Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım maşallah sana :) ne kadar farketmişsin yaa, ya gerçekten kilo kadar kötü bişey yok ya.. ben de diyet yapmadan önce yüzümü aslında hiç geniş bulmazdım, 63 kilo halimle sonraki halime bakınca yuh dedim ne kadar yanaklarım genişmiş

Bu arada 1.resimde yüzümü kapatmasaydım yüzümden de çok fazla gittiğini farkedecektiniz, bide ben o zamanlar kendimle o kadar barışıkmışım ki, kendimi hiç kilolu girmüyordum, şuanki halim bile bana çok kilolu gelirken o an hiç şikayetçi değildim halimden ne zamanki tartıda 86 rakamını gördüm dedim ben 100'lere doğru gidiyorum o zaman başladım diyete :)

nasıl götürüyor? kırılmıyor mu biberler? ben de düşündüm ama parçalanır diye getirmemiştim..
hele bulgurla ve etle yapılınca daha da seviyorum ben.. oy oyyyy, olaydı şimdi karataya da uyardı bak

boyun benim kadar olaydı 86 lara ulaşmadan 76dan geri dönerdin

Teşekkür ederim canım, hayatımda kendim için yaptığım en iyi en faydalı şey kilo vermek oldu, kendime güvenim geldi daha var az biraz daha yolum ama bir ortama girince çekinmiyorum artık ben önceden çok çekingendim meğer hep bu kilodanmış, farkı resimlerde daha net görebiliyoruz blue :)

boyun benim kadar olaydı 86 lara ulaşmadan 76dan geri dönerdin

Canımcım senin de en büyük avantajın yaş olarak küçük göstermen :) ben çok çektim şu yaş olayından zamanında önceden kurana giderken yazları başımı kapatırdım 14-15 yaşlarındaydım sanırım baya da iriydim küçücük çocuklar yenge demişti bana ayy nasıl sinir olmuştum o zamanlar ağlamıştım hatta keşke biraz minyon olsaydım da yaşımı küçük gösterseydim :)

senı gorunce bı senlendım cnm ya benım bacaklarımda oyle kalın bende senın gıbı ıncelebılırım bak sımdı motıvasyınum gelıyo gıbı:)

Noracığım bayağı bayağı fark etmiş. Gayet iyi görünüyorsun.

Teşekkür ederim canımcımmm, dün biraz mağazalara baktım normalde kıyafet bulmakta zorlanıp sınırlenıp hiçbirşey almıyorum diyip evin yolunu tutardım şimdi çok rahat olmasa bile istediğim kıyafetin bedenini bulabiliyorum çok mutlu oluyorum o an :) neden çok rahat olmasa bile diyorum dün kotona girdim çok güzel etekler var spor tarzı nasıl beğendim nasıl :) Allah'ım hepsi 34-36 beden ben nasıl gireyim onların içine dedim içimden merak etmeyin sizi de alıcammm Bazı mağazalarda 38'den sonrası yok, sanki herkes 38-36 beden giyiyor

Bu arada canım senin de resimlerini bekliyoruz.

senı gorunce bı senlendım cnm ya benım bacaklarımda oyle kalın bende senın gıbı ıncelebılırım bak sımdı motıvasyınum gelıyo gıbı:)

Bu önce sonra fotoları insana çok moral oluyor canımcım :) şu anda baldırlarım ve basenlerim var ama eskiye göre şu an çok çok iyi :) ben hep düşünürdüm zayıflarım ama yüzüm gitmez kesin ama yok gidiyor iki resimde o kadar briz ortadaki yüzüm balon gibi 1.resimde :) göğüslerim bile küçüldü benim.

dogurudur cnm bır an once eve gıdıp spor yapasım geldı bak sımdık:)

günaydın kızlar.burnumu sile sile hasta bakıyorum.kaptım şifayı.
Geçmiş olsun canm
Allh şida versin
Güzel menü canım
Elsikler var ama dedıgın gıbı hastalık etkısı olsun
Canm bi ara bndede olmuştu o su bile içmiyodum nerdeyse
Kendine biraz zaman tanı
Zorlama ama yatma yani hareketli kal canım
Geçicek inş sabırlı ve azımlı ol inş biz yanındayız

NORACIM MASALLAH canm gercekten cok fark war helal sana

çok güzel canım kabak çorbasını bende düşünüyorum çarşamba,perşembe yapmayı

gunaydın kıslar

sabah:07:00
2 dılım ekmek beyaz peynır zeytın sekersız cay

öğlen
yok

aksam 17:00

haslanmış makarna
küçük bi kase asure

su
1 lt
spor yok

çok az canım, sizde aşure faslı kapanmadımı daha

canım ya evet malesef diyetin en buyuk düşmanı misafirlik ve misafir gelmesi, benide görümcem çağırıyo illa gel bende kal bı kaçgun erteledikçe erteliyorum ama sanırım sonuna geldim çarşamba mutlaka beklıyorum diyorrr napcam bennn

süpersin canım

günaydın kızlar.burnumu sile sile hasta bakıyorum.kaptım şifayı.

geçmiş olsunnn

bende bi zamanlar viyanaya götürmüştüm.kalın karton kutuda el bagajınada almıs olabilirim kutu deforme olmasın die.damak tadı insana neler yaptırıyor.ablam neler götürmüyorki 100 küsür kiloyla gitti.rize çayı beyaz peynir çekirdek:)))

evet ya gamze,yaşının kıymetini bil.bir daha 80leri görme inşallah.

bana bu kiloda 3 cocuk annesi ve 30 küsür biri gibi değilsin dediler ama ilt,fat için mi bilmem birde 60ları görsem ne derler acaba kesin istemeye gelirleryüzükte takmıyorum

ay isteme deyince ilk istanbula geldiğimde başladıgım mahalle sıkıntılı bir yerdi.nerdeyse dedem yaşında bir adam geldi ilacını yazdım bana dediki kafanı kaldırda bana bir bak kaç gösteriyorum.anaaa delimi ne banane sen kaç gösteriyon.dedim ben anlamam sen git başkasına sor zaten kafamı kaldırmadan bile bakışlarından rahatsız olmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…