Ben yeşil çayımı aldım geldim. yeşil elma aromalı
yanii sendemi 89lusun?
görmedim canım yazdıgını yavasladı site yaa.. su greyfurt suyuna portakal da koyuomuydun edacımm
Evet 89'luyum sen de mi :)
hiç birşey koymuyordum direkt acı acı içtim
hmm ozaman ben onu bi düşüneyim ya
evet canım. eda da:)
Valla greyfurt maydanoz ısırgan otu birde
Cok aciktim gece gece yogurt yedim ya ay veremicem ben kilo falan
karısımmı bu :S hepsini aynı andamı verdi diyetisyen
Cnm toz tarcin koysaydin birazcik hem lezzetlu hem de seker istegini karsilar
ya o aklıma gelmio acıktıgımda ya
Açıkmadan 2,5 - 3 saatte bir bir şey yesen. Benim diyetisyen öyle yaptırıyor. açıkmaya fırsat kalmayınca kaçamak yapmak imkansız gibi birşey oluyor.
Yok canım ayrı ayrı
ben bu aralar ısırgan otu çayını biraz boşladım şimdi yine başladım.
Hava soğuk sürekli yeşilçay içemediğimden tüm alternatiflerimi kullanıyorum.
Merhabalar
Isimi yaptim geldim..
nasilsiniz bakim..
en iyisi ben bir gecmis yapayim,sonrada sohbet ederiz..kacmayin sakin
ya edacım aksamları cok acıkıorum ben ya ilk basladıgımda bitter cikolata almıstım dayanamıcak gibi oldummu atıodum bi parca agzıma yavas yavas eritiodum onun sayesınde werdim 6 kiloyu
ısırgan otunun faydası varmı zayıflamaya
Ödem attırıyor. Benim ödem atmada sıkıntım var. Diyetisyene gidiyorum. Tartıyor mesela 1,5 kg yağdan gidiyor 300 gram su artmış oluıyor. Böylece 1,2 kg vermiş oluyorum. Çok kötü bir durum.
cok gecmisolsun cnm..insallah iyilesirsinde bebelerini kucaklarsin ilerideEvet maşallah inş hepsi gidecek. Gebelikte diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Sağlıklı kilo alma yada almama yöntemini uygulayacağım. Zaten zayıfladığımda psödetümör serebri geçmezse çocuk sahibi olamazmışımYani benim iş uzun. Bir de pcos var. Çocuk sahibi olmam zor olacak. Yani erkek arkadaşım tüm bunlara rağmen yanımda ya ay duygulandım bir anda.
Afiyet olsun cnm,aksam az olmus sankiDünkü Menüm
SABAH
Lahana turşusu ile yumurtayı kavurmuş annem (ismi ne bilmiyorum)
ÖĞLE
1 kase çorba
4 köfte
AKŞAM
1 kase çorba
1 tabak salata
Sıvı: 1 fincan form çayı
1 fincan nescafe
6-7 fincan siyah çay
SPOR: 20 dk pilates hareketleri+30 dk yürüyüş.
cnm seninde dedigin gibi ilactandir..haftaya düzelir o,moral bozmak yok..kızlar selam
ben malesef dün öğleden sonra ciddi bir açlık krizine girdim, hiç böyle olmamıştım diyetin başından beri, muhtemelen ilaçtan kaynaklandı.. yada kahvaltıda az mı yedim bilemiyorum. dayandım dayandım ama akşam yemeğinden sonra bile geçmedi, naptıysam başedemedim, su içtim lahana salatası yaptım yine de geçmedi, lahana salatası yaptım ki karnımı doyursun.. yok.. sonra
baktım pek iyiye gitmiyorum halsizleştim vs ve malesef karbonhidratlı bişeyler yemek zorunda kaldımyedikten sonra kendime geldim.. akşam bozuldu diyetim yani.. ama inanın elimden geleni yaptım.. canım da sıkıldı, ama yapacak bişey yok, mecburiyet halindeyim.. üstelik yarın inşallah gideceğiz ve yolculuk 900 kmye yakın sürecek, yolda yiyecek hiçbişey yok o nedenle yeme düzenim de bir şekilde bozulacak.. önümüzdeki hafta inşallah bugünleri telafi edeceğim spor vs ile.. zaten şu ilacı bırakırsam ve adet de olursam düzenim yerine gelir diye düşünüyorum..
