Büyük başarı canım tebrik ederimmbiz birbirimizi sonradan tanıdığımız için :) bilmiyorum ne zaman başladın sen diyetisyene?
Selam kızlar.
Fotoyu yüklüyorum ortadaki iki resim yeni halim. Yakın çekim olduğundan kıyaslama için pek uygun olmadı. Ama pantolondan anlaşılır diye düşünüyorum. Bu arada karnımın regl nedeniyle şiş olduğunu belirtmekte fayda var. beyaz giymenin dezavantajınıda ekliyim :)))
Biraz daha zayıflıyım daha iyi foto çekerim. öpyüorum iyi akşamlar kızlar
En son resim en kilolu halim. ilk resim biraz vermiş halim. ORtadakiler son halim.
Eki Görüntüle 882609
ay cnm kusura bakma üldüm vallakaynanam bana pantalon almıs 46 beden nasıl moralim bozuldu anlatamam beni kaç kilo görüo bu kadın yaa bi kazak örmüş kollar üst bas sarkıo hep
Afiyet olsun cnm..bence fena degil:44:Bugunku menum
Ac karnina 1 tatli kasigi corek otu yogurt kuru 1 form cay 2 tane de gunkurusu( kahvalti yapmis gibi oldum dimi)
Kahvalti 5 zeytin. Sekersiz cay.2 dilim tambugday ekmegi.domates salatalik 1 haslanmis yumurta ceyrek dilim orgu peyniri
ARa az sekerli kahve. 1 form cay
OGLe. 2 ceviz. 10. Tane de findik.1 tane cok kucuk sigara boregi( ogrencim ikram etti hayir dedim ama bana begenmiyomusun ogretmenm dedi mecbur kaldim)
İkindi 2 form cay
1 naneli yesil cay
1 tarcinli yesil cay
Aksam. Koca bi kase cacik + 2 kucuk biber dolmasi( pirincini az diger malzemeleri cok koydum)
2 lt su
cnm senin boyuna göre 60 bencede cok:26:Mervecim istedigim ulasmak istedigim kilo 60 boyum 162 bu boya gore 56 falan olmam gerk ama.kendimi biliyom. 60 dan az olursa yuzum cokuyo
aynen benimde canım boy 162 60dan asaa düştümmü yüzüm 1 kasık kalıo eşim sewmio öyle 60 iyide az birazda cıtır gözükmek isterdim 56da oyuzden fena gozukmuo gozume bı 60 a insemMervecim istedigim ulasmak istedigim kilo 60 boyum 162 bu boya gore 56 falan olmam gerk ama.kendimi biliyom. 60 dan az olursa yuzum cokuyo
ay cnm kusura bakma üldüm valla
hic moral bozma bence,mahsus yapmistir..sende git ufalt pantolonu,yanindada söyle,kesilen parcayla bir pantolon daha cikardi de
Afiyet olsun cnm..bence fena degil:44:
cnm senin boyuna göre 60 bencede cok:26:
tabi en iyisini sen bilirsin yine
MAAASALLAH sana canım yaa iradene hayranım zaten inş amacına ulasırsınn tez zamandaa
kaynanam bana pantalon almıs 46 beden nasıl moralim bozuldu anlatamam beni kaç kilo görüo bu kadın yaa bi kazak örmüş kollar üst bas sarkıo hep
ben bugun maydonoz suyuna basladım yine veremıorum cunku bısıler yapmam lazım aldım kaldım kıloyu leslıe yapmıorum ne zamandır ona baslayayım dıorum persembe sımdı karnımm cok agrıo yapamam..
bugunku menum
kalktıgımda
maydonozlu lımonlu su
sabah
2 dılım cavdar ekmegı
cok az sucuklu omlet
ara
3 kayısı
oglen
1 dılım ekmek
4 köfte
ara
cıkolatalı form bıskuvi
yesılcay
aksam
2 dılım ekmek
pırasa yemegı
spor 1 saat yuruyus
su:2lt
ya bı turlu yogurtla salatalık malzeme alamadım dAHA once 14. takımda soylemıstım bursada dagyolunda oturuorum burda pek bısı yok merkeze inmem lazım havalarda cok soguk ınemıorum oglumla yogurt aldım gerci yarın onuda katıcam menume aslında taze sut bulsam kendim yaparım oglumada yediririm ama satan yok buralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?