- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Günaydınn,
Kızlar önce ve sonra fotolarımı ekleyeyim dedim.
1.sinde sanırım 86 kiloydum 2 yıl önce olması gerekiyor, 2.sinde şuanki halim geçen hafta çektim.
1.sinde aslında yüzümü niye kapattım kaşlarım çok kötüo zamanlar nasıl kullanmışım bilmiyorum.
Sizden ricam, resmi alıntı yapmayın lütfen 2.resimde yüzümü kapatmadğımdan kaldırıcam resimleri :)
bluecum bende bayılırım kurulara.ablam burdan abhaya götürüyor.yemeyim dedim bastırsam eminim sonra tencerenin basında battı balık yan gider yapardım.küçük bir tanesini yedim bi kaçta içini boşaltıp biberini patlıcanını yedin yazmayı unutmusum
Bu arada 1.resimde yüzümü kapatmasaydım yüzümden de çok fazla gittiğini farkedecektiniz, bide ben o zamanlar kendimle o kadar barışıkmışım ki, kendimi hiç kilolu girmüyordum, şuanki halim bile bana çok kilolu gelirken o an hiç şikayetçi değildim halimden ne zamanki tartıda 86 rakamını gördüm dedim ben 100'lere doğru gidiyorum o zaman başladım diyete :)
canım maşallah sana :) ne kadar farketmişsin yaa, ya gerçekten kilo kadar kötü bişey yok ya.. ben de diyet yapmadan önce yüzümü aslında hiç geniş bulmazdım, 63 kilo halimle sonraki halime bakınca yuh dedim ne kadar yanaklarım genişmiş
boyun benim kadar olaydı 86 lara ulaşmadan 76dan geri dönerdin
Teşekkür ederim canım, hayatımda kendim için yaptığım en iyi en faydalı şey kilo vermek oldu, kendime güvenim geldi daha var az biraz daha yolum ama bir ortama girince çekinmiyorum artık ben önceden çok çekingendim meğer hep bu kilodanmış, farkı resimlerde daha net görebiliyoruz blue :)
Noracığım bayağı bayağı fark etmiş. Gayet iyi görünüyorsun.
senı gorunce bı senlendım cnm ya benım bacaklarımda oyle kalın bende senın gıbı ıncelebılırım bak sımdı motıvasyınum gelıyo gıbı:)
Bu önce sonra fotoları insana çok moral oluyor canımcım :) şu anda baldırlarım ve basenlerim var ama eskiye göre şu an çok çok iyi :) ben hep düşünürdüm zayıflarım ama yüzüm gitmez kesin ama yok gidiyor iki resimde o kadar briz ortadaki yüzüm balon gibi 1.resimde :) göğüslerim bile küçüldü benim.
Geçmiş olsun canmgünaydın kızlar.burnumu sile sile hasta bakıyorum.kaptım şifayı.
Güzel menü canımdünki menüm.
sabah
2ceviz daha fazla yiyemedim
2 yumurta
2 gün kurusu
domates salatalık
1 bardak greyfurt taze sıkılmıs
ara: yeşil çay
öğle:
yogurt(zencefil zerdeçal keten tohumu çörek otu kattım)
akşam:
1 bardak greyfurt suyu
1 tane kurutulmus biber dolması(cok güzel olmustu herkes tabak tabak götürdü)
1 porsiyon ıspanak yogurtlu
bol salata
acı bi,ber tursusu
sadece 1 kare çikolata
eşim kutu kutu getirmiş sen yemiyormusun die ısrar etti.bende en masumundan 1 kare aldım
sonra tabi tatlıya ağzını sürersen seker krizi gelir yatarken tarcınlı süt içtim.
pek güzel bir menü olmadı.hastalıgında etkisi var.:2:
Canm bi ara bndede olmuştu o su bile içmiyodum nerdeysekızlar bana ne oldu bılmıyorum ama motıvasyonum cok dustu spor bıle yapmak gecmıyoı ıcımden hergun bıyerlerdeyım yada evde mısafır kendıme zaman ayıramıyorum namazımı bıle cok gec saatlerde kılıyorum bu hafta kılomda yıne bı degısıklık olmassa kendımı daha da kotu hıssedıcem
Günaydın herkese
Dünkü menüm
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmek
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
salata-domates
Ara: 1 elma
Öğle
6 tane (küçük) köfte
1 salata
1 dilim ekmek
ara: 1 elma
Akşam
2 kepçe kabak çorbası (tadı öğhhh yani. Mecbur olmazsam asla yemem)
1 dilim ekmek
Spor: 30 dk yürüyüş.
Su: 2 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
gunaydın kıslar
sabah:07:00
2 dılım ekmek beyaz peynır zeytın sekersız cay
öğlen
yok
aksam 17:00
haslanmış makarna
küçük bi kase asure
su
1 lt
spor yok
kızlar bana ne oldu bılmıyorum ama motıvasyonum cok dustu spor bıle yapmak gecmıyoı ıcımden hergun bıyerlerdeyım yada evde mısafır kendıme zaman ayıramıyorum namazımı bıle cok gec saatlerde kılıyorum bu hafta kılomda yıne bı degısıklık olmassa kendımı daha da kotu hıssedıcem
günaydın kızlar;
dünkü menüm:
sabah: klasik karatay kahvaltısı
ara: 1 kase tarçınlı keten tohumlu yoğurt
akşam: mantarlı biftek,, bol salata, 2-3 kaşık yoğurt
su: 2,5 lt
diğer: 2 yeşilçay 1 türk kahvesi
spor: leslie 3 mile + 50 mekik
akşam oğlanı eğlence merkezine götürdük, çok keyifliydi ya, hani çocuklar için merdivenli top havuzlu kaydıraklı alanlar yapyıyorlar ya, oraya tek giremediği için ben de girdim, 45 dk aralıksız oynadık, hem çok eğlendik hem bana 45 dk daha spor oldu..
bu arada leslie yi geçen sene yaparken nerdeyse terlemezdim, şimdi karnım bile terliyor, metabolizmanın hızlandığına işaret..
günaydın kızlar.burnumu sile sile hasta bakıyorum.kaptım şifayı.
bende bi zamanlar viyanaya götürmüştüm.kalın karton kutuda el bagajınada almıs olabilirim kutu deforme olmasın die.damak tadı insana neler yaptırıyor.ablam neler götürmüyorki 100 küsür kiloyla gitti.rize çayı beyaz peynir çekirdek:)))nasıl götürüyor? kırılmıyor mu biberler? ben de düşündüm ama parçalanır diye getirmemiştim..
hele bulgurla ve etle yapılınca daha da seviyorum ben.. oy oyyyy, olaydı şimdi karataya da uyardı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?