vücudum hafif şişti sanki, bolca su içiyorum ki vücudum su tutmasın. az kaldı cuma bırakacağım ilacı.. bi yandan da gittikçe heyecanlanıyorum yarın akşam yola çıkacağız:)
dün tartıldım 57.7 çıktım, kahvaltı sonrası hemde:)
cnm ayranin icindekiler güzel oluyor..tadi güzel yani,ama cok wc ye gidiyorsunSu maydanoz suyundan sonra onuda deneyeyim:)
Ya evet bisiler yapmam lazim toparlanicam ama bugun tekrar bsliorumm..
Ayrica o ayranin icindekilerle guzel oluomudur ya 2gunmus onuda denemek isterim
Afiyet olsun cnm benim..sporunda,yediklerinde cok güzel...spora bayildim zatenDün ki menm
Sabah
Meyve salatası yaptım kendime walla canım istedi
Yanında ıkı tane etimek
Nar elma armut muz üzüm mandalina vardı
Nar elma ve armut yarım üzüm 6 tane digerleri tam dı
Bu kadar peşinede bir bardak tarcınlı süt
Ara: 5 ceviz
Ögle
Bir por yeşilmercimek
Bir por yogurt
Bir kase salata
Ara
Yeşilçay
Aksam
Bulgur pılavı 2 yk
Bir kase salata
Mercimek vorbası yarım porsiyon
Sulu kofte yemegi yarım porsıyon(2 kofte 2 patates1 biber)
1 bardak ayran
Ara
Türk kahvesi sade ve sekersiz
Su:2 lt
Spor: leslie 2 mile 30 yarım mekık
30 yarım şınav
15 15 bel bacak egzersizi
1 saat sürdü toplamda
Bu kadar kızlar
sevindim cnm...:13:Kaptan kazene soyledım
Sasırdım birazda :?
Ama yardımcı olcak galıba saolsun ????
24 mü..mesurmu olduk ne,aramizda casuslarmi varToplam 24 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 22 ziyaretçi)
Humeyrasaglam, NoRaaa
Masallh kızlar bu arada dayanamadım tartıldım dün aksam
Hemde tok karnına 60 kılo cıktım allhım 59 bi görsem varyaa
Bu hafta cok umutluyum sporlarım bîraz daha agırladtırdım
Leslie yapmıyoeum sadece 1 saate yakın yapıcam artık
Jıllıanda gın asırı yapcam:
hayirdir cnm,ne oldu:26:Canım çok sıkılıyor kızlarrrrrrr
yok cnm,olurmu öyle sey..denk gelmiyorlardirBeni gören cıkıyoo ;((((
ben anca gelebildim cnm ya..sabah isi yaptim,öglen cocuklar gelince yemek yediler mutfak eski hale fgeldi,etrafida batirdilar..anca temizledimde geldim:26:bugün ne kadar sessiz buralar ya, ben de çıkıyorum, sayfayı f5 f5 yapmaktan sıkıldım valla:)
görüşürüz kızlar..
insallah cnm zayif ve musmutlu olursunSanada geçmiş olsun kuzucum. İnş hastalığından tamamen kurtulursun.
Valla o pantolonun tek bacığına girmeyi hedefliyorum
turşu diyet düşmanı. Onun dışında süper menü. Tebrikler.
Kaptancım. Öncelikle teşekkür ederim. İnş hepsi gidecek. O zaman çok mutlu bir kız olacağım.
Aralara gelince evet diyetisyenim 2,5 saaten fazla aç kalmayacaksın diyor. Bu nedenle araları veriyor. Şİkayetçi değilim. Bazen vakitsizlikten tam vaktinde yiyemiyorum ama idare ediyorum.
