüne gelmk istiyorum ama cok yorgunmm
Yarın boşcaa anlatırım

günaydınnnn çıtır adayları hatunlar..artık yarım değilim.. sol yanım geldi.geçmişi okuyamadım,okuyup dönecem.

Hafta sonun güzel geçsin Edacım iyi bak kendine hiçbirşeyin moralini bozmasına izin verme allah zihin açıklığı versin Diyetisyenin de senin iyiliğin için canına okuyacaktır tatlım

Diyetisyenim bana kızmadı. Sadece neden böyle oldu dedi bende anlattım. Nesfit olan haftalarda ben kabız oluyorum. sonra tartıda kilo veremeyince battı balık yan gider oluyorum dediim. Güldük bir güzel tmam dedi anlaştık. Ve hemen cezamı kesti.
bir hafta boyunca her akşam kabak çorbası. midem bulana bulana içtim.

Hadi bakalım ilk seni evlendirelim başlık parası istesekmi acaba

Benim daha yolum var. Ben yüksek lisans yapacağım. Erkek arkadaşım teknk öğretmen ama devlette 0 kadro veriliyor. Bizde bu sene dedik. Hazır bekar gitsin rahat rahat 1 sene mühendislik tamamlama yapsın sonra kpss ile devlette mühendis vs diye atanır diye düşündük. Bakalım olmazsada yine mesleği var ama devlet gibi değil maalesef.

güzel menü

patates kızartması olmamış ama sen zaten biliyorsun.

güzel menü İnş bu hafta birinci oluruz.

leslie candır mervecim
POP KEK olmamış

Maalesef bugün pek sağlıklı olmamış. Hem makarna hem dolma olmamış.
Bir de aşure varki menün evlere şenlik olmuş

Kızlar bende su yogurt kürünü denesemmi
Ayy bnde sasırdım lahana suyumu
Yogurt kürümü ???
Karar vermm gerekıyor
Nisanda 55 olmk istıyorum veee benim yaklasık 6 7 kılo vermm gerekir

nisana kadar çoook rahat 55 olursun zorlama artık kendini. :)

Ben yine yemin ettim. Kaçamaksız menülere geri döndüm kısaca.
Kurban bayramından bayağı evvel diyetisyenim ye diyene tatlı yemeyeceğime yemin etmiştim. Yemedimde. bildiğin oruç gibi hem nefsimi çok güzel terbiye etmiştim o vakit. Yine yemin ettim. Dİyetisytenim ye diyene kadar yemeyeceğim.
Su gibi kilo vereceğim kaptan. Gamzeerdi kadar olmasada vereceğim.

Çok güzel menü tebrikler.

birilerinin motivasyonumu düsmüstü

harikasiniz kizlar..aylik listede ilk 10 a 4 üyemiz girmis..tebrik ediyorum..gelecek ay daha fazla olsun

Hedef 1. olmak kaptan. Ama gamzeerdi varken zor.

menü:

sabah
1 kase asure
sekersiz cay

öglen:
az pılav ustu nohut

aksam
ev yapımı nugget durum

mısır patlagı bır avuc

sekesız cay ,nescafe
su:1,5lt
spor
2km yuruyus bırde halı sıldım

yine olmamış bence. Aşure pilav ve mısır

Kendin için çok güzel kararlar vermişsin. Motivasyonunun çok daha iyi olacağına eminim.

Kaptancım ben bu hafta 2 kilo vereceğim. Veremezsem suçlusu regl olacaktır.

Bence pilavdan vazgeçmelisin. Pilava devam etmek pek akıllıca gelmedi bana.

Doğum gününden dolayı hoş görmek lazım. Bunun haricinde süper menü

Kusursuz menülere devam.

Günaydın bayanlar.

Bomba gibi geri döndüm. Tüm negatif duygularımı düğmesi varmışcasına kapattım.
Kısaca toparlandım.
Eski takımdakiler bilirler. Diyetisyene başladığım gün yemin etmiştim. "Diyetisyen bana tatlı yiyebilirsin dediği güne kadar yemeyeceğime yemin ederim"demiştim. Bayram günü verdiği tatlılar benim iftarım olmuştu resmen. Cumartesi günü tekrar yineledim. Artık ne zaman yiyebilirsin derse o zamana kadar yemeceğim. Yeminimden dönemem sonuçta. İçim huzurla doldu resmen.

Ee herhafta ortama 1,500 gram vereceğim düşünürlerse ayda 6 kilodan çok güzel sonuç alacağım ve spor yapmak zorunda olmayışım cabası.

Çağlacım sende bugünlerimizi hatırla. Nasıl başardığını hatırla yapabilirsin. Eskisi gibi olabilrisin.
Salata ve yoğurt can yoldaşımız.

Kendime not: Bugün regl olmak üzereyim. Cumaya kadar şişlik vs gider diye tahmin ediyorum. bu hafta hedef 2 kilo olmazsada sağlık olsun.

