Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım arada oluyor, ben de geçen hafta öyleydim, motivasyonum kırılmıştı, adet dönemin yakınsa o bile etkiliyordur, kendi kendine kalmayı özlemiş olabilirsin, ondan olmuştur.. işlerin düzene girince yine iyi hissedersin inşallah..

bluecum bi süre bitki çaylarına ve keten tohumunu vs ara ver.onların regl arttırıcı özelliği var.

gunaydın kıslar

sabah:07:00
2 dılım ekmek beyaz peynır zeytın sekersız cay

öğlen
yok

aksam 17:00

haslanmış makarna
küçük bi kase asure

su
1 lt
spor yok

Çok ama çok sağlıksız besleniyorsun. Yetersiz besleniyorsun. Aç kalarak kilo verilmez. Metabolizma hızını düşürdüğün için vücut kendini korumaya alır ve kilo veremeyebilirsin.
Aşure olmamış.
Acil toparlanman lazım.

ay canım kurutulmş biberli dolma çekti burda bulamıyoruz tabi öyle şeyleri.. ben bi de o biberi haşlar ufak ufak doğrar azcık salça ile tavada kavurup üzerine sarmısaklı yoğurt dökerdim çok severdim ya..
olsun canım eşin yeni geldi evde öyle kutu kutu çikolata olsa ben de dayanamazdım.. neticede karataya uymasa da yine de abartı bi menü olmamış:)

kabak corbasını nasıl yapıyosun tatlım

2 kabak / rendeledim
2 soğan / rendeledim
1 yk salça
1 fiske tuz
1 yk zeytinyağı
yarım demet maydanoz / ince ince doğradım
önce yağla soğanları salçayla kavurdum sonra kabakları, maydanozu tuzu attım sıcak su koydum kaynattım sonra blenderdan geçirdim. iyice pişmeye bıraktım..

Kabak çorbası her akşam bir hafta boyunca ölüm gibi bana

Güzel menü. Oğlunla eğlenmek sanada iyi gelmiş anlaşılan

Bence menün güzel dolma hariç. Bir de turşu diyet düşmanı Greyfurt suyunu bir hafta yaparsan çok sağlam faydasını görürsün.
Birde akşamları greyfurt suyunu yemeğin yanında içme. Ara öğün gibi yap yemekten sonra iç bence .

gunaydın kıslar

sabah:07:00
2 dılım ekmek beyaz peynır zeytın sekersız cay

öğlen
yok

aksam 17:00

haslanmış makarna
küçük bi kase asure

su
1 lt
spor yok

canım yediklerin çok az olmuş, sabahları yumurta ekleyebilirsin mesela en azından..sabahları hazırlamaya zamanın olmuyorsa akşamdan hazırla ben öyle yapıyorum mesela sabah maydonoz yıkayıp sofraya koymam o koşturmacada mümkün değil, ama akşamdan hazırlarsam sorun olmuyor.
su yien çok az.. yanına bir sürahi al ve onunla içmeye zorla kendini.. içtikçe içesin gelecek zamanla.. ben ufak bi sürahi aldım 4 bardak su alıyor, işyerinde onunla 3 tane içtim mi tamamdır diyorum..12 bardak su yapıyor.
ayrıca sebze meyve eklemelisin, makarnanın hiç bi faydası yok.. mesela aşure tek olsaydı bile güzel bi akşam menüsü olurdu..

canım kabak çorbasını ben de yapıyordum hem lifli hem de güzel doyuruyor.senin tarif nasıl bilmiyorum, ben içine 100 gr tavuk da koyuyordum, çok güzel oluyordu, azcık da kabuklu pirinç konuluyordu tarifte..baharatlarla güzelleştirebilirsin, içine azcık süt ekleyebilirsin, o da krema gibi tat veriyor..

