Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün ne kadar sessiz buralar ya, ben de çıkıyorum, sayfayı f5 f5 yapmaktan sıkıldım valla:)
görüşürüz kızlar..

Sanada geçmiş olsun kuzucum. İnş hastalığından tamamen kurtulursun.

Bu arada canımcımm resimlerini gördüm muthiş olmuşsun ya, o pantalona sanırım senden iki tane girer :) çok azimlisin maşallah diyeyim nazarım değmesin :)

Valla o pantolonun tek bacığına girmeyi hedefliyorum

turşu diyet düşmanı. Onun dışında süper menü. Tebrikler.

Kaptancım. Öncelikle teşekkür ederim. İnş hepsi gidecek. O zaman çok mutlu bir kız olacağım.

Aralara gelince evet diyetisyenim 2,5 saaten fazla aç kalmayacaksın diyor. Bu nedenle araları veriyor. Şİkayetçi değilim. Bazen vakitsizlikten tam vaktinde yiyemiyorum ama idare ediyorum.

valkyrie, canım çok üzüldüm hastalığına, inşallah kiloların gidince şifa bulursun, Allah sağlık huzur versin, zamanı gelince de güzel yavruların olsun inşallah:)

Teşekkürler. Kilo gidince hastalığın iyileşip iyileşmeyeceğine dair kesin bir şey yok. Sadece "belki" diyor doktorlar.
Birebir bebek olmasıyla alakası yok aslında. Basınç hamilelik hormon değişimiyle artıyor ve basıncın artmaması gerektiğinden gebelik sakıncalı. Bakalım kısmet Allah nasip ederse diyorum.

Teşekkür ederim. Geçmiş olsun. İnş sağlıklı nur topu gibi bir bebeşin olur

canım pilav haricinde her zamanki gibi güzel menü .

sabret yakında 59 u göreceksin. :)
Çok spor yaparak kendini yorma canım.

Bu arada 22 ziyaretçi çok iyiymiş. Sanırım feci gizli takipçimiz var.

Canım çok sıkılıyor kızlarrrrrrr

Benimde benimde benimde canım sıkılıyor.
Napsak ki ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar 2 lt suyum bitti
Cok canm sıkıldı kızlar nerdesınız ;(((
Bende şimdi leslie 2 mile yaptım
Mekik çekicem şimdi kac tane cekebılırsem
Bira sınavv
Napim boş durmaktan iyidir

Kızlar 2 lt suyum bitti
Bira sınavv

Ben bu hafta çok üşüyorum ve su içtikçe içim donuyor. Bugün zorluyorum kendim.2 litreyi geçmek için.

Benimde canım sıkılıyor. keşke benimde spora vaktim olsa

Bende patlıyorum kızlar ama napalım havalar weran herkeste bi karamsarlık can sıkıntısı napalım
Edacım bişileri degiştirmem lazım spor hep aynı ılmasın dedim
Walla cok güzel gidiyo şimdilik mekiklerim sınavlarım zaten yarım hep acemi yeni baslayanlar için olanı yapıyorum yoksa sarkım sarkım olacak canm

Kızlar 2 lt suyum bitti
Bira sınavv

merveee 60ı görmene cok sewindim surda 2 ay önce beraber dıoduk 6lı rakamları gorelım dıyee basarı hıkayenı yazarsın canım:)

Ben bu hafta çok üşüyorum ve su içtikçe içim donuyor. Bugün zorluyorum kendim.2 litreyi geçmek için.

Benimde canım sıkılıyor. keşke benimde spora vaktim olsa

Ewet su içmek zorlasıyorda ben sabah 2 lt pet sisemin içine 1 tk sirke katıyorum bide limon dilimi atıyorum bole su biraz ferah oluyo içtikce içiyorum walla

merveee 60ı görmene cok sewindim surda 2 ay önce beraber dıoduk 6lı rakamları gorelım dıyee basarı hıkayenı yazarsın canım:)

Ewet canm bnm yha bnde inanamıyorum ama bnm için zor olan 60 dan sonrası ben o yüzden ilk basta kasmayıp 60 dedim ama 59 mu orada takılıyorum iniyorum cıkıyorum iniyorum cıkıyorum asıl sorun geldi

bugun güzel bi baslangıc yaptım bende sporumu yaptım suyumu içtim güzelce yedim bakalımm en azından 68,7 falan cıkarım gibime geliorr cumaa hayırlısı öyle dewam ederim inşallahh.. maydanoz syunu içtikten sonra sabahları 300gr falan gidio ilginç gerci gün içinde yine geri gelioda:)

Canlarım ben sıkıntıdan patlıyorum çatlayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Benim bu aralar ruh halim çok değişken bir iyi oluyorum bir kötü :) şu an cnm sıkıtısı geçti biraz bu ruh halinden çıkmam lazım bir girdim mi çıkamam biliyorum diyeti de etkiler yoksa. haydi herkese benden yeşil çay sohbetin dibine vuralım da şu can sıkıntısından kurtulalım hep birlikte :)

Ben de bir ara deniyordum ödem söktürüyordu tekrar başlasam mı diye düşünoyorum :44:

ben de tam yesilçay yapcaktım:) kac yasındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…