Eki Görüntüle 880298
Kızlar geccen hafta kv de bahcede kızımla cekındım nnasılım bu hafta sonu arkadasımzn düğünü var kıyafetımle cekınırım
Kız giç sorma hep bana rabbena gelinle odada kaldık heyy alahım
Bebegim 30 yasa lafım yok ben 23 yasındayken 30 gibi gösteriyodumm
Millet sürekli ole diince sinir oluyodum
Kafama taktıgım seylerde sunlar kıyafet özellikle bi davete gidicen he işte 1 hafta önceden ne giyicem hangi korsemi taksam
Acaba siyah mı gıyınsem bole yani
Hatta bi ara kıyafetlerımle tartısıyodum
Atıp yere çigniyodum üstünde zıpılıyodum ohhhhh rahatlıyodum
Yoksa bacım ole kotu i durumum yoktu yanii
Biz simdi sinek ısırsa psıkolojım bozuldu dıyoz yha lafın gelişi yani
Canm gercekten ole nasıl kolayına gelirse ole yap canım bnm
İşini kolaylastırcak seyler kullanman cok iyi
İnsan calısınca bazen stresli oluyor bide ew işi cıkınca gercekten bazen küçücük bişi dag gibi gözüküyor
Ewet canm 74 kıloykwn gercekten 30 gibi gösteriyodum
İnsanın kılo alıp artık biraz hantallasmasından mı kendine olan özgüvenin azalmasından mı nedir insanın yüzü cokuyo
Bise ben cok takıyodum kafama ve psıkolojım bozulmustu resmen
Ama şimdi dahada iyiyim gercekten
Teşekkür ederim canım bnm gercekten herkes ole soyluyor arkadaslarım bile beni sürekli gören arkadaslarım yani
Zayıflık ınsanı genc ve dinc gösteriyo sanırım
İnş ideal kıloma ulasayım ozamanda size özel bi pozla mezun olacagım
kızlaar türk kahvem geldi hepinize benden bir kayfeee
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bende koymak istiyorum ama yüzümü keserim. birileri görür falan olmaz. Facete bile resim koymuyorum o dereceyim yani.
Bende malum kilomun 1/4 verdim. bir 1/4 daha verince yarım gitmiş olacak. En büyük pantolonumu saklıyorum. Tek bacağına iki bacağımla girip size poz vereceğim.Mezun olsan bile gel beni kontrol et merve
Canım çekti bende kahvemi alayım en iyisi
Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bende koymak istiyorum ama yüzümü keserim. birileri görür falan olmaz. Facete bile resim koymuyorum o dereceyim yani.
Bende malum kilomun 1/4 verdim. bir 1/4 daha verince yarım gitmiş olacak. En büyük pantolonumu saklıyorum. Tek bacağına iki bacağımla girip size poz vereceğim.Mezun olsan bile gel beni kontrol et merve
MAAASALLAHHHaz önce tartıldımtartı fotomu ekliyorum lütfen maşallahh diyinizz
Eki Görüntüle 880433
cuma günü 71,7 kg dım
:119::118::122::124::92:
ya su kosu andında cook sıkılıorum beeenKoşu bandı ve dizimag beni bekliyor kızlar akşama görüşürüz
bende gunde 3 kere kullandım canım balayına giderken 1 kilo falan almıstım ordacanım bugün sabah aldım ilk olarak. 3 gün var tahmini olarak, perşembe günü yani. o yüzden bugün aldım. günde 3 diyor içinde de.. ne gibi bir sorun yaşama ihtimali var? of ya hacta falan da gerekmez inşallah, programı kendimiz yapamadığımız için böyle denk geldi yoksa bu hafta gitmezdim ben.. birileriyle gidilince de böyle oluyor..tek gidilmiyor malesef karayoluyla..
çok sağol canım:)
valkyre ben senin yerinde olsam bi blog yazardım.. taylan kümelinin kızı doğum kilosuyla beraber 33 kilo verdi diye olay oldu:))) asıl başarı bence seninki, doğum kilosu bi kere emzirme olduğu için zaten çabuk gider, ben de ona bakılsa 75e çıkmıştım doğurduğum gün, diyet sonrası 52 ye düştüm, o zaman ben de 23 kilo verdim:) ama seninki hakiki başarı bence..
her ay foto çeksen çok güzel bi değişim görülürdü:) bundan sonra da yapabilirsin gerçi, yüzün olmadan sadece beden kısmını önce sonra yapsan süper olur..
Ben seni çok merak ediyorum valkyrie :) şimdi böyle dedin ya koymazsan çatlarım meraktannn
oo noracım hoşgeldin nerelerdesin tatlım
Hoşbuldum canımcım aslında bugün hep burdaydımm gizliden gizliden takıp edıyordum sizi :)
Ben seni çok merak ediyorum valkyrie :) şimdi böyle dedin ya koymazsan çatlarım meraktannn
Sahgull cum cok sevindim
akşam eve geç gideceğim. Çok yorgun olmazsam yarın before after paylaşacağım inş.bende ook merAK edııorum edaacıım
Kızlar selam herkese sayfayı takip ediyorum ama hiç yazasım yok açıkcası çok keyifsizim ama bugün atlatırım diye düşünüyorum buralardayım takip ediyorum hepinizi :)
akşam eve geç gideceğim. Çok yorgun olmazsam yarın before after paylaşacağım inş.
Selam hoşgeldin canım arkadaşım.
Sen gel bendeki motivasyon fazlasını sana aktarırım. Ben en iyi şu fotoyu paylaşayım sizde iyice motive olun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?