Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

alemsin merve ne diim ben sana
Allah iyilik versin tabi, ya kıyafet meselesi zaten en kötüsü, ben o sıkıntıyı her sabah yaşıyorum.. düşünsene verdim kiloları herşeyi daralttım daraltılmayanları verdim bi de burda kıyafet çok pahalı diye alıp geldim şimdi bi çoğunu rahat giyemiyorum.. zayıfladıkça ben de mutlu oluyorum bi an önce eski halime dönmem lazım:)

Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Bende koymak istiyorum ama yüzümü keserim. birileri görür falan olmaz. Facete bile resim koymuyorum o dereceyim yani.
Bende malum kilomun 1/4 verdim. bir 1/4 daha verince yarım gitmiş olacak. En büyük pantolonumu saklıyorum. Tek bacağına iki bacağımla girip size poz vereceğim. Mezun olsan bile gel beni kontrol et merve

Canım çekti bende kahvemi alayım en iyisi

valkyre ben senin yerinde olsam bi blog yazardım.. taylan kümelinin kızı doğum kilosuyla beraber 33 kilo verdi diye olay oldu:))) asıl başarı bence seninki, doğum kilosu bi kere emzirme olduğu için zaten çabuk gider, ben de ona bakılsa 75e çıkmıştım doğurduğum gün, diyet sonrası 52 ye düştüm, o zaman ben de 23 kilo verdim:) ama seninki hakiki başarı bence..
her ay foto çeksen çok güzel bi değişim görülürdü:) bundan sonra da yapabilirsin gerçi, yüzün olmadan sadece beden kısmını önce sonra yapsan süper olur..

kızlar ya bu kullanacağım adet geciktirici ilaç kilo aldırıyormuş çok fazla, 3 kilo artan olmuş.. sanırım su tutuyor vücutta.. haftaya verdiğim 2 kilodan fazlasını alırsam şaşırmayın umreye de artık eşofman falan giyip giderim

doktor bacım ya bi kere daha danışayım sana, valla bence alma zararı faydasından çok dersen almıcam, nasılsa 2 yılda yine umreye giderim napayım sadece ziyaret etmiş olurum.. of benim işler hep böyle çetrefelli olur ya..

Ben seni çok merak ediyorum valkyrie :) şimdi böyle dedin ya koymazsan çatlarım meraktannn

az önce tartıldım tartı fotomu ekliyorum lütfen maşallahh diyinizz

Eki Görüntüle 880433

cuma günü 71,7 kg dım

:119::118::122::124::92:
MAAASALLAHHH
Koşu bandı ve dizimag beni bekliyor kızlar akşama görüşürüz
ya su kosu andında cook sıkılıorum beeen
bende gunde 3 kere kullandım canım balayına giderken 1 kilo falan almıstım orda

İnş tamamen bitince yapacağım. 14. takım başladığımda bir foto çekmiştim şuan bile yapsam fark belli olur ama ben başlangıç bitişi gösterip daha fazla belli olmasını istiyorum.
Buraya mezun olduğumda bir topik açacağım. hikayemi deyatlı paylaşacağım belki belki benim hikayemde birilerine umut olur.
Bende buraya başlamadan önce aşağıdaki güldemirin hikayesinden ilham aldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html

Kızlar selam herkese sayfayı takip ediyorum ama hiç yazasım yok açıkcası çok keyifsizim ama bugün atlatırım diye düşünüyorum buralardayım takip ediyorum hepinizi :)

bende ook merAK edııorum edaacıım
akşam eve geç gideceğim. Çok yorgun olmazsam yarın before after paylaşacağım inş.

Kızlar selam herkese sayfayı takip ediyorum ama hiç yazasım yok açıkcası çok keyifsizim ama bugün atlatırım diye düşünüyorum buralardayım takip ediyorum hepinizi :)

Selam hoşgeldin canım arkadaşım.
Sen gel bendeki motivasyon fazlasını sana aktarırım. Ben en iyi şu fotoyu paylaşayım sizde iyice motive olun:)

Hoşbuldummm caqnımcımmm benim sıkıntı biraz aşk meşk işlerinden hiç sevmediğim bir huyum var aşırı duygusalım ufacık şeyleri bile kafama takıyorumm ama bugün böyle olsun yarın kendimi toparlıcamm :)
before after resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum ne kadar canım sıkkın olsada merakımdan hiç birşey kaybetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…