Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar şu 2 gün detox yapmak istiyorum.biraz motive olmam lazım.ne önerirsiniz.

Benim diyetisyen en son detoksta sabah aç karnına greyfurt suyu akşam yatmadan 2 saat önce ara niyetine greyfurt suyu vermişti. ek olarak kahvaltı dahil et süt yumurta yoktu. Hep salata çorba sebze yemeği şeklindeydi. Ekmek sadece sabah vardı.
Bende işe yaramıştı.

Evet maşallah inş hepsi gidecek. Gebelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Sağlıklı kilo alma yada almama yöntemini uygulayacağım. Zaten zayıfladığımda psödetümör serebri geçmezse çocuk sahibi olamazmışım Yani benim iş uzun. Bir de pcos var. Çocuk sahibi olmam zor olacak. Yani erkek arkadaşım tüm bunlara rağmen yanımda ya ay duygulandım bir anda.

Canımcımmm çok geçmiş olsun, Rabb'im inşallah şifasını verir tez zamanda. Hastalık işleri çok zor bende de köpek memesi denilen cilt rahatsızlığı var vücudumun belli bölgelerinde iltihaplı yaralar çıkıyor görüntü olarakta çok kötü, bir ara psikolojimi çok bozdu bu rahstzılık hala tedavi oluyorum 8 yıl oldu gitmediğim doktor kalmadı ben de yaralar iyileşmeden evlenmeyi pek düşünmüyorum aslında

Sağlık gibisi yok, Rabb'im Şafi ismiyle şifa versin İNŞ.tüm hasta kullarına.

Bu arada canımcımm resimlerini gördüm muthiş olmuşsun ya, o pantalona sanırım senden iki tane girer :) çok azimlisin maşallah diyeyim nazarım değmesin :)

Canım sen 14. takımda değilmiydin? deniz ablanın arkadaşıydı galiba. En son listeye girip girmediğini hatırlamıyorum. :44:

evet canım ben oyumm :) takıma katılmamiştim katılmak için döndüğümde herkes dağılmıştı.. geçen sene bu takımdaydim 13 kilo vermiştim
temmuzda kilom 62ydi suan 72-73 arasında gidip geliyorum 5 ayda 10 kilo almışim

Dünkü Menüm

SABAH
Lahana turşusu ile yumurtayı kavurmuş annem (ismi ne bilmiyorum)

ÖĞLE
1 kase çorba
4 köfte

AKŞAM
1 kase çorba
1 tabak salata

Sıvı: 1 fincan form çayı
1 fincan nescafe
6-7 fincan siyah çay

SPOR: 20 dk pilates hareketleri+30 dk yürüyüş.

Afiyet olsun caglacigim..cnm ekmegi cok tüketiyorsun..sabah kahvaltin düzgün degil,o aradaki cikolatali bisküvi hic olmamis..onun yeine 5-6 findik ve 1 mandalina yiyebilirdin...

öglen yemegin az olmus,salata veya yogurt ye yaninda...
bende taze süt bulamiyorum,kutu sütlerin tazelerinden mayaliyorum yogurdumu,hazir yogurttan iyi oluyor...

kendini toparlama zamanin coktan geldide geciyor cnm...hadi artik,sende inandir kendini zayiflayacagina
geldim efsercigim..harika bir yarisma,bekar olsaydim kesin katilirdim..gelinlik hediye edimeside ayri bir güzel
Cok aciktim gece gece yogurt yedim ya ay veremicem ben kilo falan
acikman normal cnm..o kadar düzensiz yemistinki,kim olsa acikirdi..sakin kizma,dost aci söylermis
sapkani önüne al ve düsün bence...gercekten kilo vermek istiyormusun...kilo vermek icin ne yapman gerektigini bir kagida yaz ve sesli oku..önce kendini inandir ..bu sekilde veremeecegim dersen veremezsin..kendine güvenin olsun cnm lütfen...
bu sekilde yiyerek verdiginide alirsin..spora basla lütfen..eger istersen birlikte sana liste hazirlariz,yeterki sen kendine inan..
Bence fotolar çok belli olmuyor. Şuan aynada kendime bakıyorum sonra fotolara bu ben miyim diyorum. Çok fena gaza geldim yine :)
cnm ne belli olmamasi,harika görünüyorsun..masallah cnm
istedigimizde yapabiliyoruz demekki,harikasin
afiyet olsun cnm..2 arayi diyetisyenmi veriyor..bana arka arkaya 2 ara cok geldi sanki..birde ekmekler gözüme batti
diyetisyenin öyle diyorsa bana laf düsmez yinede
Günaydın herkese nasılsınız kızlar.
Benim çok uykum var. Yorgunum ama akşam eve gidince uyumkta gelmiyor içimden. Şimdide böyleyim
günaydin cnm...tesekkürler sen nasilsin..

bende gece 1 de uyudum.3 numara kalktida...sabahta 7 olmadan kalktim,cocuklari gönderdim..simdide kahvalti yapicam

hos buldum cnm benim...bende sizsiz yapamiyorum
gelin basini gördüm.cok güzelmis..bende seni acik bilenlerdendim

kızlar şu 2 gün detox yapmak istiyorum.biraz motive olmam lazım.ne önerirsiniz.
cnm ayran detoksu yapabilirsin
tarifi b sekilde..bende yapmistim bir zamanlar ise yaramisti..tabi her bünye farkli..2 günden fazla önerilmiyor yanliz..

AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)

KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE ,KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI

2 GÜNLÜK KÜRDÜR
YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZAT DENENMISTIR...)

1. ve 2. gün kahvaltı aynı sekıldedır.

sabah saat 09-10 kahvaltı:

1 dilim kepek ekmek,1 haşlanmış yumurta,az mıktarda beyaz peynır,ve domates,salatalık,yeşıllık. (çiğ sebzeler bolca yenebılır)

gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin....

yarım yağlı yoğurttan yapılmış toplamda 1.5 lıtre yarım yağlı yoğurttan yapılmış ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4
yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.
Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez...bu karışım sadece bir günlüktür ertesi gün tekrar aynı ölçüde yapıcaksınız. ayran toplamda 1.5 lt olucak kıvamı size bağlı...

yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...

kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.

2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız

kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır

alıntıdır...

Afiyet olsun cnm..bence sorun yok yediklerinde..sporada baslarsin cnm ilk firsatta..bu hafta daha iyi sonuclar bekliyorum herkesten

kızlar selam
ben malesef dün öğleden sonra ciddi bir açlık krizine girdim, hiç böyle olmamıştım diyetin başından beri, muhtemelen ilaçtan kaynaklandı.. yada kahvaltıda az mı yedim bilemiyorum. dayandım dayandım ama akşam yemeğinden sonra bile geçmedi, naptıysam başedemedim, su içtim lahana salatası yaptım yine de geçmedi, lahana salatası yaptım ki karnımı doyursun.. yok.. sonra
baktım pek iyiye gitmiyorum halsizleştim vs ve malesef karbonhidratlı bişeyler yemek zorunda kaldım yedikten sonra kendime geldim.. akşam bozuldu diyetim yani.. ama inanın elimden geleni yaptım.. canım da sıkıldı, ama yapacak bişey yok, mecburiyet halindeyim.. üstelik yarın inşallah gideceğiz ve yolculuk 900 kmye yakın sürecek, yolda yiyecek hiçbişey yok o nedenle yeme düzenim de bir şekilde bozulacak.. önümüzdeki hafta inşallah bugünleri telafi edeceğim spor vs ile.. zaten şu ilacı bırakırsam ve adet de olursam düzenim yerine gelir diye düşünüyorum..

vücudum hafif şişti sanki, bolca su içiyorum ki vücudum su tutmasın. az kaldı cuma bırakacağım ilacı.. bi yandan da gittikçe heyecanlanıyorum yarın akşam yola çıkacağız:)
dün tartıldım 57.7 çıktım, kahvaltı sonrası hemde:)

valkyrie, canım çok üzüldüm hastalığına, inşallah kiloların gidince şifa bulursun, Allah sağlık huzur versin, zamanı gelince de güzel yavruların olsun inşallah:)

cnm cok gecmıs olsun hersey bahane bılıyomusun rabbım yeterki ol desin .benımde dıs gebelıkten sonra sag tupum alındı ama hala umudum var cok sukur.bak ne gusel erkek arkadasında yanındaymış gecer gıder hepsı bırgun zayıflıyorsunda

Su maydanoz suyundan sonra onuda deneyeyim:)

Ya evet bisiler yapmam lazim toparlanicam ama bugun tekrar bsliorumm..

Ayrica o ayranin icindekilerle guzel oluomudur ya 2gunmus onuda denemek isterim

Dün ki menm
Sabah
Meyve salatası yaptım kendime walla canım istedi
Yanında ıkı tane etimek
Nar elma armut muz üzüm mandalina vardı
Nar elma ve armut yarım üzüm 6 tane digerleri tam dı
Bu kadar peşinede bir bardak tarcınlı süt

Ara: 5 ceviz

Ögle
Bir por yeşilmercimek
Bir por yogurt
Bir kase salata

Ara
Yeşilçay

Aksam
Bulgur pılavı 2 yk
Bir kase salata
Mercimek vorbası yarım porsiyon
Sulu kofte yemegi yarım porsıyon(2 kofte 2 patates1 biber)
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi sade ve sekersiz

Su:2 lt
Spor: leslie 2 mile 30 yarım mekık
30 yarım şınav
15 15 bel bacak egzersizi
1 saat sürdü toplamda
Bu kadar kızlar

Kaptan kazene soyledım
Sasırdım birazda :?
Ama yardımcı olcak galıba saolsun ????

Toplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 22 ziyaretçi)
Humeyrasaglam, NoRaaa

Masallh kızlar bu arada dayanamadım tartıldım dün aksam
Hemde tok karnına 60 kılo cıktım allhım 59 bi görsem varyaa
Bu hafta cok umutluyum sporlarım bîraz daha agırladtırdım
Leslie yapmıyoeum sadece 1 saate yakın yapıcam artık
Jıllıanda gın asırı yapcam:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…