Herkese iyi bir hafta diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydin
kzlr oglm lpopumun üstüne süt dökü ve tuslr zor basiyor.silm tutu basil klis,ben yaziyorum o silyor..sunlri yazana kdar canim ciki inanin...
yediklrimi yazdim sili yine

esim birazdan yaprsa gelrim yine

öpyorum hpnizi

günaydın kızlar
ben de önce menümü yazayım;

sabah: klasik karatay kahvaltısı (1 haşlanmış yumurta ile)

arada: 1 bardak tarçınlı süt, 6-7 tane kuru siyah üzüm ( çok lezzetli oluyor tavsiye ederim)

akşam: 1 tabak kıymalı taze fasulye, lahana ve havuçlu salata, baktım doymadım, 1 kase de yoğurt yedim o beni güzel tuttu..

dün alışverişee gitmek zorundaydım spor yapamadım ama spor yapmış kadar koşturdum:)

kızlar bir de bu hafta kısmetse umreye gideceğiz, ve tam benim adetime denk geliyor.o nedenle adet geciktirici bir ilaç alıyorum, kelebekolcam arkadaş günde 3 kere kullanmış, bir zararı olmaz değil mi, pazartesiden cumaya kadar kullanıcam, kilomu etkileyebilir bu ayrıca..
bi de yola perşembe çıkacaz, ben kilo bildirimimi perşembe yapacağım cuma yokum çünkü..

Herkese günaydın bu sabah cok zinde kalktım elma sirkelisuyımu içtim
Ewimi temizledim sildim süpürdüm
Şimdi bi yeşilçay içtim
Canm elma cekti elma yiyorum

Canım biZim içinde dua edersin inş

Kızlar düğün cok güzel geçti
Zaman cok güzel geçti
Cok heyecanla dım bazen telas yaptım
Ama alnımın akıyla cıktım işin içinden
Tabiki dünde basıma ne komık seyler geldi
Şimdi gelinin odasındayım onun basına basladım bismillah deyip kapıyı kapattık içeri kimse girmesin diye
Neyse yaptım cok güsel oldu cok begendiler acele edip cıktıkları ve en önemlisi de aklıma gelmedigi için resim çekemedim ama ewe gidince inş düğünn resimlerinden size bi resim koymak isterim
Neyse gelini işi bitti damat bide amcası geldi gelini almaya
Kapıyı vurdular kapıyı acmaya gittim ahaa acılmıyo
Dedim kapı acılmıyo amcası dıyo acılır acılır
Dedim amca valla acılmıyo bozuk me ne
Acmaya calısıyom yok acılmıyo dıyom amca diyom bu kapı acılmıyo afam gulerek diyo ki acılır acılır hele bi kapının altına bak dedim kılıtledıler heralde bilmeden coluk cocuk anahtar vercek
Ana bide ne görim
Amca alttan 200 lira gönderiyo
Yahu amca dedim sen bni yanlış anladın kapı gercekten acılmıyo
Yesm makyajını tazelıyodu hiçç duymuyo bizi kuz dedim bu kapı nıye acılmıyo
Ayyy abla kapım bozuktu benm kapanınca kapının dili yuvaya girıyo dahada cıkmıyo
Dedim e yawrum solesene iki saattir adama kapı acılmıyo dıyorum adam da yanlış anlamıs para verdi
Dedim sole napcaz
Neyse gelinin babası yetişti allahtan tornavıdayla kapının o kılıt yeri varya orayı soktu kapı acıldı
Yahu ne alemsınız dedim yha
Ben kapı acılmıyo dıyom sizde acılır diyosunuz dedim amca al parayı sen yanlış anladın amca dedıkı yok kızım adettır bahsıs verilir hem kızımız cok hanım olmus masallah elıne saglık hakkkın dedi ısrar etmedım walla ne yalan soylım aldım
Ama bu olaya baya bı gulduk dugun boyunca konusuldu yanı

edacım azmine hayranım.
mervecim oh sefan olsun eğlenmişsin.
blue canım teorikte sakıncalı deselerde pratikte 3er kullanıldıgını cok gördüm.ben 2007de hacca gittim görevli olarak,hamileydim regl sorunum hiç olmadı.dr arkadaslardan bazıları 2er 3er almıstı.umarım sana gerekmez sonucta hormon.arkadasına birşey olacagını sanmıyorum.

Ya benim amacim pasta yememekti o yuzden aksami guzel yiyeym acikmayayim dedim olmadi..
günaydınnnn çıtır adayları hatunlar..artık yarım değilim.. sol yanım geldi.geçmişi okuyamadım,okuyup dönecem.
Cok sewindim caniiim walla
Ben bugun oldum sonunda edacim sistim sistim .. Ya evet nasi Guzel kilo veriodum ben noldu bana bilmem

Caglacım allh ogluna hayırlı uzun ömürler versin
Ole hemen morelini bozma hem pasta hemn kılo yapmaz canm bnm
Bu hafta dikkat et bence hiçbirseycik olmaz
Ama spor ve suyunu ayrıyeten tarcınlı yesılçayını unutma canım
Bu arada yogurt kürünü duydun mu
İstersen beraber yapalım seninle bir hafta deneyelim diyorum
Ne dersın ?????

çağlacım bneim 1.65 boyunda 52-53 kilo bir kardesim var.5 yılda üç dogum yaptı.hala en fazla 56 oluyor.onun prensibi cok sevdiği şeylerden asla ödün vermez ama onu yemek için önnde ve sonunda yediklerini azaltır.mesela mantı mı var akşama ogün dikkat eder yediklerine mantıyıda 2 tabak yer walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…