Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım yavaş yavaş kalanıda ufaktan ufaktan verirsin. Mağazalarda kıyafet bulabildikçe daha çok gaza gelirsin bence:)
34-38 beden diyorsun ya hani. Büyük bendede 42-44 bulmak zor. Ben sanırım 42 bedeni şuan zorlarım diye düşünüyorum. çünkü her ay maaş alınca 1 tane pantolon alıyorum. Geçen ay aldığım şuan üstümden ciddi derecede düşüyor. 42 alırsam dünyalar benim olacak. Tahmin 42'yi rahat giyerim.

Resimleri dün halledemedim ama bugün halledeceğim. Çünküüüüüü bugün kurs yok. O değilde sınavlar geldi çattı beni stres sardı :18:

arkadasa karatay yapıyorum demiştim saolasun kitabını göndermiş.şu hastalıkta pekde uydugumu söyleyemem ama bi okuyayım bakalım ne diyor dr hanım.

Pretty hilal sen degılmıisn canm
Nasılsn hoşgeldın
Kılo aldın dımı konusmuştuk senınle
Amn bişi olmaz demeler bu seferde yıyelim sonra yok demeler abur cuburlar
Gelsin kılolar gelsın kılolar

Tünaydınnnnnnnn şekerler naptınız ya 6 sayfa olmuş geçmiş

Kesinlikle yapmalısın Edacım bu hikayeler hakikaten etkili oluyor bu öyküyü okumuştum heleki en son eski bluzuna bakıp ağladığı zaman benimde gözlerim dolmuştu:2:

O zaman c.tesi unutmazsam bir foto çeker koyarım. 24 kilo gidince nasıl olduğunu görürüz:) bu arada sanırım 42 beden oldum sayılır.

evet cnm çekde hep birlikte feyz alalım

Kizlar kendime bi zayiflama takvimi yapcm olan olmus gelecege bakmam lazim dimi

Çok iyi fikir tatlım:87::87:
Tatlım hemen hemen hiçbirşey yememişsin metabolizman kıtlık moduna girecek ve kilo verme hızın düşecek

Tünaydın tatlımm lahana çorbasından iyidirrrrr afiyetolsun cnmm

gunaydın kıslar

sabah:07:00
2 dılım ekmek beyaz peynır zeytın sekersız cay

öğlen
yok

aksam 17:00

haslanmış makarna
küçük bi kase asure

su
1 lt
spor yok

Menülerini çok bozdun şekercim :18: bir an önce toparlan hem aşure hem makarna olmamış

Havalar etkiliyor cnm birde misafirliğie gidip sana gelmeleri etkilemiştir mutlaka ama ben sana güveniyorum bir an önce toparlanmalısın

Süper bir menü ve spor bluecumm ohh allah içinize sindirsin

günaydın kızlar.burnumu sile sile hasta bakıyorum.kaptım şifayı.

Tünaydınnnn Yasemincim geçmiş olsun cnmm grip oldun sanırım:2:

bilmiyorum cnm ya yılbasına kadar hedeflemıstım kendımı

yılbaşına daha çok var canımmm at üzerinden şu olumsuz havayı pozitif düşün sitersen yapabilirsin bunu sende ben de çok iyi biliyoruz dimi

Tünaydınnnn tatlım sendeki değişim süper olmuş harikasın hakikaten önce sonralarda çok fakediliyor darısı başımıza alıntı yapmadım

Kuru biberleri hafif tuzlu suyla nemlendirirsen kırılmaz canım gidince açarsın tekrar kurur

dogurudur cnm bır an once eve gıdıp spor yapasım geldı bak sımdık:)

ohhhh çok şükürrrrr

Zayıflıyoruz: 3 Ayda 24 Kilo Verdiren Mucize Formül!!!

kızlarr bi bakarmısnız şuna deneyen bilen varmıı

Denemedim tatlım ama forumda deneyen birileri mutlaka vardır buna benzer birşey vardı ama kolseterol içindi sanırım
bu tür mucize şeylere karşıyım açıkçası

Hoşgeldin kaptancımmm dün akşam gelemdim misafirler vardı bugünde bi baktım geçmişte kayboldum resmen

Slm arkadaşlar geçen sene bu takımda 13 kilo verdim evlendim tekrar aldım 3 aylık evliyim tekrar zayıflamak istiyorum bu durumdan çoook rahatsızimmm

Slm tatlım hoşgeldinnn 13 kilo güzel vermişsin tekrar vereceğine eminim hangimiz rahatsız değilizki

teyze benden arko krem yazmamı istedi
kıyamam ya

Mervecim aksilik olmazsa bugün kesin paylaşacağım:)))

bekliyoruz tatlım

MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurta yarım muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
8 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
tarçınlı 1 elma 1 ayva
AKŞAM:
yayla çorbası
pırasa
Salata
SPOR:
80 dk karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3

saolasın banucum sen nasılsın..buraya takılmadan olmuyor.

