Eki Görüntüle 880298
Kızlar geccen hafta kv de bahcede kızımla cekındım nnasılım bu hafta sonu arkadasımzn düğünü var kıyafetımle cekınırım
ederim tabi canım ne demek, bu arada evi nasıl hemen silip süpürüp bitiriyorsunuz yaa ben hiç böyle olamıyorum, evi haftada 1 silip süpürsem kendimi başarılı sayarım:)
canım arkadaş değil ben kullancam malesefarkadaş daha önce kullanmış da, kendisi de hemşire, tam perşembeye geliyor, biz de o gün yola çıkıyoruz, kullanmak zorunda kalıcam çünkü her an gidemiyoruz oraya of ya napsam kullanmasam mı bak aklıma karıştı şimdi..
Mutluyum ama verebilecegime inaniyorum kendime guveniyorum
az önce tartıldımtartı fotomu ekliyorum lütfen maşallahh diyinizz
Eki Görüntüle 880433
cuma günü 71,7 kg dım
:119::118::122::124::92:
Canlarım burdakî halim 74 kıloyum kızımın dgogum gunu aahustos 13
Mutluyum ama verebilecegime inaniyorum kendime guveniyorum
günaydınnnn çıtır adayları hatunlar..artık yarım değilim..sol yanım geldi.geçmişi okuyamadım,okuyup dönecem.
ne zaman başladın kullanmaya.ama istersen tehlikeye atma.inşallah sorun yaşamazsın.çifter çifter kullanıpta regl olan yok değildi.canım arkadaş değil ben kullancam malesefarkadaş daha önce kullanmış da, kendisi de hemşire, tam perşembeye geliyor, biz de o gün yola çıkıyoruz, kullanmak zorunda kalıcam çünkü her an gidemiyoruz oraya of ya napsam kullanmasam mı bak aklıma karıştı şimdi..
günaydın kızlar
ben de önce menümü yazayım;
sabah: klasik karatay kahvaltısı (1 haşlanmış yumurta ile)
arada: 1 bardak tarçınlı süt, 6-7 tane kuru siyah üzüm ( çok lezzetli oluyor tavsiye ederim)
akşam: 1 tabak kıymalı taze fasulye, lahana ve havuçlu salata, baktım doymadım, 1 kase de yoğurt yedim o beni güzel tuttu..
dün alışverişee gitmek zorundaydım spor yapamadım ama spor yapmış kadar koşturdum:)
kızlar bir de bu hafta kısmetse umreye gideceğiz, ve tam benim adetime denk geliyor.o nedenle adet geciktirici bir ilaç alıyorum, kelebekolcam arkadaş günde 3 kere kullanmış, bir zararı olmaz değil mi, pazartesiden cumaya kadar kullanıcam, kilomu etkileyebilir bu ayrıca..
bi de yola perşembe çıkacaz, ben kilo bildirimimi perşembe yapacağım cuma yokum çünkü..
Canm benm sabah 6:30 tas catladın 6:45 te kalkıyorum
Kahvaltıyı hazırlıyorum
Saat 7:30 da eşim gidiyor
Ben hemn bulasıgımı topluyorum etrafı toparlıyorum
Yatagımı düzeltıyorum
Sonra kızım uyanıyor saat 8 45 9:00 da falan onu gıydırıyorum doyuruyorum
Altını tmizle yüzünü agzını yıka
En sonda ewımı cektırıyorum
Peşinden güzelce heryeri siliyorum
En fazla 1:30 2 saatimi alıyo
Camasırlarım faln olursa 3 saat oluyo
Ben oglenden sonraya iş bırakırsam dahada o iş bitmiyo gibi geliyor bluemcim
Sen cok farklısın canım calışıyorsun
Tabıkı ew işini yapsrken zorlanacaksın
Bende calışırken zorlanıyodum ama programım bardı
Aksam yemegımı yapardım dolaba koyardım hergun darklı yemek olcak bide
Mesela aksam yemegı yıyoruz yha bulasıkları kaldırıp makinaya o yıkayana kadar dıger aksamn yemegını yapardım
Carsamba cumartesı gunleri ütü gunumdu
Pazartesi persembe siliyordum
Salı gunu alışweriş pazar işimi halledıyodum
Pazar gunu izin
Bole walla
maşallah sana şahgül:) ben de enteresan şekilde haftasonundan sonra daha zayıf çıktım, bu tartıların bize garezi mi var nedir, cuma günü çıksak ya böyleaz önce tartıldımtartı fotomu ekliyorum lütfen maşallahh diyinizz
cuma günü 71,7 kg dım
:119::118::122::124::92:
Kızlar düğün cok güzel geçti
Zaman cok güzel geçti
Cok heyecanla dım bazen telas yaptım
Ama alnımın akıyla cıktım işin içinden
Tabiki dünde basıma ne komık seyler geldi
Şimdi gelinin odasındayım onun basına basladım bismillah deyip kapıyı kapattık içeri kimse girmesin diye
Neyse yaptım cok güsel oldu cok begendiler acele edip cıktıkları ve en önemlisi de aklıma gelmedigi için resim çekemedim ama ewe gidince inş düğünn resimlerinden size bi resim koymak isterim
