Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben de yıllardır çekiyorum o basenlerden benim üst tarafım zayıftır 38 tam oluyor üstten ama alt taraf almış başını gidiyor :) zayıflayınca onlarda gitsin ve bir daha gelmesinnlerr

İnş kızlarr
Bende tam bi armut tipliydim
Ama spor yaparken artık muhakkak 10 tanede olsa bacak kaslarını calıştıracak bel ve göbek bölgesii calıştırcak hareketler yapıyorum
Şimdi fark war dümdüz olmadım ama simit gibi bel yok basenlerımde şekıllendi
Dewam dewam dewam )

İşte budurrrrr korksun kilolar bizdennn vücudumuzdaki son günleri:13::13:

Bence hiçkimseeee

teyze benden arko krem yazmamı istedi

ahahah yaa burda resmen sesli güldüm yaa :90:

canım muz yediğiniz zaman başka meyve yemiyor diyordu karatay, öğlen 1 elma 1 ayva çok değil mi? sadece öğrenmek içni soruyorum karatayı:)

Cadı kızımın bu resmine her baktıgımda gülmekten kendımı alamıyorum ))

Eklentiler

• $image.webp
    24 KB · Görüntüleme: 26
ahahah yaa burda resmen sesli güldüm yaa :90:

canım muz yediğiniz zaman başka meyve yemiyor diyordu karatay, öğlen 1 elma 1 ayva çok değil mi? sadece öğrenmek içni soruyorum karatayı:)

tatlım ben sabahları yiyemiyorum yarım muz yediğim için öğleden sonra tarçınla birlikte tüketiyorum akşam kesinlikle yemiyorum
haftada bir iki gün böyle yapıyorum fazla etkilemiyor beni en büyük kaçamağım bu olsa gerek

Cadı kızımın bu resmine her baktıgımda gülmekten kendımı alamıyorum ))

neden ağlattınki prensesi çok şeker maşallah

Güzeller bana müsade ikram stoğum azaldı biraz stok yapayım buzluğa sonra sporumu yapim akşama görüşürüz inş cıssız bir gün dilerim hepimize

anladım canım ben kaçamak mı yoksa yenebilir mi diye danışayım dedim:) hala karatayda yeni sayılırım çünkü..
ben de bugün öğle arası yoğurtla 10 tane falan kuru üzüm yedim çok güzel oldu ama ya:)

Selam kizlaar nasi ruzgarr var yaa korkudan acamadim sobayi kv ye gittim biraz geldimki neler kaynatmissinizz siiiz:))

Günaydınn,

Kızlar önce ve sonra fotolarımı ekleyeyim dedim.

1.sinde sanırım 86 kiloydum 2 yıl önce olması gerekiyor, 2.sinde şuanki halim geçen hafta çektim.

1.sinde aslında yüzümü niye kapattım kaşlarım çok kötü o zamanlar nasıl kullanmışım bilmiyorum.

Sizden ricam, resmi alıntı yapmayın lütfen 2.resimde yüzümü kapatmadğımdan kaldırıcam resimleri :)[/QUOTE]

Noracim uzun boylusun galiba ustteki resimde 86 gibi goremedim seni suan kac kilosun canim

Son düzenleme:
Kızz sewılay resmi alıntı yapma demiş noraa ama

Sevilay canım boyum 168 ilk resimde 86 kiloyumm şu an 69 küsürlerdeyim :)

Bir de canım rica etsem alıntıdan resmi silebilir misin:26: resmi kaldırıcam da :)

Sevilay canım boyum 168 ilk resimde 86 kiloyumm şu an 69 küsürlerdeyim :)

Bir de canım rica etsem alıntıdan resmi silebilir misin:26: resmi kaldırıcam da :)

Ben şuan ancak senin ilk resmin kadar olmuşumdur. 21 kilocuk fark var. boy farkıda onu götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…