Ben de yıllardır çekiyorum o basenlerden benim üst tarafım zayıftır 38 tam oluyor üstten ama alt taraf almış başını gidiyor :) zayıflayınca onlarda gitsin ve bir daha gelmesinnlerr
Aynen canım siyah lacivert kırmızı genelde gardrop hasret kaldım renklilereama nisanda görün siz ablanızı:81: :118:
İnş kızlarr
Bende tam bi armut tipliydim
Ama spor yaparken artık muhakkak 10 tanede olsa bacak kaslarını calıştıracak bel ve göbek bölgesii calıştırcak hareketler yapıyorum
Şimdi fark war dümdüz olmadım ama simit gibi bel yok basenlerımde şekıllendi
Dewam dewam dewam)
Kim tutar bizi
teyze benden arko krem yazmamı istedi
MENÜM
Aç karnına1 tatlı kaş çörek otu
KAHVALTI :
1 yumurta yarım muz
1 çay bar ceviz fındık
1 fincan zencefil çayı
8 zeytin
1 dilim peynir
1 domates
3 kuru kayısı
ÖĞLE :
tarçınlı 1 elma 1 ayva
AKŞAM:
yayla çorbası
pırasa
Salata
SPOR:
80 dk karışık hızda yürüyüş
SIVI:
2 lt tarçınlı limonlu su
2 fincan yeşilçay
1 ad şekersiz türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan zencefil çayı
takviye olarak omega 3
ahahah yaa burda resmen sesli güldüm yaa :90:
canım muz yediğiniz zaman başka meyve yemiyor diyordu karatay, öğlen 1 elma 1 ayva çok değil mi? sadece öğrenmek içni soruyorum karatayı:)
Cadı kızımın bu resmine her baktıgımda gülmekten kendımı alamıyorum))
tatlım ben sabahları yiyemiyorum yarım muz yediğim için öğleden sonra tarçınla birlikte tüketiyorum akşam kesinlikle yemiyorum
haftada bir iki gün böyle yapıyorum fazla etkilemiyor beni en büyük kaçamağım bu olsa gerek
Selam kizlaar nasi ruzgarr var yaa korkudan acamadim sobayi kv ye gittim biraz geldimki neler kaynatmissinizz siiiz:))
Kızz sewılay resmi alıntı yapma demiş noraa ama
Ay haklisin cnm yazarken unuttum gamze cok guzel gorunuyo bi an heyecanlandim zayiflayinca ben de mi boyle farkedicem dedim
Sevilay canım boyum 168 ilk resimde 86 kiloyumm şu an 69 küsürlerdeyim :)
Bir de canım rica etsem alıntıdan resmi silebilir misin:26: resmi kaldırıcam da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?