Neyse gelini işi bitti damat bide amcası geldi gelini almaya
Kapıyı vurdular kapıyı acmaya gittim ahaa acılmıyo
Dedim kapı acılmıyo amcası dıyo acılır acılır
Dedim amca valla acılmıyo bozuk me ne
Acmaya calısıyom yok acılmıyo dıyom amca diyom bu kapı acılmıyo afam gulerek diyo ki acılır acılır hele bi kapının altına bak dedim kılıtledıler heralde bilmeden coluk cocuk anahtar vercek
Ana bide ne görim
Amca alttan 200 lira gönderiyo
Yahu amca dedim sen bni yanlış anladın kapı gercekten acılmıyo
Yesm makyajını tazelıyodu hiçç duymuyo bizi kuz dedim bu kapı nıye acılmıyo
Ayyy abla kapım bozuktu benm kapanınca kapının dili yuvaya girıyo dahada cıkmıyo
Dedim e yawrum solesene iki saattir adama kapı acılmıyo dıyorum adam da yanlış anlamıs para verdi
Dedim sole napcaz
Neyse gelinin babası yetişti allahtan tornavıdayla kapının o kılıt yeri varya orayı soktu kapı acıldı
Yahu ne alemsınız dedim yha
Ben kapı acılmıyo dıyomsizde acılır diyosunuz dedim amca al parayı sen yanlış anladın amca dedıkı yok kızım adettır bahsıs verilir hem kızımız cok hanım olmus masallah elıne saglık hakkkın dedi ısrar etmedım walla ne yalan soylım aldım
Ama bu olaya baya bı gulduk dugun boyunca konusuldu yanı
Canm gercekten ole nasıl kolayına gelirse ole yap canım bnmevet canım programlı olmadan olunmuyor çalışırken..ben açıkcası mutfağı hiç ihmal etmem ama temizlik ve ütüden nefret ederimo nedenle de bunlarda en pratik ürünleri kullanırım ki çabuk bitsin etkili olsun.. kazanlı ütü mesela çok iyi oluyor, ütüyü eşim kendi yapar ben çok nadiren yaparım bir de burda kuru temizlemeciler ütü yapıyor çok ucuz, o yüzden ikimiz de çoğu zaman uğraşmıyoruz direkt oraya gönderiyoruz. temizlik için mop aldım işte, eşim süpürüyor ben siliyorum. ama mutfak çok düzenli olmalı, eşimi karıştırmam çok, yemek konusunda da en fazla 2 gün aynısı yenir. kek pasta tatlı da hiç ihmal etmezdim şimdi bunlara harcayacağım enerjiyi yoğurt yapımı vs gibi şeylere harcamaya karar verdim sağlık için...
vay be ne kadar farketmişsin resmen gençleşmişsin merve inanki... ben de öyle oluyorum zayıflayınca yaşım küçülüyor sanki:)
maşallah sana şahgül:) ben de enteresan şekilde haftasonundan sonra daha zayıf çıktım, bu tartıların bize garezi mi var nedir, cuma günü çıksak ya böyle
Teşekkür ederim canım bnm gercekten herkes ole soyluyor arkadaslarım bile beni sürekli gören arkadaslarım yaniMervecim resmen 10 yaş fark var. Zayıfladığın nasıl belli oluyor.
Tebrik ediyorum seni cidden
ne zaman başladın kullanmaya.ama istersen tehlikeye atma.inşallah sorun yaşamazsın.çifter çifter kullanıpta regl olan yok değildi.
Rabbim kabul etsin simdiden canim
Canm gercekten ole nasıl kolayına gelirse ole yap canım bnm
İşini kolaylastırcak seyler kullanman cok iyi
İnsan calısınca bazen stresli oluyor bide ew işi cıkınca gercekten bazen küçücük bişi dag gibi gözüküyor
Ewet canm 74 kıloykwn gercekten 30 gibi gösteriyodum
İnsanın kılo alıp artık biraz hantallasmasından mı kendine olan özgüvenin azalmasından mı nedir insanın yüzü cokuyo
Bise ben cok takıyodum kafama ve psıkolojım bozulmustu resmen
Ama şimdi dahada iyiyim gercekten
Kız giç sorma hep bana rabbena gelinle odada kaldık heyy alahımMervisim allah iyiligini versin yine komedi bi olay seni bulmus
30 gibi deme kız ben de 30 yaşındayım aaa
gerçi açıkcası ben de 30 göstermiyorum yani etrafımdan söylenen hep bu, en az 5 yaş daha küçük görünüyorsun diyorlar. çocuğum olduğunu duyup şaşıranlar oluyor. minyon olmanın avantajlarını yaşama zamanı geldi sanırım artık
neyi takıyordun kız kafana? hiç öyle takan biri gibi görünmüyorsun aslında yazdıklarından..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?