Ben de her ay etek ya da elbise alıcam diyorum canımcım çok fazla alma kıyafeti zaten zayıflayınca olmayacak sonuçta gerçi ben de alıyorum ama ben zayıflasamda benim basenler eteği tutar düşecek kadarda gitmez basenler :)

o basenler var mı yokmu deli oluyom.bende bakıyorum bakıyorum alamıyorum ya zayıflasam büyük gelirseeteklerin beli bol basen kısmı dar geliyor olmuyorki.en sonunda bi terzi buldum etegi begeniyorum aynısını bana uygun dikiyor.

Bencede almayın kızlar idare edecek kadar alın nasılsa zayıflayıp o size göre yok diyenler varya özellikle gidip alıcizzz çok sinir oluyorum bu lafa

Sweetimiz gelmiş hoşgelmişş

Tşkler bitanemmmm hoşbuldummmmm tatlı arkadaşlarım

Kızlar mesaj sayımı unutuyorum

Bugun bi durgunluk var bende yha
Dun aksamdan beri
Yorgunmuyum halsıZmıyım bende anlamadım yhu
Dun yorumlara baktım ama cvp yazmaya mecalim bile yoktu

Bu arada dıyet basarı oykulerının öncesi sonrası resimlerine baktıgımda inanamıyorum hele bazıları o kadar sasırtıyo ki masallah
Kıloluyken gercekten yasca buyuk gosterenler kılo verdıkten sonra masallah 18 lık cıtır dıye tabır ederiz yha aynen ole

Ben de yıllardır çekiyorum o basenlerden benim üst tarafım zayıftır 38 tam oluyor üstten ama alt taraf almış başını gidiyor :) zayıflayınca onlarda gitsin ve bir daha gelmesinnlerr

İyi taktikkmiş Yasemincim ama bizim buralarda iyi terzi bulmak çok zor

Eylülde yakın akrabamızın düğünü vardı elbise arıyoruz bi türlü bulamadım en sonunda büyük beden abiye satan çok kazık bir dükkana girdik orda çalışan bayan en azından 10 model çıkardı allahım giyiyorum altta problem yok ama göğüslerden içine giremiyorum ben denedikçe arikadaş modelleri tek tek denemeden kaldırmaya başladı zar zor 2 tanesinin içine girdim 550 tl birine 380 birine ödedim biliyorum o kadar etmez ama çaresiziz ya fırsattan yararlanan çok oluyor halbuki zayıf olsam 50 tl ye bile enfes elbiseler var o elbiseyi zayıflayınca önce sonra yapacağım size

Swettcim hoşgeldin canm nasılsın ıyımısın
Dünde yoktun okudum misafirin varmış

Yahu sabahtan berı uykum var uyutayım dıyorum yataga yatınca uyuyamıyorumm

Özellikle kotona gidicem o spor eteklerin tüm modellerini alıcammm Bacaklarım kalın diye uzun çizme almamazlık yapmıcam :) renkli kıyafetler giyicem :) çok hayalim var çokkk

Özellikle kotona gidicem o spor eteklerin tüm modellerini alıcammm Bacaklarım kalın diye uzun çizme almamazlık yapmıcam :) renkli kıyafetler giyicem :) çok hayalim var çokkk

Aynen canım siyah lacivert kırmızı genelde gardrop hasret kaldım renklilere ama nisanda görün siz ablanızı:81::118:

Swettcim hoşgeldin canm nasılsın ıyımısın
Dünde yoktun okudum misafirin varmış

Yahu sabahtan berı uykum var uyutayım dıyorum yataga yatınca uyuyamıyorumm

Hoşbuldum bitanemmm iyiyim şükür canım sen nasılsın uyku değil o tatlım ağırlık var hepimizde havalardan sanırım bi duş al hemen açılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…