- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
kızlar şu 2 gün detox yapmak istiyorum.biraz motive olmam lazım.ne önerirsiniz.
günaydınnn
edacım maşaallah..inşallah bir daha bu kilolara cıkmassın(gebelik bile olsa)benimde boyum 165 evlendiğimde 61 kiloydum gayet iyiydim.ama ben 58 istiyorum.nasıl istiyorsam bir türlü asılamadım olaya.bu kadar sıkıntıda kendimi birde ben üzmeyim dedim ama yeter artık canımm.artık emzirmiyorumda.
kaptanım hosgeldin.senin destegin olmadan olmuyor canım yaa..
Evet maşallah inş hepsi gidecek. Gebelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Sağlıklı kilo alma yada almama yöntemini uygulayacağım. Zaten zayıfladığımda psödetümör serebri geçmezse çocuk sahibi olamazmışımYani benim iş uzun. Bir de pcos var. Çocuk sahibi olmam zor olacak. Yani erkek arkadaşım tüm bunlara rağmen yanımda ya ay duygulandım bir anda.
Canım sen 14. takımda değilmiydin? deniz ablanın arkadaşıydı galiba. En son listeye girip girmediğini hatırlamıyorum. :44:
Afiyet olsun caglacigim..cnm ekmegi cok tüketiyorsun..sabah kahvaltin düzgün degil,o aradaki cikolatali bisküvi hic olmamis..onun yeine 5-6 findik ve 1 mandalina yiyebilirdin...ben bugun maydonoz suyuna basladım yine veremıorum cunku bısıler yapmam lazım aldım kaldım kıloyu leslıe yapmıorum ne zamandır ona baslayayım dıorum persembe sımdı karnımm cok agrıo yapamam..
bugunku menum
kalktıgımda
maydonozlu lımonlu su
sabah
2 dılım cavdar ekmegı
cok az sucuklu omlet
ara
3 kayısı
oglen
1 dılım ekmek
4 köfte
ara
cıkolatalı form bıskuvi
yesılcay
aksam
2 dılım ekmek
pırasa yemegı
spor 1 saat yuruyus
su:2lt
ya bı turlu yogurtla salatalık malzeme alamadım dAHA once 14. takımda soylemıstım bursada dagyolunda oturuorum burda pek bısı yok merkeze inmem lazım havalarda cok soguk ınemıorum oglumla yogurt aldım gerci yarın onuda katıcam menume aslında taze sut bulsam kendim yaparım oglumada yediririm ama satan yok buralarda
geldim efsercigim..harika bir yarisma,bekar olsaydim kesin katilirdim..gelinlik hediye edimeside ayri bir güzel
acikman normal cnm..o kadar düzensiz yemistinki,kim olsa acikirdi..sakin kizma,dost aci söylermisCok aciktim gece gece yogurt yedim ya ay veremicem ben kilo falan
cnm ne belli olmamasi,harika görünüyorsun..masallah cnmBence fotolar çok belli olmuyor. Şuan aynada kendime bakıyorum sonra fotolara bu ben miyim diyorum. Çok fena gaza geldim yine :)
afiyet olsun cnm..2 arayi diyetisyenmi veriyor..bana arka arkaya 2 ara cok geldi sanki..birde ekmekler gözüme battiDünkü menüm
Domates-salatalık
4 zeytin
1 dilim light beyaz peynir
1,5 dilim çavdar ekmek
Ara: 1 elma
Öğle
5 tane kanat (derisiz)
salata
1 dilim kepek ekmek
yoğurt
ara : 1 portakal
Ara: 1 elma
Akşam: Maalesef içmedim o iğrenç çorbayı kendime salçalı omlet yaptım
2 dilim kepek ekmek
ara: 10 tane fındık
ara: 2 mandalina
Su: 1 litre(dün nedense içemedim)
Spor yok
Çay: 2 bardak yeşilçay+ 1 bardak ısırgan otu
1 bardak sütlü şekersiz nescafe
günaydin cnm...tesekkürler sen nasilsin..Günaydın herkese nasılsınız kızlar.