Teşekkürler. Kilo gidince hastalığın iyileşip iyileşmeyeceğine dair kesin bir şey yok. Sadece "belki" diyor doktorlar.
Birebir bebek olmasıyla alakası yok aslında. Basınç hamilelik hormon değişimiyle artıyor ve basıncın artmaması gerektiğinden gebelik sakıncalı. Bakalım kısmet Allah nasip ederse diyorum.
Teşekkür ederim. Geçmiş olsun. İnş sağlıklı nur topu gibi bir bebeşin olur
canım pilav haricinde her zamanki gibi güzel menü .
sabret yakında 59 u göreceksin. :)
Çok spor yaparak kendini yorma canım.
Bu arada 22 ziyaretçi çok iyiymiş. Sanırım feci gizli takipçimiz var.
Benimde benimde benimde canım sıkılıyor.
Napsak ki ?
bol kalori yakmalar mervecigimKızlar 2 lt suyum bitti
Cok canm sıkıldı kızlar nerdesınız ;(((
Bende şimdi leslie 2 mile yaptım
Mekik çekicem şimdi kac tane cekebılırsem
Bira sınavv
Napim boş durmaktan iyidir
hayirdir cnm,senin sikintin niye:26:Canlarım ben sıkıntıdan patlıyorum çatlayacağımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
simdide benimle rakipsin unutma,ben hirsli rakipler severim..merveee 60ı görmene cok sewindim surda 2 ay önce beraber dıoduk 6lı rakamları gorelım dıyee basarı hıkayenı yazarsın canım:)
sirkeyi nasil iciyorsun cnm ya,kokusu bile midemi kaldirmaya yetiyorEwet su içmek zorlasıyorda ben sabah 2 lt pet sisemin içine 1 tk sirke katıyorum bide limon dilimi atıyorum bole su biraz ferah oluyo içtikce içiyorum walla
cnm sen merak etme,bu hizla hic bir yerde takilmadan hedefine ulasirsin senEwet canm bnm yha bnde inanamıyorum ama bnm için zor olan 60 dan sonrası ben o yüzden ilk basta kasmayıp 60 dedim ama 59 mu orada takılıyorum iniyorum cıkıyorum iniyorum cıkıyorum asıl sorun geldi
tebrik ederim cnm,bak ne güzel sporada baslamissin..süpersinbugun güzel bi baslangıc yaptım bende sporumu yaptım suyumu içtim güzelce yedim bakalımm en azından 68,7 falan cıkarım gibime geliorr cumaa hayırlısı öyle dewam ederim inşallahh.. maydanoz syunu içtikten sonra sabahları 300gr falan gidio ilginç gerci gün içinde yine geri gelioda:)
o ruhuna söyle,benim sinirlerimi ziplatmasin..akilli uslu otursun,senide benide sikmasinBenim bu aralar ruh halim çok değişken bir iyi oluyorum bir kötü :) şu an cnm sıkıtısı geçti biraz bu ruh halinden çıkmam lazım bir girdim mi çıkamam biliyorum diyeti de etkiler yoksa. haydi herkese benden yeşil çay sohbetin dibine vuralım da şu can sıkıntısından kurtulalım hep birlikte :)
hemen yapiyorum cnm ama siz icmissinizdir coktankızlar siz de alın gelin çaylarınızı beraber içelimm :44: 24 yaşındayım canım :)
ohh afiyet olsun cnmBen yeşil çayımı aldım geldim. yeşil elma aromalı
allah zihin acikligi versin cnmneyse ben ders calısayım ozaman:)
cnm bende her sabah taze sikar icerim,hic aci gelmez bana..hatta cokta lezzetli geliyor nedense,hafif eskimsihiç birşey koymuyordum direkt acı acı içtim
cnm sen dene bir,dedigim gibi bana aci gelmiyor,belki sanada gelmezhmm ozaman ben onu bi düşüneyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?