Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam herkese iyi aksamlar
simdilik gecici bir klavye taktim,idareten..
ee ansilsiniz bakim..
Merve cnm fotoyu bu yüzden eklemiyorum ben..cnm kazene özel mesaj yaz,bende okumustum 1 defaliga mahsus,ad ve soyadiyla üye olanlarin isimleri degistiriliyor diye..kazene sor,o sana cevap yazacaktir...

Son düzenleme:
biraz ütüm vardi.onu yapayim sonra gelmeye calisacagim..özledim hepinizi,okuyupta cevap yazamamak ne kötüymüs

MAAASALLAH sana canım yaa iradene hayranım zaten inş amacına ulasırsınn tez zamandaa

kaynanam bana pantalon almıs 46 beden nasıl moralim bozuldu anlatamam beni kaç kilo görüo bu kadın yaa bi kazak örmüş kollar üst bas sarkıo hep

Bugunku menum
Ac karnina 1 tatli kasigi corek otu yogurt kuru 1 form cay 2 tane de gunkurusu( kahvalti yapmis gibi oldum dimi)

Kahvalti 5 zeytin. Sekersiz cay.2 dilim tambugday ekmegi.domates salatalik 1 haslanmis yumurta ceyrek dilim orgu peyniri
ARa az sekerli kahve. 1 form cay

OGLe. 2 ceviz. 10. Tane de findik.1 tane cok kucuk sigara boregi( ogrencim ikram etti hayir dedim ama bana begenmiyomusun ogretmenm dedi mecbur kaldim)

İkindi 2 form cay
1 naneli yesil cay
1 tarcinli yesil cay

Aksam. Koca bi kase cacik + 2 kucuk biber dolmasi( pirincini az diger malzemeleri cok koydum)
2 lt su

Mervecim istedigim ulasmak istedigim kilo 60 boyum 162 bu boya gore 56 falan olmam gerk ama.kendimi biliyom. 60 dan az olursa yuzum cokuyo

kaynanam bana pantalon almıs 46 beden nasıl moralim bozuldu anlatamam beni kaç kilo görüo bu kadın yaa bi kazak örmüş kollar üst bas sarkıo hep
ay cnm kusura bakma üldüm valla
hic moral bozma bence,mahsus yapmistir..sende git ufalt pantolonu,yanindada söyle,kesilen parcayla bir pantolon daha cikardi de
Afiyet olsun cnm..bence fena degil:44:
Mervecim istedigim ulasmak istedigim kilo 60 boyum 162 bu boya gore 56 falan olmam gerk ama.kendimi biliyom. 60 dan az olursa yuzum cokuyo
cnm senin boyuna göre 60 bencede cok:26:
tabi en iyisini sen bilirsin yine

aynen benimde canım boy 162 60dan asaa düştümmü yüzüm 1 kasık kalıo eşim sewmio öyle 60 iyide az birazda cıtır gözükmek isterdim 56da oyuzden fena gozukmuo gozume bı 60 a insem

yaa almadımkii esim yanımdaydı anne suna bak dusuo ustunden dedi bayaadır alt beden bişi almadım ama 75 kiloyken 44 giyiodum bende 42 al dedim:)) olmazsa rezillik:))

ben bugun maydonoz suyuna basladım yine veremıorum cunku bısıler yapmam lazım aldım kaldım kıloyu leslıe yapmıorum ne zamandır ona baslayayım dıorum persembe sımdı karnımm cok agrıo yapamam..

bugunku menum
kalktıgımda
maydonozlu lımonlu su
sabah
2 dılım cavdar ekmegı
cok az sucuklu omlet

ara
3 kayısı

oglen
1 dılım ekmek
4 köfte

ara
cıkolatalı form bıskuvi
yesılcay

aksam
2 dılım ekmek
pırasa yemegı

spor 1 saat yuruyus
su:2lt
ya bı turlu yogurtla salatalık malzeme alamadım dAHA once 14. takımda soylemıstım bursada dagyolunda oturuorum burda pek bısı yok merkeze inmem lazım havalarda cok soguk ınemıorum oglumla yogurt aldım gerci yarın onuda katıcam menume aslında taze sut bulsam kendim yaparım oglumada yediririm ama satan yok buralarda

Cok aciktim gece gece yogurt yedim ya ay veremicem ben kilo falan

Üzülme kuzucum yahu. Motivasyonun bir yükselmedi.Olacak inanmalısın. Sen bir dünya kilo verdin. Kendine yeni bir hedef yok. Git küçük beden bir kıyafet al kendine içine girene kadar gazla kendini.

Canım sabah kahvaltını sağlam yapmalısın. Yumurtan peynirin zeytinin salata domates yeşillik eksik olmasın. Sucuklu omlet olmamış maalesef. Eski menülerine dönmeye çalış. İStersen 14. takımda ilk mesajlarına geri dön bak. :26::26:

Dünkü menüm

Domates-salatalık
4 zeytin
1 dilim light beyaz peynir
1,5 dilim çavdar ekmek

Ara: 1 elma

Öğle

5 tane kanat (derisiz)
salata
1 dilim kepek ekmek
yoğurt

ara : 1 portakal

Ara: 1 elma

Akşam: Maalesef içmedim o iğrenç çorbayı kendime salçalı omlet yaptım
2 dilim kepek ekmek

ara: 10 tane fındık

ara: 2 mandalina

Su: 1 litre(dün nedense içemedim)
Spor yok
Çay: 2 bardak yeşilçay+ 1 bardak ısırgan otu
1 bardak sütlü şekersiz nescafe

Günaydın herkese nasılsınız kızlar.
Benim çok uykum var. Yorgunum ama akşam eve gidince uyumkta gelmiyor içimden. Şimdide böyleyim

günaydınnn
edacım maşaallah..inşallah bir daha bu kilolara cıkmassın(gebelik bile olsa)benimde boyum 165 evlendiğimde 61 kiloydum gayet iyiydim.ama ben 58 istiyorum.nasıl istiyorsam bir türlü asılamadım olaya.bu kadar sıkıntıda kendimi birde ben üzmeyim dedim ama yeter artık canımm.artık emzirmiyorumda.
kaptanım hosgeldin.senin destegin olmadan olmuyor canım yaa..

kızlar şu 2 gün detox yapmak istiyorum.biraz motive olmam lazım.ne önerirsiniz.

günaydın canlarım

sabah:
2 dılım ekmek 2 zeytın 1 dılım peynır
sekersız cay

öğlen
karnıyarık 1 adet kucuk
tarhana corba 1 kase

akşam
suculu yımırta omlet gıbı karatay usulü
sekersız cay

su:2 lt
spor yok:
ama cok kosturdum dısardaydım yıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…