Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canm benm sabah 6:30 tas catladın 6:45 te kalkıyorum
Kahvaltıyı hazırlıyorum
Saat 7:30 da eşim gidiyor
Ben hemn bulasıgımı topluyorum etrafı toparlıyorum
Yatagımı düzeltıyorum
Sonra kızım uyanıyor saat 8 45 9:00 da falan onu gıydırıyorum doyuruyorum
Altını tmizle yüzünü agzını yıka
En sonda ewımı cektırıyorum
Peşinden güzelce heryeri siliyorum
En fazla 1:30 2 saatimi alıyo
Camasırlarım faln olursa 3 saat oluyo
Ben oglenden sonraya iş bırakırsam dahada o iş bitmiyo gibi geliyor bluemcim
Sen cok farklısın canım calışıyorsun
Tabıkı ew işini yapsrken zorlanacaksın
Bende calışırken zorlanıyodum ama programım bardı
Aksam yemegımı yapardım dolaba koyardım hergun darklı yemek olcak bide
Mesela aksam yemegı yıyoruz yha bulasıkları kaldırıp makinaya o yıkayana kadar dıger aksamn yemegını yapardım
Carsamba cumartesı gunleri ütü gunumdu
Pazartesi persembe siliyordum
Salı gunu alışweriş pazar işimi halledıyodum
Pazar gunu izin
Bole walla

Canlarım burdakî halim 74 kıloyum kızımın dgogum gunu aahustos 13

Eklentiler

• $image.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 36
Kızım 13 agustos da dogmadı 3 agıstos da ama bu sene 3 agustos kadir gecesine denk gelmişti bizde 10 gun sonra mevlütlü gusel bi dogum gunu yaptık

az önce tartıldım tartı fotomu ekliyorum lütfen maşallahh diyinizz

Eki Görüntüle 880433

cuma günü 71,7 kg dım

:119::118::122::124::92:

Maşallah şahgülümmmmm

Harika kilo vermişsin Mervişimmm fark ortada

Mutluyum ama verebilecegime inaniyorum kendime guveniyorum

Ben hepimize güveniyorummm hep beraber başaracağız tatlımmm

ne zaman başladın kullanmaya.ama istersen tehlikeye atma.inşallah sorun yaşamazsın.çifter çifter kullanıpta regl olan yok değildi.

Rabbim kabul etsin simdiden canim

evet canım programlı olmadan olunmuyor çalışırken..ben açıkcası mutfağı hiç ihmal etmem ama temizlik ve ütüden nefret ederim o nedenle de bunlarda en pratik ürünleri kullanırım ki çabuk bitsin etkili olsun.. kazanlı ütü mesela çok iyi oluyor, ütüyü eşim kendi yapar ben çok nadiren yaparım bir de burda kuru temizlemeciler ütü yapıyor çok ucuz, o yüzden ikimiz de çoğu zaman uğraşmıyoruz direkt oraya gönderiyoruz. temizlik için mop aldım işte, eşim süpürüyor ben siliyorum. ama mutfak çok düzenli olmalı, eşimi karıştırmam çok, yemek konusunda da en fazla 2 gün aynısı yenir. kek pasta tatlı da hiç ihmal etmezdim şimdi bunlara harcayacağım enerjiyi yoğurt yapımı vs gibi şeylere harcamaya karar verdim sağlık için...

vay be ne kadar farketmişsin resmen gençleşmişsin merve inanki... ben de öyle oluyorum zayıflayınca yaşım küçülüyor sanki:)

az önce tartıldım tartı fotomu ekliyorum lütfen maşallahh diyinizz

cuma günü 71,7 kg dım

:119::118::122::124::92:
maşallah sana şahgül:) ben de enteresan şekilde haftasonundan sonra daha zayıf çıktım, bu tartıların bize garezi mi var nedir, cuma günü çıksak ya böyle

Mervisim allah iyiligini versin yine komedi bi olay seni bulmus

Canm gercekten ole nasıl kolayına gelirse ole yap canım bnm
İşini kolaylastırcak seyler kullanman cok iyi
İnsan calısınca bazen stresli oluyor bide ew işi cıkınca gercekten bazen küçücük bişi dag gibi gözüküyor

Ewet canm 74 kıloykwn gercekten 30 gibi gösteriyodum
İnsanın kılo alıp artık biraz hantallasmasından mı kendine olan özgüvenin azalmasından mı nedir insanın yüzü cokuyo
Bise ben cok takıyodum kafama ve psıkolojım bozulmustu resmen
Ama şimdi dahada iyiyim gercekten

Mervecim resmen 10 yaş fark var. Zayıfladığın nasıl belli oluyor.
Tebrik ediyorum seni cidden
Teşekkür ederim canım bnm gercekten herkes ole soyluyor arkadaslarım bile beni sürekli gören arkadaslarım yani
Zayıflık ınsanı genc ve dinc gösteriyo sanırım
İnş ideal kıloma ulasayım ozamanda size özel bi pozla mezun olacagım

ne zaman başladın kullanmaya.ama istersen tehlikeye atma.inşallah sorun yaşamazsın.çifter çifter kullanıpta regl olan yok değildi.

canım bugün sabah aldım ilk olarak. 3 gün var tahmini olarak, perşembe günü yani. o yüzden bugün aldım. günde 3 diyor içinde de.. ne gibi bir sorun yaşama ihtimali var? of ya hacta falan da gerekmez inşallah, programı kendimiz yapamadığımız için böyle denk geldi yoksa bu hafta gitmezdim ben.. birileriyle gidilince de böyle oluyor..tek gidilmiyor malesef karayoluyla..

Rabbim kabul etsin simdiden canim

çok sağol canım:)

30 gibi deme kız ben de 30 yaşındayım aaa
gerçi açıkcası ben de 30 göstermiyorum yani etrafımdan söylenen hep bu, en az 5 yaş daha küçük görünüyorsun diyorlar. çocuğum olduğunu duyup şaşıranlar oluyor. minyon olmanın avantajlarını yaşama zamanı geldi sanırım artık
neyi takıyordun kız kafana? hiç öyle takan biri gibi görünmüyorsun aslında yazdıklarından..

Mervisim allah iyiligini versin yine komedi bi olay seni bulmus
Kız giç sorma hep bana rabbena gelinle odada kaldık heyy alahım

Bebegim 30 yasa lafım yok ben 23 yasındayken 30 gibi gösteriyodumm
Millet sürekli ole diince sinir oluyodum
Kafama taktıgım seylerde sunlar kıyafet özellikle bi davete gidicen he işte 1 hafta önceden ne giyicem hangi korsemi taksam
Acaba siyah mı gıyınsem bole yani
Hatta bi ara kıyafetlerımle tartısıyodum
Atıp yere çigniyodum üstünde zıpılıyodum ohhhhh rahatlıyodum
Yoksa bacım ole kotu i durumum yoktu yanii
Biz simdi sinek ısırsa psıkolojım bozuldu dıyoz yha lafın gelişi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…