Benim çok uykum var. Yorgunum ama akşam eve gidince uyumkta gelmiyor içimden. Şimdide böyleyim
hos buldum cnm benim...bende sizsiz yapamiyorumgünaydınnn
edacım maşaallah..inşallah bir daha bu kilolara cıkmassın(gebelik bile olsa)benimde boyum 165 evlendiğimde 61 kiloydum gayet iyiydim.ama ben 58 istiyorum.nasıl istiyorsam bir türlü asılamadım olaya.bu kadar sıkıntıda kendimi birde ben üzmeyim dedim ama yeter artık canımm.artık emzirmiyorumda.
kaptanım hosgeldin.senin destegin olmadan olmuyor canım yaa..
cnm ayran detoksu yapabilirsinkızlar şu 2 gün detox yapmak istiyorum.biraz motive olmam lazım.ne önerirsiniz.
Afiyet olsun cnm..bence sorun yok yediklerinde..sporada baslarsin cnm ilk firsatta..bu hafta daha iyi sonuclar bekliyorum herkestengünaydın canlarım
sabah:
2 dılım ekmek 2 zeytın 1 dılım peynır
sekersız cay
öğlen
karnıyarık 1 adet kucuk
tarhana corba 1 kase
akşam
suculu yımırta omlet gıbı karatay usulü
sekersız cay
su:2 lt
spor yok:
ama cok kosturdum dısardaydım yıne
günaydın şekercim nasılsın?
Evet maşallah inş hepsi gidecek. Gebelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Sağlıklı kilo alma yada almama yöntemini uygulayacağım. Zaten zayıfladığımda psödetümör serebri geçmezse çocuk sahibi olamazmışımYani benim iş uzun. Bir de pcos var. Çocuk sahibi olmam zor olacak. Yani erkek arkadaşım tüm bunlara rağmen yanımda ya ay duygulandım bir anda.
Su maydanoz suyundan sonra onuda deneyeyim:)Benim diyetisyen en son detoksta sabah aç karnına greyfurt suyu akşam yatmadan 2 soluomudara niyetine greyfurt suyu vermişti. ek olarak kahvaltı dahil et süt yumurta yoktu. Hep salata çorba sebze yemeği şeklindeydi. Ekmek sadece sabah vardı.
Bende işe yaramıştı.
Afiyet olsun caglacigim..cnm ekmegi cok tüketiyorsun..sabah kahvaltin düzgün degil,o aradaki cikolatali bisküvi hic olmamis..onun yeine 5-6 findik ve 1 mandalina yiyebilirdin...
öglen yemegin az olmus,salata veya yogurt ye yaninda...
bende taze süt bulamiyorum,kutu sütlerin tazelerinden mayaliyorum yogurdumu,hazir yogurttan iyi oluyor...
kendini toparlama zamanin coktan geldide geciyor cnm...hadi artik,sende inandir kendini zayiflayacagina
geldim efsercigim..harika bir yarisma,bekar olsaydim kesin katilirdim..gelinlik hediye edimeside ayri bir güzel
acikman normal cnm..o kadar düzensiz yemistinki,kim olsa acikirdi..sakin kizma,dost aci söylermis
sapkani önüne al ve düsün bence...gercekten kilo vermek istiyormusun...kilo vermek icin ne yapman gerektigini bir kagida yaz ve sesli oku..önce kendini inandir ..bu sekilde veremeecegim dersen veremezsin..kendine güvenin olsun cnm lütfen...
bu sekilde yiyerek verdiginide alirsin..spora basla lütfen..eger istersen birlikte sana liste hazirlariz,yeterki sen kendine inan..
cnm ne belli olmamasi,harika görünüyorsun..masallah cnm
istedigimizde yapabiliyoruz demekki,harikasin
afiyet olsun cnm..2 arayi diyetisyenmi veriyor..bana arka arkaya 2 ara cok geldi sanki..birde ekmekler gözüme batti
diyetisyenin öyle diyorsa bana laf düsmez yinede
günaydin cnm...tesekkürler sen nasilsin..
bende gece 1 de uyudum.3 numara kalktida...sabahta 7 olmadan kalktim,cocuklari gönderdim..simdide kahvalti yapicam
hos buldum cnm benim...bende sizsiz yapamiyorum
gelin basini gördüm.cok güzelmis..bende seni acik bilenlerdendim
cnm ayran detoksu yapabilirsin
tarifi b sekilde..bende yapmistim bir zamanlar ise yaramisti..tabi her bünye farkli..2 günden fazla önerilmiyor yanliz..
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI
2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)
1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı:
1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)
gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....
yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...
yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...
kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
alıntıdır...
Afiyet olsun cnm..bence sorun yok yediklerinde..sporada baslarsin cnm ilk firsatta..bu hafta daha iyi sonuclar bekliyorum herkesten
Canım çok sıkılıyor kızlarrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?