Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:)) canım ben de kısmet olur da atamam yapılınca türkiyeye gidersem, oğlum ve kendi bagaj hakkımın 50 kgsunu yiyeceklere ayırmayı planlıyorum giderken hurma hurma ezmesi götürürüm, gelirken de artık ne bulduysam burda ev yapımı salça yok güzel zeytin yok, peynir bildiğimiz gibi peynir değil aşırı aşırı yağlı bi değişik, labne gibi mi desem, sevemedim ben, zaten deli gibi krem peynir tüketiyorlar, hep hazırcılar maşallah :) bizim oraların peynirine benzeyen bi peynir buldum onu alıyorum ama tulum falan özlüyorum..
çay da güzel değil..ay atansam da türkiyeye gitsem nasıl özledim nasıl istiyorum varya, gözümde tütüyor şimdiden..

Teşekkür ederim canımcımm çok mutlu oluyorum böyle olumlu eleştiriler alınca

Bu arada kızlar ofiste sağdaki fötr Tuncel Kurtiz'in :) Allah rahmet eylesin patronum balayına onun oteline gitmiş kendisine hediye etmiş, yıllardır benim odada :)

selamlar kizlar..dün benim klavyeyi yapalim derken iyice kirdik
esi cocuklari okuldan almaya gitti,bende firsattan istifade onun pc yi aldim..yoksa vermiyor,virüs getiriyormusum ben onun pc ye

gecmise kisaca baktim..sahgül cnm aksamdan süt dökülmüstü,bende ters cevirip sildim..sabaha kadar süt kurumus icinde,tuslar zor basiyordu..yani zorda olsa basiyordu,artik tik yok
yeni klavye alacagim hafta sonuna kadar,netten bakiyoruz benim laptop a uyan bir tane...

tarti fotonada masallah cnm

norcigim harika görünüyorsun cnm..masallahoglum büyük olsaydi talip olurdum sana

bende tr ye gittigimde kurulugmu annem hazirlar,bazen kutuda alirim,bazende valize elbiselerin arasina posetle koyarim..kirilmaz hic..

banucugum anneannesindemi acaba ,göremedim onu:44:

sekerkiz,moral bozmak yok sakin...hedefni düsün,kilolarini düsün

pretty gelmiş.biz sen yokken 14.takımdan buraya firar ettik

Slm arkadaşlar geçen sene bu takımda 13 kilo verdim evlendim tekrar aldım 3 aylık evliyim tekrar zayıflamak istiyorum bu durumdan çoook rahatsızimmm

Canım sen 14. takımda değilmiydin? deniz ablanın arkadaşıydı galiba. En son listeye girip girmediğini hatırlamıyorum. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…