Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cok gusel canım
Sen kapalımıydın ben senı acık sanıyodym
Bende gönderirim size kendi gelin basımı
Modelini kendim belirlemiştim canlarım
Koyabılırsem albumumden cekip gönderırım
ben lise sonda örtündüm 1 kere taşlandım 1 kere kafamdan örtüm ççekildim öyle bir liseye gidiyordum.ünidede atıldım.amma inatcıyım hala örtülüyüm.

Kızlar cok yorgunum ama bişiler yapmak istıyorum uzanıyodum oyle
Kalkimde ıkı mekık cekeyım
3 sınav cekeyım

günaydınnnn çıtır adayları hatunlar..artık yarım değilim.. sol yanım geldi.geçmişi okuyamadım,okuyup dönecem.

günaydın doktorcum çok sevindim inşallah bidaha ayrılmak zorunda kalmazsınız sınavları nasıl geçmiş

canım saç kurutma makinası tutun kurusun

Allah kabul etsin canım bizede dua et

ben lise sonda örtündüm 1 kere taşlandım 1 kere kafamdan örtüm ççekildim öyle bir liseye gidiyordum.ünidede atıldım.amma inatcıyım hala örtülüyüm.

çok güzelll

maşallah canım ya , bende liseden sonra örtündüm ünide derslere girerken açtım mecburen, şuan okumayı çok isterdim çok şükür aştık artık bunları, şimdi kpss ye başlıycam çalışmaya acayip hevesliyim sonucta başörtümle çalışabilcem artık

güzel dilekleriniz için tesekkür ederim.sınav iyi gecti dedi.bu dersle cok ugrastık biz ilk defa iyi gecti dedi ama sonuc önemli olan.ne yazkki hocalar sınav kagıdında cok etkili.helede ırkcıysa.en son bu derste yok küçük harf yazmıssın yok büyük harf yazmıssın die puan kırmıs sanki gramatik dersi.almancada önemlidir helicim bilir ama ekonomide önemli olmasın artık.

Kızlar geccen hafta kv de bahcede kızımla cekındım nnasılım bu hafta sonu arkadasımzn düğünü var kıyafetımle cekınırım

Ya benim amacim pasta yememekti o yuzden aksami guzel yiyeym acikmayayim dedim olmadi..

Cok sewindim caniiim walla

Ben bugun oldum sonunda edacim sistim sistim .. Ya evet nasi Guzel kilo veriodum ben noldu bana bilmem

Benim vücudum delirdi. olmaya çalışıyor ama olamadı hala. Yine düzensizleşti.

İnş eşinin gelmesiyle sende rahatlar daha sıkı diyet yaparsın:)

Okurken çok güldüm ya. Çok güzel eğlenmişsin. Çok komik ve güzel bir anın olmuş.
Ben düğün dernek hiç bir şey hakkında bilgiye sahip değilim bazen kendimi çok yabani hissediyorum.

Canım yoğurdu et yavuk balık gibi yemeklerin yanında yememeye dikkat edin.

Bir şey sorucam. Arkadaşın aşırı zayıf falan görünüyormu? Bende 1,65 im 52-53 olmak istiyorum. Ama çok aşırı zayıf görünmek istemiyorum. Hani arkadaşına baktığında çok zayıfsın diyesin geliyor mu? Yoksa kilon güzel mi diyorsun?
Kendi içinde.

Bende istiyorum herşeyiyle 4*4 lük yapmak istiyorum. çalışma hayatında konusunda nasıl olacak bilmiyorum. Özel sektörde kurumsal yerlerde çalışma şansım yok. Düz memurlukta yapmak istemiyorum. Üniversitede tesettürlü öğretim elemanı olarak falan çalışabileceğimi bilsem direkt ales ydsyi çakıp öyp ye girerim ama geleceğim o kadar karışık ki

ben 2 haftadır reglim üstüne birde grip oldum.tad alma duyumda gitti sabahtan beri.ama eşim yanımdaya gönlüm rahat çocuklarım mutlu oynuyorlar sıraya girmelerine gerek olmuyoreşim yokken biri yemek ister biri altını kirletir biri ödev yapalım der

merve özelden adresni yaz sana bir süprizim var.eşim alman cikolatası getirmiş.söz vermeyim ama yollamak isterim sana.benim çikolatayla aram bozuldu ama sana kıyamadım cocukluk anın geldi aklıma.

kardesim öyle zayıf görünmüyor ama tipinden kaynaklanıor.baseni var göğsü var.oyüzden tahta gibi değil beli ince cok yakısıyor.dogumdan sonra kadın doguma gitmiş dru demişki maşallah dogum yapmıssın ama vucudun kilon güzel.o arada benden konu gecmiş ablan dr ya odaha cok dikkat etmiştir daha mı ince yoksa demiş.ayy utandım walla.ama ne yapayım 2mizin cocukluk dönemi cok farklı gecti.
örtüye gelince ben ince hesap yapabilen biri değiilim bir şeye inanmıssam sonunu düşünmeden yaparım.azcık deliyim:)hadisteki sizi gören deli sanıra güvenerek mutluyum.inandıgımı yapmak kadar beni mutlu eden bir sey yok.
diyete gelince sütüm kesildi.zaten cok yoktu.kızım emmek istemiyor azla yetinemedi.artık daha sıkı diyet bitki çayı yapabilirim.en büyük sorunum spor.vakit bulsam cok şsterim.bence mervenin en büyük avantajı o.maşallah düzenli spor yeşil çay abartıda yemeyince eğer sağlık problemide yoksa vermemek için bir sebeb olamaz.

