Gençlik benim canım çok sıkılıyor...
Ben şuan ancak senin ilk resmin kadar olmuşumdur. 21 kilocuk fark var. boy farkıda onu götürür.
benım de, benim de... işi gücü bıraktım müzik dinliyorum hareketli parçalar beni gaza getiriyorİş çok ama Allahtan acil işim yok.
Canımcım boyun kaçtı senin? Kaç kilo ideal senin için?
165 keşke biraz daha uzun olsaydı.
İdeal kilomu bilmiyorum. Her site başka söylüyor. 56 -53 arası gösteriyorlar genelde.
Tabikide farkedeceksin hedef kılon kaç senin bacım merak ettimAy haklisin cnm yazarken unuttum gamze cok guzel gorunuyo bi an heyecanlandim zayiflayinca ben de mi boyle farkedicem dedim
23 yasındayım 61 kılo cıktım gecen hafta boy 160Mervecim yasin ve kilon kacti suan merak ettim yazmistin sanki bi ara ama hatirlamiyom
Bacımm sıkıcan iyidirrr cabuk cıkmaz dıye gereksiz bir espri yaptımGençlik benim canım çok sıkılıyor...
Kızlar yha ben google humeyrasaglam yazınca bnm kk uyesi oldugumu falan hep bilgilerim yazıyo ben sadece buradan ıbaret oldugunu sanıyodum
Birde görsellere girdim aynı kk ismimi yazıp avatar resmim var birde cagla senin nargile koydugun fotoda var bn bunu nasıl engelleyebilirim
Kızlar yha ben google humeyrasaglam yazınca bnm kk uyesi oldugumu falan hep bilgilerim yazıyo ben sadece buradan ıbaret oldugunu sanıyodum
Birde görsellere girdim aynı kk ismimi yazıp avatar resmim var birde cagla senin nargile koydugun fotoda var bn bunu nasıl engelleyebilirim
Canımcımm kısa değilmişki boyun :) ben sitelere falan bakmıyorum şöyle 6-7 kg daha versem süper olucam diye düşünüyorum siteye bakarsam 60 kg olmam gerekiyor, 60 kg da olsam süper olurumm
Kısa değilde bir kaç cm fena olmazdı hani. bende 60 olunca zayıf olacağım ama benim ideal kiloma inmem lazım. hastalığım için.
Kızlar iş yerinde efsane oldum. Beni gören kilolu arkadaşlarım diyetisyenimden randevu alıp gidiyor. Şuan toplam benden hariç 4 kişi benim diyetisyene gidiyor.
googleda çıkmasına mani olamazsın.
Nickinde ad soyad yazdığı için bir defalığa mahsus üye adını değiştiriyorlar. resimleride avatarını ve profil fotonu değişirsen gider diye düşünüyorum.
üye adın değişince eski mesajlarında üye adı değişirse bundanda kurtulursun.
Canımcım merak ettim rahatsızlığın nedir? bende de cilt problemi vardı köpek memesi diyorlar şişiyor vücudumun bazı bölgeleri iltihaplanma oluyor doktor kilo ver demişti belki o yüzdendir bakalım geçecek mi(
Canımcım merak ettim rahatsızlığın nedir? bende de cilt problemi vardı köpek memesi diyorlar şişiyor vücudumun bazı bölgeleri iltihaplanma oluyor doktor kilo ver demişti belki o yüzdendir bakalım geçecek mi(
Canım ana sayfada üye adı dğeiştirme diye bir yer var oraayı incele istersen orada bir yerde okumuştum. tam bilmiyorum.Hm canım adımı degiştirmek istiyorum ben yha
Ne akıllıyım ben yha bide soyadımda aynı he
Kzımın ısmı ama yani dwgiştirsem iyi olur
Kıme soylım yada nasıl degistireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?