Tarifi direkt diyetisyen verdi. Ekstra malzeme yok. Ne eksik ne fazla.

adet donemım gecen haftaydı cnm ama dedıgın gıbı kendımle kalmayı ozledım galıba bu ara ızınde yapamdım cok yoruldum sanırım bundan boyleyım

Güzel menü. Oğlunla eğlenmek sanada iyi gelmiş anlaşılan

sorma ya ben de en az onun kadar eğlendim kaydırak vardı hani dalga dalga olanlar var ya, avmnin en tepesinden zemine kadar, resmen lunapark aleti gibiydi:)) oğlumu kucağımda tutuyordum beraber kayıyorduk acayip eğlendik:) bundan sonra etkili zaman geçirmek için haftada 1 gideceğiz inşallah:) oğlan da güzel yoruldu eve gelince tık diye uyudu bu ara uykusunu düzene sokmaya çalışıyorum, akşam 21.45te yatağa gidiyor, 22.30da uyumuş oluyor, böylece ben de 12ye kadar kendime zaman ayırabiliyorum, önceden daha geç yatıyordu sabah kalkamıyordu vs vs.. düzeni bozulmasın diye akşam yemeğe davetliydik ben gelmeyeyim dedim eşim tek gidecek, tabi bunda diyetimin bozulmamasını istemem de var, nerden baksak yemek 8den sonra başlayacak, bu hafta çok dikkatli olmam gerek şu ilaçtan korkuyorum açıkcası..

canım doktor karatay benzeri yapıyor o nedenle ara öğün yapmaması lazım :))

bluecum bi süre bitki çaylarına ve keten tohumunu vs ara ver.onların regl arttırıcı özelliği var.

ay öyle mi, tamam canım bu hafta içmeyeyim biraz ara vereyim.. zaten cumaya kadar dayansam yeter, cuma akşam ilaç almama gerek yok, urme bitince hemen bırakabilirim değil mi doktorcum?

haklısın tatlım bugun daha dıkkatlı olucam bakalım

adet donemım gecen haftaydı cnm ama dedıgın gıbı kendımle kalmayı ozledım galıba bu ara ızınde yapamdım cok yoruldum sanırım bundan boyleyım

ben oğlan birza erken uyuyunca azcık kendime zaman ayırıp bişeyler seyretsem, kaneviçe yapsam bile kendime geliyorum hemen moralim düzeliyor, yorgunluk çok etkiliyor motivasyonu..geçecek canım ve kaldığın yerden devam edeceksin canını sıkma..

greyfurtu gribim ya destek olsun die.birde cokkk severim..aten yemekle içmedim.yemekten baya sonra ve maden suyu karıstırıp içtim.tursuyuda öyle canım istediki çok tuzlu değildi yoksa sabah şişerdim.ben cok hassasım.ama acıydı.yana yana yedim walla.

Keşke benimki artsa şuan dünden beri kıvranıyorum. ne oldu anlamadım. Çok zor oldum bu sefer
keten tohumu yaban nersini adaçayı papatya biberiye.seç begen al çok işe yarıyor.

ay öyle mi, tamam canım bu hafta içmeyeyim biraz ara vereyim.. zaten cumaya kadar dayansam yeter, cuma akşam ilaç almama gerek yok, urme bitince hemen bırakabilirim değil mi doktorcum?
tabi bırakabilirsin.

bluecum bende bayılırım kurulara.ablam burdan abhaya götürüyor.yemeyim dedim bastırsam eminim sonra tencerenin basında battı balık yan gider yapardım.küçük bir tanesini yedim bi kaçta içini boşaltıp biberini patlıcanını yedin yazmayı unutmusum

Günaydınn,

Kızlar önce ve sonra fotolarımı ekleyeyim dedim.

1.sinde sanırım 86 kiloydum 2 yıl önce olması gerekiyor, 2.sinde şuanki halim geçen hafta çektim.

1.sinde aslında yüzümü niye kapattım kaşlarım çok kötü o zamanlar nasıl kullanmışım bilmiyorum.

Sizden ricam, resmi alıntı yapmayın lütfen 2.resimde yüzümü kapatmadğımdan kaldırıcam resimleri :)

dogru soyluyorsun ınsallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…