Teşekkür ederim canımcımmm, dün biraz mağazalara baktım normalde kıyafet bulmakta zorlanıp sınırlenıp hiçbirşey almıyorum diyip evin yolunu tutardım şimdi çok rahat olmasa bile istediğim kıyafetin bedenini bulabiliyorum çok mutlu oluyorum o an :) neden çok rahat olmasa bile diyorum dün kotona girdim çok güzel etekler var spor tarzı nasıl beğendim nasıl :) Allah'ım hepsi 34-36 beden ben nasıl gireyim onların içine dedim içimden merak etmeyin sizi de alıcammmBazı mağazalarda 38'den sonrası yok, sanki herkes 38-36 beden giyiyor
Bu arada canım senin de resimlerini bekliyoruz.
Edacım senin resimlerinide beklıyorz
teyze benden arko krem yazmamı istedi
Hiç uğraşmaya gerek yok. Zaten düzgün kaçamaksız bir diyet yaparsan 3 ayda 24 kilo verirsin.
İnş tamamen bitince yapacağım. 14. takım başladığımda bir foto çekmiştim şuan bile yapsam fark belli olur ama ben başlangıç bitişi gösterip daha fazla belli olmasını istiyorum.
Buraya mezun olduğumda bir topik açacağım. hikayemi deyatlı paylaşacağım belki belki benim hikayemde birilerine umut olur.
Bende buraya başlamadan önce aşağıdaki güldemirin hikayesinden ilham aldım.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html
O zaman c.tesi unutmazsam bir foto çeker koyarım. 24 kilo gidince nasıl olduğunu görürüz:) bu arada sanırım 42 beden oldum sayılır.
Kizlar kendime bi zayiflama takvimi yapcm olan olmus gelecege bakmam lazim dimi
Tatlım hemen hemen hiçbirşey yememişsinBugunku menum
Ackarnina 1 form cay 2 gunkurusu yogurt kuru 1 cay bard sirkeli su
Kahvalti gec yaptim esimin yaptigi kiymali yumurtali pideden 2 ince dilim domates sekersiz cay
Ara 1 form cay
İkindi 3 yesil cay
1 besi biyerde cayi
1 limonlu zencefil
Aksam yogurt kuru
Salata corba yogurt
19 da 1 form cay
2.5 lt su
Günaydın herkese
Dünkü menüm
4 zeytin
1 dilim tam buğday ekmek
1 yumurta
1 dilim light beyaz peynir
salata-domates
Ara: 1 elma
Öğle
6 tane (küçük) köfte
1 salata
1 dilim ekmek
ara: 1 elma
Akşam
2 kepçe kabak çorbası (tadı öğhhh yani. Mecbur olmazsam asla yemem)
1 dilim ekmek
Spor: 30 dk yürüyüş.
Su: 2 litre
Çay: 2 bardak yeşilçay
gunaydın kıslar
sabah:07:00
2 dılım ekmek beyaz peynır zeytın sekersız cay
öğlen
yok
aksam 17:00
haslanmış makarna
küçük bi kase asure
su
1 lt
spor yok
kızlar bana ne oldu bılmıyorum ama motıvasyonum cok dustu spor bıle yapmak gecmıyoı ıcımden hergun bıyerlerdeyım yada evde mısafır kendıme zaman ayıramıyorum namazımı bıle cok gec saatlerde kılıyorum bu hafta kılomda yıne bı degısıklık olmassa kendımı daha da kotu hıssedıcem
günaydın kızlar;
dünkü menüm:
sabah: klasik karatay kahvaltısı
ara: 1 kase tarçınlı keten tohumlu yoğurt
akşam: mantarlı biftek,, bol salata, 2-3 kaşık yoğurt
su: 2,5 lt
diğer: 2 yeşilçay 1 türk kahvesi
spor: leslie 3 mile + 50 mekik
akşam oğlanı eğlence merkezine götürdük, çok keyifliydi ya, hani çocuklar için merdivenli top havuzlu kaydıraklı alanlar yapyıyorlar ya, oraya tek giremediği için ben de girdim, 45 dk aralıksız oynadık, hem çok eğlendik hem bana 45 dk daha spor oldu..
bu arada leslie yi geçen sene yaparken nerdeyse terlemezdim, şimdi karnım bile terliyor, metabolizmanın hızlandığına işaret..
günaydın kızlar.burnumu sile sile hasta bakıyorum.kaptım şifayı.
bilmiyorum cnm ya yılbasına kadar hedeflemıstım kendımı
Günaydınn,
Kızlar önce ve sonra fotolarımı ekleyeyim dedim.
1.sinde sanırım 86 kiloydum 2 yıl önce olması gerekiyor, 2.sinde şuanki halim geçen hafta çektim.
1.sinde aslında yüzümü niye kapattım kaşlarım çok kötüo zamanlar nasıl kullanmışım bilmiyorum.
