Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bence o kadar kafana takma ben eskiden çok ince düşünen duygusal davranan biriydim. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp kendime dert yaratıyordum yavaş yavaş boşvermeyi öğrendim. İnş sende öğrenirsin.

Ahhh bir öğrenebilsem... sadece lafta kalıyor benimkiler, artık kafama takmıcam şöyle olcam böyle olucam diyorum ama hep çiğniyorum kurallarımı...

Ahhh bir öğrenebilsem... sadece lafta kalıyor benimkiler, artık kafama takmıcam şöyle olcam böyle olucam diyorum ama hep çiğniyorum kurallarımı...

İnş hallolur meseleler diyelim o zaman.:)Belki sadece pazartesi sendromu yaşıyorsundur ne dersin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Noracim ben de sabah enerjisiz huzursuz uyandim.hemen neti acip kim ne yazmis diye okudum rahatladim.bak. ne diyomhafta sonu 1 kilo ya yakin almisim ama mutluyum sizi okuyup enerjimi geri topladim

İnş hallolur meseleler diyelim o zaman.:)Belki sadece pazartesi sendromu yaşıyorsundur ne dersin?

Umarım öyledir bir de böyle durumlarda iyice arabeske bağlayıp slow müzikler dinliyorum iyice hüzünleniyorum :) bari bugünü böyle atlatayımm yarın toparlıcam kendimi sözzz

Noracim ben de sabah enerjisiz huzursuz uyandim.hemen neti acip kim ne yazmis diye okudum rahatladim.bak. ne diyomhafta sonu 1 kilo ya yakin almisim ama mutluyum sizi okuyup enerjimi geri topladim

Darısı basıma canımm, ben de tüm enerjimi toplayıp yarına güzel başlarım umarım

Bugunku menum
Ackarnina 1 form cay 2 gunkurusu yogurt kuru 1 cay bard sirkeli su

Kahvalti gec yaptim esimin yaptigi kiymali yumurtali pideden 2 ince dilim domates sekersiz cay

Ara 1 form cay
İkindi 3 yesil cay
1 besi biyerde cayi
1 limonlu zencefil

Aksam yogurt kuru
Salata corba yogurt
19 da 1 form cay
2.5 lt su

bluecum hormonal durumlar kşiden kişiye cok değişir.vucudun hiç tepkide vermeyebilir.içinden geldiği gibi yap sonucta cok zarar verici bir durum değil.

Günaydın herkese

Dünkü menüm

4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmek
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
salata-domates

Ara: 1 elma

Öğle
6 tane (küçük) köfte
1 salata
1 dilim ekmek

ara: 1 elma

Akşam
2 kepçe kabak çorbası (tadı öğhhh yani. Mecbur olmazsam asla yemem )
1 dilim ekmek

Spor: 30 dk yürüyüş.
Su: 2 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay

Son düzenleyen: Moderatör:
gunaydın kıslar

sabah:07:00
2 dılım ekmek beyaz peynır zeytın sekersız cay

öğlen
yok

aksam 17:00

haslanmış makarna
küçük bi kase asure

su
1 lt
spor yok

kabak corbasını nasıl yapıyosun tatlım

kızlar bana ne oldu bılmıyorum ama motıvasyonum cok dustu spor bıle yapmak gecmıyoı ıcımden hergun bıyerlerdeyım yada evde mısafır kendıme zaman ayıramıyorum namazımı bıle cok gec saatlerde kılıyorum bu hafta kılomda yıne bı degısıklık olmassa kendımı daha da kotu hıssedıcem

günaydın kızlar;

dünkü menüm:

sabah: klasik karatay kahvaltısı

ara: 1 kase tarçınlı keten tohumlu yoğurt

akşam: mantarlı biftek,, bol salata, 2-3 kaşık yoğurt

su: 2,5 lt
diğer: 2 yeşilçay 1 türk kahvesi
spor: leslie 3 mile + 50 mekik

akşam oğlanı eğlence merkezine götürdük, çok keyifliydi ya, hani çocuklar için merdivenli top havuzlu kaydıraklı alanlar yapyıyorlar ya, oraya tek giremediği için ben de girdim, 45 dk aralıksız oynadık, hem çok eğlendik hem bana 45 dk daha spor oldu..

bu arada leslie yi geçen sene yaparken nerdeyse terlemezdim, şimdi karnım bile terliyor, metabolizmanın hızlandığına işaret..

günaydın kızlar.burnumu sile sile hasta bakıyorum.kaptım şifayı.

toparla sekercim.bozma moralini.en kötüsü sabit çıkarsın.hergün yeni bir başlangıctır.

dünki menüm.
sabah
2ceviz daha fazla yiyemedim
2 yumurta
2 gün kurusu
domates salatalık
1 bardak greyfurt taze sıkılmıs

ara: yeşil çay

öğle:
yogurt(zencefil zerdeçal keten tohumu çörek otu kattım)

akşam:
1 bardak greyfurt suyu
1 tane kurutulmus biber dolması(cok güzel olmustu herkes tabak tabak götürdü)
1 porsiyon ıspanak yogurtlu
bol salata
acı bi,ber tursusu

sadece 1 kare çikolata

eşim kutu kutu getirmiş sen yemiyormusun die ısrar etti.bende en masumundan 1 kare aldım

sonra tabi tatlıya ağzını sürersen seker krizi gelir yatarken tarcınlı süt içtim.

pek güzel bir menü olmadı.hastalıgında etkisi var.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…