eveeeet merveciimm bende yapmak istiorum bu haftaa

saoll canımm buaradaa

yaa maasallah ne guzel cok imreniorum böyle insanlaraa:)

Herkese günaydın bu sabah cok zinde kalktım elma sirkelisuyımu içtim
Ewimi temizledim sildim süpürdüm
Şimdi bi yeşilçay içtim
Canm elma cekti elma yiyorum

Canım biZim içinde dua edersin inş

ederim tabi canım ne demek, bu arada evi nasıl hemen silip süpürüp bitiriyorsunuz yaa ben hiç böyle olamıyorum, evi haftada 1 silip süpürsem kendimi başarılı sayarım:)

canım arkadaş değil ben kullancam malesef arkadaş daha önce kullanmış da, kendisi de hemşire, tam perşembeye geliyor, biz de o gün yola çıkıyoruz, kullanmak zorunda kalıcam çünkü her an gidemiyoruz oraya of ya napsam kullanmasam mı bak aklıma karıştı şimdi..

Tünaydınnnn güzellerr

günaydınnnn çıtır adayları hatunlar..artık yarım değilim.. sol yanım geldi.geçmişi okuyamadım,okuyup dönecem.

Hadi gözün aydın canımmm sınavıda güzel geçmiş çok sevindim bir daha ayrılmazsınız inşallah

Kabak çorbası o kadarda kötü değil Edacım lahana ya göre süper bence

Hakkınızda hayırlısı olsun canım ama fazla da geç kalmayın

Çok azimli gördüm seni Edacım eminim bu haftaki 2 kilo hedefine ulaşacaksın ayda 6 kilo süper olur cnm tatlım reglin
gelmesi için soğan suyu kürünü denesen hemen söktürüyor

Aksiliğe bak görünmez kaza dedikleri inş eşin yapabilir cnm eğer şekerliyse tuşlar yapışır :26:

Günaydın kızlarrr

Tünaydınnnn tatlımm

Tünaydınnn canımm menün çok güzel akşamları mutlaka yoğurt ve salata yemeye çalışıyorum yoğurt hakikaten tok tutuyor afiyetolsun Allah kabul etsin şimdiden bitanemm bizler için de dua etmeyi unutma ne olur

Herkese günaydın bu sabah cok zinde kalktım elma sirkelisuyımu içtim
Ewimi temizledim sildim süpürdüm
Şimdi bi yeşilçay içtim
Canm elma cekti elma yiyorum

Canım biZim içinde dua edersin inş

Tünaydınnnn Mervişimmm afiyetolsun tatlım kapı olayına çok güldüm hep seni buluyor arkadaşım ama adettir bahşiş almak kapı olayı olmasa aklına gelmeyecekti demekki güle güle harca tatlım

Harikasınnnn Yasemincimm Ben seni açık zannediyordum helall olsun canımm

Kendisini kontrol eedebilmesi ne güzel hem zevklerinden mahrum kalmıyor hem de dengeleyebiliyor:13: zamanında bizde yapsaydık keşke

İnş şahgülüm sende arzu ettiğin işe girebilirsin sıkı çalış bitanem

Eki Görüntüle 880298
Kızlar geccen hafta kv de bahcede kızımla cekındım nnasılım bu hafta sonu arkadasımzn düğünü var kıyafetımle cekınırım

Ne kadar sade ve güzelsin Mervecim ikinizede nazar değmesin tatlım

Cnm arkadaslarim size acik yureklilikle
İtiraf edeyim hafta sonu memlekete annemlere gittim bu sabah tartildimm.tartida 1 kkiloya yakin almis
Gorunuyom. Cumaya kadar hafta sonu aldigimi vermeye calisicam.merak etmeyin kendime bu sabah itibariyle cezalar vermeye basladim.

Merve çok güldüm yaşadıklarınıza, hakkaten komik güzel bir anı olmuş buarada kızın da çok tatlı maşallah, hiç fazla kilon varmış gibi durmuyorsun ayrıca..

kelebekolcam canım unutmuşum ya kusura bakma eşinin gelmesine çok sevindim Allah ayırmasın nasıl da rahatlamışsındır şimdi ferahlamıştır için.. çocukların sevincini düşünemiyorum bile.. evde anne de baba da Allah yokluğunu göstermesin çok önemli..

sweetdimple canım çok sağol sizden aldığım destekle devam ediyorum. haftasonu ara vermem iyi oldu aslında metabolizmamın alıştığını ve ekmeğe hiç de özlem duymadığımı gördüm..o açıdan iyi oldu, bir de heo diyorum ama uygulamıyorum sanırım, bir acelemiz yok, yavaş yavaş da gitse önemli olan geri gelmemesi, bunu unutmamam gerek.. hepinize dua edeceğim inşallah, artık gerçek adlarınız olmayabilir ama idare edin önemli olan niyet

Dikkat edersen verirsin hemen Sevilaycım benim markete gitmem lazım kızlar gelirim sonra öptüm hepinizi

Sen de sağol bitanemm sen aynı kararlılıkla devam ettiğin sürece elbette vereceksin aynen acelemiz yok

Şimdiden tşkler duaların için rabbim senin gönlünden kimin geçtiğini elbette biliyor bizleri hissetmen yeterli

az önce tartıldım tartı fotomu ekliyorum lütfen maşallahh diyinizz

cuma günü 71,7 kg dım

:119::118::122::124::92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…