Sizden ricam, resmi alıntı yapmayın lütfen 2.resimde yüzümü kapatmadğımdan kaldırıcam resimleri :)
nasıl götürüyor? kırılmıyor mu biberler? ben de düşündüm ama parçalanır diye getirmemiştim..
hele bulgurla ve etle yapılınca daha da seviyorum ben.. oy oyyyy, olaydı şimdi karataya da uyardı bak
dogurudur cnm bır an once eve gıdıp spor yapasım geldı bak sımdık:)
Zayıflıyoruz: 3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!
kızlarr bi bakarmısnız şuna deneyen bilen varmıı
selamlar kizlar..dün benim klavyeyi yapalim derken iyice kirdik
esi cocuklari okuldan almaya gitti,bende firsattan istifade onun pc yi aldim..yoksa vermiyor,virüs getiriyormusum ben onun pc ye
gecmise kisaca baktim..sahgül cnm aksamdan süt dökülmüstü,bende ters cevirip sildim..sabaha kadar süt kurumus icinde,tuslar zor basiyordu..yani zorda olsa basiyordu,artik tik yok
yeni klavye alacagim hafta sonuna kadar,netten bakiyoruz benim laptop a uyan bir tane...
tarti fotonada masallah cnm
norcigim harika görünüyorsun cnm..masallahoglum büyük olsaydi talip olurdum sana
bende tr ye gittigimde kurulugmu annem hazirlar,bazen kutuda alirim,bazende valize elbiselerin arasina posetle koyarim..kirilmaz hic..
banucugum anneannesindemi acaba ,göremedim onu:44:
sekerkiz,moral bozmak yok sakin...hedefni düsün,kilolarini düsün
Slm arkadaşlar geçen sene bu takımda 13 kilo verdim evlendim tekrar aldım3 aylık evliyim tekrar zayıflamak istiyorum bu durumdan çoook rahatsızimmm
teyze benden arko krem yazmamı istedi
Mervecim aksilik olmazsa bugün kesin paylaşacağım:)))
Canım yavaş yavaş kalanıda ufaktan ufaktan verirsin. Mağazalarda kıyafet bulabildikçe daha çok gaza gelirsin bence:)
34-38 beden diyorsun ya hani. Büyük bendede 42-44 bulmak zor. Ben sanırım 42 bedeni şuan zorlarım diye düşünüyorum. çünkü her ay maaş alınca 1 tane pantolon alıyorum. Geçen ay aldığım şuan üstümden ciddi derecede düşüyor. 42 alırsam dünyalar benim olacak. Tahmin 42'yi rahat giyerim.
Resimleri dün halledemedim ama bugün halledeceğim. Çünküüüüüü bugün kurs yok. O değilde sınavlar geldi çattı beni stres sardı :18:
saolasın banucum sen nasılsın..buraya takılmadan olmuyor.
o basenler var mı yokmu deli oluyom.bende bakıyorum bakıyorum alamıyorum ya zayıflasam büyük gelirseBen de her ay etek ya da elbise alıcam diyorumcanımcım çok fazla alma kıyafeti zaten zayıflayınca olmayacak sonuçta gerçi ben de alıyorum ama ben zayıflasamda benim basenler eteği tutar düşecek kadarda gitmez basenler :)
Ben de her ay etek ya da elbise alıcam diyorumcanımcım çok fazla alma kıyafeti zaten zayıflayınca olmayacak sonuçta gerçi ben de alıyorum ama ben zayıflasamda benim basenler eteği tutar düşecek kadarda gitmez basenler :)
Sweetimiz gelmiş hoşgelmişş
o basenler var mı yokmu deli oluyom.bende bakıyorum bakıyorum alamıyorum ya zayıflasam büyük gelirseeteklerin beli bol basen kısmı dar geliyor olmuyorki.en sonunda bi terzi buldum etegi begeniyorum aynısını bana uygun dikiyor.
o basenler var mı yokmu deli oluyom.bende bakıyorum bakıyorum alamıyorum ya zayıflasam büyük gelirseeteklerin beli bol basen kısmı dar geliyor olmuyorki.en sonunda bi terzi buldum etegi begeniyorum aynısını bana uygun dikiyor.
Bencede almayın kızlar idare edecek kadar alın nasılsa zayıflayıp o size göre yok diyenler varya özellikle gidip alıcizzzçok sinir oluyorum bu lafa
Tşkler bitanemmmm hoşbuldummmmm tatlı arkadaşlarım
Özellikle kotona gidicem o spor eteklerin tüm modellerini alıcammmBacaklarım kalın diye uzun çizme almamazlık yapmıcam :) renkli kıyafetler giyicem :) çok hayalim var çokkk
Swettcim hoşgeldin canm nasılsın ıyımısın
Dünde yoktun okudum misafirin varmış
Yahu sabahtan berı uykum var uyutayım dıyorum yataga yatınca uyuyamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?